Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:03:09
|
|
|
|
Pupica
|
Vse lepo in prav Tassy ampak a ne bi za še avtorja nam razkrila Jaz sem namreč doslej prebrala kar veliko knjig v stilu Moški z Marsa, ženske z lune, pa še polno ostalih ameriških bla, blajev, kjer zveš le to, da želi moški v restavraciji vedno sedeti tako, da ima na oček vhod, ker ima to podedovano iz pradavnine, ko je branil jamo đžizus.Aja pa vse so debele med 3 in 5 cm(ja sej vem da se ne meri knjig po tem, ampak kaj morem, vedno se spomnim, da so mi ven iz torbice gledale )
|
|
|
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:04:45
|
|
|
|
Pupica
|
aha sem že našla dr.Marijan Košiček, sej je ta a ne?
|
|
|
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ aha sem že našla dr.Marijan Košiček, sej je ta a ne? Ja to je avtor! To so knjige s pravim pristopom Res svetujem kot obvezno čtivo
|
|
|
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Ko sem bla še najstnica mi je bilo vedno ful smešno, da taki "dedek" deli seks nasvete Sončece niso samo seks nasveti Ja v Oni je imel svoje članke.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Velikonočni zajčki z jogurtomPrikupni velikonočni zajčki iz mehkega kvašenega testa z jogurtom so odlična ideja za praznično peko z otroki. Mehki, ra...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?