|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
9.8.2006 10:10:43   
vampirka
Jao, bejbe - razpisale ste se, ni kaj user posted image ...mi je komaj uspelo vse preletet, kaj šele v detajle prebrat.

Najprej je anonimna spraševala za razliko med Quinny 3XL in PegPerego GT3: slednjega sem včeraj končno videla in potipala v živo in se dokončno prepričala, da bo do konca meseca naš user posted image ... Najprej kolesa - pri GT3 se vsa tri kolesa snamejo na "klik" in ni treba nič šraufanja, pa še manj prostora zavzame, ko je zložen - je za 2kg lažji od 3XL (pod vozičkom je tudi vgrajena tlačilka za kolesa) - pa še sprednje kolo je za 5cm večje od quinny-ja. Vreča pod vozičkom ima posebno fedro (ne znam drugače opisat) in je dostopna tudi, če je naslon v ležečem položaju. Tudi če je košara obrnjena od tebe proč, otroka vidiš skozi "okno", ki ni na vrhu strehice, ampak bolj zadaj...Poleg tega je ogromno majhnih detajlov (priporočam, da si greš GT3 pogledat - na Celovško v LJ ali pa v Trzin). Trenutno pa je ugodna tudi cena (do konca avgusta) - voziček stane 99k, ampak dobiš poleg vrečo za noge, prevleko za dež in športno torbico, ki je nameščena na ročaju. Še nekaj sem se spomnila - kolegica, ki ima Qunnija SX se pritožuje, da ne more naložiti košare pod vozičkom, ker je preveč nazaj in se voziček prevaga...je pa seveda odvisno od vsakega posameznika (jaz bi se drugače odločila za 3XL, če GT3 ne bi prišel ravno zdaj na trg).

No, zdaj pa še za Severnico - jaz začnem z aerobiko v septembru (verjetno v štorklji). Super bi bilo, če bi šli kar skupaj (javi se mi na z.s., če te zanima).

No, pa sem se še jaz malo razpisala - uživajte drage user posted image  in pobožajte svoje brcavčke user posted image .

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.8.2006 10:13:13   
Naja30
london_paris, bolje da imaš nizek pritisk kot visok! Jaz imam vsakič, ko pridem h G, malo povečanega in jo že skrbi, čeprav ji vedno povem, da doma je pa normalno. user posted image

Mrežaste spodnjice imam ene, bom pa še kakšne kupila, ker to je pa res fajn, ko te nikjer nič ne žuli user posted image
Cotk imamo že kar veliko, za iz porodnišnice bom pa vzela verjetno kompletek št. 62. Manjše se ne splača kupovat, ker se lahko user posted image  že rodi večji od št. 56. Če mu bo preveliko, mu bom pa zavihala rokave. V H&M nisem gledala, v Baby centru so pa dali že zimsko kolekcijo ven.
Posteljico imamo manjšo, 120x80 (se mi zdi), ker bo ravno prav do ene treh let, potem pa že dobi večjo, tapravo user posted image  Jogi imamo ortopedski, iz BC. Pri flaškah pa še nisem...

Jaz sem pa danes bila na testu glukoze. Punce, to je tako grdo! Ne vem, če se vsaki to zgodi, ampak jaz sem po tistem cukru skoraj v nezavest padla. Komaj sem se obdržala na nogah (riti-ker sem sedelauser posted image ), kar zraka mi je zmanjkovalo in vrtelo se mi je. No, izvid je ok, ravno pod mejo. Meja je 7,8 jaz pa imam 7,7 user posted image

Zdaj pa vas lepo pozdravljam, ker grema z dragim še malo na morje uživat. Lepo se mejte! r1ta ti pa uživaj v naši prelepi Sloveniji in kaj lepega kupi v naših trgovinah. glede potovanja z letalom poišči kaj z iskalnikom, saj je polno bilo teh debat.
Čao!! user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.8.2006 10:48:41   
Anonimen
Jaz pa še nikoli nisem šla na test glukoze user posted image  In po napisanem sodeč tudi nočem iti. user posted image  Kaj je to, a moraš ful sladkega spit ali kaj?

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.8.2006 11:04:24   
vampirka
Meta, meni ni bilo nič groznega. Ta test naj bi dale skozi vse nosečke tam nekje med 20. - 30. tednom (izgleda pa, da je odvisno od tvojega G). Na tešče ti vzamejo kri iz prsta, potem pa moraš spiti 50g glukoze (v MB so nam jo zmešali z grenkim sadnim čajem (2 dcl moraš spit) in je bilo čist ok - če si bolj na sladko mahnjena pa sploh user posted image . Potem pa ti čez 1 uro spet vzamejo kri iz prsta...to je ves bav bav...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.8.2006 12:01:43   
severnica77
Pozdravljene,
sem ravnokar z morfologije in je vse O.K.user posted image . Sem spet videla mojega user posted image . Ponovno so rekli, da bi naj bil user posted image  in opozorili, da to ni 100%.  No, saj ne bo dolgo ko pa bom vedela zagotovo, saj se december kar hitro približujeuser posted image .

Kako ste nekatere pridne z nakupovanjem. In vozičke že kupujete oziroma ste jih že kupile? Jaz pa sem še vedno tako user posted image . Pohitela je edino moja prijateljice, ki mi je že prinesla pajacka. Sploh ga nisem pospravila v omaro ampak je na vidnem mestu, da ga lahko gledam čez dan ...

Glede letenja pa tudi jaz mislim, da se ni kaj za sekirat. Mene je tudi skrbelo kako se bo mali pišek počutil pa je zaskrbljenost povsem odveč.

lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.8.2006 12:11:31   
Strawberrie Cherrie
Se pravi da bomo danes v Celju kupovali št. 56 pa 62 pa 67user posted image user posted image - in srčno upam, da bom našla kakšno primerno opravo tudi zase - bom bolj jesenska kot pa poletna, ker kolikor kaže smo mi 30+ že dali skozi user posted image , kar je pa prav prijetno, ker nisem več SKOZ utrujena in ne bi več karnaprej spala!user posted image Kakšne so pa cene jogijev v BCju? Tolk informativno, da mal vem...ker naš baby proračun ni ravno neomejen, kljub temu, da sem priškrtala pri vseh ostalih stvareh...jst za voziček še vedno pri Quinnyu in me PP ne bo premamil, ker naš user posted image bo imel olivno zelenga Quinny in basta user posted image - samo upam, da mu tale lulček ne bo splahnel in se bo rodila user posted image ! KAr bi bilo pravzaprav zanimivo kako bi svoja namenjena imena Nal, Gaber, Nal Gaber, Gašper, ali pa kak Jernej spremenila v Nalo, Gaborko in podobnouser posted image user posted image ...kaj pa kej pleničke - a mislite une pralne vzet, ali pampers??? Pa definitivno sem se odločila za čebriček, menda otroci TAKO ZELO uživajo v njem! Sam tole z držanjem glavice mi sicer ni še najbolj jasno, samo bomo že nagruntali!!! Sicer mi pa tudi ni najbolj jasno kako bom svojo bebiko naučila govorit, s tem se obremenjujem že od svojega 5leta starostiuser posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.8.2006 13:46:30   
severnica77
Vampirka - zasebnega maila ti ne morem poslati, ker imaš skrit profil. No kakorkoli že. Jaz bi tudi šla septembra na aerobiko za nosečnice. Sem pa preverila tudi pri Formi na Pobrežju in bodo septembra prav tako organizirali vadbo za nosečke. Tako, da sedaj ne vem kam. Ena in druga lokacija pa mi nista preveč naklonjeni user posted image .

Si piševa, ker bi tudi meni družba prav prišla user posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.8.2006 14:12:09   
manetka
Ojla

Jaz sem pa včeraj šopingirala za našega user posted image  in veste kako dobro dene, me je zagrabilo tako veselje, da je bilo kaj. Kupila sem blago, za košek, take medvedke na svetlo zeleni, res cort, no in sem že začela delat-šivat... Tako, da danes naredim prevleko, kovtr in tak mini povšter je že... čeprav povšter je za okras.... Zdej pa še rjuhca in baldahin z obrobo. Nabavila sem pa tudi kar nekaj cunjic, v TUŠ so imeli akcijo takih kjut bodijev, za samo 690 enega in sem nabrala vse kar je bilo lepo, bile so pa tudi pižamice... in une brisače za na glavo.

V HM sem bila pred 14 dnevi v LJ in sem tudi že dobila novo robo, tako da sem kupila tri kompletke in enega pajaca v celem, pa vse paše skupaj tako, da lahko kombiniraš različne jopice in hlačke...
Zdej je že vse v posebni komodi, ki je že naštimana za dojenčka, jaz pa ko me zagrabi hodim malo cunce gledatuser posted image  v predale. Jaz sem se kar odločila, da bom sedaj skozi po malem kupovala, kjer bom videla, da mi bo kaj všeč, da ne bo potem na koncu kake panike, pa še sproti pride kašna dobra prilika, kot je bila včerajuser posted image

Za voziček bom naredila še malo raziskave, nisem še čisto prepričana mikata me pa najbolj Spedy in Novi Jane, čeprav sem tudi jaz opazila novi Pegpereg GT3, a za GT3 rabiš tudi košaro, ali se poleže za novorojenčka?

Mene pa baše nizek pritisk, tako, da mi je spet kava zadišalauser posted image , krčna žila se mi je umirila, prebava mi pa dela sto na uro včasih kar preveč...

Je pa pri meni spet vklop zaspanosti, čeprav sem bila nekaj časa čisto dobra...
No lp, sedaj pa veselo na delouser posted image

M.

pa smo trije

Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.8.2006 14:28:44   
supermami
Zakaj potrebujete mrežaste spodnjice? Jaz sem čisto lepo preživela brez njih. Sicer jih pa tako ali tako dobiš v porodnišnici.

Ko pa že govorite o cotkah, jaz imam že od januarja kompletek posteljnine za kinderpet. Take lepe modre barve z rumenimi medvedki. Pa seveda še od prej nekaj rozastih. Tako da je lahko kar pač želi biti (še vedno nisem pogledala slikice).

Na test za sladkorno pa gredo baje samo tiste, ki so predebele, ki so nad 35 let in tiste, ki imajo kakšne alergije oz. sladkorno že od prej. Jaz ne grem, juhu.

Da se malo považim: danes imam rojstni dan. Okroglega. 30. Pravijo, da so to res najlepša leta in da naj uživam kolikor se da. Iz vseh koncev in krajev dobivam lupčke, pa vrtnice, pa še enkrat lupčke.... Danes se počutim na višku svojih moči.

Uživajte.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.8.2006 15:31:25   
X 500
 Supermami vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  Najlepše darilce imaš pa tako ali tako pod svojim srčkom, kjer čaka da te preseneti. Pa tako lepo je prebrat da se super počutiš. Zgleda da bi nam naši dragi user posted image  večkrat morali prinesti kakšno user posted image  . Kar tako malo za boljše počutje.

Jaz sem pa danes imela morfologijo, vse se lepo vidi. Edino kar se ne vidi je to da bi kaj med nogami bingljalo. Ni 100%, ampak zaenkrat se ni nič videlo.

Tolk vse razlagate kaj že imate pa študirate kaj boste kupile da imam kar malo slabo vest ker nič ne šopingiram. Malo me čas matra (študij in šola), malo lenoba pa je. Res pa je tudi da se bom pred porodom enkrat selila in potem vse stvari vlačit iz enga konca na drugi user posted image  ... No ja bomo že.

Bodite fino fajn
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.8.2006 15:32:17   
r1ta
Vse najboljše za teee, vse najboljše za teee, vse najboljše Supermami, vse najboljše za teeee!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pa veselo za tabo, tako mimogrede. Čez 1 mesec in 4 dni bom tudi jaz 30!

Lepo praznuj!!!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 9.8.2006 15:33:30 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.8.2006 15:41:24   
severnica77
Super mami,

vse najboljše user posted image . Lepo  praznuj.

Pa še zame pojej kakšen velik kosuser posted image .

Joj ne vem kaj me je prijelo ampak norim za sladkim.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.8.2006 16:02:46   
emaa
Vse najboljše supermami, ja to okroglo obletnico sem jaz praznovala konec aprila in je bilo fino, sploh, ko sem malo pred r.d. zvedla, da sem noseča. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.8.2006 19:14:53   
Shorty_
Supermami vsenajboljše!!!user posted image
pa en mali popravek ker daješ napačne informacije
Na test za sladkorno pa gredo baje samo tiste, ki so predebele, ki so nad 35 let in tiste, ki imajo kakšne alergije oz. sladkorno že od prej. Jaz ne grem, juhu.
Visoka sem 150 cm tehtala sem pred nosečnostjo 52kg zdej 53,7 tko da predebela nism mam 19 let tko da tud let nimam zadosti :) nimam niti alergij niti sladkorne od prej.
Ta pregled dobiš če imaš ko ti pregledajo kri morda sladkor na meji oz. nekateri delajo to preventivno vsaki. Jz grem na to 14.08 in me je sestra opozorila nej si prinesem s sabo stisnjeno limono ker je  lažje spit. Probajte tiste ki vas to še čaka.
Zasanjana hvala za čestitke!!

No mejčkite se pa si pišemo ko bo v službi spet mal manj dela!

Aja dans sem vidla okol 15:30-16:00 na postaji nasproti cityparka eno nosečko ki je po trebuščku sodeč tam nekje kot me decembrčice je bila katera izmed vas, katera dela v Btc-ju?

no papa

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.8.2006 20:58:08   
Bauka
Emamair, potem pa ta del moževe žlahte ni tko slab, če ti ponujajo oblekice za dojenčke...
Pa LP

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.8.2006 20:58:49   
vampirka
Severnica (zdaj mi lahko pišeš user posted image ) ter X 500 - čestitke za morfologijo user posted image  (pa seveda ostalim, ki ste v zadnjih dneh to skozi dale).
Manetka - GT3 se čisto v raven položaj da, zatorej ne rabiš extra košare (no, po želji).
Supermami - glede glukoznega testa pa jaz ne padem v nobeno izmed naštetih kategorij - v Mariboru vsako pošljejo na ta test (vsaj moja G). In seveda HEPI BRZDEJ TU JU!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.8.2006 21:46:28   
Barbk
O babuške ste se pa ful razpisale-pridne.Supermamiuser posted image , za najlepše darilce pa sta že sama spomladi poskrbela.X500 in Severnica jupi za morfologijo.Kolk ste že vse pridne s šopingi za bebice.Jaz pa še kar nič.No saj se bova v septembru spravila v lov za vozičkom, previjalno ....December bo mim grede tukaj-juhej in z njim naše dišeče, mehke bebice.No tako sem čist kratka danes, grem kar pod dekco in v mižule, ker me je danes nevihta v Lj dobila-sem skoraj pripravala do busa (avtobus) tako močno jeuser posted image .
Nočka,

Barbk

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
10.8.2006 8:27:02   
tintara
Zivijo punce!
Prebrala sem ene 5 strani novih mailov, pa se zdaj bolj mal spomnim katera je kaj pisala in kaj nasploh ste pisale.
Zbirate vozicke, super. To je fajn, ampak mi bomo baje enega quinija dobili od sestre (3 kolesnik), za sedet varianto pa imamo od prejsnjega mulota. Tak da 100 jurckov damo na stran za hisko na primer. Se je moj dragi odlocil, da jo bo treba enkrat kupit in zdaj nece nic zapravljat. Ce se spomnim par let nazaj, pa sploh ni hotel slisat o hisi - ja, otroci in guzva vse spremenijo.
Naja 3, cestitam za ne sladkorno. Mene test tudi caka (nisem predebela, pod 35, nimam sladkorne ali alergij, imam pa previsok pritisk, ampak mislim, da je test pšri nas kar za vse nosecke) in sicer v zacetku septembra. Pri prvem sem ga tudi imela in mislim, da je bil rezultat 6,6; ocitno kar nekaj pod mejo. Sam takrat mi sladko ni nic kaj disalo, zdaj pa bi sam sladkarije jedla. Temu primerno +5 kil. Emamair, kdaj imas test? Morda se vidiva? Baje da konec avgusta ne delajo (14. 8. se delajo, potem pa dva ponedeljka ne in na naslednjem sem ze jaz, torej mislim, da 4 septembra). Je pa test ogabno sladek in mal je zoprno, ker ne smes nic pit vmes, pa za cakat je eno uro. Se pa prezivi, verjetno je tisti 3 urni precej bolj zoprn.
Aja, Supermami, vse najboljse! Drugo leto se ti pri okrogli obletnici pridruzim. Tortice so, predvidevam, pasale, a?
Pa da se malo pohvalim. Vceraj sem zakljucila s tereni!! user posted image  user posted image  Morda grem se kdaj, ampak tisto bo samo super bonus in ce se mi bo res dalo.... Dost mam, 3 dni po 13 ur dela - dans pa mal bolj bluzim.
Ok, zdaj pa sibam, na wc! Mejte se, cau bau. T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.8.2006 8:42:52   
supermami
Hvala vsem za čestitke in lepe želje.

Moram vam povedat, da me je dragi včeraj res presenetil. Ko je prišel domov, mi je prinesel torto user posted image . Čokoladno. Popolnoma nepričakovano, ker po planu praznujem v soboto, torte pa tako ali tako delam sama. Za tole okroglo obletnico se je res izkazal, moram priznat in ga javno pohvalit. Res je user posted image .

Severnica, sem pojedla en kos zate user posted image . Ker je bila tako dobra.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
10.8.2006 9:18:18   
Strawberrie Cherrie
Dobro jutro?
Eno vprašanje...a ima katera že kaj mleka??? Men včeraj priteklo, ko se je mojih prsi moj dragi samo dotaknu...

Neposredna povezava do sporočila: 1395
10.8.2006 9:24:05   
r1ta
Meta. hvala! Bom kar bolj pomirjena v Slovenijo prifrčala!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.8.2006 9:40:33   
emaa
tintara baje imam test 21.8. takrat, ko morfologijo, takoj ko je Strahova z dopusta.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
10.8.2006 10:58:19   
Anonimen
Se strinjam z Bauko. Emamair, jaz pa ne vem, če bi vzela od ljudi, ki ne govorijo z mano opremo za otroka. No ne vem zate kakšen človek si, ampak jaz bi iz svojega ponosa to sigurno zavrnila.
Tako je moje mnenje in lep pozdrav.
Anonimnost pa zaradi tega, ker sva drugače prijateljici.

Lep pozdrav

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
10.8.2006 12:39:31   
tejkaz
en lep pozdrav vsem skupaj. danes imamo pa mi morfologijo. ob 15.40. strah obenem pa veselje. ampak mislim da ste bile oz boste vse na istem kot jaz danes tako da brezveze da neki opisujem moje strahove in veselje.
london_paris ja, js tud mam mleko. ponavadi zjutraj ko se zbudim vcasih pa tudi kar sredi dneva. to je normalno.
a mogoce katera ve kje v ljubljani je trgovina katere na zalost se ne spomnim imena. ali je smrkolin ali nekaj podobnega. naj bi bila pa to industrijska trgovina kjer so vse stvari malo ceneje. bi sla malo posnofat za stvarmi za nasega Naceta ali Evo.
za tist test sem pa tud js prvic tle slisala. nihce mi ga se ni omenil in noben ni rekel da bi kaj takega mogla naredit. imam pa tudi jaz malo vecji pritisk (ponavadi okrog 140/70 na pregledih :)). vem pa da imam naslednjic 2.preiskavo za toksoplazmo.
se eno vprasanje, ki bo mogoce malo smesno. kaj je femur?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.8.2006 12:44:56   
emaa
Femur je stegno, merijo koliko je dolga stegnenica.
Glede otroških oblekic od žlahte, pa itak ne moreva uporabiti, ker je vse za starejšega otroka in večinoma za punčko, midva pa ne veva kaj bova dobila.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?