t_t_y
|
No, pa se še jaz malo javljam po doooooolgem času. Zaenkrat vse OK - 14dni sem imela bolniške (je G rekla da si moram odpočit, kar ob službi, gradnji, 2,5 urni vožnji v službo, faksu , živahnem 15 mesečniku pa še kaj bi se našlo, sploh ni čudno)pa 10 dni dopusta, zdaj sem pa spet v službi...upam da čimdlje. Sicer pa berem, da se ubadate s tem, kako boste rodile - ja mene je blo prvič kr orenk strah...pa niti ne tolk med nosečnostjo ampak od trenutka ko mi je odtekla voda...no, kmalu za tem pa ni bilo več časa razmišljat o strahu, mali je bil po slabih treh urah zunaj - ni enostavno, tko hudo pa spet ne (sej drugače se nebi lotili naredit še enega:). Jaz porodnih bolečin nisem pozabila in se s tem, da vse pozabiš ne bi strinjala (govorim zase) - mene je enostavno nehalo boleti ko je bil mali zunaj(pa se vseeno še vsega spomnim). Sicer pa menim, da je malo strahu pozitivna stvar, saj če pričakuješ lahek porod si lahko po moje hitro negativno presenečen, če te je pa malo strah pa potem vidiš, da le ni bilo tako grozno kot si si predstavljal. Ja pa še to: jaz sem se tudi med nosečnostjo preselila - uredila sem si začasno bivališče, vendar pa sem vse zadeve s porodniško, pa dinarčki morala urejat na CSD kjer sem stalno prijavljena. No, če je katera pri volji - a lahko malo poveste koliko kg ste šle v +, ker jaz se malo bojim, da grem po stari poti - prvič sem si jih nabrala dobrih 17 (no sej je šlo dol, ampak vseeno...) No, toliko zaenkrat, sedaj pa pridno delat... pozdravček so
|