|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
2.8.2006 10:17:33   
r1ta
Shorty super! Čestitke! Pa fajn je slišat, da se še katera druga uči...user posted image

Jaz sem danes malo manj na šarf naštimana. Pa nič ni z mehurjem, sicer pa sem res toliko čaja spila, da če bi že bilo kaj, ko je šlo... Me je pa fajn špikalo včeraj po trebuhu in tam okoli jajčnikov, zvečer pa sem komaj nosila ta moj trebuh po svetu. Se mi je zdelo kot da bom eksplodirala kot vedno eksplodira moj marmorni kolač. Izgleda, da rastemo, čeprav ne vem kako bom izgledala čez 4 mesece, ko imam pa že zdaj trebuh tako na špico naštiman. Upam, da bom zrastla tudi malo v širino, ker če me zdaj pogledaš od zadaj sploh ni videti kakšnih sprememb (razen velike ta zadnje).

Tukaj na severu je že tri dni oblačno in deževno in mi prav paše. Končno so moje noge normalne! Edini problem, ki je zdaj nastal je ta, da mi nobene dolge hlače niso več prav!!! Še tiste fine raztegljive kavbojke, ki sem jih kamot nosila še prejšnji mesec so se izgleda skrčileuser posted image . Zdaj bom pa res morala najti neke poštene hlače...

Lep dan babike!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.8.2006 10:42:43   
supermami
Tintara a rabiš mačko? Jaz imam dve mali muci, črni in dolgodlaki, ful luštni.
Sem jih včeraj iskala, ker jih mačka ni prinesla domov, pa me je skloftala kot zmešana en centimeter od očesa. Drugače ni napadalna, samo skrbna mamica. Kot bomo me user posted image .

Mene je ena včeraj vprašala katerega septembra bom rodila user posted image  Ko sem ji povedala, da šele decembra, jo je skoraj kap. Očitno imam res velik trebuh, da je bila tako šokirana.

Sicer se pa nič več ne počutim kot staramama imam dosti več energije kot nekaj tednov nazaj, spat hodim ob polnoči, vstajam ob pol šestih, nič mi ne fali, samo ta prekuser posted image  dež mi že gre na živce. Če je poletje, naj sije sonce!!!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.8.2006 11:20:54   
severnica77
Pozdravljene, kako je zanimivo. Ene z velikimi trebuhi, druge z majhnimi. Pri meni je tako, da redkokdo opazi, da sem user posted image . No, zdaj zadnje čase me je že nekaj ljudi vprašlo, če sem morda noseča. Je pa trebušček kar zrastel, brcike so vidne navzven. Moj user posted image  pa je tudi že skasiral brco v nos user posted image . Premika se pa res skozi cel dan, edino, ko sem zelo zasedena, nisem tako pozorna in se brc ne zavedam. Po moje bodo pa sedaj res začele tiste konkretne brce. Sedaj so to res eni lepi občutki. Utrujenost in začetne tegobe so izginile. Spet sem zvečer dolgo budna in zjutraj hitro vstanem (no, takrat, ko je treba v službo drugače pa ne).

Lepo se imejte in upam, da se prikaže sonček. Tiste nenormalne vročine pa ni treba.

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.8.2006 13:25:24   
Anonimen
Živjo, tukaj anonimna 2, ki je splavila že aprila. Še vedno nič od zanositve :( .
Lepo vas je brat, v srcu vem, da sem (bila) tudi jaz "decembrčica".
Vso srečo, drage moje!

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
2.8.2006 14:20:06   
Anonimen
Lepo, anonimna2, da nas še bereš. In upam, da boš - če le ne preje - mogoče spet decembrčica 2007, to bi bilo lepo user posted image

Vam moram povedati petkovo prigodo, ko smo ravno pri cunjah in velikih ritih. Popoldan sem šla po Ano v vrtec, bilo je vroče in soparno, meni pa nobene kratke hlače več prav user posted image  Pa malo šnofam po omari in se domislim, da bi pravzaprav za doma pa res lahko oblekla kar spodnji del pižame s kr. hlačami, saj ne bo pri dandanašnji modi noben opazil, da to v bistvu niso kratke hlače, ampak pižama user posted image  No in se res oblečem v ene lepe modre hlačke in grem v vrtec. Vmes sem se sama sebi zdela nadvse imenitna in inovativna, kako da sem poceni skoz prišla, da imam kar ene fine poletne kratke hlače, hehehe. No, pridem do vrtca, kjer smo glih eni štirje naenkrat prišli po otroke, Ana mi poleti naproti, se 3 metre pred mano sunkovito ustavi, me pogleda in vpraša: "Mamiii, zakaj si pa ti v pižami pome prišla?" user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
2.8.2006 14:50:12   
supermami
Ha ha ha Meta, kako si me nasmejala. Otroci znajo biti res neposredni, zlasti takrat radi kako pametno zinejo, ko to sploh ni potrebno. Sem se spomnila na mojega malega soseda, ko se je sredi trgovine drl na ves glas: "hocem ****a" , ker ni znal izgovoriti besede hruška.
Mislim, da boš šla v šoping in pižamo vrgla nazaj v omaro user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
2.8.2006 21:28:56   
Barbk
Čer,

Shorty juhej za pupo in, da je vse ok.Meta tale tvoja prigodica je pravuser posted image .Ja moj buško je tud že konkreten-sva na morčku tak fajn zrastla.Pa se mi zdi, da je vsak dan ko se zbudim večji...Sem kar važička ko takole s takim lepim buškotom okrog hodim.Končno nisem več za nevedne bajsika ampak nosečka!Brcike so pa tudi vsak dan bolj konkretne-no včasih naša beba čez dan malce več pančka pa potem zvečer žurira.No tako pa mami z nasmeškom zaspi...
No babuške nočko vam želim, pa naj bo že sonček-tale mraz pa meni nič ne diši.

Barbk

Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.8.2006 7:37:27   
Shorty_
Dobrojutro zaspanke jz že veselo delam in moja princeska nadaljuje SP v nogometu na sporedu ima vsaj 10 tekem na dan in je v zelo dobri formi.
Jz mam občutek da je letos letouser posted image  ker vse ki jih poznam so letos že rodile ali pa pričakujejo punčko no razen izjem na forumu mislim da je zasanjana napisala da bodo dobiliuser posted image . A se meni samo tako zdi al ma še katera tak občutek?

No grem naprej delat (beri vklopit kava avtomat) in se tipkamo kasneje ali pa jutri zjutraj!

no dost blebetanja zaenkrat šef je že na vidiku
pa pa souser posted image

p.s.: kar sem rekla o vročini včeraj vzamem nazaj ker polarnega mraza pa tud jz ne maram ravno meje v dolgih rokavih zeblo ko sem šla v službouser posted image

no pa sej mi ni nikoli prav  zdej pa res čaw čawuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
3.8.2006 7:43:20   
Strawberrie Cherrie
Dobro jutro!
Ljube moje punce z mojo štipendijo ne bo prav nič, sem namreč izredna študentka, delam preko šs, absolventa pa nastopim šele leto po tem - sicer me ni strah, saj imam vsega skupaj 12izpitov, se pravi, če mi sedaj septembra uspe narediti 3 (UPAM!!!) je to kar lepo in mi jih ostane 9 - srćno upam, da mi bo mali razgrajač po trebuhu (kolikor zdej skače in saltira, mislim, da bo gimnastikuser posted image ), ki takrat nau več v trebuhu, dovolil opraviti izpit ali dva, da prilezem nekako skozi leto, vpišem absolventa, pol pa ne vem, al se mi splača po hitrem postopku diplomirat al naj vlečem še kakšno leto ali dve - glede na to, da se mi z decembrom zamrzne status za eno leto - če sem pravilno seznanjenauser posted image ....
Tudi jaz sem včeraj pogumno odkorakala v trgovino in si kupila prve hlače z BOŠIJEM:) Prejšni teden sem se za k ginekologu stlačila v zadnje hlače, ki so dokaj raztegljive, pa še na tistih mi je kasneje doma gumb odletuuser posted image ...tko da, vem, da zdej bo šlo pa še sam v širino in pa upam, da nekaj tudi v globino, da me res ne bo sam ljubi trebuh (ki ga imam neskončn zelo rada - user posted image )...zdej pa grem po zajtrk in mislim, da bo to NUTELAuser posted image user posted image ...aja glede nohtov - še nikol v življenju nisem imela tako lepe nohte (sem namrev slabokrvna in so se mi prej luščili in pokali in vse ostalo možno)!! Glede mozoljčkov pa si pomagam z Eucerinovo kozmetiko, čistilnim gelom, pilingom, tonikom in pa kremo - punce, Eucerin je vreden svoje ceneuser posted image ...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
3.8.2006 8:37:19   
severnica77
Pozdravljene user posted image ,

Shorty, tudi jaz nisem za polarni mraz. Malenkost pa bi se že lahko otoplilo, da bo tudi zvečer in zjutraj prijetno.

Tudi naš žabecuser posted image  pridno telovadi in tudi jaz opazam, da je to bolj intenzivno zvečer. Bo že res, da se takrat bolj umiriš in si pri miru, posledično pa tudi bolj začutiš brcike.

London_paris, tudi jaz sem se opogumila in prejšnjo soboto šla kupiti prve hlače z bušijem. Pravzaprav kavbojke. V njih pa se počutim super. Nič tiščanja in nobene previdnosti ni potrebne, da ne bi trebuščka preveč stisnili. So pa nosečniške stvari kar drage, glede na to, da jih nosis potem samo ene štiri, pet mesecev ...

Anonimna 2 -ežlim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image . Saj za dežjem vedno posije sonce.

lepo se imejte!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
3.8.2006 9:21:24   
supermami
STE VIDELE TO?

Pozdravljeni! Sem proti uporabi katerihkoli mazil, ki naj bi jih nosečnice vtirale v kožo. Kretnje vtiranja lahko privedejo do krčenja maternice ter posledično do povečane nevarnosti splavov, predčasnih porodov… Na estetiko trebuha boste bolje vplivali s pravilno, zdravo prehrano in nadzorom nad prirastom telesne teže med nosečnostjo (do 12 kg). Največji vpliv na nastanek strij ima zgradba posameznikove kože in podkožja, kar je v glavnem genetsko pogojeno. Srečno, A.M.

Aleksander  Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
3.8.2006 9:47:49   
r1ta
Ja supermami, kje si pa to našla?
Jaz sem že razmišljala kako je kaj to mazanje dobro zame in za dojenčka, ker se res vsak večer naoljim tako, da če bi me moj hotel v roke dobit bi mu verjetno spolzela skozi prste...user posted image  Sicer pa je na škatlici itak narisan poseben postopek vtiranja olja v kožo, tako da menim, da mi tistih par nežnih gibov ne more škodit. Pa tudi bebici ne. Jaz si prsi mažem tako, da na dlani dam olje potem pa mažem prsi od znotraj ( od podprsnice) navzven (pomemben je predvsem spodnji del prsi, ki največkrat popoka - meni je že) in proti podpazduham navzgor ter na koncu še predel pri pazduhah. Tako je narisano na slikici. Bušija pa si mažem tako, da si prav tako naoljim dlani in se mažem od znotraj navzven. Z obema dlanema začnem pri popku nato navzdol in nato z levo proti levi in navzgor, z desno pa proti desni in navzgor tako da naredim z vsako dlanjo krog po vsaki strani bušija. Stegna, boke in ta zadnjo pa mažem s krožnimi gibi od spodaj stegen navzgor. Verjetno je pomembno kako se mažeš, ker drugače ne bi risali na proizvod načina, kako se je potrebno mazati.

Madonca, vse nekaj kupujete in zapravljate, jaz pa še kar nič. Pa bo treba kupit ene hlače. Sem se včeraj (spet) vagala in ugotovila da imam 7kg+!!! Pa kaj si ja nor! Pa se mi sploh ne zdi ko se pogledam v ogledalo, ko pa sem se še zmerila danes pa mi je itak dih zastal. Prsi so se mi v nosečnosti povečale za 9cm, trebuh za 11cm, zadnjica za 3cm in stegna za 6cm... Hja, torej nosim po eno kilo več na vsaki zizi, 3 na trebuhu in na vsaki bedrci še eno kilo večuser posted image . Bog moj, kaj bo še do konca? Lačna sem pa kar naprej!

Barbk, fino te je spet brati!

Ja Shorty, izgleda da je leto babnic! Pa nosečk nasploh, ker toliko kot jih jaz poznam, da so letos zanosile ali pa že rodile se še ni zgodilo. Pa nasploh jih je tukaj na severu veliko nosečih. Me kr rukne ko vidim kakšno z ultra velikim bušijem, potem pa kar začnem paničarit kako bom jaz rodila... Ho ho... bo že nekako...

Tako, svojo normo sem za danes izpolnila. Zdaj še tipkam, saj čez 14 dni grem itak v Slo pa me ni do konec septembra nazaj, tako da boste imele malo miru pred mano...user posted image

Lep dan!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1287
3.8.2006 10:35:25   
Strawberrie Cherrie
Joj, na nastanek strij s pravilno prehrano in pa da se ne bomo prekomerno zredile ??? Mislim sej po novem je moderno da nič ne ješ in zgledaš kot dahavski atlet, ampak zdejle mi pa nihče ne bo težil, če bom imela kilogram ali dva preveč - ali pa 5!!! Ker mislim, da je za mojo user posted image najbolj zdravo, da sem jest srečna in zadovoljna in SITA, pa da se lepo in fajn počutim, ker potem se bo moja bebica lepo razvijala in ne bo nesrečna že v trebuhu...kljub kavici ali dve na dan, pa ribam, pa ne vem česu vsemu se bi še mogli odrečt - mogoče bomo na koncu stoje spali?:)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
3.8.2006 11:36:49   
Anonimen
Eh, marš, končno en doktor, ki je povedal po pravici. Tudi jaz mislim, da tele kremice nič ne pomagajo. Če imaš tako kožo, ti bo pač razpokala, če pa imaš srečo, ti ne bo. Isto - vsaj po mojih izkušnjah - velja za presredek.

Sploh pa - jaz sem v prvi nosečnosti imela veliko strij, pa so potem v roku enega leta skoraj izginile. Zdaj se spet bolj vidijo, ker se nategujejo, in bodo po mojem ratale prav grdo vijoličaste. Ampak bog pomagej.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
3.8.2006 11:52:35   
X 500
Kar se mene tiče je res veliko odvosno od konstrukcije kože. Če je tanka pa suha bo hudo. Samo mislim da vsaka računa s tem da bo(do) kakšna(e) kila(e) ostal(e). Pa tudi strija gor al pa dol. Kot je že rekla london_paris je važno da se me dobr počutmo. Mazanje bušija s kremo pa vzamem kot božanje mojega malega. Mislim da vse to delamo nežno in z občutkom.

Zdravo se pa mormo prehranjevat. Pa tudi kaki posladek si mormo privoščt!

Pa lep dan vsem user posted image  čeprav dežuje.
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
3.8.2006 12:02:11   
manetka
Ojla babuškeuser posted image

Jaz sem danes iz pregleda, sem ga imela danes tako, da sem se zadnjič zmotila za en dan...
Naredila je UZ drugače je vse O.K., prosila sem jo za eno navadno slikco in kaj mi je rekla, ja ne da se ga lepo ujet, se skozi umika, nič lepega ne bo ratalo, pa še vedela ne boste kaj je na sliki, no pa sem bila že razočaranauser posted image  Kaj je res teko težko naredit slikco...

Organi so bli vsi razviti, celo rebra se je dalo pošteti, pa dete se je držalo kot da prosi, noge pa čisto skupaj.
Spola ni hotela omenit, pa sem jo kar vprašala, in odgovor je bil, da si ne upa napovedat...ker so noge skup... Hmmm pa je še pripomnila, saj spol ni pomemben, pa sem ji rekla a potem se zdej ne bo več videlo, ona pa odvrne" ne bomo več gledali, boste morali počakati, da boste rodila...
Ja nooo mene pa tako zanima kaj bo, saj mi je drugače vseeno za spol, samo zanima me.

Malo razmišlam, da bi se kam prijavila na samoplačniški 3dUZ. A bo šla od vas tudi katera?
Menda je idealno, med 25-30 tednom, res si želim videt malo bolj lepo naše deteceuser posted image  pa dobit vsaj kako slikco za spomin in vzpodbudo, ker danes sem po temle pregledu od katerega sem toliko pričakovala pravuser posted image ....

Edina pohvala je bila za KG, zredila sem se komaj 3KG, saj ni čudno ko pa ni apetita, pa non stop kislina v ustih... Meni se zdi da mi user posted image  dojenček pobira hrano od drugod, saj sem opazila, da so se stegna kar nekam osušila in mi hlače bolj mahedrajo kot so mi.

Včeraj se mi je zgodil en smešen dogodek, v trgovini smo za blagajno stale v vrsti tri nosečke, vsaka drugačna, ljudje so pa gledali v nas kot neko čudo, no me smo se pa samo nasmihale, ni kaj bušiji so zanimivi za pogledat.

No toliko danes od mene jamračke.

LP Manca

pa smo trije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.8.2006 12:16:31   
emaa
No vidim, da imate pridno morfologije. Upam, da se bo pri nama videlo kaj dobiva, če ne pa na še en UZ, verjetno kar v Dravlje, da dobiva še filmček zraven, saj vejetno ne bova imela še ne vem koliko dvojčkovuser posted image . V zadnjem tednu mi je trebuh začel rasti, tako da ga skrivati ne morem več, mislim, da se pa tudi vidi, da je nosečniški. Punce kako se meri obseg trebuha, tako kot prej obseg pasu ali kako? Kile pa bojo začele tudi pri meni zdaj počasi rasti, pa saj malo pa morajo, mažem se pa tudi jaz redno, krema pa mislim da vsekakor pomaga, vsaj koža ni tako suha, strij pa nimam, še.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.8.2006 13:28:56   
Matejci
Pozdravljene!

Kako je luškano, ko ni več te pasje vročine. jaz prav lepo uživam. Mene zanima, če še ima katera takšno težavo kot jaz. Noseča sem 18 tednov in ponoči mi že iz ene prsi prav močno teče mleko. Če je že sedaj tako kaj še bo. Kaj je to normalno ali je bolje da se obrnem na osebnega G?

lep pozdrav

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.8.2006 13:52:01   
tintara
Pozdravljene punce!
Tudi mi smo z morfologije (ze vceraj), pa prej ni bilo casa pisat. Torej vse je v redu, na mestu, na stevilu... No, midva pa nisva mislila vprasat za spol, pa je kar sama povedala, da bomo imeli od decembra naprej parcek (torej bo zdaj punca). No, saj ce bi hotla, bi G. kamot rekla, da naj vseeno ne pove, ampak ocitno ze vse vprasajo in ji je bilo kar logicno, da pove. Midva pa tudi nisva ravno nasprotovala. Mali doma je bil ze preprican v bratca, tak da zdaj mal jamra, ampak bo ze.
Smo se pri G. kar nacakali, ampak je bila pa potem ful super dohtarca (osebna je na dopustu). Nic zafnana, nic sitna, sam cist naravna. Super. Se ko sem ji povedala, da sem se v sluzbi, ker imam doma pac cisto urejen pritisk se je strinjala. Pohvale, v glavnem. Pa se punco nam je paovedala in naredila kar enga veselja moji strani zlahte, kjer moooocno prevladujejo fantje (6:1). Sem pa bila cist zmedena pol in sem se sestri, ki ima tri fante, sla v bistvu opravicit, da bomo imeli punco. user posted image  Me je sam cukast pogledala kaj mi je, ampak takrat se mi je zdel prav, ceprav se danes ne zastopim vec.
Ne morem verjet, hlace sele zdaj kupujete? Madonca ste face, jaz nosecniske nosim ze dolgo. Predvsem kratke so mi ful sedle, k jih imam iz prve nosecnosti dost in so ful fajn. Je pa tud res, da imam ful cunj in izbire (spet sestre) in se mi zdi neumno tlacit v nekaj nenosecniskega in neudobnega.
Mleko? Ja, jaz ga imam nekaj, zvecer ga nekaj ostane na majici kar tako (po tusiranju ali ob kakem joku malega), niso pa to neke velike kolicine. Tako za par manjsih flekcov. Matejci, sprasujes kaj se bo? Vazno da melko bo. Jaz sem ga v prvi nosecnosti imela za celo porodnisnico, potem se je pa pocasi umirilo. Ampak res pocasi. Tudi po koncu dojenja je slo zelo pocasi nazaj, ampakvazno da ga je bilo takrat dosti, ko smo ga najbolj rabili.
Vidim, da cisto prevec govorim o tej muci. Zadeva je taka, doma so ostali brez in najbrz bodo kdaj kaksnega vzeli, se posebno ce ga predstavim kot najdencka (taki so pri nas vedno dobrodosli). Ce jih bi pa vnaprej vprasala, bi pa gotovo mutili. Res imamo zdaj eno bolj sitno psico doma (ima hudo zgodovino od prvih lastnikov za sabo), ki mack ravno ne obozuje, tak da bi tudi jaz mal cvikala. Saj nase je bila potem ze navajena, ampak jo je kar dolgo martretirala. Kako bi pa novo sprejela, pa ne vem. Tak da, zaenkrat vseeno, ne hvala. Ko bomo imeli hisko, se pa takoj priglasim ze eno (sam to bo cez ene 5 let recimo).
Nic, vidim, da sem se spet razgovorila. Meni podobno, pac. Pocasi bo treba domov, sem ze s terena in smo bili ful zgodnji, da nas ni pralo.
Punce uzivajte, vreme (vroce ali mrzlo) naj vas ne moti prevec.

LP, T

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.8.2006 14:08:44   
r1ta
Emamair, jaz si merim trebuh dva prsta pod popkom (ker imam tam ravno znamenje in tako zasigurno vedno naciljam prav) drugače pa sem nekje zasledila da naj bi se meril 3 prste pod popkom, če se ne motim. Saj v bistvu ni važno kje točno se, jaz mislim, važno je da se vedno približno na istem mestu... V glavnem zmeriš obseg...

Matejci, meni še nič ne teče, sta pa Tintara in x 500 omenjali na prejšnji strani, da se jima to dogaja...

Manetka pobrskaj po internetu, kje se da naročiti na 3D UZ. Vsekakor je lepo imeti kakšno slikico. Midva greva čez 9 dni na 4D. Sicer je malo drago (100 eur) ampak je očka ves navdušen nad temi UZ, tako da že komaj čakam... Baje dobim tam tudi dvd s plavanjem naše plavalkeuser posted image . Evo, imam čas pa sem zate malo pobrskala:
http://www.ginekologija-lukman.si/  - PTUJ
http://www.bolnisnica-po.si/00.php - POSTOJNA

potem pa 3D dela še Jasmina Antonič-Babnik, Ul. Bratov Babnik 7, DRAVLJE  in delajo ga še v Slovenj Gradcu, katerih številk oz. podrobnih podatkov pa nisem zasledila. Veliko sreče!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 3.8.2006 14:12:59 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.8.2006 15:05:44   
tejkaz
zivjo se od mene
prav odstevam ze dneve ko imam morfologijo. se en teden in 40 minut :) torej, v cetrtek 10.avgusta ob 15.40 :) komaj cakam. zdej sva se z dragijem koncno odlocila za imena. ce bo fantek bo nace, ce bo puncka bo eva, torej vam 10 ali pa 11. sporocim ali bomo imeli evo ali naceta. tudi nas pridno brca in se prestavlja, ceprav gregor pravi da ga ne cuti. ni mi jasno kako da ne.  kaj posebnega oblek si se ne kupujem. zaenkrat mi je se vse prav. ne morem verjet, kar nikamor ne grem. taksna sem kot pred 22 tedni :) bom potem naenkrat eksplodirala. mami pravi da nosim bolj v hrbtenici. bo ze prav. kar se pa tice mleka. ja, tudi meni malo tece. zjutraj ko se zbudim imam na pizami male flekece pa ce nosim crn modrc zvecer opazim da je spodaj malo bel.
na zalost sem pozabila s katero sem se zmenila da bova sli v medvode v sparovcka malo pogledat stvari. se katera najde v tem?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
3.8.2006 20:09:10   
Naja30
No evo, kot sem rekla, se oglašam. Sem vas komaj prebrala, ste se razpisale in veliko zanimivih tem ste imele. Čestitam vsem za opravljeno morfologijo user posted image  user posted image  To je res lep pregled.

Glede trebuščka - meni se prav fajn že vidi in vsak lahko vidi, da sem user posted image  Joj, kako je user posted image  vesel, da ga lahko ves čas boža in se pogovarja z njim in mu poje. Jaz sem pa v user posted image  brcike so kar konkretne, ampak če da očka roko gor, je v hipu mir user posted image  Kot da čaka, kaj se bo zdaj zgodilo user posted image
Drugače pa glede las in nohtov-ful so lepi, rastejo pa mi veliko hitreje. Na splošno pa imam zelo lepo kožo, obraz se mi je zelo sčistil po tistih začetnih mozoljih. Mažem se z oljem in kremo nivea izmenično, pa ne zaradi strij, ampak ker me prsi in trebuh zelo srbijo.
Zadnje čase me tudi bolijo kolki in sramne kosti. In ZGAGA!!! Kriza! Karkoli pojem, noro peče! Zvečer pa sploh ne smem kaj ognk pojest, ker mi vse obleži v želodcu in mi je slabo. Ampak to ni razlog, da ne bi čez dan jedla in jedla... na vsako uro, se mi zdi. Veliko sadja pojem in zadnje čase mi noro pašejo sladke stvari. Kot še nikoli, se mi zdi user posted image user posted image

Saj ne jamram, samo morala sem napisat, kako pri meni poteka vse skupajuser posted image . Je pa fino, da ni več vročine, čeprav tale dež user posted image  

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.8.2006 21:10:29   
Barbk
Ojla babuške,

kaj počnete, da tako dež pada?!Zdaj imam pa počasi že dost tega namakanja in mraza-hočem kiklce in natikačke!!!Manetka a pol ne vesta al bo pupa al pobč?Vama mal beba nagaja, ko takole nogce skupaj tišči...user posted image Supermami kje sti pa ta podatek dobila?!Saj je res, da kremce pač čudežov ne delajo...a kaj se pa le da narediti. Ha, ha R1ta tvoje kilce...Jaz se tudi tolažim,da so moje džoškice vsaka po kilco in, da gre vse v buškota...Sej rugač sploh ni nobene krize s hrano ,a kaj ko mi zadnje čase tak cuker paše.Ko zavoham sladko sem nekako takoleuser posted image .Upam, da me teli napadi kmalu minejo.Tintara juhej za luliko. No zdaj grem pa še malo TV pozjati pol pa v mižule.

Nočka...

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.8.2006 22:38:03   
pikanogavička
IZVIRNO SPOROČILO: manetka

prosila sem jo za eno navadno slikco in kaj mi je rekla, ja ne da se ga lepo ujet, se skozi umika, nič lepega ne bo ratalo, pa še vedela ne boste kaj je na sliki, no pa sem bila že razočaranauser posted image  Kaj je res teko težko naredit slikco...

Manetka, tale tvoja G je pa res čudaška...Upam, da ti je vsaj eno slikco nardila od začetka nosečnosti pa do dones. Če še nisi mela morfologije, jo prosi takrat, pa vztrajaj pri tem, da hočeš met slikco.

Kar se pa kremic tiče - jest uporabljam mandljevo olje in kremo proti strijam. Če se lepo nežno namažeš po trebuščku pomoje ni panike za kak splav. Kaj pa takrat, ko pobožamo  naše user posted image ? Jest to nardim večkrat na dan... Druga zadevca je, al kremce delujejo, al ne. Jest se mažem preventivno, če ne bo pomagal, pa pač ne bo.

Ženske, jest sem pa samo še jutri v službi, pol pa na dolgo pričakovan dopust.user posted image user posted image user posted image

Zdejle grem pa v vodoravni položaj - nočkauser posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.8.2006 6:30:51   
tintara
Zivijo!
Se kar dezuje in je mraz, cudno. Se ne spomnim, da bi kdaj jamrala zaradi vrocine, le zakaj me je potem to doletelo? In to seveda pred dopustom. No, saj en teden casa je se, da se malo skulira, mislim ogreje, ce ne bomo pa tudi ze kako. Se dobro, da nimamo plana s sotorm it, ker pol bi bila pa ze zivcna.
Kreme in splav?user posted image Jaz se nekako drzim tega, ceprav tudi slucajno ne vrejamem, ampak sem pac prelena in se mazem le takrat, ko vidim suho kozo. Kar je pa precej pogost pojav. v prvi nosecnosti sem se nekaj casa ful mazala, potem se mi zdi, me je pa tudi mal minil. Strij pa ni bilo user posted image , ampak trebuh je bil takrat majhen, tokrat se mi zdi bo vecji.
Glede slikic z UZ je pa takole. Mi smo dobili tri, amapk bolj brezvezne (glavca od zadaj, trebuh al nekaj takega in stegnenica). Torej une dele, ki jih meri. Ma, po pravici povedano se sploh nisem spomnila, da bi ji vmes rekla za kaksno lepo z obrazkom ali kaj podobnega. Pa saj veste, te slikice niso tolk pomembne, vazen je koncen rezultat, ki ga imas potem kar nekako skoz pred sabo, cetudi bi imel kdaj rad 5 minut miru. Je pa res, da ti, predvsem v prvi nosecnosti, malo pomagajo preziveti cas in ti nosecnost priblizajo oz oresnicijo.

Opa, moj novi mali sefek se je oglasil. Sibam mu odpret vrata, ampak kar naj malo caka.
Cau, T

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?