|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
24.7.2006 14:37:26   
r1ta
Ha ha, Emamair, ja verjamem, da bi bilo na sušilnem stroju na pralnem stroju težko previjatiuser posted image . Moja Micka in Francka (moji gospodinjski pomočnici, beri sušilec in pralec) sta v enem, zato lahko naredim tako. Banjice pa  jaz nimam, bom pa kupila tisti čebriček v katerem dete sedi. Prijateljica pravi, da je zelo priročen pa še dete se fajn počuti v njem, ker je ozek in daje občutek maternice.

Madona je vroče kot v ekonom loncu. Bom spet imela zvečer noge kot svinske nogice kuhane v kisli župci. Napihnjene, pa še smrdele bojo po kislem!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
24.7.2006 18:44:31   
Zasanjana
R1ta, jst bi kr k tebi pršla, bi skupaj noge namakale v kisli župci.user posted image Meni grejo te nevihte na živce.Ves dan je oblačno in piha in potem se vlije, ko je najmanj treba.Je že boljše, če je vroče.Ma ja, sej zdej mi ni nikoli nič prav.user posted image

Mislim, da se je danes moji ljubi tašči malo skegljalo.Smo šli prejle na sprehod in se ustavili na sladoledu pa smo srečali taščo in tasta.Ženska se je skoraj zalimala na moj trebuh."Joj, kako je že velik, pa lep." je govorila pa ga kr neki božala.Mislim, halooo, zadnjič je pa splav predlagala.Res je ne zastopim.Potem se je kr ponudila, da bo ona kupila cotke, pa posteljico.Pa sva ji z možem pojasnila, da ne rabiva, ker bova ponucala od Zale, ona pa še zmer po svoje tumbala.user posted image
Anyway, mene zanima, če vas tud kej moti, če vam kdo po trebuhu prčkari?Meni je res zoprno.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.7.2006 8:39:42   
supermami
Živijo punce. Dolgo se vam nisem javila, ker sem bila na dopustu. Ampak brala sem vas pa redno user posted image .

Moj_moj, bojiš se, da bi šla sama v materinsko šolo. Ne skrbi. Jaz sem pri prvi bebici bila sama, pravzaprav je bila cela skupina user posted image , okoli 7, samih. Tudi pri porodu je moj lahko bil zraven, sploh ne vem, če so ga vprašali ali ima potrdilo. Tako je vsaj v Celjski porodnišnici. Da pa drugje tako komplicirajo??? Skoraj se mi zdi neverjetno user posted image .

Ali katera ve, kako je z višino porodniške, če gremo prej na bolniško? Ali vzamejo kot osnovo za izračun redno neto plačo ali znižano neto plačo za čas bolniške? Tudi jaz namreč razmišljam o bolniški po izrabi letnega dopusta v avgustu, pa bi rada bila seznanjena z vsem, da ne bi bilo potem neljubih presenečenj.

Vročina me pa nič ne daje, samo na soncu ne smem bit. Ko vas berem, se mi kar smilite, kako vas kuha. Pa saj bo kmalu konec poletja, pa bo zima, poledice, mraz, pomanjkanje toplih oblačil.... in nas bo zeblo.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.7.2006 8:40:07   
severnica77
Joj, zasanjana tudi mene moti, če se me dotikajo po trebuščku. Pravzaprav ne vem zakaj je tako, vendar že v običajnih okoliščinah ne maram, da se mi ljudje preveč prbližujejo - včasih tako blizu do obraza, da že skoraj škilimuser posted image .
Je pa čisto drugače, če trebušček boža moj user posted image , to pa je res čisto nekaj drugega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.7.2006 9:33:37   
r1ta
Ja, Zasanjana, stopi na letalo in prileti. Saj let traja samo uro in pol, jaz te pridem iskat na amsterdamsko letališče, potem pa grema malo v šoping, zvečer pa družno namakama noge na moji terasi. Lahko pa še malo počakama, pa se čez tri tedne dobiva na štajerskemuser posted image .

Glede otipavanja mojega trebuha jaz nimam nekih problemov. Zaenkrat to počne samo moj dragi in tu in tam en njegov prijatelj, ki mu je rast mojega trebuha svetovni čudež. Moje družine ne štejem, ker se tako poredko vidimo, da me res ne more motit. Jaz si mislim naj kar božajo in mi posvečajo veliko pozornosti, ker mi je jasno, da sem zdaj še jaz v prvem planu, po porodu pa skoraj nihče več ne vpraša kako se mami počuti ampak vsi rinejo v otroka. Skratka se pustim razvajat.

Danes me pa drži nakupovalna mrzlica. Ne vem če ne bom šla malo zapravljatuser posted image .

V vsakem primeru vam želim lep dan!

R

(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.7.2006 10:11:30   
emaa
supermami glede na to kdaj boš oddala papirje ti bodo izračunali višino porodniške, zadnjih 12 bruto plač, ki jih boš napisala. Jaz bom oddala takoj, ko bom lahko, da mi pride čim manj bolniških v poštev. Zračunajo pa itak povprečje teh 12 plač. Meni pride fino še božičnica noter, ki smo jo dobili januarja, pa mi res fajn dvigne povprečje.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.7.2006 10:54:35   
supermami
Aja, pozabila sem vam povedati, da sem bila prejšnji teden na morfologiji. S A M A  user posted image .
Moj dragi noče vedeti spola in ni hotel tvegati, pa raje ni šel. Si predstavljate moje solze, ko sva se odločila, da bova upoštevala njegovo odločitev?user posted image user posted image user posted image  
Pa je bilo vse vredu, ko sem prišla tja. Hormoni pač. Dete je zdravo, počuti se dobro, kilce grejo gor, trebuh naprej....

Že cel teden pa sem v VELIKI DILEMI. Ginekolog mi je dal sličico ultrazvoka, na kateri se vidi spol. Lepo jo je zložil in spel, mi jo dal in rekel naj jo vržem stran. Ker ve, da jaz tudi nočem vedeti spolauser posted image . A ni to neke vrste mučenje?!?user posted image  

Sličica zdaj varno počiva v trezorju in čaka, pa čaka, pa čaka... da jo pogledam.
in jaz se nikakor ne morem odločiti.

POMAGAJTE PROSIM.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.7.2006 11:25:38   
emaa
Težko ti pomagam, ostani trdna. Pri enem bi se tudi idva pustila presenetiti, če pa bi bilo slučajno na pregledu ful jasno kaj je, se ne bi metala po tleh. tako naju pa matra ali bo par, dva fanta ali dve punci.

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
25.7.2006 11:39:01   
r1ta
Uf Supermami, zdrži če lahko! Jaz vem, da sem preveč radovedne sorte in sem že pri dvanajstih tednih vedela kaj bo, ker je rekel stric na UZ da je 95% kaj je, babice pa so to potrdile in pravijo, da če je on tako hitro videl kaj bo in bil tako zelo siguren, potem zagotovo drži. No ja, jaz še vedno upoštevam tistih 5% možnosti, da bi lahko fantek bil zelo utrujen in ne bi imel erekcije v trenutku UZ, čeprav mi notranji glas od vsega začetka pravi da nosim babiko.

Ja, pa najbolje je, da res ne pogledaš, ker se lahko hitro zagovoriš! Moja mami me je prosila, da ji ne povem spola, ker bi rada bila presenečena. Potem pa ko sem bila na obisku in je mami nekaj bluzila, češ da zdaj me je pa res čisto izgubila in da ve, da se ne vrnem več domov sem pa rekla naj ne bo hecna, da zdaj bova pa dve prihajali k njej na obisk. In eto ga, pa je zvedela da bo pupauser posted image .

Torej zdrži!!!!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
25.7.2006 15:08:56   
Zasanjana
Dan!
Kako smo?Vroče?Pri nas se spet pripravlja na nevihto.Samo, da ne bo spet toče.

Jaz že komaaaaj čakam četrtek, ko imam morfologijo.Pa mam danes nekam slab občutek glede vsega.user posted image Se čiist mal bojim, da je kej narobe.

Prejle smo bli na sladoledu.Sem si privoščila ledeno čokolado in je mali takoj začel brcat ko nor.user posted image
Aja, to sem hotela vprašat.Meni zadnje tri dni nekam otrdeva trebuh.SPodaj postane čisto trd.Ma še katera take težavice?

Supermami, dobra si, če  boš zdržala!

Še seznam po dolgem času, če katera želi, da dodamo še user posted image user posted image  naj pove.

Naja3 PDP 22.11
Sasabela PDP 26.11
Danijela 27 PDP 1.12
Manetka PDP 1.12
Shorty PDP 1.12
Tintara PDP 1.12
Zasanjana PDP 1.12 user posted image
Pikanogavička PDP 2.12
Sončka1 PDP 2.12
Supermami PDP 3.12
Ženkica PDP 7.12 user posted image
Ema82 PDP 6.12
Sabini PDP 6.12
Katja34 PDP 9.12
Daisy 28 PDP 12.12
Lara 612 PDP 12.12
PeterPan PDP 12.12
Tejkaz PDP 12.12
Severnica77 PDP 13.12
Petri85 PDP 15.12
Mala pika PDP 16.12
R1ta PDP 16.12 user posted image
Meta. PDP 17.12
Vilma PDP 17.12
Zasavka PDP 18.12
Moj_moj PDP 20.12
Anneli PDP 21.12
TinaM PDP 21.12
Barbk PDP 22.12
Vampirka PDP 22.12
Emamair PDP 24.12
Baltazarka PDP 25.12
T_t_y PDP 28.12
Anckabancka PDP 31.12.
Ferr PDP 31.12
Malecka PDP 31.12

Opažam, da se veliko nosečk ne javlja več.user posted image Kje ste vse?
Nič, letim južno kuhat.Lep dan!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
25.7.2006 15:58:57   
severnica77
OOOO, super kako se je seznamček podaljšal! Veseli december bo pa res vesel!

Zasnajana, tudi jaz sem zadnjič opazila, da mi je nekoliko otrdel spodnji del trebuha. Sedaj je spet vse v redu. Ne vem kaj to je, vendar se ne obremenjujem preveč, ker je bilo na petkovem pregledu vse v redu.

Me pa je malce spet začelo skrbeti. Nekako tako, kot pred NS, se sedaj dogaja pred morfologijo. Ne vem kako bom dočakala 9.8., ko imam pa jaz morfologijo.

Saj ne morem verjeti, da se nam začenjajo že ti pregledi (morfologije), ker se mi zdi, da sem še včeraj mislila kako daleč je še to, pa smo že skoraj vse na polovici nosečnosti.

Lepo se imejte, ne vdajajte se preveč vročini.

Zdaj pa počasi šibam domov, se je končno zaključil današnji delovnik.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
25.7.2006 18:07:27   
manetka
Ojla vsem starim in novim user posted image , po res dolgem času...vzroki nejavljanja pri nas: posredi je bilo morje in obilo dela služba + diploma...
Pri nas je vse po starem, trebuh raste, user posted image  pa me že kar veselo zbrca včasih kar močnouser posted image

Vse nas kuha tale vročina, no ampak jaz še kar dobro prenašam, na terasi sem si naštimala bazen za namakanje in moram reči, da prav pašeuser posted image  

Včeraj sem pa celo plavala na Bledu in je neznansko pasalouser posted image

Vidim da se tudi vam pojavljajo drobne težavice, mene pa mučijo krči zaradi krčne žile na nogi, no moram reč, da je to gotovo vzrok te vročineuser posted image  hmm pa nimam kaj naredit razen veliko migat in držat noge gor. 

Ja mene tud kr skoz neki šlatajo po trebuhu ne vem a mislijo da bo kar kašna noga al pa roka ven priletela njim v častuser posted image  ha no ampak naš user posted image  je zvit, največkrat miga, ko sem sama.

Moja morfologija bo šele 3.8. čeprav sem med prvimi decembrkami, ohh pa tudi jaz komaj čakam, pa spol me zanima, čeprav sem rekla bom obdržala zase, ker me zadnje čase vsi samo še to sprašujejo, razen mojih domačih, ki pa pravijo, da bi bili raje presenečeni. Najhujša je tašča, ki misli, da je samo to pomembno, uhh so vse user posted image  čudne...

Pri pripravah za opremo user posted image  sem pa tudi že malo začela, do sedaj imam naštimano posteljico, ki je tudi pri nas stvar dedovanja predvidevam da ima že kakih 50 let pa je prav cortik in lepa, takšna z baldahinčkom.

Pri vozičkih smo se pa pri nas gotovo odločili za prav takšnega kot zasanjana, vendar sta meni všeč speedyevi novi barvi.

Naj bo za sedajle toliko, ker tule pri računalniku je pošteno vroče...

LP M.

pa smo trije

Neposredna povezava do sporočila: 1212
25.7.2006 18:14:27   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Mislim, da se je danes moji ljubi tašči malo skegljalo.Smo šli prejle na sprehod in se ustavili na sladoledu pa smo srečali taščo in tasta.Ženska se je skoraj zalimala na moj trebuh."Joj, kako je že velik, pa lep." je govorila pa ga kr neki božala.Mislim, halooo, zadnjič je pa splav predlagala.Res je ne zastopim.

Hojla!
Zdaj se pa še jaz pred sprehodom prav na hitro javim, da nas vržem na vrh seznama user posted image
Enkrat sem se že vtikovala v taščo od Zasanjane, pa mi je danes ob branju prišlo nekaj na misel:
mogoče se pa ona "kao normalno" obnaša, če je še kdo zraven => torej se potrudi, da je NIKJER ne srečaš sama.... Simpl! JA, saj vem, ti je hudo. Ampak ti zmoreš!

Nekatere zmorete tudi to, da ne boste vedele za spol ali pa da boste vedele in ne povedale...  Se bojim da jaz ne bom zmogla... Nisem tipično firbčna ženska, ampak... Saj je r1ta rekla, da tudi če nočeš, se že kdaj zagovoriš (čeprav moj šef je vedel, pa nihče drug, tud žena ne, pa je zdržal!!!)

Evo, šibam na sprehod, pogledat, če je že kaj boljši luft!

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.7.2006 22:27:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: supermami
Že cel teden pa sem v VELIKI DILEMI. Ginekolog mi je dal sličico ultrazvoka, na kateri se vidi spol. Lepo jo je zložil in spel, mi jo dal in rekel naj jo vržem stran. Ker ve, da jaz tudi nočem vedeti spolauser posted image . A ni to neke vrste mučenje?!?user posted image   

No no, supermami, tale je pa malo bosa, a se ti ne zdi no? Zakaj zaboga se mučiš? Vprašaj lepo za spol (oz. poglej na sličico) in zadrži zase. Tako kot jaz. Pa itak ne razumem, zakaj točno ti je dal G glih tisto sličico, na kateri se vse vidi, pa zakaj jo imaš ti zdaj v trezorju user posted image  Saj to ni jedrska konica user posted image

(odgovor članu supermami)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.7.2006 8:43:35   
Vilma
Pozdravljene sonosečke user posted image
Po 14 dnevnem dopustu se ponovno javljam. V delovnem okolju, ampak samo do petka. user posted image  Ta vikend odhajam namreč ponovno na dopust za 14 dni user posted image  Kako se mi fino zdi user posted image  Moram pokoristit čim več dopusta, da mi slučajno ne bi propadel.
Na morju sem tudi prvič začutila najinega malega razgrajača. Začelo se je kot da bi pokali mehurčki, po potem je vse skup preraslo v pravo nogometno akcijo. Zdaj so brcike že tako močne, da jih čuti tudi moj dragi user posted image  Krasno se počutim moje drage, kar vriskala bi od veselja! user posted image

Kmalu imamo tudi morfologijo, to je 7. avgusta. Se bomo kar z morja vrnili za en dan na ta pregled, itak dopustujeva blizu Postojne, v Lanterni.

Ema vidim, da pišeš o višini porodniške. A božičnico pri vas izplačujejo ob plači? Jo imaš na isti plačilni listi kot decembrsko plačo? Nam so jo namreč izplačali posebej, imam ločeno listo, tako da verjetno tega ne bodo upoštevali ane?

Drugače pa me zanima še nekaj okoli tega? Kdaj najprej grem lahko urejat porodniško, če bi šla 30 dni prej na porodniško? A če imam rok 16.12. se to lahko ureja npr. že oktobra, čeprav uradno pričnem s porodniško 16.11.? No upam, da bo katera vedela. user posted image

Pozdravček vsem decembrčicam

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.7.2006 9:34:18   
pikanogavička
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

pikanogavička nad sporočilom, ki ga želiš citirat, klikni citiraj, med obema qutoma zbriši kar ne želiš citirati in ti ostane samo citiran tekst, spodaj (pod  ali za zadnjim quote) pa napišeš odgovor.

Emamair - zdej pa tut jest znam user posted image  - hvala za napotke

Vam morem povedat, da sem mela v pon. morfologijo in je vse ok. Moj user posted image  je prvič videl user posted image  na UZ in je bil tko navdušen, da me je kasneje non-stop lupčkal po bušiju in se pogovarjal z user posted image .

Sem pa že na začetku nosečnosti razmišljala o tem, kake probleme bom mela, ko bodo ljudje začeli otipavati mojga bušija, ker sem tudi brala o tem, kako je nelagodno nosečkam, ko se začne obdobje "otipavanja". Meni je bilo prvič, ko se sploh buši še ni poznal in me je ena ženska potipala, zlo tečno. Zdej mi pa ni več zoprno - sem si dopovedala, da se pač ljudje zanimajo za mojo user posted image  in da ne bom težila in se sekirala kar se tega tiče...

Zdej je pa že skrajni čas, da postanem še malo produktivna v službi  - se javim kasneje

Pikanogavička user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.7.2006 9:35:28   
emaa
Ja Vilma pri nas so jo prikazali na isti plačilni listi, glede vpisa plač bo pa delavka v podjetju mogla vedet, ampak mislim, da se šteje kot dohodek, pa bi ti morali upoštevati. Ne glede na to kdaj greš na porodniško 28 ali 42 (če ta možnost sploh še obstaja) dni prej, lahko papirje najprej oddaš 60 dni pred PDP, zate je to 17.10. in najkasneje 30 dni pred PDP, to je 16.11. Jaz bom oddala oktobra, bo več denarja, bolniška ne prinese toliko kot so plače.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.7.2006 11:11:09   
Vilma
No točno ta podatek sem rabila: 60 dni pred PDP-jem. Super sem zadovoljna, ker bom lahko precej vplivala na višino porodniške, če bom šla papirje urejat en mesec prej.
Hvala Emamair user posted image
Kako tvoja dva dvojčka?
Na dvojčke sem jaz precej "navezana", zato skoraj za vsako tu na RR vem user posted image  
V prvi nosečnosti sem bila namreč sama noseča z dvojčki, pa se ni dobro izteklo (enojajčni), najboljša prijateljica ima pa leto in pol starega fantka in punčko, s katerimi sem kar precej v stiku, tako da se mi približno sanja, kako je z dvema. V glavnem tudi pri vas veselo. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.7.2006 12:39:58   
emaa
Mi smo kar v redu, včeraj sta začela bolj intenzivno opozarjat nase. Trebuha še nimam veliko, je pa res da sem še vedno kilo v minusu. Edino kar me dejansko muči je sopara ponoči, zadnji dve noči uspem zaspati šele okoli treh, ker mi je prej neznosno vroče, pa se prekladam, sprehajam. Pa bo minilo, največ še en mesec te vročine, saj pol bo pa boljš. Nimam pa nobenih problemov z izcedki ali čimerkoli, vsak dan se peljem na psrehod z našima dvemauser posted image , malo plavam v našem bazenu, če me vročina ne odvrne od tega, da nos sploh ven pomolim. Na splošno sem super.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.7.2006 14:45:00   
severnica77
Jaz pa sem danes tako happy user posted image . Sem od prijateljice dobila prvo cunjico za malega žabca. tako so te cotke luškane. Se res težko zadržujem, da ne nakupujem kot zmešana, ker malce straha pa še imam - da bo vse v redu in tako naprej. Strah se  ponavadi prikrade pred UZ pregledi in  malo manj pred tistimi rutinskimi.

Nič, lepo se imejte in res upam, da se boste uspele vročini kam umakniti ...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.7.2006 18:04:49   
r1ta
Verjetno vse v senčki sedite in se hladite, ampak vam moram povedati, da imam danes ob devetih zvečer (madona ura pa je ta prava) morfologijo in me je pošteno strah. Že cel dan se nekaj cmerim, pa vsa sem depresivna, k slabemu počutju pa primore še ta presneta vročina. In se smilim sama sebi...user posted image
Moja pupa (danes bomo za sigurno videli če je res pupa) je pa pridna in me res posluša, za vsako ko jo prosim naj brcne mi skoči po mehurju... Joj, tako me je strah če je ima vse na svojem mestu... Pa tako zelo rada bi jo že objela in stisnila k sebiuser posted image

Ah, poročam kasneje kako je bilo...

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.7.2006 18:31:02   
crci06
R1ta in ostale...
Jaz pa mislim, da bomo na morfologiji vse videle, da je vse OK.
In ravno jaz sem tista, k sem se od začetka vseg abala, zdaj pa razmišljam takole:
nekaj predlegov smo že dale čez: z UZ so že prešteli rokice/nogice/prstke, poslušali srčka, merili vratno svetlino,
gledali našo kri, če je vse OK, za priboljšek smo jedle še folno, za še lepši razvoj... 
Kaj še čmo?

Nosečnost je naravni pojav, narava pa že ve, kaj dela.
Če smo do sem prišle, bo tudi naprej vse OK!

Boste videle!
NEkatere danes, nekatere pa nas to čaka šele čez dobre 14 dni!

(no, takrat bom pa jaz kakšno spodbudno že rabila, ker,
če vas bo vse strah, bom tud jaz sebe napsihirala  user posted image )

ZDAJLE sem se odločila, da bom skušala jaz naredit nekaj drugega.... doma se poskusit umirit in se potem resnično prepustit pregledu in uživat!

A so vaši očkoti že vidli user posted image ?  Moj jo (ga) še ni, pa mislim, da bo to tudi poseben čar pregleda; vsaj jaz si to želim.

Zna pa tud bit, da si bo mamica tako želela, da bo očka res to pristno doživel, da očka mamici sploh ne bo mogel dopovedat, kako je on to doživel, ker asodijasćpdofcmćpyl ....
Tud ta možnost obstaja user posted image

LP!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
26.7.2006 18:59:06   
Zasanjana
Kake paničarke smo.Z vsemi bo vse OK!Do konca in potem nas bodo čez nekaj let vsi spravljali ob živce!user posted image

Jaz imam jutri morfologijo.Komaj čakam, da vidimo našega bingeljna.A mislite, da bo ful čudno, če bi še tamalo s sabo vzela?user posted image Ker je rekla, da bi rada vidla dojenčka.

Moj_moj: kako nas ti lepo tolažiš!user posted image Hvala ti.Sam te matra ta moja tašča bolj kot meneuser posted image .

Danes me je ob sedmih zjutraj vrgla v luft in neki težila, da ji mormo nujno povedat, katerega spola bo Junior, pa sem dala telefon kar možu.Meni se ni dalo ubadat z njo.Popoldne se je pa na vratih prikazala z čebričkom in posteljnino.Si predstavljate moj pogled?user posted image user posted image  Takole nekako sem izgledala.user posted image
No, ja,... sej res ne vem, kaj nej rečem.Dobro, če prej ni želela vnuka, ga zdaj očitno ga.user posted image
Samo res nekam prehitevajo vsi.Vsaj eno letanje po trgovinah mi je prišparala.user posted image Ah, pa seveda je bila oh in sploh prijazna.user posted image

R1ta: ti se pa umiri.user posted image   čuti, da nisi vesela in nasmejana.Sprosti se.Sej bo!!!user posted image

Mene je spet zagrablo nekaj in ne morem premikat glave.Pa boli.user posted image Ah, dobro, da je dragi na dopustu, da lahko kaj namesto mene naredi, ker sem res čisto fuč.Zlat je!

Lep večer!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
26.7.2006 19:18:01   
crci06
Ja, skušam vas (nas) tolažiti, vendar pa jaz nisem pravi naslov, kadar gre za hinavske tolažbe...
Vse, kar napišem, mislim iskreno...

zasanajana, ob tvojo taščo pa se pomoje spodtikam iz egoističnih razlogov - ker se ob svojo ne smem oz. se nimam komu za pritoževat... Zdi se mi pa GNUSNO, da lahko nekdo komu tako zagreni življenje, največja faca si mi pa TI, ko napišeš, kako reagiraš nanjo! user posted image

Pa face so naši user posted image , da nas prenašajo. Vsaj jaz zase vem, da sem marsikdaj zoprna. Ko ga ni, ga full pogrešam, ko pa pride, mu pa samo jamram, kaj naredi narobe in pol zgleda, da cel teden pišem seznam, kaj mu bom revežu čez vikend naprej vrglauser posted image

Evo, vsem, ki to berete, pa četudi moj srč / tašča,
pošiljam vam en velik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
26.7.2006 19:28:47   
Zasanjana
Naši user posted image  so pa sami krivi, da smo v takem stanju, zato nas morjo prenašat.user posted image Pa sej uživajo v temuser posted image .

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?