Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Veliki dojenčki - sestavljamo košarkaško ekipo:) 27.3.2006 14:12:09
Pikica76
No mi smo prišli z drugega cepljenja in smo pri skoraj 5 mesecih veliki 70cm ter težki 9 kg!! Smo pa polno dojeni. Zanima me če ima še katera velikana in koliko so bili vaši dojenčki veliki in težki? Pri nas se pozna, da sva tudi midva zelo velika, vendar se mi zdi da to ni vedno pravilo da bo tudi otrok velik.
RE: Veliki dojenčki - sestavljamo košarkaško ... 27.3.2006 20:26:30
mamči
Kot sem rekla, moj prvi sin je bil skoz drobižek, pa se zdaj pri treh letih že lepo "potegnil" .
Iz porodnišnice sma prišla s 2430g, zelo slabo je napredoval, od začetka je jedel prek brizge po kapljicah. Skozi je zaostajal za vrstniki po teži in višini - je pa zelo hitro govori in bil zelo gibčen, pa prebrisan . Pri 1. letu je dohitel vrstnike, imel je 9800 g in meril 75 cm, danes pa je že pravi moškovič.
Moraš pogledat tud malo po familiji, velikost, teža.. Naš drugi je verjetno po prededku, ki je zelo visok (pa še en je bolj visok in ena prababica). Ni pa rečeno, da bo skozi tako napredoval, verjetno se bo začelo upočasnjevat.
Meni je ful hecno, ker sta tako "kontrastna", mali bo počasi dorasel velikega.
Tako, da je tvoj čist v redu s temi merami in kdo ve, mogoče bo kdaj košarkaš ?!
RE: Veliki dojenčki - sestavljamo košarkaško ... 28.3.2006 0:29:31
kofetek2010
sem šla v arhiv gledat
moj je imel pri: 3,5 mesecih 8.320 g in 63 cm 5 mesecih 9.520 g in 70 cm 6,5 mesecih 10.800 g in 73 cm 8,5 mesecih 11.830 g in 76 cm 10 mesecih 12.980 g in 78 cm 12 mesecih 12.740 g in 81 cm
je bil bolj za sumo borca kot košarkaša
naša bo pa nosila tablo med boksarskimi rundami (3m, 6 kg, 63 cm)
RE: Veliki dojenčki - sestavljamo košarkaško ... 28.3.2006 20:14:50
bobek05
naš Anej je imel pri 5 m 8390g in 71 cm! (rodil se je 17 dni pred PDP s 3480g in 50 cm)
zdaj pri 9m ima 10 kg in 78 cm ati pravi, da bo šel v NBA ligo igrat
P.S.: ati je velik 200 cm in ima cca. 106 kg (trenira pa odbojko v 1. ligi), mami pa je čisto povprečna 168 cm (o kg pa bomo molčali ), vendar sem v naši družini poleg mame (157cm) in sestre (164 cm) največja in sem očitno pobrala več atijovih genov oz. več hormona rasti (moj ati ima 183 cm)