|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
21.7.2006 8:47:58   
pikanogavička
Dan babnce!!!

r1ta - si pa dobra=> da se ponoč prekladaš iz enga konca na druzga in pristaneš na tleh pri balkonskih vratih user posted image . Ko sem brala tvoj problemček s spanjem in vročino sem se pošteno nasmejala (čist sem se te predstavljala kako noriš ponoč) - ja tale vročina je res obupna.

Drugač pa se pridružujem r1ti, Naji3 in Tintari - tudi jest sem že vidla brcikeuser posted image . Za vse ostale, ki pa še niste zihr oz. čutite metulčke - ne bodite neučakane, verjemte, tudi brcike še pridejouser posted image
Drugač pa mi ljudje pravijo, da sploh ne zgledam kot nosečka - da je trebušček malo bolj zaobljen in to je vse user posted image user posted image user posted image  Verjetno nosim bolj v križu. Sicer moj user posted image  pravi da se mi buši že fuuuul pozna in to mi je super.

Matejci jest jem Magnesol 150 (1-2 tableti na dan), Tifol (na vsake kvatre) in sirup Omega 3 (1-2 x na dan po 2 žlici).

Učeri sem bla pa tko zmatrana, da sem ob 8h šla spat.
Še dobr da je dones petek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Greva z user posted image  čez vikend na user posted image  -  mal se sprostit in nafilat baterije za nov teden.....

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
21.7.2006 11:21:52   
Ženkica
Čao punce!

Evo nas iz morfologije user posted image ; kaj naj rečem, vse je ok, naša punčka je še vedno brez lulčka user posted image , moram pa poudarit da je blazno živahna, non stop se vrti in miga, da smo jo komaj umirili in pregledali vse ude in organe.
Tudi jaz se zelo zelo pridna, da se pohvalim; od zanjega pregleda do danes sem se zredila za 0 kg-jev user posted image ; bravo jaz user posted image ; vse skupaj pa od 8 tedna do danes (20 1/7t) cele 3 kg-je. Ne morem verjet, da je to sploh možno user posted image , sploh pri meni, ker tako rada papcam.
Sem pa dobila napotnico za glukozni  tolerančni test, ki ga baje naredijo vsem user posted image , pa še prijavila se bom za UZ v porodnišnici za študijo materičnega vratu (nekaj tazga, upam da sem prav napisala).

No tako, zelo sem vesela da je vse ok; ajaaaaaaaa, oči oz. možek je bil tut z mano, tako da je videl svojo user posted image  in tudi on je bil zelo zelo ponosen na svoji punci user posted image .

Punce, danes je petek; juuuuuuuuupiiiiiiiiiiii.

Lep vikend vsem skupaj,

Ženkica

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
21.7.2006 11:43:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Jaz sem bila v materinski šoli, moj mož pa ne.Sej pri porodu je še vedno lahko prisoten, a ne?Al mora iti na kak tečaj?

To je pa odvisno od porodnišnice. Moreš misliti, da ponekod brez potrdila dejansko ne sme biti prisoten?!? Ne vem, kako si lahko kaj takega dovolijo, glede na to, da se v MŠ itak ne nauči nič življenjsko pomembnega... Halooo?? Moj bi jih po mojem na gobec, če bi mu zaradi tega hoteli prepovedati biti zraven, čisto resno mislim, da bi znorel...

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
21.7.2006 12:18:35   
Zasanjana

Hejla!!

Meta. hvala za tale odgovor.Se pravi je najbolš, da pokličem, da vidim, kako imajo to urejeno.Se pa strinjam, da je to neumno, da brez potrdila ne sme biti prisoten.user posted image Veš mogoče v katerih porodnišnicah imajo tako??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: DECEMBRCICE
21.7.2006 12:22:49   
mala pika
Zdravo!
Sem šele sedaj zasledila, da imate debato o decembrčicah odprte (sem zelo zgodnja user posted image ). Tudi mi trije pričakujemo četrtega, ki naj bi privekal 16.12.
A ste za to, da naredimo en seznam oz. če je mogoče že narejen?

Sicer pa je tale naš bodoči tamal nas vse skupaj presenetil, tako da je in še bo večje veselje pr` hiš.
LP vseh!
mala pika

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
21.7.2006 12:28:12   
Zasanjana
Mala pika dobrodošla!user posted image Seznam imamo že narejen.Koliko pa je star vaš prvi?

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
21.7.2006 13:21:44   
mala pika
Čao!
ta mali bo 15. avgusta star dve leti.
December bo prav zares veseli december!

Neposredna povezava do sporočila: 1182
21.7.2006 13:54:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Veš mogoče v katerih porodnišnicah imajo tako??

Tega pa žal ne vem. Ampak se spomnim, ko so se punce o tem pogovarjale. Ma to je vse ena velika zmešnjava. Jaz sem bila v MŠ sama, pa so me sami od sebe vprašali, če naj izdajo tudi potrdilo o prisotnosti očeta v MŠ, kajti če bi šla slučajno rodit v katero drugo porodnišnico, v nekaterih brez potrdila oče ne bi smel biti pri porodu. BZ.

Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.7.2006 14:28:17   
severnica77
Vidim, da se bomo malo zamenjale na morju user posted image . Naja3 in ostale, ki odhajate na morje, imejte se maksimalno lepo. Biti nosečka na morju je res prijetno, dosti lahžje se prenaša vročina, spočiješ se in uživaš. Ah, kaj hočem, bilo je luštno in prehitro je minilo.

Danes sem bila na četrtem pregledu pri G. Od začetka nosečnosti do sedaj sem se zredila za 4 kilograme, kar je zame uspeh, ker tudi jaz rada papcam ... Bomo videli kako bomo napredovali v prihodnje user posted image ?! Tokrat so izmerili trebušček, poslušali smo žabkov ( user posted image  ) utrip in pritisk, dala sem vodo, tako da je vse v najlepšem redu. Šla sem se naročiti tudi na morfologijo v porodnišnico, ki jo imam 9.8. in ne vem kako bom zdržala do takrat, ker si tako želim spet videti malo žabico.

Sem pa tudi jaz ujela brciko na trebuščku - ali dvakrat? To pa je res luštno videti! Čisto tapravih brcik pa še nekako ni ...

Lepo se imejte in upam, da nas vseh po vrsti ne bo preveč zdelala vročina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.7.2006 15:28:50   
pikanogavička
mala pika pozdravljena user posted image user posted image user posted image

Zasanjana, ti si s Postojne - verjetno boš tudi tam rodila, a ne??!!
Lej, sem zasledila v eni reviji sledeče (glede postojnske porodnišnice): prisotnost partnerja pri porodu je možna. Šola za partnerja ni pogoj. Plačilo za prisotnost pa je 4.000 SIT.
Če te zanima za kako drugo porodnišnico, al pa če ktero drugo zanima, pa ji lahko napišem.  Navedeno je tudi: ali imajo posebne postelje za porod, ali je možen porod v sedečem položaju, ali je možen porod v vodi, glasba po želji, kdaj mati dobi otroka, ali in koliko stane nadstandardna oskrba, možnost epiduralne, kontakti.....

Ženkica - bravo za morfologijo user posted image .

Zdej se grem pa spakirat za na morje - mejte se!!!
Pikanogavička user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.7.2006 15:35:30   
Zasanjana
Pikanogavička, zlata si!Kje si pa to brala?Aja, pa uživaj na morju!

Ženkica, bravo za tako živahno punčkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.7.2006 15:45:01   
pikanogavička
Ženkica - prebrala sem v reviji Nosečnica (posebna izdaja SuperMami - revije za sodobne mamice 2006). Na naslovnici je Mojca Fatur.

Dejte mi prosim povedat, kako dobiš okvirček z izvirnim sporočilom in delom citiranega besedila, na katerega potem odgovarjaš?????? Meta ti očitno znaš, vidim na tej strani, ko si odgovarjala zasanjani glede tega, v katerih porodnišnicah morjo met očki potrdila

Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.7.2006 15:47:22   
pikanogavička
Pardon Zasanjana, sem se zmotila in te zamenjala z ženkico pri prejšnjem sporočilu - sori  - evo sem se kresnla za kazen user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
21.7.2006 16:31:15   
Naja30
user posted image user posted image  Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Dopust!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Morjeeeeeeeeeee!!!!
Ful sem hepi!!! Komaj sem dočakala ta dan!!!!! Jutri pa potujeva z možem na morje in naju ne bo cel mesec na spregled. Pa da ne boste misle, da bom pozabila na vas, se bom poskusila kaj javiti od kje. Bom še vidla, kako bo.

Ja ženkica, čestitam za UZ in tvojo živahno user posted image  

moj_moj, imaš prav glede zaprtosti, prav user posted image  je to. Samo ko je belo moko tako težko črtati. Nekaj dni mi rata, pol pa spet kaj sladkega treba pojest user posted image  

Ej punce, kako je to meni čudno, da v nekaterih porodnišnicah mora očka, če ni bil v MŠ, plačat za prisotnost user posted image  A ni naumno? Nekako mi ne gre skupaj.
Pa zadnje čase tudi nimam kaj pametnega povedat, vedno pozabim kaj sem hotla napisat, zato bye bye, grem malo v vodoravn položaj. Mogoče bo to kaj pomagalo mojmu spominu user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
21.7.2006 17:52:59   
emaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikanogavička

Dejte mi prosim povedat, kako dobiš okvirček z izvirnim sporočilom in delom citiranega besedila, na katerega potem odgovarjaš?????? Meta ti očitno znaš, vidim na tej strani, ko si odgovarjala zasanjani glede tega, v katerih porodnišnicah morjo met očki potrdila

pikanogavička nad sporočilom, ki ga želiš citirat, klikni citiraj, med obema qutoma zbriši kar ne želiš citirati in ti ostane samo citiran tekst, spodaj (pod  ali za zadnjim quote) pa napišeš odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 1190
22.7.2006 14:49:01   
Strawberrie Cherrie
Punce, ali ste že kaj nakupovale? recimo cotike pa take zadevice? Mene je kar malo strah, ne vem tisto vraževerje, ko so včasih pravli, da se tega ne počne? :) :) No, pač osebno sem razmišljala, da bi začela malo mesečno to početi - ker 1x bi bil to kar precejšen zalogaj - če pa bi tole zdej razdelila na par mesecov, bi blo prav fino - pa voziček in te zadeve, jajčko pa to bi tut počasi kupila - ali mislite, da malo prehitevam? Sicer pa sem že zdaj TAKO utrujena in gledam okoli sebe druge user posted image , ki v osmem ali devetem mescu veselo skačejo naokoli, in imam pomisleke glede tega - jaz tega ne bom zmogla user posted image
Sicer pa se čudim sama nad sabo, kako zategla sem postala glede denarja - nikol v življenju nisem šparala, ali pa da si neb privoščla kake nove cunjice - zdej pa sam razmišljam, češ čez 1 mesec je itak ne bom mogla nositi, po porodu bom ziher mela več kg, ne potrebujem in se nabere novih 10tisočakov za mojo bebico, in zmeri si rečem, to bom potrebovala, da bo res imela beba vse, kar potebuje - na razprodajah sem si kupila edino čevlje - hudič pa tak in to se dogaja ravno meni vsesplošni zapravljivki!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.7.2006 15:45:28   
Naja30
london_paris, jaz sem tudi zadnje čase takšna. Kar ne splača se mi kupovati za sebe, itak kaj drugega kot nosečniške cunje ne spravim nase, za po porodu ko bo teža spet "normalna", pa imam dovolj stvari user posted image
In si tudi rečem, uh saj bo za user posted image  prišlo prav več denarja. Sicer pa sva midva z možem pred dvema dnevoma že kupila voziček in posteljico, ker vse na enkrat bi bilo res preveč. Pa to je tudi osnova za user posted image  vse drugo bo še prišlo na vrsto. Cunjic boma pa veliko dobila, tako za enkrat še ne vem, kaj bo treba dokupit.

Tako drage moje punce, jaz se poslavljam za nekaj časa. Grem na težko pričakovano morje. Lepo se imejte in če bom lahko, se kaj javim, če ne pa kasneje toliko več. Uživajte poletje s svojimi dragimi in user posted image
Čao bau!!! user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
24.7.2006 8:45:00   
mala pika
Zdravo punce!
Mislim, da tisto z vraževernostjo glede nakupov sploh ne drži. Jaz sem pri prvem od npr. 5 meseca naprej, tako kot smo npr. sedaj, vsaki mesec nekaj malega kupla, od opreme do cotk.
Oprema za doječke niti ni tako poceni in da kupiš vse naenkrat , to pomeni kar precejšni finančni zalogaj.
Sicer pa nikoli ne veš, kdaj te lahko dojenček preseneti. Lahko se zgodi, da lahko tudi že v 7 ali v 8 mesecu, tako da je bolje, da imaš bolj kot ne vse pripravljeno.
Če bi ta vraža držala, kaj pa potem za drugege otroka velja, ko imaš, bolj kot ne že vse nakupljeno? :))

Pa tudi zdajle je lažje kaj pogledat in kupit, kot pa takrat,  ko si na koncu nosečnosti.

Aja, tiste, ki že veste, kaj bo, fantek ali punčka, se splača zdajle na razprodajah nakupit nekaj poletnih cotk za drugo leto za naše dojenčke.

Punce -  veselo nakupovanje, sicer pa tudi jaz že odštevam dni do našega dopusta.
LP mala pika

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
24.7.2006 9:33:39   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Sicer pa sva midva z možem pred dvema dnevoma že kupila voziček in posteljico, ker vse na enkrat bi bilo res preveč. Pa to je tudi osnova za user posted image  vse drugo bo še prišlo na vrsto. Cunjic boma pa veliko dobila, tako za enkrat še ne vem, kaj bo treba dokupit.

Čestitke user posted image  naši prvi so-nosečki, ki ji je kupila vozek!  Se mi zdi, da če bi ga jaz že kupila, da bi to napisala na začetku sporočila z VELIKIMI črkami user posted image

Zdaj bomo  pa tja do jeseni počasi začele vse capljati za njo! (razen tistih seveda, ki jih že imate od predhodnih otrok).

Čestitam tudi vsem, ki se niste preveč zredile... Jaz sem kot slon. In posledično prehitro zadihana ob vseh aktivnostih... Tiste, ki se lahko, se pazite!!

No, nazaj k vozičkom... Če bom taka debeluka do konca, si res ne predstavljam, da bi voziček kupovala na "miklavževih popustih", ker sploh skozi vrata ne bom mogla!

LP

P.S. Ravno včeraj sem bila na Blegošu (kjer me je fulll opeklo po ramenih!! user posted image  ) in čisto pod kočo, če greš po bližnjici, rahlo prečkaš (prazen) pašnik. Ograjo imajo narejeno tako, da so zelo na kupu cca 6 1m visokih kolov, med katere ljudje lahko zavijugamo, živina pa ne...
AMPAK; ornk nosečke tud ne user posted image  Jaz sem še prilezla skoz, tako, da ve cca 1-2 meseca še lahko greste probat, pol bo pa treba okrog user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
24.7.2006 9:59:39   
emaa
Voziček bova midva kupila čez kak mesec, se oproščam, moja mami ga bo kupila, se je ponudila, da da ali za voziček ali pa za posteljici. Pa bova vsega vesela, ker so vseeno dvojni stroški. Pa se mi zdi veliko, me je prav presenetila, mi je kar malo nerdono, tolko denarja dat za vnuke. Če bi se pa tašča tako ponudila, bi se pa mogle pomenit, ker vem da nima, pa da bi ona zato stradala. Sem vesela, ker sta obe veseli, da dobita vnuke.
Nabavljala pa nisva še nič, samo gledala. Sva pa z mami s podstrehe prinesli oblekice, ki smo jih meli mi. Pa je tolko lepih štrikanih jopčk, pa tetra majčk (mislim, da se tko reče, na štrikce), samo kake hlače bo treba nabavit, pa pajacke, pa bomo že, v tej vročini si ne predstavljam zimskih stavri kupovat. Čeprav pri nas že od včeraj popldne od nevihte dežuje, se vsaj dihat da.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
24.7.2006 10:37:52   
severnica77
Pa je že tukaj prvi delovni dan po dopustu.

Saj mi kar odgovarja, ker sem kar rada v službi. Me je v petek G spet vprašal ali delam. Mi je že kar malo čudno, ker je z mano in pikico čisto vse v redu pa me vseeno na vsakem pregledu to sprašuje. Sem ga kar malo začudeno pogledala. Bi mi bilo kar malo dolgčas, če bi bila že sedaj doma. No, bomo videli kako bo vnaprej in se sproti odločala.

Vidim, da nekatere že kar nabavljate potrebno. Tudi midva sva že tik pred tem. Ogledovala sva si že vozičke in posteljice ter cotke. Jooj, kako je vse to luštno ... Ne vem kako bom racionalno nakupovala user posted image ?

Sem pa tako vesela, ko je moj trebušček dobil pravo nosečniško obliko. Zelo všeč mi je tudi takrat, ko ležim na hrbtu in se izboči takšna žoga, da čisto lahko že tako na oko spremljaš rast.

Punce, sedaj pa bomo počasi že vse na polovici naše nosečnosti?! Ne morem verjeti kako čas beži!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
24.7.2006 11:46:51   
Ženkica
Čao punce.

Berem, da nekatere že pridno nakupujete opremo za svoje user posted image ; no jaz bom kar malo še počakala, vsaj do oktobra; malo zaradi vraževernosti, malo pa tudi zaradi tega, kar bomo nekaj stvari tudi podedovali od drugih. Pa tudi preveč vroče je sedaj, da bi hodila po trgovinah. Sem pa sicer že 100% odločena za voziček ki bo kar Peg Perego Pramette user posted image  (v rdeče sivi kombinaciji).

Ampak tale vikend je bil pa res grozen; taka sopara oz. vročina, da sem komaj dihala; za nameček pa pri nas še do danes ni zapadla niti ena kaplja dežja user posted image , živim pa samo nekaj km-jev naprej od Grosuplja; res groza.

No, dobra novica je ta, da je bila naša user posted image  cel vikend precej živahna, non stop brcike in valovanje trebuha, očitno pa tudi ona ne mara ponedeljkov, ker danes pa spet štrajka user posted image .  Ja, in samo še 3x grem v službo, potem pa dopustttttttttttttttt user posted image ; jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

No, pa še nekaj mi povejte punce; meni se je začelo dogajat, da sem non stop lačna, ampak zares lačna; do sedaj sem jedla res bolj malo (beri: normalno), in mi je to zadostovalo, enostavno nisem potrebovala veliko hrane. Sedaj pa se pozna, da tudi naša user posted image  nekaj porabi; kar naekrat mi samo solata in nekam malega mesa ni dovolj, pa malo sadja. Se bojim, da bi se preveč zredila, ker še predobro vem, kako težko je shujšat.  NO, saj če bo vse kar nesem v usta pojedla naša bebica, potem ok, samo da se mi ne bo preveč na špeh obeslo; skratka, non stop sem lačna. Je pa res da moji obroki niso veliki, enostavno ne spravim veliko vase. Hvala bogu user posted image

lepo se mejte

Ženkica

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
24.7.2006 12:21:22   
Zasanjana
Pozdravljene user posted image !
Pri nas je bilo v soboto tako lepo, končno se je dalo dihat.Danes pa je taka sopara, da me prav nekam dol tiščiuser posted image .
Mali se zvija v trebuhu, se obrača.Včeraj sva z možekom opazovala, kako se je obrnil na drugo stran in sva videla komolec( vsaj zdi se mi, da je bil ) in nogice (za to pa sem prepričana ).In sem bila kar v rožicah.

Katere vozičke boste pa kupile?
Midva sva vse bolj zagreta za tega:

http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3611/Quinny_Speedi_SX_Deep_Red/-/

Možeku je bolj všeč prvi, meni pa drugi.Ahjej.Pa dobro, to se bomo spravili kupovat šele konec avgusta.Včeraj sem iz podstrešja privlekla nekaj Zalinih cotk.Večina jih ni roza in so super ohranjene, tako da jih bomo verjetno kar uporabili.

Nič, punce lep teden vam želim!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
24.7.2006 13:28:59   
r1ta
Joj joj, čisto ste že noter padle glede nakupovanja, jaz pa še kar nič ne razmišljam o tem... Glede posteljice se bom odločila preden pridem v Slovenijo, tako da bom dobro pregledala košarico, ki jo imava od mojega dragega, potem pa se bova na podlagi stanja v katerem je košarica odločila kaj bova kupila. Sem pa kar prepričana, da bova posteljico kupila v Sloveniji, voziček pa še ne vem. Se mi zdi pametno, da malo tu pogledam po trgovinah in potem primerjam s cenami v Sloveniji, ne? Oblekice bom pa tudi šele konec septembra in v oktobru začela nakupovati, čeprav se mi bo že kar nekaj tega nabralo od tašče, ki zavzeto pravkar nakupuje v Franciji na dopustu in pravi da je toliko lepih stvari tam za dobiti, da si ne more pomagati, da ne bi nabavljala. Kar naj!user posted image  Za previjalno mizo pa sem se že skoraj čisto odločila, da je ne bom imela v otroški sobici oziroma je sploh ne bom imela, ampak bom kupila samo blazinico in kakšne poličke pa bom uredila previjalni prostor kar v kopalnici na pralnem stroju, ker se mi zdi, da stoje itak ne bom mogla kopat dojenčka (jaz vse delam lažje čepe in sede na tleh - sem bolj majhne rasti, delo se pa ve da je pri tleh) pa še tista previjalna mizica je potem en kos pohištva, ki ne veš kaj bi z njim ko dete preraste previjalno dobo. Če pa se bo pokazala potreba jo pa še vedno lahko kupimo... Tako da načeloma potrebujemo samo posteljico (za kasneje), voziček in avtosedež. No, vsaj tako mislim, mogoče sem pa na kaj pozabila pa verjamem, da me boste spomnile...

Tukaj na severu je drugače še vedno vročina za popuser posted image . Sploh nimam nobene volje za nobeno delo. Samo prestavljam se izza računalnika pa pred tv in nazaj... Sicer pa sva v petek končno dobila še mankajoče pohištvo (garderobno omaro, jedilno mizo in trosed) tako da sva cel vikend šraufala in nato (hvala Bogu) prestavljala stvari iz škatel v omaro... Malo še pa bo najina "štalca" nared za "kravco"!

Aja, to sem vas htela že kar nekaj časa vprašati... Se je tudi vaš popek "odprl" tako da izgleda kot vhod v postonjsko jamo?

LP

R & ?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1199
24.7.2006 14:12:30   
emaa
Glede popka, moj se pripravlja, da bo skočil ven. Midva pa previjalno bova kupila, ki bo kasneje uporabna za predalnik, ker imava sušilc na pralnem stroju, tako visoka pa nisem. Banje ne bova kupovala, mava eno v kopalnici.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?