|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke
21.6.2006 10:14:29   
Nomika*
Pozdravljene!

Tudi jaz sem junijka, čeprav se le redko oglašam, raje berem kaj ve pišete.

Zanima me le, ali katero boli med nogami, med sklepi? mene ful boli že 2 dni in pomoje je to le raztezanje medenice, kaj menite ve?

Drugače pri nas tudi čakamo dan D in se sprašujemo kako bo roditi v takšni vročini. Da o oblekcah za otročka sploh ne govorim, kaj naj mu pripravim za domov.....kratko, dolgo?

No, lepo preživite te user posted image  vroče dni!

l.p. Nomika*


(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Junijke
21.6.2006 14:13:58   
SelmaC
Čestitke vsem novim mamicam,

in z željami , da bo Rim kmalu za ostale, ki pridno čakate. Mi smo v redu, danes praznujemo že 1 mesec! Pa sem vas res pošteno prehitelauser posted image

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Junijke
21.6.2006 14:28:08   
bubamara2
Bojka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi v mojem in Matičevem imenu.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Junijke
22.6.2006 8:33:19   
kaktea
ajajaaajjjj... Še vedno sem v enem kosu...res da sem mali zamudnik, to lahko potrdijo tisti, ki me poznajo....ampak toliko pa ponavadi spet ne zamujam!!!!user posted image  Zgleda, da je se ze vidi prva stvar, ki jo je naš sonček vzel po mami...točnost ne bo njena vrlinauser posted image . V tej situaciji pa je očka tudi že nestrpen.. vsi ga v službi sprašujejo kako je kaj...No jaz zadevo dobro prenašam vse dokler me ne kliče tašča!! Zdaj me kliče že vsak dan..Če kaj špika, če kaj rabim...in kljub temu da smo jim prav lepo razložili ( in to najmanj 100x), da če bomo kaj rabli bomo tudi vprašali...me kliče vsak dan. Stvar je potencirana, ker prej me niso klicali..so kontaktirali bolj mojega dragega...no zdej pa tudi mene! ufff. No to je edina stvar, me mori. Drugače sem o.k., razen user posted image  vročine, ki me pripravi na trenutke do takeka oblivanja potu, kot ga še nisem doživela...dobesedno teče iz mene. Verjetno nisem edina user posted image user posted image user posted image . Sicer pa neka sluz se mi pojavlja zadnje par dni...mogoče ba se pripravljam.user posted image  Nov v bistvu si želim, da bi šla lepo rodit brez da bi mi porod sprožli...upam da mi bo uspelo.
SelmaC: čestitke ob prvem mesecu...vidiš, ki si vedla zakaj nosiš torbo v avtu že en mesec pred svojim rokom!! Jaz je še zdaj ne nosim sabo...kaj to pomeni???!!!user posted image
pozdravček vsem mamicam in nosečkam

(odgovor članu Nomika*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Junijke
22.6.2006 10:20:34   
coolbabe
evo tudi mene še vedno v enem kosu.
Jutri mam rok pa si nič upov ne zbujam ker me bodo verjetno itak domov poslali. Sem vceraj mojemu rekla da bi najrajš šla po umetne popadke če bi jih kar tako dajal, on je pa mislil da to zgleda kot elektrošok 
Sicer mi danes trebuh že od zjutraj trdi, ampak takih lažnih alarmov smo pa vse že imele preveč, da bi jim verjele, a ne?
Hodim, sesam, pospravljam, sprehajam psa pa nič! Samo naj mi še kdo reče da fizična aktivnost spodbudi porod ga bom po buči kresnla!

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Junijke
22.6.2006 10:48:53   
Azzurra
kaktea moja draga...izklopi telefon user posted image  
Mene tudi že kličejo, tudi folk, ki ga po več mesecev nisem slišala, zdaj so se spomnili, da bi me kaj poklicali pa da bi na hitrco kam šli in kaj počeli, ker potem "ti ne boš mogla več". Saj sem vesela, da se spomnejo...samo kje so bli pa prej? user posted image  
Moja torba je v avtu odkar je SelmaC rodila, ko sem dobila sms ponoči in se je moj dragi zbudu (m: kaj je blo? jaz: je rodila, m: jutri zjutraj takoj naredi torbo user posted image ), po moje se je alpsko mleko notri skisalo (mam malo piškotov in mleka, pravijo, da pride prav v porodnišnici), samo nič ne zgleda, da bo treba it. Sicer imam rok 1. 7., ampak če bi se pridružila junijkam, nebi imela nič proti.

Najhujše od vsega pa je to, da so me napadli hemoroidi in ne morem sedet, ne stat, od bolečine ne spim. Zanima me, kaj bo šele, ko bom šla res rodit? Seveda mi vsi garantirajo, da bo takrat bolečina od hemoroidov še najmanj kar bom doživela...ja hvala lepa za vzpodbudo no....

Držte se punce in upam, da se čimprej vse srečamo...andiamo a Roma :-)))



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Junijke
22.6.2006 11:36:41   
Tayda
Pozdravljene!
Jaz še vedno čakamuser posted image . Sem pa bila v porodnišnici na pregledu in smo se dogovorili, da če do sobote ne bo nič, potem pridem v porodnišnico in bomo sprožili. Po mojem pa ne more več biti dolgo, ker se je danes ponoči kar dogajalo. Ves čas sem se zbujala zaradi otrdevanja trebuha, nisem pa bila dovolj pri sebi, da bi gledala na uro. Sicer je bil itak lažni alarm, ker je zjutraj bilo vse v redu in ni bilo sledi o otrdevanju, pa še mala je brcala 100/h, ampak vseeno je bilo drugače kot sicer.
Povejte mi, je možno, da se popadki kažejo samo kot otrdevanje trebuha, ker jaz sem opazila samo to in pa to, da me je spodaj vse tako bolelo, da se še obrnit nisem mogla iz enega boka na drugega???
Sem pa res ena nobel drugorodka, ne? Po mojem tudi če bi bila petič tik pred porodom, bi se bala, da ne bi prepoznala popadkov...

Lepo se imejte, čestitke še enkrat vsem, ki ste že v dvoje in čimprej odrešitev za tiste, ki še ČAAAAAAKAAAATEEEEEEEE!!!!!

LPuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Junijke
23.6.2006 12:40:59   
ElaM




Junijke, zdravo.
Najprej čestitke vsem mamicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi, pa še vedno čakamo, danes je za mano ctg, zarisal se je celo 1 popadek user posted image , čeprav mi je včeraj zvečer trebuh otrdeval 2 uri na 5 min, pa je očitno vse le lažni preplah.
MV zaprt, tako da se je očitno naše dete odločilo, da še ne bi prišlo na svet. Sama sem pa že čisto depresivna, ker sem tako naveličana tega čakanja in vprašanj v stilu, a si še kar doma???user posted image
No, toliko, da sem si malo olajšala dušo.
Saj res, kje pa ste danes vse junijke, a mogoče vse rojevate, razen jaz?user posted image
Pozdravčki.





_____________________________

:)

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Junijke
26.6.2006 10:09:51   
Nomika*
Pozdravljene!

Tudi jaz imam PDP 27.6., torej jutri in prav nič še ne kaže, da bomo šli rodit. Meni gredo tudi že vsi na živce, ko me kličejo in sprašujejo ali še nisem rodila, ali imam še kar trebuh in podobno! Pa to samo ženske, ko dobro vejo kako to gre! Ne moreš verjeti!

Meni ni nič hudega, samo slabše spim in vroče mi je za znoret, pa v bistvu samo čakam in čakam.
Res bi rajši mojega user posted image  že imela pri sebi in uživala družinsko srečo.
Bo že, počasi.

Irmy: če seveda nisi šla že rodit: ali greš v LJ? morda pa se še srečava!


lep pozdrav in ne preveč vroč dan vsem!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Junijke
29.6.2006 17:59:11   
ElaM




Junijke, a je še katera kje, a ste že vse rodile??
Naša punca se je odločila, da v tej vročini ni za pokukat na svet.user posted image
V glavnem, če je še katera v enem kosu, naj se javi, malo za moralno vzpodbudo.user posted image
Nomika, če še nisi rodila, ja grem v Lj.
Lp!




_____________________________

:)

(odgovor članu Nomika*)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Junijke
30.6.2006 15:22:42   
Tayda
Evo mene, pardon naju domauser posted image user posted image user posted image . Kot sem napisala, sem v soboto odšla v porodnišnico in smo se odločili, da sprožimo....Torej: 24.06.2006 je na svet pokukala naša Julija.
Danes sva prišli domov in trenutno veselo spančka. Jaz pa že tu gor....ja nič, počutim se v redu, kaj več o porodni izkušnji in ostalem pa vam napišem kasneje. Sedaj grem vsako minuto gledat, če se je mala user posted image  morda prebudila user posted image . Ona pa kar spančka in spančka. Še dobro, imam vsaj veliko časa, da pocartam ta starejšo, ki se mi zdi kar malo zbegana sredi vsega novega in me skrbi, da se ne bi počutila odrinjeno. Kljub temu, da je djenčice zelo vesela in ves čas pazi nanjo.

lpuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Junijke
1.7.2006 10:24:57   
coolbabe
Tudi mide sva se odločili da je bil že skrajni čas da greva v porodnišnico in se končno spoznava.user posted image Popadki so se začeli točno na PDP in Ana se je po relativno hitrem postopku (8ur od prvega popadka) rodila 24.6. user posted image  user posted image  user posted image
No sedaj sva že doma in malo naspani tako da sem vas malo prisla pozdravit user posted image .

Torej, pozdravcek vsem že rojenim in tudi tistim, ki nestrpno čakate želim, čim hladnejše dneve, ker je drugače v porodnišnici pravi user posted image .

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 287
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?