Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,
, da ni tricikel, da ma bolj velka kolesa, da je zraven lupinca (košaro dobiva od kolegice), da ni pretežek blablabla....
(strojnik po izobrazbi in duši) vse proba malo zapelat sem in tja - in pri vseh jamra, da je vse preveč razlajano.
Kriza.
, pa tudi g nič ne komentira mojih kil, pa tudi sestre ne, tako da... verjetno ni krize.
In to za mojega
, pa nisem zdržala...
Jo je takoj začel brat, pa sploh ne mara... Naslov je Dojenček - navodila za uporabo. Napisana je kot priročnik npr. za DVD al pa navodila za TV al pa kej tazga. Čisto tehnična. Hudo dobra. Jo bo še (bodoči) tast prebral.
, ki mi bo dala vetra
. Pa za Zarjo sem kupila medvedka, ki ga povlečeš, pa igra uspavanko. To zdaj predvajam na trebuhu. Isto sem počela pri Mirni, z zvončkom, ko sem šla spat, da se je navadila, da je melodija povezana s spanjem.
ogledala tale filmček, me je kr panika zagrabla in sm mu rekla, da jest pa že ne bom šla rodit...
) iz garna. Lahko v stroj? Na koliko stopinj? Ne se mi smejat, ampak res ne vem in ne bi rada česa uničila, zato reje vprašam.
. Kdaj bom vse uštimala... Sploh me skrbi, ker je povsem verjetno, da bom rodila enkrat sredi oktobra! Ma, bo že ...