petri85
|
Ojla decembrčice! Se vam žal zaradi sinkota, ki bo čez deset dni dopolnil 1 leto, zelo malo oglašam. Danes se vam pa moram, ker se počutim kot v 9ih nebesih! Danes sem bila namreč na morfologiji in sem videla naše dete!!! Zaenkrat je zelo veliko (dosti večje, kot je bil David 1 teden starejši), z njim/njo je vse v redu, v času UZ je prav fajn cuzal/a palček. Sem po spletu okoliščin izvedela tudi za spol(čeprav ga nismo nameravali), vendar ga bova z možem zadržala zase, saj se še vedno lahko zgodi, da je prišlo do pomote:) Mož je bil kar malce slabe volje, ker te sreče ni mogel deliti z mano, saj je pazil najinega mulčka (ravno takrat ni bilo nikogar za varstvo), ampak se je pa zelo razveselil slikc z UZ! Se mi zdi, da tudi David danes z nama čuti to srečo saj je zelo priden, kot, da ve da sedaj bo pa res on tisti veliki brat! Drugače pa že lep čas dela zelo simpatično gesto - pride k meni, dvigne majico, da lupčka na trebušček in ga poboža. Se mi zdi tako fajn, da ga bova vsaj minimalno pripravila na prihod bratca ali sestrice. Ja, je pa velika prednost, pri stroških, če imaš enega za drugim. Nam opreme skoraj ne bo potrebno nič dokupovati(kasneje še eno posteljico). Vam pa polagam na srce, tiste, ki ste prvorodke, da ogromno stvari s seznama (mislim predvsem kozmetiko!) ne potrebuješ oz. ne veš katera bo otročku pasala, tako, da nikar ne zapravljajte preveč, če res nimate preveč denarčkov. Glede vozička - mi imamo Quinny 3XL Comfort in smo super zadovoljni, tako, da bo sedaj dokupili le zimsko vrečo, saj je bil David poletni dojenček in je nismo potrebovali. Ko že govorite o zvijanju v trebuhu, moram povedati, da so mene prejšnji teden začeli spet napadati krči, tako, da sem trenutno na Buscopanu, ampak mislim, da se zadeva z dneva v dan umirja. Vam pa želim veliko veselja pri nakupovanju, pa čim lepšo nosečnost! Pozdravček!
< Sporočilo je popravil petri85 -- 7.8.2006 22:05:26 >
|