Ženkica
|
Pozdravljene ! Evo, mi je mal dolgcajt v službi oz. se pripravljam, da naredim neko ne preveč prijetno delo, pa sem se odločila, da vam še kaj napišem; joj, kaj se mi je že danes zgodilo na vse zgodaj, se zbudim, pa se mi je zazdelo, da se mi nekaj vrti v glavi, potem se vsedem na posteljo in se mi začne še bolj vrtet in ko sem vstala sem bila kot en star pijanček; kar levo-desno me je majalo; tut sanja se mi ne od česa bi to lahko bilo . Dajte mi malo opisat prosim, kako kaj vaše brcajo; naša je npr. ful živahna zjutraj, takoj ko se zbudim, potem pa čez dan niti ne tako zelo, saj brca, ampak se mi zdi, da jo imam še ful nizko, čisto spodaj, no, potem pa ponavadi zvečer spet žurka "v hiši". Joj, kakšen dan je pa res tok noro, kot da bi kobilco pojedla, spet drugi dan zatišje; in potem sem vsa zaskrbljena. Pravjo, da začnejo v sedmem mesecu že pod rebra "nabijat", pa moram rečt, da si niti slučajno ne predstavljam tega. No, še nekaj me zanima; koliko kofeta kaj spijete; jaz brez svoje jutranje kavice ne morem; enostavno se ne zbudim - torej ,vsako jutri si skuham eno fajno turško kavo, v tavelki šalci in z velikkooo mleka. A mislite da to zelo škoduje?? Potem pa čez dan še maximalno 1 kava s sodelavcem v bifeju. Mater, sem bila prepričana, da ko bom se kofetu ne bo problema odpovedat; ja ja, sanje, še vedno se mi niti slučajno ne gnusi, prav paše mi. Še dobro da sem vsaj s cigareti nehala že 2,5 leta nazaj, ker če bi se morala še s tem gnusom sedaj ukvarjat, potem pa res ne bi blo dobro. Nisem vam še povedala, da bom v soboto po vsej verjetnosti kupila posteljico za našo ; sem našla eno ugodno na netu, je res luštna, točno taka kot sem si jo zamislila, pa še jogi je zraven; praktično nov - sem 99 % da jo peljem s sabo domov. Greva pa z možekom v soboto tudi malo firbcat v Gradz, boš skočila mal v Toysa pogledat kakšno je kaj "stanje na fronti"; joj, zadnjič sem v Svilanit-ovi trgovini gledala brisačke za naše ; za eno navadno tenko krpo hočjo met 4.500 sit; a se jim je kar zmešalo al kaj ; niti slučajno ne dam toliko, pa še nič kaj posebno kvalitetno ni vse skupaj. Baje pa, da se v AVstriji kar splača te stvari nabavit, pa posteljnino tut, pravjo da je dosti ceneje. No, bom pogledala če je vse to res, pa bom potem poročala še tu na RR. Skratka, počutim se, kot da je danes ponedeljek, čudno skratka, komaj čakam, da bo ura 15.30 da bo konc šihta, da pride moj pome in da greva mal okol. Pa fajn se mejte. lp Ženkica
|