urška76
|
Ojla ! A še vse spite? No jaz sem že iz laboratorija, moja g pa ne dela, da bi mi dala potrdilo za bolniško. Bo treba v pon še enkrat it. Sem šla pa računat, da tudi, če mi komisija ne podalša bolniške, mi ostane 15 delovnih dni, jaz imam pa še 19 dni dopusta. Mi v tem primeru vsaj ne bo ves propadu. Itak me je že zadnjič v službi spraševala, če mislim kaj prekint, da bi dopust koristla. Tako da se mi zdi, da ni panike, če grem direkt z bolniške na dopust. Joj Tiny, ti se pa drži diete, da ne bo kaj narobe. Da ne boš imela enega fejst debelušnega otročka, ki ti bo otežil porod. Matejka bom odnesla domov v lupinici, pa toplo dekico bom mela sabo, da ga pokrijem, da ga ne bi zeblo potem, ko bi ga v avtu dajala v mrzlo lupinico. Srečanje je pa uspelo. Bilo nas je pet okroglih (za našo mizo), drugače pa še kar nekaj nosečk v za drugimi mizami. Čvekale smo o vsem mogočem, tako kot na forumu. Sem zdele mislila dat cune prat (sem se včeraj popackala z ledeno čokolado, Miha si je pa sladoled v očija obrisal), pa so nam spet vodo zaprli. Itak, da spet nenapovedano. Še dobro, da mam nekaj vode v hladilniku, vsaj žejna nisem. Uživajte
|