tintara
|
Pozdravljene punce! Tudi mi smo z morfologije (ze vceraj), pa prej ni bilo casa pisat. Torej vse je v redu, na mestu, na stevilu... No, midva pa nisva mislila vprasat za spol, pa je kar sama povedala, da bomo imeli od decembra naprej parcek (torej bo zdaj punca). No, saj ce bi hotla, bi G. kamot rekla, da naj vseeno ne pove, ampak ocitno ze vse vprasajo in ji je bilo kar logicno, da pove. Midva pa tudi nisva ravno nasprotovala. Mali doma je bil ze preprican v bratca, tak da zdaj mal jamra, ampak bo ze. Smo se pri G. kar nacakali, ampak je bila pa potem ful super dohtarca (osebna je na dopustu). Nic zafnana, nic sitna, sam cist naravna. Super. Se ko sem ji povedala, da sem se v sluzbi, ker imam doma pac cisto urejen pritisk se je strinjala. Pohvale, v glavnem. Pa se punco nam je paovedala in naredila kar enga veselja moji strani zlahte, kjer moooocno prevladujejo fantje (6:1). Sem pa bila cist zmedena pol in sem se sestri, ki ima tri fante, sla v bistvu opravicit, da bomo imeli punco. Me je sam cukast pogledala kaj mi je, ampak takrat se mi je zdel prav, ceprav se danes ne zastopim vec. Ne morem verjet, hlace sele zdaj kupujete? Madonca ste face, jaz nosecniske nosim ze dolgo. Predvsem kratke so mi ful sedle, k jih imam iz prve nosecnosti dost in so ful fajn. Je pa tud res, da imam ful cunj in izbire (spet sestre) in se mi zdi neumno tlacit v nekaj nenosecniskega in neudobnega. Mleko? Ja, jaz ga imam nekaj, zvecer ga nekaj ostane na majici kar tako (po tusiranju ali ob kakem joku malega), niso pa to neke velike kolicine. Tako za par manjsih flekcov. Matejci, sprasujes kaj se bo? Vazno da melko bo. Jaz sem ga v prvi nosecnosti imela za celo porodnisnico, potem se je pa pocasi umirilo. Ampak res pocasi. Tudi po koncu dojenja je slo zelo pocasi nazaj, ampakvazno da ga je bilo takrat dosti, ko smo ga najbolj rabili. Vidim, da cisto prevec govorim o tej muci. Zadeva je taka, doma so ostali brez in najbrz bodo kdaj kaksnega vzeli, se posebno ce ga predstavim kot najdencka (taki so pri nas vedno dobrodosli). Ce jih bi pa vnaprej vprasala, bi pa gotovo mutili. Res imamo zdaj eno bolj sitno psico doma (ima hudo zgodovino od prvih lastnikov za sabo), ki mack ravno ne obozuje, tak da bi tudi jaz mal cvikala. Saj nase je bila potem ze navajena, ampak jo je kar dolgo martretirala. Kako bi pa novo sprejela, pa ne vem. Tak da, zaenkrat vseeno, ne hvala. Ko bomo imeli hisko, se pa takoj priglasim ze eno (sam to bo cez ene 5 let recimo). Nic, vidim, da sem se spet razgovorila. Meni podobno, pac. Pocasi bo treba domov, sem ze s terena in smo bili ful zgodnji, da nas ni pralo. Punce uzivajte, vreme (vroce ali mrzlo) naj vas ne moti prevec. LP, T
|