Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
:Komaj čakam!!! Brcamo tudi 100 na uro, sedaj se mi zdi, da se je obrnil, ker me je prej v mehur brcal, sedaj me pa v vrhnji del trebuha nabija
in imam na trenutke občutek (ko spi), da sploh nisem noseča
.....
Malo bo treba še v nabavo (kozmetika, plenice, kakšen nov kompletek, dude), ostalo pa imamo (voziček, posteljnina, posteljica, previjalna). V službi se hecam: pravim, da brojim sitno kot v vojski (pa kaj morem, če je pa res, delam križce po koledarju 
. Me pa zato jutri dopoldne ne bo, ker grem 'v šolo'!
!
Itak, da spet nenapovedano. Še dobro, da mam nekaj vode v hladilniku, vsaj žejna nisem.
včeraj je pa naš malar dokončal otroško, tko, da v četrtek še parket pridejo zrihtat, pol bomo pa lahko že kaj notr postavl, juhuhu.
, pa oh in sploh in ne vem več...), pa spat ne morem (ponoč - podnevi bi pa kar naprej).
na UZ, rastemo lepo, brcamo še bolj, se g kar ni mogla nehat smejat, k na levi strani