Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pa nič zaspana. Ugotavljam, da imam poseben ritem. Naj delim z vami
: 1 dan spim 9 ur, potem pa 2 dni zapored po 5. Pa naj kdo reče, da nimam ustaljenega ritma spanja
Zmer neki paniko dela. A se eb tud to zdi?
. Aneja je danes ponočo spet zakuhala, bili sva pri dežurnemu, ki je
.....dobro, da ni zbolela 1. dan prej
, ti še ne bo treba odrast
. Moj
pozna enga, ki se s tem čisto resno ukvarja, če si to mislna.
. Pri 20 letih sem opremila kolkr se je dalo dobro, zdaj pa to ni to. Ampak, ker sva 10 let v tem stanovanju, ne morem nič stuhtat. Sem preveč obremenjena z zdajšnjo situacijo in ful težko odmislim trenutno razporeditev prostorov in elementov v stanovanju. Največji problem je, da stakuhinja in dnevna ločeno, skoraj vsaka na drugi strani stanovanja, kar je ful nepraktično. Rada bi združila kuhinjo z dnevno in jedilnico. Pa otroška soba; imam neke ideje o galeriji, ker so visoki stropi... Ne verjamem pa, da sem kompatibilna za tolk velike projekte. Sem pa bila včeraj na netu mal in sem dobila boljše ideje. Npr. tuje revije za dom, pa neki programi za opremljanje. Ker v bistvu rada dekoriram, samo je ful lažje, če se nekam na novo vseliš in so stene bele in prostori prazni. Bom najprej poskusila s tem.
) sem mela hude prebavne težave, pa še nič posebnega ni bla.