|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
16.8.2006 15:35:44   
severnica77
Kofetku se tudi jaz ne morem odreči. No, kak dan ga tudi izpustim pa ne zato, ker bi bilo slabo za user posted image  ampak enostavno pozabim (če kdo drug ne skuhauser posted image ).
Pritisk imam bolj nizek, vendar nimam težav z vrtoglavco. Glede brcik pa je tako, da jih tudi jaz ponavadi bolj intenzivno čutim zjutraj in zvečer oz. vedno, ko se zleknem ali miraujem. Po moje še bo nekaj časa tako, ne bo pa dolgo, ko nas bodo začeli naši user posted image  konkretno brcati.

So pa res napovedali lepo vreme - in kaj imamo? Spet še en oblačen dan.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.8.2006 19:16:25   
emaa
Kakih problemov še nimam, razen seveda da lahko precej manj naredim, pa še to bolj počasi. Brcanje v spodnji del trebuha, okoli popka in kake 3,4 cm nad popkom. Kje je kateri ne vem. Kava, če je mož doma, oz. če imam družbo potem kako šalco spijem, zase si je ne kuham, ker tolko je pa nimam rada, pa funkcioniram popolnoma normalno. Voziček bova pa midva verjetno kupila naslednji teden po morfologiji, sva rekla, da potem pa že lahko kaj kupiva.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.8.2006 20:46:08   
Barbk
Ojla babuške,

kolk ste bile spet pridne.Čestitke za opravljene morfologije, nakup vozička-ki je tako mimogrede fuuul lep in si ga ogledujem vsak dan iz busa na Celovški, pa novi članici društva "krav molznic"(hi, hi tale je pa res dobra Vampirka)-no meni še zmeraj ne curlja.No o nerodnosti bi se pa dalo marsikaj povedati-jaz sem že od majhnjega malo bolj pri ta štorastih, no od kar pa bebico nosimo pa lahko govorimo o ultra nerodnosti.No kofetko moram tudi jaz zjutraj ruknit (sicer je to nescafe) drugače sem bolj na off.Naša žabica je najbolj aktivna zvečer-brcike pa priletijo tja do popka, zjutraj jo čutim če bolj dolgo poležavam ob vikendih.V glavnem sem vsake brcike vesela pa čeprav me včasih ponoči tudi zbudi s svojouser posted image , no mogoče pa hoče povedat, da naj mami tudi malo začneuser posted image .Obljubim, res obljubim da zdej bom pa res začela migat.

No to je to pa nočka.

Barbk

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.8.2006 10:13:46   
Strawberrie Cherrie
Dobro jutro punce - danes je pri nas sonček in je prav lepo in prijetno zunaj - v nasprotju z ostalimi dni, ko je tko deževalo user posted image ... mi smo tudi se odločili za Qunniya XL comfort completek - čak upam, da se sedaj nisem zmotila pri tem'kak se mu reče' - ampak bomo vzeli lupinico maxi cosi poleg...sem pa videla per perego tale X3 ali nekaj takega - pa se mi ne zdi tolk lep kot Quinny - sicer stvar okusa...tak gromozanski mi je user posted image , da se bebika not kr zgubi...
Drgač se pa mi že prav pridno pripravljamo na prihod bebike...včeraj sem mela pravi čistilni dan..danes moram pa narediti seznam stvari, ki jih moram kupiti v Ikei pa Kiki...ker potem pa res ne gremo več v Avstrijo...pa še malo pa gremo na dopust user posted image user posted image Itak se najbolj veselim, da bomo kupovali oblekce SPET! user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.8.2006 10:14:44   
Strawberrie Cherrie
Aja, glede kafetka - nikakor se mu ne bi mogla odrečt...mam tolk nizek pritisk, da me le kava spravi pokonc!user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.8.2006 13:19:00   
manetka
No pa smo ga spet dočakali sonček, danes je pa kar malo zagrelo aneuser posted image

Po hiši je pa tak mraz še vedno, da sem jaz danes že cel dan v puloverjuuser posted image

Danes je prišla po pošti nova Pikapolonica akcija, no notri je novi Jane, vendar varianta s tistim deljivim sedežem, ki se uporablja tudi kot košara. Kakšno imate vi kaj mnenje o tem menda, da za vožnjo v avtomobilu ni najbolj varenuser posted image  Hmm drugače pa lep voziček za kar dober denar.
Sem gledala test na Amzs najboljša lupinica je Maxicosi. Jane deljiva pa ni v redu...

Vem, da vas tukaj kar nekaj tudi piše diplome, no meni se je danes definitvno pokazalo, da bom septembra končno zaključila, komaj čakam. Madonca sem razmišljala, da bo konec septembra trebuh gotovo že precej obilen, no bova pa vsaj dva-dve skupaj diplomirala, ker sama toliko časa nisemuser posted image  

Lep sončev dan še naprej,

M.

pa smo trije

Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.8.2006 14:11:59   
Shorty_
Hojla!
No čestitke za vse vključene v društvo mlekaric tud jz sem z vami, sam sem kravica liska ker ma tud take vijolične male strije po joškahuser posted image , čestitke tudi za nakup vozičkov, morfologije, hm... brcike,...,....., priprave na poroko, no tejkaz si že tretja decembrčica ki se bo poročila, jz sm bla ta prva pol pa še naja3 mislim da samo sam me tri če sem katero pozabla se opravičujem. Kolk si pa stara bodoča nevesta? Čestike čist vsemuser posted image  tako ne bo zamereuser posted image

Jz mam dans ze prvi pregled po morfologiji sem v 24tem tednu mislim da, in se kar malo bojim kakšni bodo rezultati testa z glukozo, vse ki vas to še čaka si ožamite limono in to zmešajte z tisto brozgo veliko lažje se spije, preiskušeno.

Midva bova pa kupila Peg perego p3 classico frestyle rose ful je lep pa sam 8 kil ma. zraven bom pa vzela še vrečo za noge ker mam že eno košaro sicer iz blaga sam je ful uporabla, pa avtosedež k paše zraven mislim da je primo viaggio.

No dost za dones se tipkamo pa dršte pesti da slišim naš srček

no pridne bodite

Špely in ?Nika?

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.8.2006 20:07:20   
Zasanjana
Jaz sem tud krava mlekarica!Jaz tud.user posted image Samo jaz pa nisem imela malega fleka, ampak prav velik flek.Sredi noči sem se zbudila z mokro majico, direkt na dojki.Sem še moža zbudila, pa me je nagnal spat.user posted image

Manetka, ti si pa prav fletno hecna, ko takole oklevaš med dvema vozičkomauser posted image .Pa bravo za skoraj zaključeno diplomo.Same diplomantke tu!user posted image

Danes je moje počutje čist na nuli.Junior popoldne sploh še ni pobrcal.user posted image Upam, da samo spi.Prav poln kufer imam tega ležanja.Samo prelagam se iz postelje na kavč, z kavča na teraso.Ko vas berem, kako letite po opravkih in delate, sem vam takooooooooo fouš.user posted image Prav zamenjala bi s katero.In samo, če pomislim, kako bom vse pripravila za malega, me kar oblijejo solze.Vsega res ne morem prepustit možu.Itak je ful priden in je čisto vse prevzel.

Ah, grem se spet prebekslat.Lp!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.8.2006 20:17:52   
Vilma
Da se malce javim po dolgem času user posted image
Na dopustu naj bi sicer bila do torka, vendar naju je slabo vreme pregnalo prej domov. Pa sem prav vesela, ker sva se lotila pospravljanja otroške sobice. V treh letih, odkar čakava na bebico, sva iz te sobe naredila pravo ropotarnico user posted image  Tako da sva rabila ene tri dni samo da sva pospravila vse prčkarije in razstavila delovni pult, omare... No zdaj že belimo user posted image  Sobica bo v rumeno zeleni barvi.
Z nakupi še nisem začela, bom pa verjetno kmalu user posted image  Sem pa precej stvari že dobila. Sem prijatlejicam rekla, naj še malce počakajo, da mi je prezgodaj, pa so me prosile, če lahko odpeljem stvari, ker jim delajo doma gužvo. Tako da imamo doma že zibko, otroško posteljico, avtosedež, lupinico, cunce, igrače, ma ni da ni... Sem vse stvari pospravila zaenkrat pri tašči, ker morava prvo sobico porihtat. Imam pa res zlate prijateljice, se kar pozna, ker mi ne bo treba toliko stvari nakupit. Od ene sem dobila celo troje nosečniške hlače, tako da sem ful opremljena user posted image
Vmes smo imeli tudi morfologijo in vse je ok. user posted image  Mali raste kot kopriva, brca kot veliki in skratka zelo pogosto nama da vedet, da je z nama. Lep občutek, uživam v vsaki brci in v vsakem dnevu. user posted image  Aja pa še to! Nama so že na nuhalni povedali, da bo fant user posted image  in zdaj na morfologiji so samo še potrdili user posted image  Pa imava začasno ime za malega - Jaka. Samo do rojstva, takrat bo dobil pa pravo ime user posted image

Drugače pa me danes malce stiska. V januarju sem imela abrazijo. Danes bi imela rok, pa se ni srečno končalo. user posted image  Še dobro, da imam Jakata v trebuhu. Da je tako hitro ratalo v drugo. Brez njega bi mi bilo danes še težje. Zdi se mi, da se bom še leta spominjala tega 17. avgusta. Ampak tako je življenje. Na pot ti prinese in veselje in žalost. Danes sem malce žalostna, čisto zares pa v meni raste novo veselje. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.8.2006 20:57:48   
Barbk
Ojla bejbike,
same mlekarice user posted image ...Jaz pa še kar nič-sam joškice so začele spet nabrekat oz. ful žleze čutim.Oj Vilma pa že dolgo nič slišali o tebi.Vajin Jakec pa vaju pridno opozarja, da se počasi kar pripravita na začetek novega, malce drugačnega a čarobnega življenja.Shorty javi kako je bilo na morfologiji.O sem spet tako zmatrana, da bom kar padla v posteljo in zadremuckala.Pa saj bo kmalu vikend tukaj pa bom lahko kakšno urico dlje spala, ker med tednom bi najraje kar takoleuser posted image .

No nočka pa lupčka prav vsem....

Barbk

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.8.2006 8:57:13   
vampirka
Zaspanke!!! user posted image ...DOBRO JUTRO!

Joj, kako lepo vreme je zunaj...jaz pa v službi user posted image ...ah, saj bom probala prej zaključit in izkoristit vroč popoldan. Za vikend pa se mi obeta delo za magisterij - ampak, če bo lepo vreme ga pa pičim na gorenjsko 100% user posted image  (ker moj user posted image  spet dela - za hobi in dobre extra peneze dela eno stvar za ljudi, ki imajo takrat fraj in hočejo izkoristit lepo vreme - jaz pa nažalost to ne smem delat med nosečnostjo user posted image )! Zdaj pa res že komaj čakam četrtek - da še mi damo skozi morfologijo!!! Včeraj sem bila na rednem pregledu in je bilo vse super - izvidi bp, user posted image  utripa nitro in na glas...mali pa je včeraj pri G ves čas user posted image - je očitno vedel, da mora user posted image ! Ima pa neko novo foro - zvečer ful brca, potem ko pa ati da roko na trebuh pa user posted image ...ja, tudi mm se ne premakne (izgleda, da ga pomirja - vsaj tako jaz mojega user posted image  tolažim user posted image ).

Kaj boste pa ve lepega počele za vikend? Izkoristite lepo vreme user posted image ...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.8.2006 10:10:41   
Anonimen
Punce, a veste nekaj zanimivega. Pri naši prvi deklici se je izkazalo, da je čas njenega brcanja v trebuhu kasneje zelo odgovarjal času, ko je bila dejansko budna. Torej ker je pretežno brcala podnevi, ponoči pa skoraj nikoli, je tudi potem ponoči od rojstva dalje zelo pridno spala.

In pri drugem detetu tudi tako kaže. Ponoči spi, podnevi pa že zdaj rogovili. Em, torej tiste, ki vas brce ponoči zbujajo, se vam nič dobro ne piše user posted image

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.8.2006 12:08:42   
Vilma
Joj Meta, zdaj pa še ti! Prijateljice mi pravijo isto. user posted image
Najin Jaka brca cel dan. Zjutraj, čez dan, najbolj pa se mu zdi fino ponoči, ko grem spat. user posted image
In brca tako močno, da ne morem zaspat user posted image  
Pa mi vsi pravijo. Ja počivaj ane! Več ko boš ti spala in počivala, več bo spal tudi otrok.
Samo zgleda, da bo tole dete bolj po mami, ki je tudi rada pretirano aktivna, še najbolj fajn pa se ji zdi, če velik žura user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.8.2006 13:16:41   
emaa
Meta ne govori tega, moja dva sta aktivna tudi čez dan, ampak najbolj fajn je pa tam od pol enajstih do polnoči.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.8.2006 15:25:56   
Zasanjana
Živijo!
Sonček je!Juhu!user posted image
Moja dva sončka sta se spokala ven in jaz ždim tu.Ravnokar sem jih dobila po mehurju.Včeraj zvečer, ko sem ležala v postelji, se je Junior nekaj premetaval not in je bilo prav videt kako je rokica švignila na drugo stran.Vsaj mislim, da je bila rokica.Moj je kar buljil v buškota in ga potem fajn polupčkal.user posted image
Me pa danes, kadar mali brcne al se premakne, peče.user posted image

Takole, grem počivat raje na sončka.Pa še seznam.Upam, da se bo gor nabralo več user posted image  in user posted image .Uživajte!

22.11 Naja3
23.11 Zasanjana user posted image
26.11 Sasabela user posted image user posted image
1.12 Danijela27
1.12 Manetka
1.12 Shorty user posted image
1.12 Tintara user posted image
2.12 Pikanogavička
2.12 Sončka1
3.12 Supermami
6.12 Ema82 user posted image
6.12 Sabini
7.12 Ženkica user posted image
9.12 Katja34
12.12 Daisy28
12.12 Lara 612
12.12 PeterPan
12.12 Tejkaz user posted image
13.12 Severnica77
15.12 Petri85
16.12 Mala pika
16.12 R1ta user posted image
17.12 Meta.
17.12 Vilma user posted image
18.12 Zasavka
20.12 Moj_moj
21.12 Anneli
21.12 TinaM
22.12 Barbk
22.12 Vampirka
24.12 Emamair user posted image user posted image
25.12 Baltazarka
28.12 T_t_y
31.12 Anckabancka
31.12 Ferr
31.12 London_paris user posted image
31.12 Malecka

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.8.2006 16:09:56   
crci06
A da nas premaknem navzgor po seznamu?
No, pa bom!

Za napisat pa nimam kej dosti... Je bilo kosilo od mojga srčija zeloo dobro in grem zdaj malo v mižule :)

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.8.2006 17:46:48   
Strawberrie Cherrie
U šment 31.12 bomo pa produktivne - seveda, če bomo vse rojevale na PDP user posted image user posted image
Punce, da se pohvalim - jst sem dan preživela v Avstriji - sicer samo v Celovcu v Sudparku in Hoferju - ok, pa na wcju - menda sem šla 6x user posted image , ker sem skoz pila vodo poleg!!!
Kupila pa ogromno - so meli 70%razprodajo na določene artikle, pa 50%na poletne cotike pa še pa još...sem si kupila dve taki majici z bošijem pa ene sicer platnene hlače pa tamalemu neki cotik 62 - pa nogavičke, pa bodyije, pa brisačke, pidžamico itd...knoflčke za dudiko! Supercauser posted image user posted image Pa mojmo lubijo spiderman boksarceuser posted image user posted image ; sej sm mu hotla pidžamo tut, sam so meli sam za mladino user posted image ...aja pa modrc sm dobla 50%znižan - sicer mi je bil sam en všeč, ampak user posted image user posted image - zdej grem pa prat zadeve, najraje bi kr na roko, take nežne so...aja pa dolge hlačke svetlo modre barve 68št, pa še en kompletek taki topli 56 s snoppyjem...v glavnem ful, tolk da sama niti ne vem več kaj šeuser posted image
Se je splačalo, sem ravno tako priletela - in tale novi H&M v Sudparku je zakon user posted image
No, za nosečniške cotike - jst sem jih vzela št.S - so mi sicer še ful velike hlače in dol lezejo, tako da čez kakšen mesec bodo kot ulite! Majčke so pa super raztegljive...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.8.2006 18:48:15   
Zasanjana
London_paris, si mela pa produktiven dan!user posted image

Mene zanima, katere številke oblekic boste kupile za začetek?56. ali 62.?

Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.8.2006 19:08:14   
Strawberrie Cherrie
Zasanjana:jst sem kombinirala, vzela sem par pajackov pa mako majčk pa teh zadevščin 56 in potem nekaj tudi 62...najrajši pa vzamem kar H&M kompletek...hlačke in zgornji del...mi je ful luštno...

Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.8.2006 19:20:18   
Zasanjana
Ups, malce prehitro pritisnilauser posted image .

Danes imam dan pripravljanja in pospravljanja.Sem prebrala vse Zaline cotke, ki so še uporabne in jih res ni malo.Zdaj imamo fletne pajacke, hlačke, bodije s kratkimi in dolgimi rokavi, tetra in mako majčke, žabice, povijalne plenice,...
Še in še.Za prvi mesec bo dovolj.Pa sem prikrajšana še za eno letanje po trgovinah!Zdaj bo treba vse le še oprat.Pa na podstrešju smo našli še kengurujček in ležalnik.Sem mislila, da sem vse to pustila pri selitvi doma, pa na srečo le nisem.

Zdaj mi pa že dve uri otrdeva spodnji del trebuha vsake 10-15 minut.user posted image user posted image
Najboljš, da grem kr počivat in upat, da to niso popadki.Ne lažni, ne pravi!
LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.8.2006 21:35:46   
zgodi1
Živjo,

vsem decembrčicam! Jaz se vam bom pridružila kar tako...........

Vidim, da se število pričakovanih malčkov za december kar povečuje.
Jaz imam rok 07.12. ne vemo pa ali je user posted image ali user posted image .

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.8.2006 8:47:14   
emaa
dobrodošla zgodi, a morfologijo si že imela, pa se še ne vidi?

(odgovor članu zgodi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.8.2006 8:49:03   
Anonimen
Emamair, sorry, ker še enkrat uletavam, ampak a ti lahko še enkrat čestitam za "double-pack"? user posted image
Pišuka, pa isti PDP imaš, kot sem ga imela jaz. Pa še na Božič je, ej. To mi kar ne gre iz glave.
Ma ti povem, da boš na koncu ti tut rodila na 10.12., kukr jst. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.8.2006 10:45:37   
emaa
Seveda lahko čestitaš, pr dvojčkih te pa itak sprožijo 14 dni pred PDP, kar je ravno 10.12., bomo videli a bomo do takrat zdržal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.8.2006 10:48:00   
Anonimen
Viš ga vraga... sploh nisem vedela, da ti porod sprožijo 14 dni prej... No, ampak če ti tako praviš, potem bo pa že res... Kje si že rekla, da boš rodila? user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?