katjandraž
|
Oj! Ena zoprna baba se vam oglaša in še velik bolj zoprna bom. Bom poskusila čim manj težit, da me ne boste odslovile. Včeri sm šla na tisto glupo proslavo, k je bila baje za ostale ljudi čist ok. Smo valjda ful zamudil, preden jst oba otroka vn spokam, namreč traja. Andraž se ni hotu zrihtat tko kt sm jst hotla, je hotu iti v trenirki brez žepov, jst sm mu pa žametke turila (sm jst zamagala! ), pol si je zmišljeval katere flomastre bo s sabo nesu (kr neki), medtem se mi je Ana čist s smrklom pobruhala , da sm ji mogla vse razen bodija preoblečt. Skratka: super začetek dneva, ki naj bi bil zame najlepši v letu ! Tam me je čist psihično uničil, zdej sem se šele res zavedela, kaj me čaka, da Simon čist zares gre. Potem smo šli na FT, mi je pokazala, kako naj vadiva, da se bo naučila stat, pol smo šli še neki malga pojest, čeprav je bila zakuska v vojašnici super! No, pol se je pa spet ta slabo začel, je moj dragi zaspal na kavču, stanovanje kot bomba, jst pa na svoj RD pucat, sem čist znorela. Potem valjda skoz telefoni, pa mali ni hotu k telovadbi, medtem je risal s temperami in vse zasvinjal... Boljš, da neham govorit, kok sm bla tečna in sem se rajš kar ven pobrala. SAMA! No, sem prijateljico klicala, k sem jo 10 minut prej skor nahrulila po telefonu, čeprav ni bila nič kriva in je bila tudi v CP namenjena in sva šli na pijačo in tortico. Sam jst nisem tip, k bi se nekomu zjoku, jst rabim samoto za zjokat se. K sem prišla nazaj, je bilo pospravljeno, ampak darilo me pa še vedno ni čakalo. Sm bla besna kt ris, rekla pa nisem nič. Zvečer, k sta mala mrknla sem pa le dobila darilo, valjda je bilo spodnje perilo in je čakal, da otroka zaspita. Na žalost mi ni prav in moramo zamenjat, je modrc čist drugačen model kt jih ponavadi nosim, hlačke mu je pa narobno št. dala . Pa tok sm bila crknjena, da tud če bi mi bilo prav, se ne bi nič v tej smeri zgodilo . Žaži, kakšno letališče, nimamo šans, ravnokar mi je povedal, da mora biti že v četrtek (15.) ob 18h v vojašnici, torej bom že en večer in eno noč prej sama kot sem računala. Ja, valjda, kaj zdele delam, k tole pišem: , dragi pa Ano futra in upam, da ne bo vidu, kaj pišem, mali je pa ob 16h mrknu na kavču. Stanovanje: nisva se še odločila, kaj bova, zdej greva še enga sicer gledat, vendar že po opisu sodeč najbrže ne bo to tisto pravo. Lih tok, da če se za tistega odločiva, da ne bo reku, da sva kr edinega, k sva ga šla gledat, tudi kupila. Darilo za RD: se mi niti ne sanja, ma vsega preveč! Sploh se ga pa ne veselim, k bo brez očita čist brez veze. Anuš: carica si, sem že moža nahrulila, kako si on v 2eh letih ni najdu službe kot DIFovec. Sm sicer pripopala smajlila, čeprav sem ga res nadrla. Nč, je treba Andraža zbudit, smo že čez pol ure zmenjeni tza ogled tistega stanovanja.
|