Ženkica
|
Čao punce. Berem, da nekatere že pridno nakupujete opremo za svoje ; no jaz bom kar malo še počakala, vsaj do oktobra; malo zaradi vraževernosti, malo pa tudi zaradi tega, kar bomo nekaj stvari tudi podedovali od drugih. Pa tudi preveč vroče je sedaj, da bi hodila po trgovinah. Sem pa sicer že 100% odločena za voziček ki bo kar Peg Perego Pramette (v rdeče sivi kombinaciji). Ampak tale vikend je bil pa res grozen; taka sopara oz. vročina, da sem komaj dihala; za nameček pa pri nas še do danes ni zapadla niti ena kaplja dežja , živim pa samo nekaj km-jev naprej od Grosuplja; res groza. No, dobra novica je ta, da je bila naša cel vikend precej živahna, non stop brcike in valovanje trebuha, očitno pa tudi ona ne mara ponedeljkov, ker danes pa spet štrajka . Ja, in samo še 3x grem v službo, potem pa dopustttttttttttttttt ; jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. No, pa še nekaj mi povejte punce; meni se je začelo dogajat, da sem non stop lačna, ampak zares lačna; do sedaj sem jedla res bolj malo (beri: normalno), in mi je to zadostovalo, enostavno nisem potrebovala veliko hrane. Sedaj pa se pozna, da tudi naša nekaj porabi; kar naekrat mi samo solata in nekam malega mesa ni dovolj, pa malo sadja. Se bojim, da bi se preveč zredila, ker še predobro vem, kako težko je shujšat. NO, saj če bo vse kar nesem v usta pojedla naša bebica, potem ok, samo da se mi ne bo preveč na špeh obeslo; skratka, non stop sem lačna. Je pa res da moji obroki niso veliki, enostavno ne spravim veliko vase. Hvala bogu lepo se mejte Ženkica
|