Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pikec/pikica
, pa svetovno prvenstvo je. Pravijao kdor čaka dočaka!
dala dol 8 kg. Zdaj mi pa kile kr stojijo. Najbolj hecn je pa to, da mi ne pašejo sladkarije (sladoled, pecivo...), prej pred nosečnostjo pa sem bila zelo sladkosnedna.
Me je kr strah da me bo pa pol kr naenkrat preveč napihl. Nosim pa še ne nosečniških oblačil, ampak buži mi pa pučas že raste. 
čutijo že veliko prej. Ampak ko jih dočakaš, je to pa res lep občutek. Jaz tistih metuljčkov sploh nisem čutila (no, verjetno nisem vedela, da je to to) ampak sem prvič občutile šele, ko je mala res močno brcnila.
Držim pesti, da jih tudi ti čimprej dočakaš.
Preden grem naslednjič na pregled, mi je sestra svetopvala, da naj nekaj dni ne jem čokolade in ostalih sladkarij, ker bodo preverjali glukozo (to pri moji G delajo vsem
).
. Sem si res oddahnila, ker brcik tudi jaz se ne cutim in me je ze zacenjalo malo skrbeti.
Upam, da ne bo več!
po horoskopu), na morje grem pa šele avgusta.
- spet sem bila kregana - in s premalo železa. Kot vse kaže se bom morala vrniti k starim prehranjevalnim navadam - jedla sem zelo malo, samo kaj, ko zdaj, ko nimam več hlač oprijetih v pasu, sploh nimam več filinga, kdaj sem preveč nažrta
....jaz že komaj čakam petek, da bo spet vikend.
, če ji ne bo zrastel lulček
)