tintara
|
Dobro jutro! Je bilo ze nekaj napisanega, pa sem opazila, da je spodaj na strani pisalo error on page, pa sem raje kar zbrisala. Tist mi je zoprno, da napises cel roman, pol ti ga pa ne poslje. Torej, a ni fajn, da je lepo vreme. Jaz pa vrocino cist dober prenasam. Res da sem v sluzbi vec zunaj kot najbrz vse ve skupaj, ampak tudi tega bo pocasi konec. Pa gozd je hladnejsi, pa Pohorje in Blegos sploh... Po pravici povedan, pa vseen ze mal odstevam zadnje dneve terena, se ene 5x grem, pol pa naj se znajdejo. Ma to je za znoret, mene posiljajo na bolnisko, se mi pa ne gre. No, na koncu bom za kak mesec sla, ampak zaenkrat se normalno funkcioniram, pa se dopuste mam za pokoristit, pa nadure... Sam vcer me je pa en sodelavc razjezu, sem si pa mislna, da grem ze kar danes na bolnisko, sam pol sem itak ugotovila, da nima smisla se obremenjevat in sekirat, ce je glup, je glup. Mam pa zlatga sefa (vsaj zaenkrat se se sveti), tak da ga res ne morem zafrknit. A veste kaj sem se opazila v sluzbi? Da manj naredim kot prej. Ma kamorkoli grem, vsi bi radi zvedeli, kako se pocutim, pa kako je to in ono, pa do kdaj delam, pa kdaj je rok.... in se mi na konc dneva tile cveki kar poznajo. Je pa zato dan toliko lepsi. Meta, tudi jaz ne grem v materinsko, saj sem ze bila. Za ocka velja za potrdilo 3 do 5 let so nam takrat rekli, pri nas bo ravn tri, tko da tud njemu ni treba. Pri naslednjem pa spet, al kako? Saj un schnellkurs bo najbrz ze zdrzal. Vse bolj ali manj ze odhajate na dopust ali pa ste ze tam, tudi jaz sem mal premislila in ce bo sreca bomo mogoce lahko vsi skupaj sli za ene 5 dni v avgustu na morje. Midva z malim greva pa ziher. Sicer pa uzivajte na morju ali kamorkoli ze greste. Aja, R1ta, hvala za ponudbo glede sodelavke in njenega morebitnega zivljenja na NL. Ravnokar je sla na dopust na Novo zelandijo za en mesec, privat maila pa nimam. Tak da ti sporocim, ko pride nazaj, ok. Pa hvala, mislim, da ji bo prav prislo. Se kaj? Aja, se moram pohvalit, sem odpravila problem z zaprtostjo in srecna ugotovila, da se vseeno nisem tako zredila. Se se bom . Zdaj bo pa dosti! Uzivajte, kmalu bi vikend. Ce bo soncek, gremo spet plavat, jupi!!! Naj poletje ostane kar za vedno, al pa vsaj do konca septembra. T
|