Naja30
|
Halo babuške!! Evo mene, spet sem z vami, Zasanjana sem vidla, da sem bila med pogrešanimi. Komaj sem prebrala vse za nazaj in toliko zanimivih tem ste imele. Super! Pozdravljam vse nove in stare dec , čestitam za vse opravljene nakupe, za vse morfologije, za in , itd. Moje počutje je ok, razen bolečin v križu in kolku, zgage , rahlih vrtoglavic... Pa glede kg!! Sem kot en pa kaj naj če mi paše jesti! pa tudi vedno nori, ko jem in tako sem srečna presrečna, da je zadovoljen on in jaz. Pišem on, pa da ne bo katera misla da vem, kaj bo. Midva z možekom sma se odločila, da ne boma vprašala, kaj bomo imeli. Njemu je tako bolj všeč, večji filing pričakovanja. Meni je pa popolnoma vseeno. Kar kupim, je nevtralne barve. Jaz imam pa preglede že na 3t Tudi prav. Drugače pa imama z veliko dela zadnje čase, ker se selima in prenavljama stanovanje. Je prava norišnica, ampak počasi bomo vse poštimali. Za malega imamo že skoraj vse večje stvari, tudi previjalna je naročena, zdaj bom pa začela z drobnarijami. To bo šele užitek! No, ravno danes sem kupila škarjice za nohtke rezat! Jupi!
|