|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
19.7.2006 12:40:56   
pikanogavička
Ja ženske vam čist verjamem, da če ste že ble v materinski šoli, da ne rabte še enkrat hodit.
Jest pa morem it, ker je to moja prva nosečnost, pa itak me zanima kaj bodo povedal.

moj_moj: delam pri gospodarskem razstavišču - parking v senci????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
19.7.2006 13:01:55   
emaa
pika saj jaz grem na materinsko, ker sem tudi prvič noseča, naslednjič ne grem več.

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
19.7.2006 14:17:02   
crci06
Hej, zdaj ste me pa prav potolažile z materinsko šolo.
Jaz sem prvič noseča in mi je zato seveda hudo, če bom mogla it sama, ampak, če pa nisem čist edina, bova pa pač šli sami s pikico :)  Verjetno sem zato narobe razmišljala, ker sem si to predstavljala, da je nekje cca 5-10 parov, pa poslušajo predavanje, pol se pa spravijo na tla, pa se učijo dihat...  A je to to in tja povabijo 80 ljudi???  To se mi zdi kot plesne vaje s 400 pari, k "sam mal gledaš (če kaj vidiš) in se samostojno učiš, nihče pa te ne popravi, če kaj ne delaš prav" user posted image   Ah, pikica in jaz sma pol čist zadost!

Parking v senci v LJ => 400 SIT / uro user posted image

LP!!!
(upokojenke gremo po kosilu mal pančkat user posted image user posted image )

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
19.7.2006 15:52:46   
Naja30
O anckabanca, midve pa obe sitno brojiva! user posted image user posted image  Še dva dneva do DOPUSTA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

london_paris ti pa dobrodošla in lepo nosečnost ti želim. Prav na silvestrovo imaš rok! O bo veselo prve dni leta 2007 pri vas! user posted image

moj_moj, za tečaj za zgodnjo nosečnost je res že malo pozno, ker zdaj smo se verjetno že nekako "ustalile" v tem našem stanju in že marsikaj izvedele in se naučile, če je bilo treba (tukaj na RR seveda!) user posted image  Jaz sem zelo želela it na ta tečaj, pa je vedno nekaj prišlo vmes. Tako da naslednji tečaj bo tisti "ta zaresni" user posted image user posted image  Ko bomo dihale! user posted image  Na tega bom šla pa septembra in možek gre zraven.  ni pa nič narobe, če gre katera sama, zakaj bi bilo?

Katera je pisala o dopust/bolniška? Če ne bi  delala še dva dneva, bi definitivno šla na bolniško, ker ta vročina je pa tumač! Šele zdaj dojemam, kako user posted image  težje prenašamo vročino. Tudi za avto v senci je vse res. Še ko je malo ohlajen, sem vsa zmešana v glavi, ko pridem do doma in pred tem peš do 3.štuka. user posted image
Zanima me pa nekaj. Tiste, ki bi se same odločile, da greste na bolniško, kako bi to rekle G? Meni bi bilo tako čudno prosit sami, da naj mi da bolniško, bi imela občutek da misli, da si zmišljujem.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
19.7.2006 16:53:42   
emaa
Težko rečem, ker imam predpisano bolniško do porodniške. Verjetno odvisno od G kako moraš prosit. Sem pa vesela, da sem v tej vročini lahko doma. Delat 8 ur, sploh ne vem če še zmorem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
19.7.2006 19:18:22   
crci06
Jaz sem bila tista, ki je pisala o bolniški...
Da bi mi kdo še 14 dni nazaj rekel, da kaj ne morem... Haloo, saj nisem invalid...
Ampak zdaj, ko pa vidim, kako lepo je, ko živiš svoj tempo, pa vam priporočam, da to izkoristite.
Jaz nisem na bolniški ampak " v penzionu", če pa vam rata zrihtat, da ste frej, bi pa jaz to izkoristila...

Zakaj bi bile bolj papeške od papeža? Ve se boste matrale do konca (za tiste, ki jih kaj muči), ene druge se bodo pa prek Vez In Poznanstev že od prvega dne naprej sončile doma, pa jim nič ne bo!

Celo življenje sem vse delala po normalni poti (čeprav bi lahko povsod uporabila veze) in vedno videla, da nikjer nič ne dosežeš. Zakaj? Ker te vedno prehitijo tisti z vezami...

A kako bi jaz prosila za bolniško? (ali pa da bi samo 4 ure / dan delala)
Zaradi vročine npr, zaradi daljše vožnje z avtom v službo vsak dan, ker me boli križ, če dolgo sedim, če dolgo stojim, me špika tam noter, ker postajam depresivna, ko sem po cele dneve v službi v mrzlem temnem klimatiziranem prostoru in ni nič od poletja...  karkoli!
A mislite, da če bi prosile za bolniško, da je ne bi dobile?

No, kakorkoli že, jaz sem navalila na net gledat za vozičke :)

Sem ugotovila, da sem skoz pri vas "čvekicah", do pred kratkim me forum "kaj potrebujem na novorojenčka" še sploh ni toliko zanimal...
ZDAJ PA ME! 
Ah, mal me meče, pa bo že bolj! Grem na en špancir, ve pa se tud fino imejte!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
19.7.2006 23:06:02   
r1ta
No, se vam še jaz na hitro malo javim. Tu na severu je taka vročina, da me bo pobralo! 37 stopinj smo imeli danes, ker pa sem v centru mesta je pa zaradi razbeljenega betona še huje. Je prišel moj domov iz službe malo prej in me je povabil na bazen, da sma se malo ohladila. Sem se pa počutila kot črna ovca oziroma kot bela ovca med črnimi. Ne morem vam povedati kako zelo sem bila presenečena ko sem opazila da je večina populacije na bazenu temnopolte. Sem se pohecala, da bo najina pupa zagotovo nekega dne pripeljala črnčka domov, pa je rekel moj da se bomo temu raje izognili s selitvijo v Slovenijo. user posted image  Jaz nimam nič proti, če ga kdaj pripelje. Znajo biti prav simpatični...

No, zdaj sem si eno uro namakala noge v slani vodi, dragi mi je pa zvesto dodajal ledene kocke... Zdaj pa grem po dolgem, ker sem napeta kot bomba. Spet!user posted image

Lahko noč!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
20.7.2006 7:08:11   
tintara
Dobro jutro! Je bilo ze nekaj napisanega, pa sem opazila, da je spodaj na strani pisalo error on page, pa sem raje kar zbrisala. Tist mi je zoprno, da napises cel roman, pol ti ga pa ne poslje.
Torej, a ni fajn, da je lepo vreme. Jaz pa vrocino cist dober prenasam. Res da sem v sluzbi vec zunaj kot najbrz vse ve skupaj, ampak tudi tega bo pocasi konec. Pa gozd je hladnejsi, pa Pohorje in Blegos sploh... Po pravici povedan, pa vseen ze mal odstevam zadnje dneve terena, se ene 5x grem, pol pa naj se znajdejo.
Ma to je za znoret, mene posiljajo na bolnisko, se mi pa ne gre. No, na koncu bom za kak mesec sla, ampak zaenkrat se normalno funkcioniram, pa se dopuste mam za pokoristit, pa nadure... Sam vcer me je pa en sodelavc razjezu, sem si pa mislna, da grem ze kar danes na bolnisko, sam pol sem itak ugotovila, da nima smisla se obremenjevat in sekirat, ce je glup, je glup. Mam pa zlatga sefa (vsaj zaenkrat se se sveti), tak da ga res ne morem zafrknit.

A veste kaj sem se opazila v sluzbi? Da manj naredim kot prej. Ma kamorkoli grem, vsi bi radi zvedeli, kako se pocutim, pa kako je to in ono, pa do kdaj delam, pa kdaj je rok.... in se mi na konc dneva tile cveki kar poznajo. Je pa zato dan toliko lepsi.

Meta, tudi jaz ne grem v materinsko, saj sem ze bila. Za ocka velja za potrdilo 3 do 5 let so nam takrat rekli, pri nas bo ravn tri, tko da tud njemu ni treba. Pri naslednjem pa spet, al kako? Saj un schnellkurs bo najbrz ze zdrzal.

Vse bolj ali manj ze odhajate na dopust ali pa ste ze tam, tudi jaz sem mal premislila in ce bo sreca bomo mogoce lahko vsi skupaj sli za ene 5 dni v avgustu na morje. Midva z malim greva pa ziher. Sicer pa uzivajte na morju ali kamorkoli ze greste.

Aja, R1ta, hvala za ponudbo glede sodelavke in njenega morebitnega zivljenja na NL. Ravnokar je sla na dopust na Novo zelandijo za en mesec, privat maila pa nimam. Tak da ti sporocim, ko pride nazaj, ok. Pa hvala, mislim, da ji bo prav prislo.

Se kaj? Aja, se moram pohvalit, sem odpravila problem z zaprtostjo in srecna ugotovila, da se vseeno nisem tako zredila. user posted image  Se se bomuser posted image .

Zdaj bo pa dosti! Uzivajte, kmalu bi vikend. Ce bo soncek, gremo spet plavat, jupi!!! Naj poletje ostane kar za vedno, al pa vsaj do konca septembra.

T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
20.7.2006 9:37:25   
Shorty_
ojla babuške!
jz sem se mela ta teden zelo pestro v nedeljo sem bla na urgenci ker mi je tolk dol tiščalo da sem komaj hodila ugotovili so da je vse ok sam da se pač medenica širi jz sem pa bolj majhne rasti in me pol zato še bolj boli.
No v ponedeljek pa se pregled urina ki je tudi ok, v torek pregled krvi in pogovor glede hemofilije tako da sem zvedla da ni nobene panike glede hemofilije samo prej moram vedet kaj mamo fantka al punčko ker pri fantu nesmejo uporabit vakuma pri porodu to pa je tudi vse.
No sej iz vseh teh pregledov je prišlo nekaj dobrega morfologijo mi je G prestavila na jutri. tako da imam ob 9-10 morfologijo ob 15:00 grem pa na dopust!!
London_Paris doborodošla!! Čuvaj svoj trebušček pa ne delaj si planov za novo leto.user posted image user posted image

No jz odštevam ure do konca šihta saj že jutri začnem z dopustomuser posted image

No uživajte pa se tipkamo ko se vrnem iz dopustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.7.2006 9:49:45   
Ženkica
Čao punce.

Evo, danes sem dopolnila natanko 20 teden; torej prva 1/2 user posted image  je že za mano user posted image ; jupiiiiiiiiiiiiiii user posted image . Jutri imam tudi morfologijo in sicer dopoldne, tako da vam obvezno poročam kako in kaj.

Ja, tale vročina je za popuser posted image ; na mojo srečo imam v službi in v avtu klimo, drugače bi tudi jaz vzela bolniško; čeprav roko na srce si niti ne predstavljam kaj bi počela non stop doma; po mojem bi se dolgočasila, sicer pa grem jaz rada   službo, edino malce mi je hudo, ker sedaj čez poletje nimam kaj za delat; no, nekater boste rekle da sem čudna, ampak v luft gledat 8 ur pa tudi ni fino user posted image .

Evo, tudi midva greva še za 1 teden na morje in sicer 30.7.; jaz pa grem samo še 5x  v službo; končno bom dočakala dopust.

A se tudi vam dogaja, da vam vsi nekaj pametujejo v stilu: ne kupuj preveč za dojenčka, nikamor se ne mudi , počakaj do zadnjega...........ipd. ipd.; kot da bi mi hoteli vse veselje vzet. Največja ironija je pa to, da jaz nisem nabavla niti ene stvari še za našo user posted image ; domov sem prinesla edino nekaj malega cunjiic, ki sem jih dobila od sestrične, vendar sem sem jih skrbno pospravila na varno. Joj, kako so takoj ljubosumni, če se ti obeta kaj lepega. user posted image

No, pa še to da vam povem; pri nas v vasi so pa končno začel kopat za vodovod, ki bo napeljal do letošnje zime; kok sem vesela, resno, do sedaj smo imeli samo kapnico, kar je znalo bit včasih rahlo problematično, sploh pozimi. Ja, še dobro da so letos lokalne volitve, se takoj pozna. user posted image

No, punce, uživajte, velike pijte in se hladite na vse možne načine.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
20.7.2006 9:50:40   
bubče
hej...se mal oglašam iz 'sosedovega vrta' user posted image

naja3...tud men je bilo nerodno rečt za bolniško, pa sem bila čist zbita in dost sem mela vsega (sem drgač novembrka)....pol sem pa moji G rekla, da sem zbita in da ne morem več....po pravic....ne morem več ne razmišjat, ne živet...pa mi je dala bolniško...neomejeno...tko, da sem jo vzela 14 dni...čeprav bi bila kar do konca doma, ampak nočem imet komisije na vratu v času mojega dopusta, ki je avgusta...tko, da bom po dopustu poskušala spet dobit bolniško...in bom do konca doma....kr naj ti ne bo nerodno, sej se gre zate, pa itaq boš delala še celo življenje....

shorty...zakaj pa fantka ne smejo z vakumom ven vlečt?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
20.7.2006 10:02:30   
emaa
Kolikor vem zato, ker so ženske prenašalke hemofilije, moški pa jo imajo, pa lahko izkrvavi, ker mu kak žilica lahko poči, ali pa mu v možganih kaka žilica poči, pol pa itak vemo, da ni fajn.

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
20.7.2006 10:25:16   
pikanogavička
Kar počas kapljate na dopust - jest pa bom še dobra 2 tedna v službi user posted image user posted image user posted image

Komi čakam dopust, komi čakam dopust user posted image  - dala bom vse 4 od sebe in uživala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
20.7.2006 10:28:45   
r1ta
No, tole glede vakuma in fantkov pa nisem vedela. Sicer me je malo strah, da bo moja pupa tudi zaspanka kot je bil ati (ne vem če je to kaj gensko povezano), ki je bil v mamici skoraj 10 mesecev, nato je začel piti plodovnico in so sprožili porod, ki pa je bil vakumski in se mu še danes (po 30. letih) pozna na zatilju!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
20.7.2006 11:36:19   
severnica77
Pozdravljene drage user posted image !

Pa sem se vrnila z morja. Kako hitro je minilo ... V ponedeljek začnem ponovno delati. Pa tako fajn je bilo poležavati v senčki in misliti na nič. No, ne čisto na nič. Glavna tema je tako in tako bil user posted image . Sicer pa ne morem verjeti, da je moj trebušček v teh dveh tednih kar poskočil! Zdi se mi tudi, da sem čutila rahle brcike - skorajda ne bi moglo biti nič drugega, ker je res nenavaden in takooooo prijeten občutek.
Sicer pa imam jutri pregled pri G in bom videla kdaj bo morfologija. Jooj, res komaj čakam, da vidim spet pikico.

Lepo se imejte.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
20.7.2006 13:13:08   
tintara
Zenkica, tebe torej rabim! Jaz ravno tezim in norim ker so mi nakopali del aza znoret. Sem rekla, da bom na terenu do konca julija, pol pa ne vec in zdaj se jim zdi, da mam vec casa al kaj jaz vem. Pa ldje bozji, jaz sem sam ena (no, ta drugi mi nic kaj noce pomagat)!!!
Mah, dans ni moj dan, sem prisopihala vam tole povedat. K je cist kriza. Pol me pa se dragi skensla za kosilo (sva se vcer menila, da bi sla skup na malico, pa je pozabil in ze sel) je pa mera polna. Pa se neki me po levi strani trga, da sem kar naenkrat zacela cvikat da mam kako borelijo al pa kaj tazga. Klopov se pri meni ne manjka, tak da... MA ne vem, bolje da neham tezit, k vas bom sam zamorila.
V glavnem zenkica, tudi jaz imam klimo v pisarni, tako da dobrodosla pri meni!
Lep??? pozdrav, T

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.7.2006 14:50:13   
Zasanjana
Ejla čveke!Ste pa pridne z pisanjem zadnje dni.

Moje počutje je danes grozno.Zjutra, ko sem hotela vstat, me je nekaj zagrablo v križu.Zjokala sem se od bolečine.Komaj hodim in premikam glavo.Res ne vem, kaj je to.Kak heksenšus mogoče?user posted image

Ženkica: ja, tud nam se dogaja v istem stilu kot vam.Vsi govorijo, da je še časa, pa da bom cunjic itak ful dobila ob rojstvu in tako.No, ja sej se res nikamor še ne mudi, ampak želja po nakupih je močna!!

Jaz se sicer mislim spravit stvari kupovat šele proti koncu septembra.Zgolj zaradi slabega občutka iz prve nosečnosti.Sem malo vraževerna in se bojim, da bo spet kaj narobe.

Shorty: tud ve s pikico  uživajta na dopustu!user posted image

Glede materinske šole me nekaj zanima.Jaz sem bila v materinski šoli, moj mož pa ne.Sej pri porodu je še vedno lahko prisoten, a ne?Al mora iti na kak tečaj?S tem nisem čist seznanjena.

Sem vam že kr fouš k vse odhajate na dopust.Jaz tudi že odštevam.Še celih 9 vročih dni.

Tako, zdej se grem pa še mal po kavču prekladat.Druzga itak ne morem.user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.7.2006 14:52:45   
Naja30
Severnica, welcome back! Ene z dopusta, druge pa šele začnemo. Še en dan! user posted image user posted image user posted image

Ja vroče je danes! V Lj je menda že 36 stopinj. Komaj sem se pripeljala iz službe, cela uvela sem bila. Mi pa nimamo klime v službi user posted image  V vrtcih se je ne sme imet. Pa notri itak ni tako vroče, vzunaj pa katastrofa!

Shorty a tako ti je dol tiščal? Joj, jaz bi se tudi ful ustrašla.

Nič, bom kar končala. V tej vročini vedno pozabim, kaj hočem napisat. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.7.2006 16:15:49   
r1ta
Pa naj se gre solit ta vročina! Jaz je imam dosti! Celo noč nisem spala. Selila sem se iz ene sobe v drugo kot mačka z mladimi, na koncu pa zaspala na blazini na tleh pred balkonskimi vrati... Evo, zdaj pa je že spet cel dan vroče! Porkomotorko!user posted image
Pa učiti bi se morala nemščino, pa se mi zdi da so se mi možgani stopili kot sladoled...user posted image  Pa noge in roke mi zatekajo, pa mravljince čutim v nogah... Ah...

Dosti jamranja za danes!

Bebica moja veselo brca cele dneve še bolj pa noči. Danes sem celo videla na trebuhu kako je brcnila. Hecno, kako hitro se vidi! No, če ni bil to kak živec ali kaj podobnegauser posted image

Pozdrav vam in vašim trebuščkom!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.7.2006 16:31:34   
Naja30
r1ta, zdaj si me pa spomnila, kaj sem hotla napisat prej! user posted image  Da sem včeraj prvič vidla na trebuhu, kako user posted image  miga. Hehe, ful smešno, ko vidiš trebuh, kako valovi. Sem bila tako presrečna, pa nobenga doma, da bi mu povedala user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.7.2006 16:49:34   
r1ta
No evo, potem pa je to mogoče! Se mi zdi da je moja pupa kar dobro pohitela s temi brcami glede na to da imaš Naja3 ti PDP kar dosti pred menoj... Pa nič zato! Kar naj veselo brcajo naše bebice, tako vsaj vemo, da je vse okay!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.7.2006 20:39:21   
Matejci
pozdravljene po zelo dolgem času!!!!!!!!

vidim, da prav vse lepo uživate in se veselite dopusta. jaz pa še kar na bolniški. Kaj češ tako pač je to. imam pa eno vprašanje. Kaj še katera dodatno uživa kalcij ( v obliki tablet ali šumečih tabletk) ? Kljub temu da uživate dovolj mleka in mlečnih izdelkov??? Zanima me še, če je materinska šola res tako koristna in ti pomaga pri porodu?

Hvala lepa za odgovor in imejte se še naprej lepo

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.7.2006 22:49:54   
Naja30
Ne r1ta, jaz pa mislim, da ni naš user posted image  pohitel, ampak je to zato tako pozno pri meni, ker imam kar nekaj zaloge špeha user posted image  

pozdravljena Matejci, kje se skrivaš? Moj odgovor na prvo vprašanje je ne uživam vitaminskih dodatkov, razen magnezija zaradi krčev user posted image  Drugače pa mi je G rekla, da če imaš raznoliko prehrano, da ne rabiš nobenih dodatkov. Mleka in mlečnih izdelkov pa dovolj pojem.
Kar se tiče materinske šole, naj ti pa povejo punce, ki so že bile. po moje je koristno user posted image  

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.7.2006 23:32:06   
crci06
Živjo!
Moj/a pa še nč ne brca... Še vedn otisti menuljčki, no, pa bo tudi to OK.
Mi je pa nekaj smešno, pa ne vem, če sama sebe prav dojemam:
Ko se razburim, preveč delam/mi je vroče.... skratka, nabije mi pulz, naraste pritisk...
Men se zdi, ko se uležem, da sploh ne čutim bitje mojega srca, tk kot bi to rekla 1 leto nazaj: mi je biol srce, da sm mislila, da mi bo ven skoču... AMPAK jaz to bitje mojega srca čutim na trebuhu, kot da bi bil to dojenčkov srce! Pa vem, da je njeno/njegovo hitreje, pa ne more bit tk močno, da ga skor slišim...
Al bi bilo to možno slučajno, da bi nekdo vztrajno brez presledkov brcal, pa da nič ne boli?
(šala: zdaj sem se spomnila tiste igre: solo tenis, k si imel lopar in žogico, privezano na elastiki user posted image )

No, skratka, me nabija srce, drugim nabijajo sodelavci...

Tablete pa veselo papcam, ja... Malo imam še CentraMedMami - za dneve, ko nc pametnega ne pojem...
Če jem full kvalitetno hrano, pojem še Tifol, predvčerajšnjim pa sem "za darilo" dobila še kalcij, ker se dojenčkom do 20 tedna ravno definirajo zametki zob...  Skratka, bilo je dobronamerno, tablete imam in jih tudi jem. VEm, da škoditi ne morejo, mi je pa smešno kar naenkrat tolk tablet okrog mene, k sicer sovražim kemijo... user posted image

Čestitam, katera se lahko reši zaprtosti! Meni je na NS na komentar, da mi včasih pomaga le kava in 2 dimčka čika... (ups)  predlagala, naj povsem črtam sladkor in belo moko zamenjam za polnozrnato/črno... Skratka SKENSLAT BEL KRUH, jaz pa sem bila prvič v lajfu 2 meseca odvisna od sirovih štručk user posted image  
No, sem pač naredila po njenem in je bilo res bolje, zdaj sem pa kakšen dan pridna/kakšen dan pa ne.
Sej ko si prvi dan zaprt, še ni panike, ko pa je panika, pa itak da narediš vse...user posted image

Zdaj sem se spomnila, kako sem v prvih dveh mesecih popila pol litra donata na dan... Sigurno se že vsaj en mesec sploh nisem spomnila, da donat obstaja user posted image  Mi že ni hudega!

Se spomnite, ko 2 meseca nazaj skoraj nobena ni bila pokonci po 10 uri (jaz osebno skoraj nikoli po pol deveti) user posted image user posted image

Zlate smo!

Nočko!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
21.7.2006 6:44:08   
tintara
Pozdravcek iz zajtrka. Se mi ne da zjutri jest (pred pol 6), pa sem kar sabo vzela ene fajn kruhke (une od wasa - ta sadne) pa jogurt. SAj k sem na netu itak ne delam nic, ce pa zraven jem pa tud noben ne ve.
Naja 3 in R1ta, seveda, da se brcke ze vidi. Jaz jih opazujem ze ene tri tedne, dva pa zagotovo. No, kok nazaj je bil fuzbal? Takrat je nekaj mocno skakal po trebuhu, pa ni mogel bit nihce drug. Aja, pa na Sardiniji sem ga tud ze gledala. Pol pa skoz mojmu tezim, lej tuki poglej, pol pa seveda brcne drugje... Tko da on ga je pa res bolj malkrat ujel, zdaj tud ne posvecava tok pozornosti kot sva to prvic.
Sem pa zadnjic malemu neki razlagala, pa sem rekla, ja nic, ga/jo pa mal pozdraviva. Mal sva porukala z njegovimi prstki in bum, skoraj takoj je bil odgovor, ki sem ga cutila samo jaz, ampak vseeno. Sem mu rekla, da ga dojencek pozdravlja in se je kar pogovarjat zacel z njim.
Vceraj me je vzgojiteljica v vrtcu sprasevala, ce bomo dobil dojencka. Prej je ze malega in ji je baje rekel, da ja, da bo dobil bratca (od kje mu ta ideja?) in da ga ima on v trebuscku. Meni vedno pravi, da on ima bratca, jaz pa bratca in sestrico. Bo pa veselo pri nas v decembru kaj, kar tri bomo imeli!adnjic sem imela na pregledu fenomenalnega zame, sam dans pa najbrz ne bo. No, bomo videl.
Glede zaprtosti. pomoje tale bela moka res mal nagaja. Jaz v prvih treh mesecih nisem mogla pojest nic drugega kot belo moko, zdaj pa ze lahko in sem preklopila na polnozrnate zadeve, pa sadje na tesce pol pa cez 20 minut ostal zajtrk in evo, zaprtosti ni vec. user posted image

Punce, uzivajte. Pa ne prevec jamrat za vrocino, no, me kar srce boli, ko vas poslusam. Ceprav priznam, da smo vceraj prilezli ven sele ob pol 8 in ostali tam skoraj do pol 10, ko se je pa ravn fajn nardilo. Ampak saj bo vikend soncen, se gremo kopat, ane! Ene pa kar na dopust, uzivajte pa kar vse.

LP, T

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?