|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
29.12.2006 19:04:43   
Strawberrie Cherrie
Go Barbk user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajde babe, to so zadnji dnevi decembra user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Decembrčice
29.12.2006 19:14:53   
lidijat
 
Ja, res ne vem kaj majo tolk za šparat s temi UZ-ji, al pa tudi če bi nam amnio delal, ne bi blo nč narobe. Ko se pa kej zakomplicira niso pa nič krivi.

Barbk, pri meni je bilo tako, da me je že skoraj poslala domov, ker sem bla še čisti beton, potem je pa rekla, da bi pa mogoče še UZ naredila, ker je že tolk po roku. No, in tam ženska ugotovi, da ni skoraj nič plodovnice pa kr nove  termine poroda si je zmišljevala. Potem so me poslali na oddelek, dobila ob 10.30 prvo vaginaleto (se mi zdi da se tko reče), to je una tabletka za mehčanje materničnega vratu, prva ni prjela, čez šest ur sem dobila še eno (me je mesaru dr. Cerar - nežen ko traktor), potem se je pa čez ene tri urce začel - okoli 8-ih zvečer. Nisem mogla več zdržat v sobi, ker mi je blo samo do stokanja, pa sta ble še dve punce notri, potem sem šla do dežurne sestre sva mal čvekale in sem jo pač prepričala, da pokliče enga dohtarja, da pogleda, da se vendarle dogaja. Me je spet mal dr. Cerar "lepo" pogledal in sem bla 3 cm odprta. Potem smo šli počasi proti porodni, so mi rekli, da ne rabim še nič mojga klicat, ker bo še ful trajal, pa sem ga kr klicala, potem je pa mal še počakal, ker je sledila una procedura luštna - klistir, britje. No, skratka, da ne dolgovezim (se tudi glih najbol ne spomnim ene treh, štirih uric), ob 3.07 sem rodila - je blo pa to pred šestimi leti, tako, da zdaj že hodimo v šolo. 

Bi rekla, da je pa s temi tabletkami čist tako, kot je s porodom, pri vsaki je drugače. Enim prime že prva, moj_moj pa misli, da bo čez praznike še kar s trebuhom domov prišla, ker ji ni takoj prijel. Bo prijel, bo!

Veliko sreče, Barbk!

Zdej moram pa še mojga user posted image  naučit, kako vam bo sporočil novico, če nam uspe kej kmal rodit.

Čau!  

_____________________________

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
   RE: Decembrčice
29.12.2006 20:55:30   
r1ta
Ah, ni panike punce... še sem tu! V enem kosu. Sem imela pregled v bolnišnici danes in seveda je najprej padel UZ, potem vaginalni (matr mi je zašaflala z roko globoko noteruser posted image ) potem pa je padel še CTG. In rezultati? Plodovnice je še dovolj, še vedno je čista, jaz sem še vedno zaprta kot trgovina ob nedeljah, pupa se ima prav lepo v trebuhu. Na CTG-ju sem odstrahu skoraj skupaj zlezla. Tista mašina in sonde in vse skupaj je bilo zame, ki nikoli v življenju nisem imela nobenih preiskav ali kakršnih koli zdravstvenih zapletov, čisto preveč. Potem pa je pupi srček tak fejst bil, jaz dobim popadek, srček začne še hitreje bit, moj dragi ves vzhičen ko je videl kako na papirju popadek zgleda... joooj, meni se je pa kar sukalouser posted image . V glavnem, v roku pol ure sem naštepala kar nekaj popadkov ampak ne dovolj močnih, da bi se lahko kaj začelo dogajati. Sicer pa imam take popadke že cel mesec dni pa se še ni nič zgodilo...user posted image
Zdaj pa je plan sledeči. Če me čez vikend nič na hitro ne zagrabi, imam v nedeljo še en CTG. Če bo vse okay, pridem v porodnišnico v torek zjutraj ob 6.45 in mi sprožijo porod. Lahko pa se zgodi, da me bodo klicali že v ponedeljek, če bi slučajno za torek bilo napovedanih veliko carskih rezov. Potem bom pač rodila v ponedeljek, da ne bom delala gužve tam v torek.

Moj_moj drži se! Fejst fejst mislim nate!¨

Barbk draga, držim pesti da bo šlo čim bolj gladko in neboleče! Bi ti dala še kakšen napotek pa sem sama tako presrana da se ničesar ne spomnim. V glavnem želim ti vse lepo in mislim nate, pa se tipkamo drugo leto, ko bova imele vsaka svojo princezo v rokah, velja? Pogumna bodi! In močna! Cmok!

Lidijat, res sem bila zjutraj tu, ampak me je bilo preveč strah pregleda, da bi lahko kaj napisala. Si pravi policaj!user posted image  Hja, glej, zdaj sva pa skoraj sami ostali. Izgleda da bova rodili res drugo leto. Moja mami je rekla, da bo moja pupa prva Slovenka rojena na Nizozemskem v letu 2007. Pa še fino se sliši ne? Veš kaj, ko bo bo. Bova pa sami čvekali tukaj čez praznike, ne? Pa kakšna mami se nama pridruži pa bo.

Naja pozdravljena! Sem te kar fino pogrešala!

Nič babike, grem za danes! Se tipkamo!

Aja, sem dala slike CTG-ja v album, da vidite kako sem zgledala vsa bleda od strahu! Slike so v albumu Jaz v celoti, geslo je zad71.

< Sporočilo je popravil r1ta -- 29.12.2006 21:04:59 >


_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   RE: Decembrčice
29.12.2006 21:36:58   
lidijat
R1ta, res sem te mal zašpecala, sej ne zameriš, upam user posted image , mi je čist slučajn ratalo, da sem te vidla.
Ampak te pa res matrajo! V redu je vsaj to, da je z user posted image  vse OK in da je plodovnice še dovolj itd,.. Res si faca, ko mene takole tolažiš, pa sem en dan čez rok (res pa je, da sem ful pod vplivom prve porodne zamude). Hvala, si kaj pišemo, če te prej ne zagrabi. Jaz mislim, da bom ponoči bolj aktivna, ker do spanja mi pa res ni, zdaj samo še dremljem.

Prva Slovenka na Nizozemskem v 2007 se pa res fajn sliši - a za to dobiš kakšno nagrado od države Slovenije? Glede na to, kolk so škrti okoli novorojenčkov, močno dvomim.

Lahko nočko!




_____________________________

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
   RE: Decembrčice
29.12.2006 21:51:06   
frufru
Ti R1ta, na koliko minut pa moraš met popadke na Nizozemskem?user posted image Približno tako je zgledal moj CTG zjutraj, ko sem prišla v P 4 cm odprta. Edino tisti hribčki so imeli bolj strm naklon.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
   RE: Decembrčice
29.12.2006 22:00:23   
r1ta
Ha ha, Lidijat, veš da bom dobila! To bo posebna pošiljka iz Slovenije! Sam Drnovšek mi bo prišel čestitat, pa verjetno ta glavni za socialo tudi!user posted image

Frufru saj popadki so, samo ne dovolj močni, da bi se začela odpirati. Res sem še čisto zabetonirana, kljub temu da se mi že od torka lušči čep, pa se potem spet obnovi in tako naprej in nazaj. Bomo videli...

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
   RE: Decembrčice
30.12.2006 0:34:00   
Naja30
Sem že pred dvema urama napisala cel spis o svoji porodni izkušnji , pa me je moja user posted image user posted image  vmes "prosila" za večerjo in na koncu sva družno skupaj zaspali user posted image user posted image  Potem pa sem vse skupaj zaprla user posted image  Zdaj se mi pa ne da še enkrat pisat, bom jutri.
Hecno, kako postane čas drugače naravnan, ko imaš otroka. Kar nekam se porazgubijo vse ure, ki sem jih prej preždela na RR, zelo hitro mineva. Včasih se zgodi, da zajtrk jem po 4 ure, ker vmes naredim 1000 stvari. Ali pa je kosilo šee ob šestih zvečer, do takrat pa sploh ne čutim lakote. Ja, otrok res vse spremeni. In ko sem bila še user posted image  in so mi ljudje govorili, zdaj se naspi, potem bo konec, mi je šlo včasih že kar malo na živce. Zdaj pa vidim, kako prav so imeli. Ko pa pogledam svojo spečo princesko, kako je lepa in vsa nebogljena in odvisna od mene... Vse je vredno tega! By the way, danes je minilo točno leto dni od najhujšega dneva v moje življenju. Namreč lani na na današnji dan sem morala na čiščenje, ker je moja pikica v 10t umrla user posted image  Spomin je kljub vsemu še boleč, ker take bolečine še nisem doživela pred tem. Ampak zdaj imam mojo pupo, ki je moj sonček. Vse je za nekaj dobro.

Oh, sem nekaj sentimentalna danes... user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
   RE: Decembrčice
30.12.2006 1:01:45   
Barbk
Takole bejbike...Preden grem pančat (sem mislila, da ne bo šlo pa sem kar zbita od danes, pa še fifika je spet čist razmontirana od danes user posted image ) sem še mal oke gor vrgla.R1ta novejši scenarij se pa že malce bolj sliše,a.user posted image  Se bliža...Mrbit bo pa že prej, glede na popadke bi znalo tole biti hmmm recimo 1.1.2007 kakšno minutko čez 00.00.user posted image user posted image  Bom vsekakor mislila nate!user posted image  Hvala ti...Solzice mi...Ma teli hormončki so me pa danes čist...user posted image user posted image  Lidijat te bova z Manco čakali v P.user posted image  Bejbike mal me je strah...Panika...Pa veselje, da bo naša pupika kmalu ob meni...user posted image  Saj bo...Držte se vse.Bom mislila na vas...

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   RE: Decembrčice
30.12.2006 5:44:38   
lidijat
Jutro, bejbe!

Barbk, mislim, da se ti bom pridružila v porodnišnici vsaj na CTG-ju, če ne drugega. Me od pol štirih (takrat sem sem zbudila zaradi tega) šraufa tako približno na 7 minut, pa vmes še mal bolj na pogost. Mi ni nč jasn, ampak se grem vseen pokazat, saj domov me še zmer lahko pošljejo - sej me itak bodo, sam bom bolj mirna do srede, ko imam pregled. Pa še neki se mi je vlilo  (0,2) ko sem šla na stranišče, ne znam povedat ali je bla to plod. voda al kakšna druga, je blo tolk mal, da ne vem. No, zdej me pa spet šraufa, ajd čau!


_____________________________

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   RE: Decembrčice
30.12.2006 15:36:25   
r1ta
Nekam čudno danes en čas ni delal RR... me je bilo že strah, da bo cel vikend zablokirano...

Tihe ste danes, tihe... Pri meni nič novega, razen da se mi še kar čep lušči. Že peti dan... Danes sem bolj na langsam, še v trgovino in na tržnico nisem šla z dragim. Se nekako ne počutim več sposobno za na ulico. Sicer pa bi se mi vsi smejali ko tako na drobno stopicamuser posted image .

Pridem še kasneje počekirat če je kaj novičk!

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   RE: Decembrčice
30.12.2006 17:55:15   
t_t_y
Ojla, čestitke vsem, ki ste v zadnjem času postale mamiceuser posted image user posted image user posted image ,
pa držim pesti za ostale, ki še čakate, da bo čimhitreje in čimlažje minil porod in da boste končno cartale svoje težko pričakovaneuser posted image .

lp

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
   RE: Decembrčice
30.12.2006 18:01:10   
petri85
No, pozdravljene!

Mi smo doma že od četrtka! Vsem najlepša hvala za čestitke! Za nazaj vas še nisem uspela prebrat. Čestitam pa tudi jaz vsem tistim puncam, ki ste rodile v času, ko sva se midva z Benjaminom še razvajala v P!!!

No, pri nas smo šli 24. namesto k polnočnici v P s popadki na 5 min, ki pa me niso kaj pretirano boleli. Ugotovili so, da sem odprta dobre 3 prste, kar v tistem trenutku še ni bilo dovolj za porod, ki bi se pa lahko kmalu pričel in me niso spustili domov, temveč so me dali na odd. Zjutraj okrog 7ih, ko so bili popadki še vedno na istem, kot ponoči, pa mi je na wcju odtekla voda, ki pa ni bila prozorna ampak že zelena...seveda je bilo zaradi tega nujno roditi, pa četudi je bil praznik:) Ob 8.30 sem bila pripravljena za rojevat, kjer so mi dodali še umetne popadke, ob 12.21 pa smo že pestovali našega Benjamina! Sicer je bil ta porod bolj boleč od prvega (bila sem tudi strgana in rezana), ampak ni za primerjati s prvim, ki je trajal skoraj 18 ur!

Dojenje nama je takoj steklo, je pa tudi naš korenjak pravi požerušček, v enem dnevu je pridobil 160 g!

1. dan je bil na opazovanju, če bi slučajno popil kaj zelene plodovnice, pa je bilo O.K.

Vidim, da danes rojeva Barbk! Držim pesti, da je že vse za tabo in da že cartaš svojo Manco!!!
Seveda pa tudi držim pesti za moj_moj, da je že s svojo štručko!!!

Vsem čakajočim, pa pošiljam eno user posted image , da tudi ve zagledate svoje sončke še letos!!!!!


(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
   RE: Decembrčice
30.12.2006 18:04:40   
Naja30
Jaz sem tukaj! Nekaj šteka RR, tako počasi dela user posted image

r1ta, meni se je čep odluščil tisti večer, ko sem šla rodit. Ko se je odluščil, so se popadki ornk pojačali, so bili na 5 min. Aha, lahko bi napisala, kako je vse skupaj potekalo user posted image  Upam, da me ne bo kaj zmotilo vmes, kot npr. moja zlata princeska user posted image

No, tisti dan, preden sem rodila, sem imela pregled v porodnišnici in G me je vprašal, če bi že rada rodila. Jaz pa seveda da ja, saj že zamujamo. No in mi je malo pomagal in mi s prsti masiral maternični vrat, da bi se začel odpirat. To boli kot sto user posted image  Od tistega trenutka naprej sem imela popadke, sicer nestalne, še ne toliko boleče. Z user posted image  sma šla po pregledu še na pico, popadki pa so le postajali na trenutke boleči, potem pa spet nič... Tako je bilo do večera, ko sem gledala Tv. Ko sma tako ležala na postelji, sem v nekem trenutku prav slišala, kako je nekaj poknilo v spodnjem delu trebuha. Pa grem na wc in evo čep! Popadki so se v trenutku okrepili in bili najprej na 7, potem pa hitro kar na 5 min. In moj user posted image  meni, daj grema, jaz pa bi še kar bila doma. Ves čas sem imela v glavi, da ne smem prehitro tja priti. Ampak bolečine so postajale hujše in on se je zbal, da bom kar doma rodila. No, pa sma šla.
V sprejemni pisarni na stolu mi je med pregledom še voda odtekla, odprta pa sem bila komaj 3 cm.  Ok, pa gremo v porodni blok. Najprej britje, in klistir, pa 5x odhod na wc, ko me je med popadki zvijalo... Ja, kakat med popadki ni šala user posted image  user posted image  Komaj sem zlezla nazaj na posteljo, že me je spet pritisnilo in je bilo treba odracat na školjko user posted image  

Ko sem opravila vse naravne potrebe user posted image  so poklicali mojega user posted image  ki se je medtem zabaval v sobi za očke user posted image  in smo šli v porodno. Potem pa se je začelo čakanje med popadki. Ene 3 ure, do okoli pol treh zjutraj so me pustili na svojih popadkih, odpirala sem se pa zelo počasi. Zato so mi dali še umetne. Spomnim se dveh babic iz te smene. Razočarana sem bila nad njima, še posebej nad eno, ki je bila zelo groba. Ko me je vsako uro pregledala, koliko sem odprta, je s svojimi prsti mesarila po meni kot po kosu mesa z nožem user posted image user posted image  
Ko so začeli šopat umetni popadki, pa ni bilo več heca. Z dragim sem se vse manj pogovarjala, vedno manjši so bili presledki med popadki. Pa vseeno ni tako hitro minilo. Dočakala sem jutranjo smeno, ko sta prišli dve zelo fajn babici, hvaležna sem jima za ves trud in pomoč. Prav umirjeni in nežni, hvala bogu. No, ko je začela tamala pritiskat dol, je bilo pa kmalu vsega konec. Če danes pomislim na to. Takrat se je vsak popadek vlekel kot jara kača. Babica Milica me je držala za roko in mi prigovarjala, da ne smem pritiskat, ampak predihat popadek, kar je bilo zelo težko, če te naravno vse sili, da potiskaj. No, ko mi je babica Jelena rekla, da se že vidijo laski, sem že skoraj zajokala od sreče in olajšanja. Rekle so mi, da če bom sodelovala z njimi, bo hitro konec in potrudile se bodo, da ne bom raztrgana. Tako da svaka jima čast, rodila sem ob 7.27 najino punčko Tijo, težko 4320 in dolgo 55 cm, dobila pa sem vsega skupaj dva šiva. To, koliko te raztrga ali če te prerežejo, je v veliki meri odvisno od babic.
Ko je bila Tija že na mizi pod mano, še nisem vedela, da je user posted image  Sploh nisem pomislila na to, samo čakala sem, da bo zajokala. Moj user posted image  je bil prepričan, da je user posted image  ker ko je videl njeno glavo, je videl sebe user posted image  Zelo mu je podobna. No in ko je zajokala, je babica rekla, punčko imate. Midva pa sma se spogledala in od sreče tudi govoriti nisma mogla. Na tihem sma si namreč oba želela punčko.
Potem so jo položili na moja prsa in prvič sem jo pobožala in ji dala poljubčke... Ne vem, kot v transu sem bila, vsa naspidirana od sreče. Potem pa so naju obe poštimali in novopečeni očka se ni ganil od svoje hčerkice. Bila je ljubezen na prvi pogled. Medve sma se tudi že takoj dojili in ni bilo s tem nobenih problemov.
V porodni smo bili še 3 urce, ki so minile kot blisk.

Tako, to je moja porodna izkušnja. Porod je trajal 8 ur, oz. 5 odkar so mi dali umetne popadke. Ne bom rekla, da sem pozabila na vse, ko so mi jo položili v naročje, ker to ni res. Je pa bilo vredno vsega. To, da je partner zraven, je zlata vredno. Meni je zelo pomagalo, da sem vedela, da je tam, čeprav se potem že kaj dosti nisem ukvarjala z njim, mi je pa veliko pomagal, ko mi je močil usta, dajal kahlo pod rit user posted image  in skakal okoli mene, če sem kaj rabila. 
Porod je lepa izkušnja za žensko (in moškega) in punce, ne se bat. Seveda boli, saj to smo ves čas vedele, je pa vredno. Ko zdaj gledam svojo štručko,ki je prišla iz mene... ne da se opisat! user posted image user posted image

Pa lep večer! user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
   RE: Decembrčice
30.12.2006 18:35:10   
lora16
Ojl, ja jaz bom rodila v Ljubljani.
drugače pa še nič ne kaže kdaj. vsak dan grem na sprehod in se ne obremenjujem več, ko bo pa bo.
Želim pa vsem srečno!!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
   RE: Decembrčice
30.12.2006 19:17:56   
Strawberrie Cherrie
No, še danes in jutri imate čas, potem pa bodo vaši otročki že 2007 user posted image
Še vedno držim pesti!!!!

Vseeno, če se jutri nič ne javim, vam želim punce veselo in srečno novo leto 2007, predvsem pa zdravo za vas in vaše user posted image ! Pa naj se vam izpolnijo vse skrite želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepo praznujte user posted image user posted image

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
   RE: Decembrčice
30.12.2006 21:24:05   
anckabancka
Naja3, kakšna lepa porodna zgodba! In res je, da je porod lepa in nepozabna izkušnja. Jaz sem rodila pred letom in pol in bom v kratkem spet. moram reči, da me je drugič manj strah, saj vem kaj pričakovati. Edino šivi me skrbijo.

Izgleda, da se nas bo nekaj decembrčic preselilo kar k januarčicam. Mi je kar čudno, če bo zamujal (no, jutri ima še čas...), ker sem prvič rodila 8 dni prej.
Me pa šravfa že od popoldneva, tako da mogoče pa bo kaj... na Silvestra!user posted image

Tudi nisem kaj dosti nestrpna, se posvečam tavečjemu fantku, pa poskušam se še malo relaksirati...


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
   RE: Decembrčice
31.12.2006 7:24:34   
Zasanjana
Dobro jutro punce!

"30.12.2006 je prav poseben dan, saj naju je ob 20.34 osrecila najina mala Manca.Drobna pupika s 2680g in 48cm-to je najina najlepsa misika.Barbk."

Sej bi objavla že prej, pa mi Aleksej ni pustil do računalnika.user posted image

user posted image user posted image user posted image Barbk, iskrene čestitke za malo pupiko in velikooo crkljanja!!!Bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   RE: Decembrčice
31.12.2006 7:25:47   
frufru
Jutro user posted image , danes je silvestrovo in nam teče voda v grlo, če hočemo še decembrčke pod streho spravt. Naj vas ne pobegne preveč v novo leto. Lepo pobožajte svoje user posted image  v trebuščkih in jim povejte, da morajo danes prit na svet. Sicer bo namesto dveh daril (rojstni dan in dedek Mraz) samo eno. Če je res, da so današnji otroci sami materialisti, bodo še danes pokukali na svetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
   RE: Decembrčice
31.12.2006 7:28:10   
frufru
user posted image Bravo Manca in Barbkuser posted image , čestitke tudi očiju.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
   RE: Decembrčice
31.12.2006 7:29:50   
frufru
user posted image     user posted image
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11. - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro
07.12. - sončka1 - 2.12. - user posted image  - Gašper
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika
12.12. - KlavdijaK1 - 16.12. - user posted image  - Tristan
15.12. - Severnica77 - 13.12. - user posted image - Leo
16.12. - London_paris - 31.12. - user posted image  - Ožbej 
18.12. - T_t_y - 28.12. - user posted image - Alja
19.12. - Meta - 17.12. - user posted image - Matija 
25.12. - Petri85 - 15.12. - user posted image  - Benjamin
25.12. - X500 - 18.12. - user posted image  - Nia
27.12. - Pika30 - 20.12. - user posted image - Ajda
27.12. - Bianka -  16.1. - user posted image  user posted image   - Nik, Nejc
30.12. - Barbk - 22.12. - user posted image - Manca

Trenutno stanje:
user posted image user posted image   17
user posted image user posted image   13
Nestrpno čakajo: user posted image

Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana) 
Zasavka - 18.12. - 
Moj_moj - 21.12. -
Anneli - 21.12. -
Lora16 - 23.12. -
Baltazarka - 25.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
   RE: Decembrčice
31.12.2006 8:04:04   
severnica77
Iskrene čestike korajžni mamici in mali Manci pa atiju seveda tudi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   RE: Decembrčice
31.12.2006 9:29:51   
Naja30
ČESTITKE novi mladi družinici!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
   RE: Decembrčice
31.12.2006 9:38:50   
Strawberrie Cherrie
Čestitke Barbk in Manciuser posted image user posted image user posted image
No, pa se izteka še zadnji dan decembra...
Punce, nismo v Nemčiji in ni vam potrebno do jutri zdržat, da bi dobile 25tisoč EUR za otročka - tko da lahko greste rodit danesuser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
   RE: Decembrčice
31.12.2006 10:37:39   
r1ta
Evo me, se še javim preden grem na CTG. Imam pa čuden občutek, da se bo danes nekaj premaknilo. Od osmih zjutraj imam popadke na 5 minut in ne gre za otrdevanje trebuha ampak me štiha v križu... Bomo videli, ker se pri meni nikoli ne ve... Panika!user posted image   Saj bo!user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
   RE: Decembrčice
31.12.2006 13:09:13   
Zasanjana
r1ta je že čas, da se tudi ti odrešiš in k sebi stisneš Ano, tko da stiskamo pesti zate!Dejmo babe!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?