|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
14.8.2006 13:18:55   
tejkaz
sej nas bodo se na dno spravili. kje pa ste? sem mislila da so ze ukinili temo december pol pa vas skoraj na dnu najdem :)
kako ste? mene je prej blazno bolel trebuh. nisem vedla kaj je narobe. prav ustrasla sem se. sem vstala sla na malico si kupila jogurt pa banano pa eno sosedovo pecivo, to pojedla in zdej sem kot nova. lacna sem bila, ampak nikoli me se ni zato trebuh bolel. vedno mi je samo zakrolilo po zelodcu.
vikend je lepo minil. bila sva na obisku pri starsih v velenju. potekajo se zadnje priprave na poroko. upam samo da ne bo taksno vreme kot je danes. je prav mraz jaz imam pa obleko z naramnicami. moram si it se eno belo lepo jopico nekam nagledat v primeru ce bo mraz da jo potem zadnji dan kupim. kje bi se to splacalo pogledat??
nasa mala srcika je lepo pridna. brca cele dneve tako da jo tudi ze ati obcuti. drugace pa ni nic kaj posebaj novega. se en vikend je za nami, nov delovni teden (no ja, jutri smo doma) je pred nami in potem 14 dni dopusta zame, ki bom skocila v zakonski jarem :)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.8.2006 13:53:31   
Ženkica
OO, fino, še ena gospodična bo postala gospa user posted image , čestitke, dobrodošla med nami, boš vidla, je fino bit gospa user posted image user posted image .

Sicer pa sem imela jaz v Domžalah test za glukozo, fuj, kako ogabna zadeva za pit; je pa tista ena urca čakanja kar hitro minila, smo čvekale, same user posted image , he he, je blo res luštno za vidt. A je bla mogoče katera izmed vas tudi danes tam? (ZD DOMŽALE, ob 8.00 zjutraj).

Tudi naša user posted image  user posted image  Kaja user posted image  pridno brca, danes ponoči je bila tok živahna, da me je celo zbudila.

Evo, jaz sem si pa nabavla ene nosečniške kavbojke rabljene za 3 jurje, dobim v sredo po pošti, komaj že čakam, danes bom pa še ene take ta fensi, črne probala, od La Vie, tut za 3 jurje. Mah, mi je škoda denarja, vse je tako drago, evo, tako pa za 6 jurjev lahko dobit dvoje hlače, kaj več pa itak potem ne rabim več, mogoče še kakšno majčko z dolgimi rokavi in to je to.

Aja, pa fond za user posted image  sem odprla, oziroma ga bom user posted image . Še čakam dohodnino, pa sem rekla, da bom ta denar namenila svoji srčici, pa še socialna nekaj da, pa če bodo kaj dedek in babici primaknili, pa se bo nekaj nabralo; no, po najinih izračunih z možem, naju bo oprema + cunjice prišle cca 200.000 sit, upam da ne kaj dosti več, če ne moram začet loto igrat. ha ha user posted image

no  tko, en roman sm vam napisala, lepo se mejte punce

pa pa

Ženkica

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.8.2006 14:09:28   
emaa
Ženkica a test glukoze, to mene čaka naslednji ponedeljek, pa mi je će zdaj malo hudo, ker prav sladkih stvari ne maram, že tisto odvajalo pred operacijo je prava kriza, ga je treba na hitro spit je lažje. Hlače ja to bo verjetno treba kaj kupit, oz. kavbojke bomo videli kako bo po pregledu.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.8.2006 14:12:49   
Ženkica
Mah, ta glukoza je res za user posted image  - no, da te potolažim, enim drugim user posted image  pa se spet ni zdela tok zanič ; stvar okusa pač, je pa zlo sladko. Skratka, nč ne boj, nč ne boli. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.8.2006 14:25:56   
Strawberrie Cherrie
tejkaz: čestitke k poroki user posted image user posted image

Drgače pa naš mali (upam, no, da bo Nal Gaber - če se ne premislim user posted image - pa če si atek ne premisli) prav veselo brca skoz - razen ko smo imeli zadnji pregled pri ginekologu, je bil pri miru, kot miška! Včeraj mu je uspelo brcnit daljinca iz mojga bušija user posted image - lubi pravi, da bo po njemu in ma že zdej ful razvito motoriko in bo pač vsesplošni odlični športnik!
user posted image user posted image Joj, punce, jest se ga že tko veselim! Včasih se mi zdi, da bo do decembra ful hitro minlo, drugič se mi pa zdi, da je TAKKKO dalečuser posted image user posted image Jest bi kr vsaki dan že njegove cotike prala, pa z vozičkom bi šla kr v Mercator po nakupih :) user posted image - bi fasngo not devala user posted image Ful sem nestrpna in polno nekih nvih strahov me obdaja!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.8.2006 16:51:04   
Zasanjana
Pozdravljene decembrčice!
Tudi jaz sem nazaj po tridnevnem mrku.V sredo sva imela z možekom obletnico in ga žurala kar domauser posted image .Danes smo imeli kontrolo pri teti G., ki je zelo zadovoljna z mojim počivanjem.Naredila je tudi UZ, ne vem, zakaj, se pa ne pritožujemuser posted image .Malega je zmerila in nekaj gledala, ko sem jo vprašala, če je kaj narobe, je bila pa tiho.user posted image Junior je velik 35 cm in tehta 590 g.

Fletna imena izbirate.user posted image  je predlagal, da bi bil naš Jan.Pravi, da se mu Žan ne dopade več.Meni je tudi Jaka všeč.Pa Ažbe.Jojuser posted image user posted image user posted image Tašča je predlagala za punčko Martina, za fantka pa Jaka Jaša.Hm... ni mi preveč všeč.

Še en lep buhi sem najdla v albumihuser posted image user posted image .user posted image Severnica77, ful maš lepega!Buhi valdauser posted image

Pri nas se je pokazal sonček in jaz se selim na teraso!Uživajte user posted image !

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.8.2006 18:14:56   
Strawberrie Cherrie
Zasanjana: se pravi, da ste vi tudi user posted image Čestitke user posted image ; se mi zdi, da med decembrčicami prevladujejo user posted image ...No, kar je pa vsekakor poziztivno bo moj pobič mel dost za zbirat, ko bo velik (od 21leta nprej user posted image user posted image pol bo lahko šel od meneuser posted image ; šalim se!!)
Ravn sem študirala, da si želim, da bi se rodil pred PDPjem, ker bi ful rada, da bi za božička bli že vsi trije na tem svetuuser posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.8.2006 18:31:08   
Zasanjana
London_paris, kdaj pa imaš PDP?Te nisem zasledila na seznamčku.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.8.2006 19:56:32   
Strawberrie Cherrie
Pdp - 31.12.

Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.8.2006 22:40:42   
r1ta
No zanimivo... London_paris ima PDP 31.12. pa fantič tehta 590g, jaz pa imam PDP 17.12. pa bable tehta 483g in baje za dober teden dni prehiteva v teži. Sploh ima velik trebušček v primerjavi z glavico naprimer... Bo bajsikauser posted image .

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.8.2006 10:41:51   
r1ta
Evo me spet. Sem pravkar nazaj s pregleda. Me je moja pupi prav pošteno prestrašila. Smo poslušali srček in ga nismo in nismo mogli najdit. Potem pa ugotovimo, da se je pupa prestavila čisto v spodnji levi kot. Ufff.... Res me je že pošteno zaskrbelo. Drugače je vse okay, občasne bolečine v trebuhu so posledica nemirovanja in pretiravanja z delom, hitro hojo ipd., lega posteljice je normalna, letim lahko. Tako da, mogoče se vam še danes ali jutri kaj javim, potem me pa res ni za dober mesec... No mogoče se bom na kakšnem čokonalniku vpisala, da vas malo počekiram, vsak dan pa zagotovo ne... Ve pa pridno pišite, da bom po opravljeni diplomi imela kaj brati!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.8.2006 10:48:42   
X 500
user posted image  čestitke za poroke, obletnice, lepe trbuščke, dobro voljo, male srčke...user posted image

Jaz sem bla pa na morfologiji tolk smotana da sem pozabla vprašat za težo. Vem da je 25 cm velika pa douge noge ma (po atiju user posted image ).  Drugač pa moj navija da bi mal kasneje rodila da bi meli malo kozico (pa že on je koza - kozorog). Ja pa ja. Pa da grem 11 dni čez rok pa mu jo za RD prinesem domov user posted image .

Drugače sem pa včeraj klicala ginekologa pa se ni nihče javil. Zgleda da so si vsi dopuste vzeli. Sem se hotla mal pozanimat kako je s krči v trebuhu. Pa mi je samo internet ostal. Pa sem na Pušenjakovi strani našla podoben primer. Otrdevanje trebuha, odprta nisem nič, nobenih drugih težav... Tko da sem si kupila magnesol šumeče tablete pa da vidimo. Bom pa vseeno še ginekologa poklicala.

Drugače pa uživajte v frej dnevu, tu v Ljubljani se nekaj sonček ven sili user posted image . Gremo ven na luft.

Lp
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
15.8.2006 11:29:25   
Strawberrie Cherrie
Rita: sej potem je logično, če sta najina PDPja narazen 14dni, da ima tvoje 'bable' skor tolk gramov kot moj pobič - mislim, da so naši user posted image prav lepo rejeni, prav dost veliki in da smo lahko SREČNE user posted image , da imamo že v trebuščku tko popolne otroke!...btw, zdej sem se skorajda jst mal zasekirala, da je moj bajsek, kajti ima tako težo kot pa bi jo mogu met 2tedna kasneje, na pram vam user posted image user posted image ...sam se tolažim, več g ma on, manj jih mam jst user posted image user posted image

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.8.2006 12:22:22   
r1ta
Ha ha london_paris, točno takouser posted image ! Tudi meni je postalo povsem jasno zakaj so moje kilce tako hitro poskočile! Kar naj rastejo naši bušiji! Samo da je z bebicami vse vredu in z nami seveda tudi!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.8.2006 15:11:43   
crci06
HELOOOOOOO!!!

Evo, en hiter pozdrav vsem, k sem ravno dobila par minutk časa (beri: par uric, ampak sem vas mogla še za 14 dni nazaj prebrat user posted image )

Torej, še sem z vamia, vse je OK, veseli me, da se vsaki nekaj dogaja...
Če vam vsem posebej čestitam za rojstne dneve/morfologije/cunjice/dopuste/morje/vozičke/ poroke/spol...
Bo tega spet toliko, kot so običajno dolgi moji posti...  Vsem skupaj: ČESTITKE!!!

Jav vam pa kar odkrito priznam, da smo imeli včeraj morfologijo... Prej smo bili na morju in smo veliko razmišljali, kako bo....  in smo bili razočarani. Moj si itak ni preveč predstavljal iz tega UZ, kje je kaj, kar nama je na hitro pokazala; ne veva niti, koliko je velik, težek, niti ni vprašala, če hočeva vedet spol, če bi imela slikico...  Sva šla kar malo poklapana ven. Če bi bila bogataš in če se ne bi "bala zamere" moje G, bi šla takoj še enkrat nekam drugam. Samo kaj, ko bo to spet 20K SIT, jaz jih pa nimam...

Včeraj sva se skoraj že 100% odločila za Quinny 3XL Comfort Sand + Avtosedež Cabrio (barva po izbiri) za 100.000 SIT (internetni sonček), poleg bova vzela še zimsko vrečo, ki je del drugega paketka in bo upam prav tako 10.000, pa marelico za poleti...

Mislite, da sva se prav odločila? Saj veste, kdor ve za zadržke, naj pove zdaj ali za vedno molči :)

Sicer pa klib temu, da me je zelo skrbelo, kako bomo zmogli finančno vse od začetka, kaže, da kar bo, saj se kljub vsemu kaže, da nama bo kdo kaj posodil.

Zelo všeč mi je bilo mnenje ene od punc tukaj gori, ki je že doolgo nazaj napisala, da bi ljudje morali že v naprej povedat, kaj bo kdo ponudil, če bo, ne pa, da nas cel čas skrbi, potem pa kupimo svoje, potem pa so drugi užaljeni, ker nočemo njihovega...

Kot rečeno, zdaj, ko smo izbrali voziček, ki je "najboljši in cenovno najbolj ugoden", me ne skrbi več toliko...
Pa ne boste verjele, tudi pred morfologijo nisem imela treme! user posted image

LP in srečno!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.8.2006 15:58:33   
Zasanjana
Ojla!
Danes ste pa nekam lene s pisanjem.Vse uživate na sončku?
R1ta, če se ne javiš več, maksimalno uživaj v domači Sloveniji!user posted image
X 500, 11 dni čez rok je prava muka.Takšno darilo pa ni kar tako.
Moj_moj, zakaj še enkrat, če je vse v redu z malim?Bosta že na naslednjem UZ videla spol in mogoče takrat dobita slikico.
Sam so pa user posted image  tile G.Vsaj malo bolj bi se lahko potrudili, če vedo, da je za nas nosečke to zelo pomembno in nam veliko pomeni slikica in podobno.Saj jih ne stane dosti.
Še za voziček ti moram čestitati!Prav fancy je.user posted image

Kolegi so nama danes podarili pol leta star herlag rimini voziček.user posted image Zdaj bo naš mulo imel kar dva.Sicer pa pride tale v poštev šele potem, ko bo Junior  že samostojno sedel.

Lepo se imejte user posted image !

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.8.2006 8:57:11   
vampirka
Dobro jutro souser posted image ! Vidim, da ste bile pridne in izkoristile user posted image , namesto da bi user posted image ...

Spet moram čestitat celi četici novih dosežkov: za poroko, morfologijo, nove hlače, pridno počivanje...user posted image

Toliko, da veste - moj user posted image  me ni po riti zaradi vozička - je čisto navdušen in ga je včeraj že šraufal user posted image .

Pa še to - končno sem dočakala flekec na pižami - nad levo bradavico - torej se pridružujem društvu user posted image   user posted image user posted image user posted image  (pa da ne bo katera zamerila).

Lep dan vam želim. Grem končno na jutranjo user posted image ...da se mi bo vsaj kaj malega dalo naredit za službo.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.8.2006 9:31:03   
severnica77
Pozdravljene,

RR ob jutranji kavici je moj novi ritual. Čeprav danes res ni bilo kaj dosti za brati user posted image ! Pravzaprav tudi sama nisem kaj dosti pisala in sem kriva za pomanjkanje čtiva. Če pa je tako fajn biti zunaj, sedaj ko so vzdržne temperature in je tudi sonček posijal.

No, glavno je, da ste vse O.K. in tudi z user posted image . Prav fino je brati, kako nam gredo pregledi lepo od rok in smo vse čisto navdušene, ko jih opravimo.

Jaz imam v petek ponovno pregled. Sploh ne morem verjeti kako letijo meseci. Komaj sem z enega pregleda, imam že drugega. Pa tudi v 24 tednu sem že ... Juuuhuuhu.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.8.2006 10:28:09   
Ženkica
Pozdravljene user posted image !

Evo, mi je mal dolgcajt v službi oz. se pripravljam, da naredim neko ne preveč prijetno delo, pa sem se odločila, da vam še kaj napišem; joj, kaj se mi je že danes zgodilo na vse zgodaj, se zbudim, pa se mi je zazdelo, da se mi nekaj vrti v glavi, potem se vsedem na posteljo in se mi začne še bolj vrtet in ko sem vstala sem bila kot en star pijanček; kar levo-desno me je majalo; tut sanja se mi ne od česa bi to lahko bilo user posted image .

Dajte mi malo opisat prosim, kako kaj vaše user posted image  brcajo; naša je npr. ful živahna zjutraj, takoj ko se zbudim, potem pa čez dan niti ne tako zelo, saj brca, ampak se mi zdi, da jo imam še ful nizko, čisto spodaj, no, potem pa ponavadi zvečer spet žurka "v hiši". Joj, kakšen dan je pa res tok noro, kot da bi kobilco pojedla, spet drugi dan zatišje; in potem sem vsa zaskrbljena. Pravjo, da začnejo v sedmem mesecu že pod rebra "nabijat", pa moram rečt, da si niti slučajno ne predstavljam tega.

No, še nekaj me zanima; koliko kofeta kaj spijete; jaz brez svoje jutranje kavice ne morem; enostavno se ne zbudim - torej ,vsako jutri si skuham eno fajno turško kavo, v tavelki šalci in z velikkooo mleka. A mislite da to zelo škoduje?? Potem pa čez dan še maximalno 1 kava s sodelavcem v bifeju. Mater, sem bila prepričana, da ko bom user posted image  se kofetu ne bo problema odpovedat; ja ja, sanje, še vedno se mi niti slučajno ne gnusi, prav paše mi. Še dobro da sem vsaj s cigareti nehala že 2,5 leta nazaj, ker če bi se morala še s tem gnusom sedaj ukvarjat, potem pa res ne bi blo dobro.

Nisem vam še povedala, da bom v soboto po vsej verjetnosti kupila posteljico za našo user posted image ; sem našla eno ugodno na netu, je res luštna, točno taka kot sem si jo zamislila, pa še jogi je zraven; praktično nov - sem 99 % da jo peljem s sabo domov. Greva pa z možekom v soboto tudi malo firbcat v Gradz, boš skočila mal v Toysa pogledat kakšno je kaj "stanje na fronti"; joj, zadnjič sem v Svilanit-ovi trgovini gledala brisačke za naše user posted image ; za eno navadno tenko krpo hočjo met 4.500 sit; a se jim je kar zmešalo al kaj user posted image ; niti slučajno ne dam toliko, pa še nič kaj posebno kvalitetno ni vse skupaj. Baje pa, da se v AVstriji kar splača te stvari nabavit, pa posteljnino tut, pravjo da je dosti ceneje. No, bom pogledala če je vse to res, pa bom potem poročala še tu na RR.

Skratka, počutim se, kot da je danes ponedeljek, čudno skratka, komaj čakam, da bo ura 15.30 da bo konc šihta, da pride moj user posted image  pome in da greva mal okol.

Pa fajn se mejte.

lp

Ženkica

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.8.2006 11:55:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica
joj, kaj se mi je že danes zgodilo na vse zgodaj, se zbudim, pa se mi je zazdelo, da se mi nekaj vrti v glavi, potem se vsedem na posteljo in se mi začne še bolj vrtet in ko sem vstala sem bila kot en star pijanček; kar levo-desno me je majalo; tut sanja se mi ne od česa bi to lahko bilo user posted image .

Bi skoraj stavila, da si imela tako nizek pritisk. A si si ga kaj zmerila? Če ne, si ga pa še daj.

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.8.2006 12:03:51   
r1ta
Ženkica, od česa se ti je vrtelo nimam pojma. Meni se včasih malo vrti, tako, da me malo zanese ko se vstanem s postelje ampak to ni nič v primerjavi s tem kar si ti opisala. Res ne vem od česa bi to bilo.

Glede brcik je naša pupa zelo zelo aktivna zvečer in vsakič ko se jaz umirim in želim počivat. Ne vem ali neprestano brca pa jaz ne čutim ko sem s čim zaposlena ali pa dejansko začne takrat ko se jaz umirim. Skratka, opazila sem da začne zjutraj brcat ko sem pod tušem. Ne vem ali ji tuš odgovarja ali ne. Potem se malo umiri, čez čas pa spet začne. Ampak ta prave brce, tiste res močne, ki so že rahlo neprijetne so pa vedno zvečer.

Kava? Ja jaz si vsako jutro privoščim kavo iz avtomata (senseo) z veliko mleka. Potem pa nič več. Jaz mislim, da če ti kava odgovarja jo lahko brez skrbi piješ. Telo te bo itak samo opozorilo ko boš naredila kakšen prekršek. Hm, kakšen je pa tvoj pritisk? Mislim, če povežem pitje kave in vrtoglavico. Mogoče je kakšna povezava. Lahko da imaš zjutraj zelo nizek pritisk in ti ga šele kava dvigne do te mere da si "normalna". Je pa vsekakor fino da ne kadiš. Jaz se še vedno borim s tem user posted image  in sem zadnje dneve (učenje, nervoza) kar prekoračila tisto dozo (2-3), ki so mi jo priporočali, če že glih kadim, tako da imam zelo slabo vest.

Nič babike, moram si še spakirat (že 3x sem vse stvari preložila iz kufra pa nazaj notri), pa v trgovino še laufam, da dragemu nafilam hladilnik, pa upam, da mi bo še kaj časa za počitek preostalo, ob 21.20 pa letim za Slo in prispem ob 23.uri. Uf... že komaj čakam!

Lepo se imejte, pa se tipkamo ob priliki! Pa pazite nase! Res!!!

Cmok

pa pa

(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.8.2006 12:23:50   
vampirka
Ženkica - vrtoglavica je ziher zaradi nizkega pritiska. Kar se pa kave tiče - ena do dve na dan nikakor ne moreta škodovat (jaz jo vedno zjutraj po zajtrku spijem - včasih pa tudi kakšno instant čez dan; odvisno od dneva user posted image ). Kar se pa brisač in odejic tiče pa je res najbolj ugodna A - jaz bom tudi šla v Graz po te stvari. Poleg Toys'r'us se splača za še v Ikeo pogledat (zelo ugodne cene na oddelku za najmlajše). Pa v C&A v Seisbergu imaju tudi ogromen oddelek za bejbije - in zelo ugodno!

R1ta - najprej ti še malo na slabo vest pihnem - user posted image nikakor ni fajn za tvojo bable - pa še prav nič lepo ni videti user posted image  s čikom... Ti pa želim fajn polet in lepo se imej na obisku. 
Kar se pa brcanja tiče - isto kot ste opisale - vsakič ko se umirim, pa kdaj tudi vmes kaka solo brcika, ampak vse bolj doli user posted image ...zelo daleč od mojih reber - direkt v mehur največkrat user posted image .

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.8.2006 14:06:59   
manetka
Opsa spet ste vse pridno pisaleuser posted image

Vidim, da ste skoraj vse kofetkarice, no meni je tako smrdela kava, da nisem smela tudi vohat je ne... no in sedaj se mi je pa pritisk tako znižal mi pa spet diši, tako da tudi spijem kašno čez dan. Škodit ne more, saj tako ni pretirana količina, huje je če se slabo počutiš... in si ves zaspan in omotičen-tko de pomoje je pametno spit kako kavo. če jo telo rabi.

Naš brcačuser posted image  je čisto podoben temu kar je opisala ženkica, najbolj se čuti spodaj po trebuhu, zjutraj in zvečer, ko ponavadi brca tako, da se premika z mojo kožo na trebuhu vred. Čez dan je pa kot ga piči, čisto različno, res pa je da med gibanjem se ga ne čuti toliko kot, če mirujem. Najbolje se čuti zvečer in zjutraj-ko mirujem, brca me tudi tako, da se zbudim, ima pa vsak dan približno enake ure-zvečer in zjutraj.

Jaz sem opazila, da sem včasih rahlo štorastauser posted image a se to še kateri dogaja, včeraj npr. sem nekaj hitela po dvorišču in se tako trapasto spotaknila, da sem padla- no k sreči na kolena in roke, bila sem čisto paf, tako, da sem šla kar takoj počivat... Pa je bilo potem vse v redu user posted image  je kmalu začel brcat, kar me je potem kar pomirilo. Tako, da sem si rekla, da bo treba početi vse lepo počasi, brez furje in dirkanja.

Vozičke kar pridno kupujeteuser posted image  ah ampak jaz sem pa še kar nekaj neodločna bom morala gotovo še malo sprobat kateri je boljši, no pa saj je še čas aneuser posted image

Toliko za sedaj, lp M.

pa smo trije

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.8.2006 14:44:30   
Anonimen
Evo da par stvari pokramljam user posted image

1. Jaz kave ne pijem, ker pa imam precej nizek pritisk zdaj v nosečnosti, je G rekla, da če imam kdaj ultra nizek pritisk, da naj ga kar popijem kakšno šalico. Ampak men se takoooo gravža kava user posted image  Sicer pa zelo pomaga tudi to, da se začneš nalivati s pijačo.

2. Brca naše dete tako, da je danes na morfologiji G rekla, da je nadnaravno živahen. Sem rekla, da zgleda take zbiramo, ker je tudi naša Ana živi duracell. user posted image

3. Včeraj smo planinarili, bili smo skoraj do Zoisove koče na Grintavcu. Danes imam tak muskelfiber ravno med nogami, da se bojim, da ne bom mogla nog narazen dat še cel teden user posted image  Ampak se je takoooo prileglo, da smo se sturnali. Ana je neverjeten planinec - tega definitivno nima po meni! Jaz sem se vlekla gor kot lokomotiva user posted image

(odgovor članu manetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.8.2006 14:58:08   
Zasanjana
Dober dan!Kaj niso napovedovali sonca?Pri nas se je zgleda nekam zgubil.user posted image
Jaz sem tako navdušena nad vozičkoma, da sem si jih pripeljala v dnevno, direkt pred kavč in jih eno uro opazovala in jih do potankosti naštudirala.user posted image Ma sem zmešana.

Manetka, grozno.Samo, da je vse v redu.Drugače pa jaz nisem nič bolj štorasta kot ponavadi, le s trebuhom se velikokrat kam zaletim.

Brcanje: Junior brca bolj v spodnem delu trebuha, največkrat jih fašem v mehur in posledično letim na wc, spustit par kapljic.Zadnje noči me kar pogosto zbuja in brca vse tja do jutra, potem pa se umiri.Glede na to, da sem mao manj aktivna kot ve, ga začutim tudi čez dan.Zvečer ima pa itak party.

Jaz tudi ne ****ncioniram prav brez jutranje kavice, ki mi jo skuha user posted image .

Takole, raport na hitrico.
LP!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?