|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
26.7.2006 20:07:36   
pikanogavička
r1ta - držim pesti zate, boš vidla da bo vse ok. Sicer ti je pa moj_moj lepo napisala, da smo dale že kar nekaj pregledov, pa UZ-jev čez in če je bilo do sedaj vse ok......
Te pa razumem - jest sem mela v ponedeljek morfologijo in sem bila čist sesuta (slabo mi je bilo, glava me je bolela - očitno me je bilo zelo strah).
Lahko pa povem, da je bil to najlepši pregled do sedaj. G si je vzela res veliko časa zame in mi vse razložila,  pa user posted image se je že ful lepo vidlo (srček, želodček, user posted image premiki, vse kosti so že zdefinirane, pa še usta je odpiral-a), povrh vsega je prvič videl user posted image tudi moj user posted image in je bil čist ganjen...

Zasanjana tudi tebi želim lep pregled in pa seveda, da bo vse ok. Pa še to - meni se ne zdi nič čudno, če gre mala zraven, sploh če si tega želi - sej verjetno kake slikice UZ-ja je že vidla, tko da približno že ve kako to zgleda...
Druga zgodba je, če bi bila rada z user posted image sama na morfologiji....- potem pa dej malo k tašči =>hecam se zasanjana. To je res user posted image da maš tako taščo, si sploh ne predstavljam, da bi jo jest mogla prenašat.

mejte se ženske!!!

Pikanogavička

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.7.2006 8:27:10   
severnica77
Pozdravljene!

R1ta držimo pesti, da bo vse v redu. Pa tako in tako bo vse O.K., ker mislim, da se nas vse malo panika loti pred pregledi.

Res ne vem zakaj je tako ampak od predzadnjega do zadnjega pregleda je trajalo 6 tednov in jaz sem bila pomirjena in nepanična skoraj vseh teh šest tednov, vendar ne vprašajte pred pregledom ...user posted image  spet se mi je začelo kar frkotat. Pa kaj morem, vsaj pri meni mislim, da bo tako pred vsakim pregledom. Mogoče se že pripravljamo, da bomo skrbne mamice user posted image . Res komaj čakam in moj user posted image  tudi.

Punce poročajte kako je potekala morfologija, da nas malce potešite do naših. Moja je šellleeeee 9.8.
Drugače pa je moj user posted image  že videl našega žabca na NS in je bilo res prijteno in predvsem čustveno doživetje.

Uživajte in mislim, da, vsaj na štajerskem koncu, danes ne bo tako zelo vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.7.2006 8:37:21   
emaa
A šele 9.8. moja pa šele 21.8., ko pride G z dopusta. Pa kamorkoli bi šla ali na pregled ali morfologijo bi bila smao 1 teden prej na vrsti, pa se ne splača.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
27.7.2006 8:44:20   
severnica77
Emamair,

saj vem, vsak dan je preveč za čakanje in bi bile verjetno vse user posted image  kar vsak dan na UZ pregledu.
Pa kaj hočemo, če je tako lepo videti user posted image . Sploh pa ko brcajo, odpirajo usteca in krilijo z rokicami.
Nič, za kaj več od UZ bomo pa morale počakati do decembra, kaj? user posted image
Ne vem kaj me prijema, ampak tako zelo bi že rada cartala malega miška .......

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
27.7.2006 8:54:20   
pikanogavička
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

Ne vem kaj me prijema, ampak tako zelo bi že rada cartala malega miška .......

Se ti pridružujem - komi čakam, da bom user posted image  stisnla k sebi. Kar predstavljam si že previjanje, pa cartanje, pa dojenje, pa sprehode, pa igranje.....

Neposredna povezava do sporočila: 1230
27.7.2006 8:57:50   
severnica77
Pikanogavička - točno o tem govorim. Ko sem zunaj, kot mahnjena zijam v malčke, vozičke. Zdaj pa res nič več okoli sebe ne opazim. Saj se je tudi prej že to dogajalo, zdaj pa že presega vse meje user posted image .

Zgleda, da se bomo morale malce potrpljenja naučiti, čeprav tudi december ni več tako zelo daleč.user posted image

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
27.7.2006 9:32:37   
pikanogavička
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

Pikanogavička - točno o tem govorim. Ko sem zunaj, kot mahnjena zijam v malčke, vozičke.

Jest tud tko zijam v malčke, da je prov grozno ko se zavem kaj počnem. Ja, pa vozičke na veliko čekiram....
Res je - potrpežljive mormo bit, pa uživat v nosečnosti, a ne?!

Neposredna povezava do sporočila: 1232
27.7.2006 10:17:38   
r1ta
Evo babike moje, poročam!

Vse je v najlepšem redu. Moje bable ima zagotovo luliko, tako da bo bable. Potrjeno! Veliki in mali možgani so vredu, prostor v glavici je vredu (ni notri vode), velikost glavice je vredu, srček in vse žilice tudi, ledvički sta obe, jetra vredu, nogice in rokice na broju, hrbtenička je pokrita s kožo in kakor sem že dejala med nogicama je lulikauser posted image . Videla sva tudi usta in nosek (imam celo slikico). Ima takšne lepe žnablce da vam ne morem povedati. Pa prav takrat je požirala plodovnico in je izgledalo kot da nama pošilja poljubčke. Sladko še in še...

Torej iskrena hvala vam vsem, ki ste me mirile in mi stale ob strani. To mi ogromno pomeni, ker sem res bila čisto na dnu. Še ko je vse bilo za mano se nisem pomirila in sem jokala od sreče in od smiljenja sami sebi. Imate pa prav ja, da če bi že bilo kaj narobe bi se to že itak prej pokazalo....

V glavnem, zlate ste!

Želim vam kar se da lep dan!

Zasanjana držim pesti in mislim nate! Pa poročaj!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
27.7.2006 12:17:33   
emaa
Super r1ta, si vidla, da je šlo tako kot mora. Saj jaz tud komaj čakam, je pa res, da bom ista živčna razvalina pred samim pregledom. Na srečo imam pa jaz tudi v 26. tendu UZ, pa pol mislim, da v 32., pa še naprej, do konca. Vsaj ena prednost dvojčkov.
Sem pa v ponedeljek kupila blazino za dojenje dvojčkov, pa se pogovarjam z uno gospo, pa pravi kao je hudo na koncu (kolegica, ki se je slikala z dvojčki za demonstracijo), da tud za mizo ne moreš sedet normalno, kar od strani. Na to pa sploh pomislila nisem, pa lepo sem bila pohvaljena, da se lepo držim, da imam malo bušija, čisto prav, ne preveč, ne premalo. Sem bla tako vesela, vsaka pohvala dobro dene.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
27.7.2006 14:08:04   
crci06
emamair, če na koncu ne boš več mogla normalno sedet za mizo, boš pa na kavču ležala, pa jedla!

Verjemi mi, tudi to se da!  user posted image

Čestitke za dobro opravljene preglede in držim pesti za vse, ki ste na vrsti še pred mano , potem pa še za tiste za mano... user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
27.7.2006 16:21:55   
ema82
zdravo punce!!user posted image
pa se še jaz javljam po dolgem času!vidim da se vse super držite,kar me zelo veseli!user posted image čestitke vsem za dobro opravljeno morfologijo!user posted image jaz bom očitno pobrala kar vse značilnosti drugega tromesečja s seznama,me matra križ.hemeroidi, boli me v spodnjem delu trebuha,vrti se mi non stop da o zgagi ne govorim.user posted image drgač sem imela pa danes morfologijo in je vse lepo in super,se mi je kr kamen odvalil od srca tko sem bila živčna pred pregledom in tko potem pozabiš na vse bolečine in sploh ni tako hudo,samo da je otroček zdrav!user posted image
vsem ki vas morfologija še čaka želim da boste uživale tako kot jaz ko boste gledale vaše user posted image
p.s.zvedl smo tudi da bo user posted image !!!!user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
27.7.2006 16:51:47   
crci06
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
27.7.2006 17:28:05   
vampirka
Drage souser posted image ! Nažalost nimam ne volje ne cajta, da prebrem vse strani za nazaj (ste bile pridne medtem, ko sem jaz plazila po hribčkih in dolinicah), ampak vsem user posted image  za dobro opravljene morfologije (mi jo imamo šele 24.8.) in za vse user posted image  ter user posted image ...Midva spet komaj čakava, da vidiva našo malo user posted image  na UZ in da bom lahko javila dobro novico - za zdaj smo živahni (še posebaj kadar mamica leži na hrbtu) in še ena dobra novica - da smo že vse decemberke "prigurale" do polovice (no, še čisto malo user posted image )...BRAVO za naše male pikolinote...in nas seveda!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
27.7.2006 17:52:18   
Zasanjana
EJla!
Tudi mi smo z morfologije.Junior je ravno prav velik, težek, ima vse prstke.Organi so vsi ravno prav veliki in razviti.user posted image Ravno zmotili smo ga pri sesanju prstka.Namesto mene pa je jokal moj user posted image .No, ok, samo ena solzica mu je ušla.Naša tamala je pa vse skupaj prespala.Ko me je mami klicala, da spi, kar nisem mogla verjet.user posted image Danes se vse neki v kontra vrti.In zdaj čakam, da se zbudi in bo vik in krik, ker ni videla user posted image .
R1ta, ema82:user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in user posted image  in seveda za zdrave user posted image .Ne da se mi pisat pa kr smajlije štepam goruser posted image .

Zdej grem pa spat, ker sem tolk zbita in zatečena in vrti se mi, pa glava me boli... ja vse možnouser posted image .Jutri še nujni šoping, pakiranje in via morjeeeeeeeeeeeee!!!user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
27.7.2006 21:04:19   
Zasanjana
Evo, smo končno umirili Zalo in jo potolažili  z dvd-jem in slikicami.Pa obljubit smo ji mogli, da bo lahko prva prišla pogledat Juniora.user posted image
Pa še pozabila sem omenit, da so tudi meni prestavili PDP na 23.11.
In spet krvaviiiiiiim.Ampak je čista kri.Nič sluzasto.user posted image Meni se bo do konca sfrkljalo, če ni to zadnjič.Saj mali brca in če je zdrav, potem ne vem, kaj bi lahko blo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
27.7.2006 21:40:59   
crci06
Zasanjana, pa zdaj ne boš šla med novembrke, ali pač?
No, saj veš, PDP ni važen, zaradi RR sprašujem user posted image

Glede krvavitev - ne bom komentirala, ker ne želim niti vedet nič o tem, tako kot do zdaj ne in bo čist OK...

Mi je pa čudno, a to si začela po morfologiji krvavet? Pa če pokličeš G?
Pa med šopingom za morje skočiš k njej, da boš na morju bolj mirna?

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1241
27.7.2006 21:46:26   
Zasanjana
Ne, ne, kr tuki bom ostala.Mogoče bo pa mali počakal december.Pa tudi na vas sem se navezala.
Zakrvavim vsake par dni.Pa saj bom G. poklicala jutri.Danes sem bla čist paf os veselja in sem, priznam, pozabla.Bomo vidli, kaj bo rekla.user posted image

Lahko noč tudi tebi in drugim!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.7.2006 9:40:35   
vampirka
Dobro jutro vsem skupaj!

Zasanjana, daj ne kvačkaj ga in pojdi do G preden odjadraš na morje - sveža kri ni nič dobrega - verjetno imaš samo preveč prekrvavljen maternični vrat in so ti kapilarice popokale - baje da to z neko tekočino namžejo in je OK...pa seveda brezskrben dopust - enako za vse, ki na zaslužen odmor še odhajate.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.7.2006 11:21:29   
supermami
Meni pa ni nič prestavil PDP. Tudi posnetka morfologije nimam in razmišljam, da bi šla k drugemu G samo zaradi posnetka. Se mi dozdeva, da bi ga čez 10 let bilo prav zanimivo malo pogledati.

A katera ve kdo v Celju snema UZ?

Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.7.2006 12:28:25   
Vilma
Samo da vas pozdravim, preden odhitim na morje za 14 dni user posted image
Uživajte v nosečnosti, držim pesti za vse, ki boste imele v kratkem morfoligijo in predvsem čestitam tistim, ki so jo že uspešno opravile!
Mi jo imamo 7.8. tako da se bova tisti dan kar vrnila z morja na pregled, potem pa šibava isti dan nazaj. Itak kampirava, tako da se ne bova niti odjavila. Kdo bo pospravljal in potem na novo postavljal toliko stvari. Bova pa blizu, tu v Lanterni.

Pozdravček vsem decembrčicam!

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.7.2006 12:41:26   
Zasanjana
Ojla punce!
Šla sem do G.Mogla sem dat kri in urin, pa je vse OK.Vampirka, tudi maternični vrat je dobro prekrvavljen, nič ni popokalo.Se je pa zelo ustrašila, ker ko je dregala trebuh, se Junior ni odzival in mi je naredila vaginalni UZ, pa je vse v redu.Samo spal je.Je pa rekla, da sem že za en prst odprta in imam do konca predpisano strogo mirovanje.user posted image  Ne vem, kako bo to.Na dopust pa vseeno lahko grem, le plavanje mi je odsvetovala.In seveda naprezanje.
Groza, zdaj imam pa tako slab občutek glede vsega.Hodim na široko in se mi zdi, da bo mali kar ven padu.user posted image Čudna sem.

Vilma, uživaj na dopustu in ob gledanju user posted image .

Lep konec tedna vam želim!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.7.2006 13:37:48   
tejkaz
zivjo
da se se jaz malo javim. pri nas je vse ok. pridno brcamo in se premikamo. sicer tega se ni videt na zunaj tako kot pri nekaterih kot berem, ampak glavno je da cutimo brcanje. kaksen nor obcutek. kar na smeh in jok mi gre takrat. vedno potem takoj povem mojemu on hitro primakne roko pa ni nic vec. pikica ze ve kdaj naj mamici pokaze kako je zivahna ;)
morfologijo imamo 10.8. vem da bo kmalu glede na to da jo imate ene sele konec avgusta ampak je kar ne morem docakati. pa ze zdaj me je strah. prepricujem se, da ce cutim brcike, nimam nobenih izcedkov in bolecin, je vse ok, ampak tist kancek dvoma more bit.
imam majhen problem z otekanjem nog in zilicami. ne pomaga vec ne slana voda ne tiscanje nog v zrak. krivo je to da vsak dan 8 ur sedim za racunalnikom. sluzba pac. zato se tako veselim vikendov.
na morje mi ne gremo nic. 26.8. je v planu poroka tako da bo zmanjkalo denarja za morje razen ce bova dobila kaksno darilo.
je mogoce se kaksna studentka tle na foromu?
lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.7.2006 13:44:28   
Zasanjana
tejkaz: pa daj noge na kak stol al pa kaj podobnega.Če ne drugega jih kar na mizo zvaliuser posted image .Ne, sej se hecam.Samo res si jih nekako podloži.Pa zmanjšaj količino soli in mogoče nabavi kak čaj za odvajanje vode.Jaz sem itak že doktorirala iz tega.user posted image
Študentk nas je pa kar nekaj tu.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.7.2006 13:53:55   
tejkaz
potekala je debata o porodniski itd. mi sludentke tega pac nimamo. na www.studentskedruzine.com sem brala da smo studentke opravicene do porodnine okrog 40000 sit in do otroskih dodatkov. kako visoki pa so? kaj se zgodi ce ima studentka rizicno nosecnost in ne sme delat preko studentskega servisa. ji bo kdo placeval bolnisko? sama nimam rizicne nosecnosti in zaenkrat pridno delam vsak dan 8 ur, vendar me kljub temu zanima ce bi si jaz kaj taksnega kdaj vmislila. 

Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.7.2006 14:00:36   
supermami
Zasanjana in kaj boš naredila zdaj, ko imaš strogo mirovanje? Ali to pomeni, da boš morala skoz ležat? Saj to mora biti groznouser posted image . Prav smiliš se mi.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?