crci06
|
R1ta in ostale... Jaz pa mislim, da bomo na morfologiji vse videle, da je vse OK. In ravno jaz sem tista, k sem se od začetka vseg abala, zdaj pa razmišljam takole: nekaj predlegov smo že dale čez: z UZ so že prešteli rokice/nogice/prstke, poslušali srčka, merili vratno svetlino, gledali našo kri, če je vse OK, za priboljšek smo jedle še folno, za še lepši razvoj... Kaj še čmo? Nosečnost je naravni pojav, narava pa že ve, kaj dela. Če smo do sem prišle, bo tudi naprej vse OK! Boste videle! NEkatere danes, nekatere pa nas to čaka šele čez dobre 14 dni! (no, takrat bom pa jaz kakšno spodbudno že rabila, ker, če vas bo vse strah, bom tud jaz sebe napsihirala ) ZDAJLE sem se odločila, da bom skušala jaz naredit nekaj drugega.... doma se poskusit umirit in se potem resnično prepustit pregledu in uživat! A so vaši očkoti že vidli ? Moj jo (ga) še ni, pa mislim, da bo to tudi poseben čar pregleda; vsaj jaz si to želim. Zna pa tud bit, da si bo mamica tako želela, da bo očka res to pristno doživel, da očka mamici sploh ne bo mogel dopovedat, kako je on to doživel, ker asodijasćpdofcmćpyl .... Tud ta možnost obstaja LP!
|