neja
|
...danes sem spet imela burno noč po dolgem času. Jana se je non-stop nekaj jokala in premetavala, tako da sem jo večina imela pri sebi. Mislim, da bomo dobili nov zobek, ker druge razlage za ta jok in prebujanje nimam . Edino če ji je bilo prevroče v vreči, ampak v sobi imam čez noč 19°, pa tudi ona je imela rokice lepo tople saj če je njej vroče, potem ima rokice vroče. Bom probala danes ponoči imet v sobi bolj toplo in je ne bom dala v vrečo, te pa bomo videli. Kakšno temp. pa imate vi v sobi čez noč, kjer spijo ? Jilic1, moja Jana se plazi in postavlja na noge že kakšen mesec. Je bolj med hitrimi. Se pa mi ne zdi nič čudnega za tvojega da se še ne plazi, saj niti ni nujno, da se bo. Pa če se bo, še ima čas. Tudi to, da se je prehitro rodil ne vpliva na to. Drugih pa nikar ne poslušaj, ker resnično nimajo pravice ocenjevat tvojega dojenčka, saj očitno niso seznanjeni s tem, da je vsak otrok poglavje zase in da nobeden ni enak drugemu in vsak se razvija in osvaja razno razne spretnosti po svoje in takrat, ko to zmore. In večina jih osvoji prav vse (razen tistih, ki jim bolezen to preprečuje, ampak to so žal že druge zgodbe ). Tako da uživaj s svojim sinekom in se ne obremenjevat s tem, kaj eni že zmorejo in kaj ne, ker bo hitro za njimi . Moja taprva Neja, se je začela plazit pri devetih mesecih, prav tako se je komaj takrat začela postavljat na noge in me niti malo ni skrbelo, saj se je razvijala popolnoma normalno. AD3 kapljice dajem redno....mogoče kakšen dan pozabim. Do 6 meseca sem dajala D3, potem pa jih baje več ni bilo za dobit in sem dobila AD3. Pri nobenih hvalabogu ni bilo nobenih krčev. Aja, mere Jane pri 8 mesecih so: 8100g in 74 cm. Madona, se mi zdi neka dolga . LP
|