crci06
|
Živjo vsem! Barbk, glede vozičkov sva na istem. Jaz sem ga že izbrala (Quinny), iskat ga bomo šli pa malo kasneje, ker baje akcija traja kar celo jesen (baje). Da ti pomagam, kako sem se jaz odločala med Freestyle in Jane: Bistvena razlika poleg teže: košara: Pravijo, da eni jo kupijo, eni pa ne, kakor tebi paše, oz. kolikor imaš dinarčkov. Nisem pa prepričana, če bodo punce s košaro okrog novega leta oz. januar-februar full velik zunaj, ker bo itak mraz za daljše sprehode... Jaz jo ne bom imela, sem pa videla tudi zelo lepe kombinacije Freestylov z zimskimi vrečami od Janeta - full popestri voziček!!! Skratka, pomoje gledaš isti akciji: Jane + košara / lupinica matrix => 120.000 => obvezno rabiš še lupnico za v avto!! (cca 28.000) (zdaj v pikapolonici trgovke že kar same svetujejo, naj matrix ne gre v avto!!! res so face!!! kapo dol za vse njihove trgovke!!! Freestyle + avtosedeš MaxiCosi => 100.000 => obvezno rabiš še zimsko vrečo (cca 10.000) No, če ti kaj pomaga, OK, sicer pa se odloči po svoje :) Punce, jaz se moram pa pohvalit, da ne bom samo jamrala, da me je moj včeraj peljal na celodnevni :) šoping po LJ trgovinah. mater gre hitr cajt :) Cotke so pa tolk lepeeeee. Najbolj sem se zaljubila v ene hlače za 1 leto starega otroka ... Skratka, drobnarije kar hitro kupiš, težje je večje stvari. Če bi bila racionalna, bi začela z večjimi stvarmi, fletkane drobnarije ( za 3m+, 5m+ ) pa bi dokupila kasneje. Resnično sem mislila, da bo težko to z dojenčkom po trgovinah skakat, ampak povem vam, včeraj je bil city park res NABIT z nosečkami in otročki... Ste bile med njimi? Očitno kar grez otročki v šoping, tako, da bi teoretično tudi me lahko kupovale na ponovoletnih razprodajah... (ali pa očkati na miklavževih znižanjih ) Ah, dons me kar razganja od neke čudne dobre volje... kot bi bila malo zadeta... Mogoče zato, ker že 2 dni ne morem nč kej dosti spat (2-4 urice na noč) ?? LP!
|