|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
23.8.2006 13:09:16   
Ženkica
Vampirka, daj mi prosim malce veš opiši kako je s to vadbo v Štorklji? Kje pa to sploh je - jaz bi tut šla. user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
23.8.2006 13:21:40   
severnica77
Pozdravljene babnce!

Tudi jaz po službeni dolžnosti buljim dnevno osem ur v to škatlo! user posted image  Zadnje čase se nabira tudi delo... se pozna, da je večina že z dopusta in projekti se kar vrstijo, tako da še čvekat na RR nimam dosti časa. Doma pa se bolj malokdaj spravim za računalnik.

Vampirka tudi jaz že komaj čakam telovadbo. Na morfologiji bo vse o.k., joooj kako bi tudi jaz še enkrat šla. Drugače pa smo tako in tako pred vsakim pregledom malce znervirane, ne?

Me je zadnjikrat tehtnica prekleto prestrašila. V enem mesecu sem pridelala kar tri  kilogrameuser posted image . Sedaj sem na +6, sem pa danes napolnila 24 tednov. Tako da nujnoooooo potrebujem telovadbo. G sicer ni kaj dosti komentiral kilogramov, nekaj zmajal z glavo, češ malenkost, čisto malenkost pa bo treba popaziti na kg.

Ženkica, super če se pridružiš. Lahko si prebereš kaj več na:
http://www.storklja.si/t3/index.php?id=970
Moram pa priznati, da se nisem kaj dosti poglabljala - v glavnem, vem da moram čim prej začeti malo bolj migati.

Lepo se imejte in pazite svoje bušije.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
23.8.2006 13:47:50   
Ženkica
He, sm smotka, sj sm si mal ogledala tole "Štorkljo". Ampak a ni 1x na teden malo premalo user posted image  rekreacije. NO, zame je. Kaj pa tale telovadba: http://www.sportclub.si/html/aerobika.html

Tole mi je pa zlo všeč, mogoče še kateri?

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.8.2006 14:16:02   
severnica77
Kaj pa vem ženkica. Zdaj se ne razgibam niti enkrat tedensko user posted image . Sprehodi in tudi in tam kolo ne štejejo, čeprav sem pred nosečnostjo hodila na aerobiko 3x tedensko.

Vidim, da si iz LJ. Z Vampirko sva z MB. Sem pa res že tudi sama iskala drugo ponudbo aerobike za nosečnice:

http://www.fitnesforma.com/subdreamer/index.php?categoryid=9

Prične se prav tako septembra, če bo dovolj prijavljenih. Po drugi strani pa je vseeno nekako najbolj znana štorklja, oziroma se zdi, da vedo kaj delajo.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
23.8.2006 14:23:22   
Ženkica
Tudi jaz sem pred user posted image  ful telovadila - sedaj pa redno hodim na sprehode, ampak pri nas so sami klanci, tko da se kar utrudim. 1x tedensko mi je pa res premalo, pa še fajn je hodit na aerobiko, druženje in te stvari user posted image .

No ja, nekam se bom definitivno vpisala, da ne bom na koncu kot en user posted image .

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.8.2006 8:58:48   
Barbk
Ojla babuške,

Vampirka lepo uživaj na morfologiji in seveda poročaj kolk je že vaša beba zrastla.Glede kilc-sem prebrala, da po lahko po 20. tednu začneš po pol kilce na teden pridobivat, s tem, da do 20.tedna pridobiš nekako 4 kg.Pomoje je to to glede na to, da smo nektere kar naenkrat pridobile kar nekaj kg. Jaz se bom kar s tem tolažila, ker me tehtnica vsako jutro takoleuser posted image .Telovadba bo pa res potrebna.Si bom probala kakšno stvarco za nosečnice iz interneta snet dol pa vsako jutro po sprehodu seveda ša malce pomigati čez vaje.V glavi sem si že tak lep plan naredila, če ga bom pa tako zagreto izvajala bomo pa še videli.Močno upam, da mi bo uspelo!

Barbk

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.8.2006 9:27:08   
maja.jav
Pozdravljene decemberke.

Sem se odločila da se vam končno pridružim (bolje pozno kot nikoli ane?)user posted image   Prihajam iz okolice Celja, user posted image sem prvič in sicer 22T, PDP imam pa 26.12. 2006. Morfologijo sem enkrat že imela in je bilo vse OK samo ker takrat ni bilo moje G jo imam še enkrat in sicer 29.8. Za spol še nč ne veva ker je user posted image  imel pokrčene nogice, mogoče se bo videlo sedaj ko greva ponovno.
Glede kupovanja se zaenkrat še zadržujem nazaj da nebi prehitro ponorela, sicer pa bom VELIKO cotk dobila od moževe sestre, ki je mela 3leta nazaj januarska dvojčka tak da bo robe več kot zadosti. Trenutno se spravljava preurejat spalnico in že počasi gledava po otroškem pohištvu saj bi rada imela posteljico, previjalno in omaro v kompletu.
No to bi bilo zaenkrat dovolj da vas preveč ne dolgočasim o sebi.  Lepo vas je brati saj smo se približno na istem.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.8.2006 10:16:08   
crci06
res je maja.jav, bolje pozno, kot nikoli!

Dobrodošla pri nas!

Upam, da se boš imela lepo, tako kot me. Če si "kolčkaj" klepetulje... user posted image

(odgovor članu maja.jav)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.8.2006 11:09:20   
vampirka
Bejbe - haloha!!!!!!!!!!! Jest sem danes tolk happy, da mi bo usta okrog glave zaneslo user posted image user posted image user posted image ! Morfologija je izpadla odlično - je pa moj user posted image  že pravi expert za UZ - je on vse spraševal, jaz sem pa samo abnormalne zvoke spuščala user posted image  (kot npr. iiiiiiii, oooooo, ....ipd.)! Spol sva izvedela - če je katera firbčna ji na z.s. napišem user posted image ...mi je pa izmerila tudi maternični vrat, ki je dolg 3cm in zaprt (G je rekla, da je to vse ok, meni se pa zdi malo kratek user posted image ). A se katera bolj spozna na tele mere??? Žabica ima vse oznake NORMAL ali REGULAR, ne znam pa razbrat, kaj pomeni, da je lega otročka VERTEX in da je placenta POSTERIOR. Če je kera bolj od foha, bi bila hvaležna za razlago (mi je bedno to Pušenjaka spraševat)...

Maja.jav dobrodošla! In pa seveda tudi ostalim lep dan želim!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.8.2006 11:17:47   
emaa
Maja.jav dobrodošla.
Lega placente posteriori pomeni, da imaš posteljico zadaj, vertex mislim, da pomeni, da je otroček pozicioniran v sreidni (ne me držat za besedo), ni ful zgoraj ali spodaj. Maternični vrat bo meni merila naslendjič, kolikor vem je zaskrbljujoče, če je manjši od 15mm, tako, da je tvoj popolnoma v redu. Aja glede spuščanja zvokov pa poznam, jaz skoraj nisem vedela kaj naj bi vprašala, izpadem pa vsakič zmedena kot ne vem kaj, se čist stopim, ko gledam, opazujem, spremljam. Za spol se pa priporočam na privat.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.8.2006 12:05:32   
manetka
Ojla

No pri nas pa zadnja dva dni ni bilo preveč veselo, saj sem jaz spet staknila en virus, pomoje sem se izbruhala za celo nosečnost nazaj...
Ko sem mislila, da bo že malo bolje pa je prišla še vročina tako da sem bila čisto adijo. Danes izgledam kot bi me kdo pretepel, od celodnevnega bruhanja so mi full otekle oči in popokale žilice okrog, tako, da sem kot kak zombi. Sedajle sem se komaj spravila malo prečekirat kaj vse ste napisale, no saj zapomnila si gotovo še pol nisem, ker sem še čisto out, gotovo bom šla spet nazaj do postelje in bom po vsej verjetnosti spet zaspala....
Vampirka sem opazila GT3 v kompletu, a ti imaš tudi košaro za prve mesece?

Zasanjana a potem sta spol obdržala zase, nista povedala sorodstvu?

Hmm jaz pa res ne vem kaj imam in, ko me kdo vpraša kaj bomo imeli rečem ne vem in potem so vsi užaljeni, na način da že vem samo nočem povedat.... bla bla
Imam pa vse večji občutek, da možno da bo lulček, čeprav je menda večja verjetnost za punčko.

Naslednji teden pa že 3duz, komaj čakamuser posted image

No bodite fajn, Lp M.

pa smo trije

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.8.2006 12:22:59   
vampirka
Manetka, pocajtaj se!

Ne, jaz nimam košare - zmsko vrečo bomo imeli.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.8.2006 12:28:36   
Zasanjana
Pozdravček!

Manetka, ja, zaenkrat vedo le moji starši, Zala in midva.Komu bosta pa vidva povedala?Pa čimprej se pocajtaj!user posted image

Vampirka, user posted image user posted image user posted image  še zate!!!Zdaj je za morfologijo ostala še Barbk, če se ne motim?

maja.jav, dobrodošla pri nas čvekah!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.8.2006 18:53:17   
Naja30
Halo babuške!! user posted image

Evo mene, spet sem z vami, Zasanjana sem vidla, da sem bila med pogrešanimi. user posted image  
Komaj sem prebrala vse za nazaj in toliko zanimivih tem ste imele. Super! Pozdravljam vse nove in stare dec user posted image , čestitam za vse opravljene nakupe, za vse morfologije, za user posted image  in user posted image , itd.
Moje počutje je ok, razen bolečin v križu in kolku, zgage user posted image , rahlih vrtoglavic... Pa glede kg!! Sem kot en user posted image   pa kaj naj če mi paše jesti! user posted image  pa tudi vedno nori, ko jem in tako sem srečna presrečna, da je zadovoljen on in jaz. Pišem on, pa da ne bo katera misla da vem, kaj bo. Midva z možekom sma se odločila, da ne boma vprašala, kaj bomo imeli. Njemu je tako bolj všeč, večji filing pričakovanja. Meni je pa popolnoma vseeno. Kar kupim, je nevtralne barve.
Jaz imam pa preglede že na 3t user posted image  Tudi prav.

Drugače pa imama z user posted image  veliko dela zadnje čase, ker se selima in prenavljama stanovanje. Je prava norišnica, ampak počasi bomo vse poštimali. Za malega imamo že skoraj vse večje stvari, tudi previjalna je naročena, zdaj bom pa začela z drobnarijami. To bo šele užitek! user posted image  No, ravno danes sem kupila škarjice za nohtke rezat! Jupi! user posted image  user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.8.2006 18:55:40   
Naja30
Aja, glede brcik. Tudi naš user posted image  je najbolj aktiven, ko sem jaz umirjena, pa naj bo to podnevi ali ponoči. Taprav žur pa je zvečer in ponoči. Včasih se mi zdi kot da mi zleze čisto na stran, na kateri ležim in me heca da naj se odmaknem user posted image  Kot da ga motim. Upam Meta, da tvoja teorija ne drži za vse, ker ponoči je bolj aktiven. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.8.2006 9:22:06   
Barbk
Ojla,

no sem prišla iz laboratorija-sem šla piškat!Vampirka si le dočakala morfologijo...user posted image Ti pa čisto verjamem, da si bila v posebnem stanju in sposobna spuščanja abnormalnih zvokov.Saj veš, da sem firbec babji in se priporočam, da izvem ali sta pridelala luleka ali luliko.Maja.jav dobrodošla med nami čvekami.Manetka, ja ti revca.Le pozdravi se in počivaj. Zasanjana imaš prav-še jaz čakam na morfologijo v četrtek-sploh ne bom govorila (itak veste kako to zgleda) kako komaj čakam, da vidiva našo bebo ali ima še luliko med nogcami ali je zrastel kakšen bingeljček.user posted image Saj nama je čisto vseeno, samo da bo zdravo.So pa vsi okrog naju prepričani, da bomo dobili eno luštno pupo.Naja ja ti potepenka, smo te res pogrešale...Vidim, da sta pridno že skoraj vse nabavila, pregleda pa praviš, da imaš že kar na 3 tedne?! Pa tudi prav, a ne. Kje ste pa kej ostale čvekice?

Pa, pa.

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.8.2006 14:20:57   
Ženkica
Čao punce.

Bom čisto kratka, ker se mi mudi; mal sm zaskrbljena - danes mi že cel dan, od jutra ko sm vstala, pa še vedno otrdeva trebuh user posted image  - a se še kateri to dogaja; a moram poklicat G?
Sicer čutim kako naša pupa brca, ampak me je pa strah, da ne bi blo kaj v redu?

Hellllllppp.

Ženkica

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.8.2006 14:33:48   
Zasanjana
Ženkica, nafilaj se z magnesolom, pa bo mogoče bolš.Če boš pa potem bolj mirna, pa kar pokliči G.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.8.2006 14:51:18   
Ženkica
Evo, takoj po šihtu letim v lekarno. Hvalaaaaaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.8.2006 15:09:59   
Naja30
Ženkica, javi kako in kaj. Upam, da bo z magnesolom bolje. Kako pa čutiš to otrdevanje trebuha? Meni se dogaja, da je trebušček zvečer na splošno bolj trd kot zjutraj, samo to verjetno ni otrdevanje?
Zate ena user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.8.2006 15:25:17   
Zasanjana
Naja, mogoče pa pri tebi to otrdevanje ni tako izrazito.Bolje, da ti tako otrdeva, kot da imaš trdega kot kamen.Zna bit ful neprijetnouser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.8.2006 15:48:37   
Naja30
A boli? Ali kako to zgleda? Res me zanima. Ker pri meni ko je trd imam občutek, da je to bolj zaradi polnega črevesja, ki se napolni čez dan user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1522
26.8.2006 9:38:08   
Ženkica
Jutro punce!

Samo tok da vam javim, da sem potem včeraj kupila Magnesol - no, še cel večer mi je zelo otrdeval trebuh in to na cca 15 minut, potem pa še 1x ponoči, danes pa je spet vse ok user posted image . user posted image  je imela ponoči totalno žurko, da sploh nisem mogla spat, tudi zjutraj je bilo veselo. Sedaj pa pridno počiva, jaz pa sem tudi ok.

Skratka, očitno tale magnesol deluje. user posted image

Lep vikend vsem skupaj.

Ženkica

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.8.2006 13:29:29   
Vilma
Kaj pa pomaga proti krčem?
Mene je sred noči pokonc vrglo.
V oba meča naenkrat me je zagrabilo.
Moj dragi mi jih je zmasiral, da je popustilo.
V knjigici Nega matere in otorka sem prebrala pod 28 tednom, da so te stvari pogoste.
No jaz sem sicer v 24.-tem, a očitno pri meni prihajajo krči prej.
A še katero takole zgrabi? In kaj pomaga? Ne vem, če se dobro spomnim, da magnezij al kako že?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
26.8.2006 13:41:39   
emaa
Ja magnezij pomaga, ali si v lekarni kupiš magnesol ali pa kak drug primerljiv proizvod, jaz imam kar DM-ove žvečljive tablete, mi te nekak ne grejo, ki jih je treba v vodi raztopit. Mam pa krče že od enega 17-18 tedna. Pa mi pomaga, če pozabim vzet, ali pa nočem vzet, pol ponoči zaradi krčev v mečih ne spim.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?