|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
28.7.2006 14:15:33   
Zasanjana
Tejkaz, na RR je bilo o tem že veliko napisanega.Jaz sem za Zalo dobila 40.000 + 6.000 (otroški dodatek).Bilo je čisto dovolj za cunjice in hrano, ostale stroške je pa imel takrat čez user posted image .

Supermami, čimveč ležanja.Ne smem se ukvarjat z športom.Vsake toliko kak sprehod, da ne zakrnim.Več pa ne.user posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
28.7.2006 15:12:24   
r1ta
Joj joj Zasanjana, pazi se! Pa fajn, da ni nič hujšega! Sem cel večer mislila nate!

Študentka sem tudi jaz in bom do konec naslednjega meseca, ko mi zaradi verjetno opravljenega zadnjega izpita poteče status. Kaj bom potem oziroma kakšne možnosti imam glede kakšnih finančnih prilivov mi sploh ni jasno. V bistvu bom do dneva ko diplomiram (predvidoma konec septembra) bresposelna, kasneje pa se moram tudi verjetno oglasit na borzi, ali kako...user posted image   Pojma nimam... Vem pa, da mi glede na to, da imam urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje pripada pomoč ob rojstvu (paket oz. 50.000) ter denarno darilo občine v kateri imam stalni naslov prebivališča. Kaj je z starševskim dodatkom in otroškim dodatkom pa ne vem... Se katera na te stvari malo bolj spozna?
Hja, pa še to, moj stalni naslov je v Sloveniji, partnerjev pa v NL, dete bo rojeno v NL, imelo pa bo tudi slovensko državljanstvo. Sem potem jaz, če prebivam sama z otrokom v Sloveniji mati samohranilka? 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
28.7.2006 15:58:00   
Zasanjana
Malo sem pobrskala glede otroških dodatkov.
http://www.sigov.si/csd/dp_otroski.htm
Pa še starševski dodatek:
http://www.sigov.si/csd/dp_stars.htm

Jao, zdaj, ko moram počivati, pa samo tuki visim.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
28.7.2006 16:23:46   
manetka
Ojla souser posted image

Pri nas pa danes bolj slaboooo, kar nekaj sem bolna, muči me malo vročine in driska, nimam pojma od česa, možno da je kakšna gripca... upam, da bo šla kmalu! Čudni simptomi, že zjutraj sem vsa švoh vstala, šla delat, k sreči delam pri starših, no tam sem pa večino dopoldneva preležalauser posted image  prišla domov in se je začelo kuhanje sicer ni sile vročine imam okrog 37,2 ni pa prijetno, ker je že tako vroče...

Tejka tud jaz mam probleme z žilami predvsem z eno, pod golenico se mi je naredila krčna žila, pa tudi ni kaj kot noge gor držat, mogoče malo pomaga veliko različnega gibanja in mrzel tuš direktno na žilo. Je pa to vsekakor vzrok tele vročine in dednosti.
Tejka a so se tebi pojavile ta drobne žilce ali tudi krčna?
No tudi drobnih imam jaz nekaj na zalogi... sam te me ne bolijo v krčno pa me zagrabi krč.

No upam, da bo jutri malo boljši dan, ker sm mislila v prvi šoping zauser posted image  pa bom res žalostna če ne bo mogla itiuser posted image
Zasanjana držim pesti, da bo od zdaj naprej vse ok!

Sedaj sem se vam malo najamrala in čisto malo je bolje.

lp m.

pa smo trije

Neposredna povezava do sporočila: 1254
28.7.2006 16:35:47   
r1ta
Hvala Zasanjana. Sem že prebrala, pa mi glede na mojo bodočo situacijo še vedno ni nič jasno. Sem poblesavila ali kaj?user posted image   No, če ne najdem drugih obrazložitev se bom lepo obrnila na CSD ali pa RZZ ko pridem domov in mi bodo oni pomagali.

Zdaj pa počivat, pa noge v luft!

(A. Einstein)

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
28.7.2006 16:45:12   
Zasanjana
Zdej mam cajt, pa mi vse možne neumnosti po glavi norijo in me zanima, če boste ve vzele kak paket ob rojstvu otroka al denar?
Jaz sem prejle gledala, kaj je v teh paketih, pa se mi zdi, da ni nič pametnega.Trip trap mamo, varovala za utičnice tudi, slikanic še preveč,... Mi bomo kar denar.
Manetka, ti se pa čimprej pocajtaj!user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
28.7.2006 17:55:30   
emaa
Zasanjana ti se kar mirkaj in upoštevaj navodila o mirovanju, drugače bom pa jaz vzela denar, ker so paketi bolj ko ne neuporabni.

Neposredna povezava do sporočila: 1257
28.7.2006 20:51:08   
Zasanjana
Takole, evo, se morm še poslovit od vas.Pa tud če se ne bi, ker sm danes itak skoz tle visela.Anyway... vsem vso srečo na morfologiji!!!user posted image  In seveda, lepo se imejte.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
29.7.2006 8:12:02   
Strawberrie Cherrie
Če sem jaz to prav pregledala - ker sem še študentka, oz. z oktobrom bom absolventka, bom po rojstvu otroka prejemala 40.000sit starševskega dodatka + 22.000sit otroškega dodatka (ker namreč še nikoli nisem bila kje redno zaposlena, ampak samo preko študenta) - se pravi 62.000sit....pa če sem pravilno seznanjena dobim še paketek ob rojstvu:) NAša država vedno bolj čudovito skrbi za študenteuser posted image user posted image user posted image ... sej nočem biti nesramna, itak ne vem kaj nisem pričakovala, še sreča za mojga user posted image ...ampak potem mi nekaj ni jasno - kako lahko tele brezposelne mamice z 2 ali 3 otroci, ki so seveda lepo zapakirani čez dopoldne pa tja še s popldanskim varstvom v vrtcu cele dneve preživijo po gostilnah, barih in veselo čvekajo s prijateljicami, ob pol 4h grejo pa po otroke, pa jih kasneje zvlečejo zopet v gostilno??? A ne to zahteva neke finance??? Pa nimam nič kaj proti brezposelnim mamicam, nekatere se resno trudijo dobiti službo, pa jim ne gre - govorim o teh, ki si niti NOČEJO dobiti kakršnega koli dela??? Od kod denar?

Neposredna povezava do sporočila: 1259
29.7.2006 10:49:34   
r1ta
Hja, london_paris, to so pa veze in poznanstva na centru za socialno delo, pa na borzi in še kje. Tudi jaz poznam takšne primerke, ki so prijavljeni na borzi, brezposelni, prejemajo socialno pomoč, starševski dodatek (prvo leto otroka), otroški dodatek, ker niso poročeni še dodatek za samohranilstvo, ker so brezposelni plačujejo najnižjo ceno vrtca za otroke, v garaži pa fajni avti, hiša tipi top, oni pa lajdrajo po gostilnah in trgovinah cele dneve. Potem se pa jaz tu nekaj sprašujem kaj mi pripada in kaj ne, da le ne bi vlagala zahtevkov za nekaj kar mogoče ne potrebujem tako zelo kot druge socialno ogrožene družine... Pa prosim vas lepo. Naštudirala bom stvari kar se da in skušala dobiti kar največ. Konec koncev sem delala od mojega 18. leta, pri 26 se odločila za redni študij višje strokovne šole, končala po reglcih, nisem prejemala štipendije, čeprav bi lahko prikazala kot da sem sama v gospodinjstvu, nisem zahtevala otroških dodatkov, ki bi jih tudi lahko, ampak sem zavzeto delala preko študenta pa še na črno, da sem si lahko zaslužila za prevoz v šolo in vse ostale stvari ki sovpadajo k študiju. Butec butasti! user posted image

Lep dan!

(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
31.7.2006 7:15:46   
tintara
Aleluja, prebrala vse!
Pozdravljene, jaz se ze nekkaj casa nisem oglasila. Sem bila doma, ker je mali zbolel in me skoraj cel teden ni bilo v sluzbi. V torek je bil precej bogi, v sredo ze precej boljsi, potem pa dva dni ko rozica in sva se imela prav fajn. MAl dopusta zame. Pa se teren se mi je skenslu, tko da.. Mah dans mam namen sefu rect, da ne morem vect terena opravljat. Mi gre na zivce, da potem po celem dnevu (12 ur in vec) padem sam dol, pa se slabo mi je... Se naslednji teden grem max 3x, pol pa cao. Mah bejz, ni za reskirat.
Sicer me je pa danes zjutraj neprijetno presenetil en izcedek al kaj je to bilo. Na hlackah sem opazila eno rjavo (zelo nezno) pikico (zelo majhno) in zraven se ene tri ali 4 se manjse (komaj opazne). Sem jih locirala, pa se mi zdijo nekam cudno zadaj (pri riti), tko da upam, da ni nic hudega (mogoce sem bila povrsna pri brisanju?user posted image ). Ma se opravicujem, k pisem tole, sam me mal skrbi. Prevec ne, ker sem se odlocila, da bo vse ok.
Nic, sem se odlocila, da danes mal spremljam dogajanje spodaj in mocno upam in verjamem, da se kaj takega ne bo ponovilo. Ce se, pa klicem in grem na pregled. Drugace ga imam itak v sredo (morfologijo), sem tudi jaz mal zivcna, pa ceprav vem, da ima dve roki in dve nogi. Sem vam kar mal fovs, tistim, ki ste dale ze tole cez. saj je fajn, k vidis tamalega, sam k je pa prej tak strah al je vse v redu ali ne. No, ce bo se zdaj v redu, potem bo pa res do konca vse ok, ane.

Kaj se? Kupujete ze? V tej vrocini? Pridne. Mene je vcer dragi zacel neki gnjavit, da bo treba mal placa naredit v stanovanju pa kaj ven zmetat... Ma si nor? Pri 30 stopinjah v stanovanju? Ni sans! Septembra ali pa celo oktobra, ko bomo po dopustu. Ja vem, obstaja varinta, da bo dete tudi kaj prej privekalo, ampak ce bo, bomo tudi uze kako speljali. Sicer pa itak mene ni treba zraven, za premikat omare. Drugega kot moralne opore itak ne morem dajat.
Vozicek bomo baje mi dobili od sestre (Quinija al kak se napise). Tak nobel vozek, trikolesnik. Ce ne, bomo pa za cas kosare verjetno spet vzeli tistega od starejse sestre (sva ga imela ze pri prvem otroku). Res ni najbolj fancy, k je ze star model, ampak vozi se se dobro in to je vazno.

Zasanjana, drzi se. Pocivanje je zoprno, ampak bos zmogla, zagotovo. Bos pa pac mal bolj na netu visela in klepetala. Na dopustu pa uzivaj!!

Vsem posiljam lep pozdrav. T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
31.7.2006 10:15:19   
vampirka
Pozdravljene vse tiste, ki niste na dopustu - danes je moj prvi delovni dan po dveh tednih in ni fajn user posted image !!! Saj doma sem bila že prejšnji teden, samo delat mi ni bilo treba............nič, bo že boljše.
Joj, mene tudi že slaba vest grabi glede nakupovanja za user posted image  - nič še nimava (razen posteljice).
Tintara - ne se sekirat - vse bo tip top! Pa v službi tudi malo izpreži...

Imam pa eno vprašanje za vas - že en mesec opažam, da so moji lepi nohti izpuhteli (luščijo se mi v slojih) in lasje mi izpadajo kot nikoli prej v življenju (na srečo imam goste, ampak se že počutim kot mačka ko se misi) user posted image  ...pijem kalcijeve šumeče tablete (proti krčom) ter centra med mami tablete, pa jem tudi dosti sadja in zelenjave - kaj naj bi to bil za en user posted image ?????? Katerega vitamina ti primanjkuje če se to dogaja?

En lep in ne prevroč dan vam želim!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
31.7.2006 10:24:14   
tejkaz
Manetka imam taksne majhne rdece zilice. bolijo nic samo motijo me. ponoci pa tudi mene stisne kak krc v mecih. prav grozno boli se cel dan.
studentke, kako pa je s stipendijo?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
31.7.2006 12:54:01   
r1ta
Oj Vampirka! Se ti pridružujem glede las! Moji nohti so še naprej lepi (trkam), lasje pa mi zadnje tri tedne grozno izpadajo. Prej sem imela kar naenkrat zelo suho lasišče, kar celi kosi kože so mi odpadali, pa sem si kupila nek multivitaminski šampon in vitaminsko masko proti suhemu lasišču, šampon redno uporabljala, masko nanesla 3x, zdaj mi pa izpadajo lasje tako, da sem že panična. Pa še vedno jemljem tabletke s folno kislino in ostalimi vitamini (beta karoten, B1,B2, B6, B12, C, D, E, kalcij, železo, cink, magnezij...) tako da res ne vem, kaj je vzrok?!user posted image

Danes me je dragi razveselil z novico, da imam 12.8. 4D UZ, kjer bom dobila slikice in še cd naše male zvezdice. Joj, se že veselim! Drugače pa me je moj celi vikend razvajal in mi kuhal. Zdaj ga kličem kar Jamie, ker je vse tako zelo dobro pripravil, da sem kar presenečena. Ne bom se nič čudila, če stopim na tehtnico in mi pokaže kakšno kilo večuser posted image .

Tejkaz, jaz štipendije nisem imela, ker nisem prijavila lastnega gospodinjstva, temveč me je mami imela kot vzdrževanega člana, oba starša pa presegata z osebnimi dohodki tisti prag, po katerem lahko zaprosiš za štipendijo. Če bi šla še enkrat študirat bi si zagotovo vse uredila drugače...

Tako, zdaj se grem poglabljat v nemščino...

Lep dan babike!

R & ?

(A. Einstein)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
31.7.2006 13:20:00   
emaa
Vampirka pomoje si slabokrvna, ker meni so se, ko sem bla slabokrvna nohti lomili, za znoret, pa suho lasišče. Pa sem dobila železove tablete na recept (povej G kaj te tare, bojo pogledal kri, imaš verjetno malo hemoglobina), pa dali tablete.
Jaz sme pa v redu, sem šla pa dons po bolniško, pa moram počakat na odločbo komisije. Da veste, da tudi sprehoda mi ne bojo odobrili (je rekel zdravnik, malo verjtno), ker za komisijo pomeni rizična nosčenost počivanje, do sprehodov med bolniško naj bi bili upravičeni le psihiatrični bolniki. SEm tako čuklasto pogledala, da mi je rekel, ne me tako gledat, sem rekla, saj ne vas, ampak zaradi komisijskega razmišljanja. In zdaj se pričakuje, da bom pri dvojčkih samo ležala in trohnela, pa ja de. Mi gre pa n živce vsakič ko pridem od kakega zdravnika, dobim občutek, da bi mogla tako invalidna, ker sem nosčea z dvojčki, da ni za nikamor.
Drugače pa midva še nisva popolnoma nič kupila, konec avgusta, septembra, se bova podala v nakupe, saj je še čas.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
31.7.2006 15:41:08   
Naja30
Čao punce moje drage!!!!

Javljam se vam z morčka, kjer z dragim in user posted image  uživamo! Vidim, da ste pridne s pisanjem, komaj čakam, da vse preberem.
No, z nama je vse ok, mali brca, še posebej je vesel seveda ko pojem kaj dobrega user posted image  ali ko pridem iz vode. Aja, tisto nelagodje pri plavanju je izginilo, tako da veselo plavamo vsak dan.
Vročina je pa pasja, ponoči se težko spi, podnevi se pa skoraj stopim od potenja. Ampak bomo že pregurale, saj na koncu nas čakajo naši zakladki.
Upam, da ste ve vse ok, ker nisem nič brala. Lepo se imejte in se beremo in pišemo konec tedna.

Čao in veliko morskih pozdravčkov od nas treh!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
31.7.2006 20:47:13   
Barbk
Ojla babuške,

tudi zame je danes prvi delovni dan (hvalabogu končan) po 14 dnevnem uživanju na Korčuli.Smo veliko
user posted image  pa še več takole user posted image ...Zame je bil tale morček res nekaj posebnega, ker sem že kar prvi dan uživanja začutila konkretne brcike naše bebe...Juhejj!Res je to nekaj prečudovitega.Naše dete očitno zelo rado papca, ker se ob mojem sladkanju s hrano zelo rado oglaša, pa zvečer bolj ob poznih urah je precej aktivno.Vidim, da so se nam pridružile nove članice-vse prav lepo dobrodošle, nekatere pa ste že opravile z morfologijo in to seveda zelo uspešno.Vsem seveda čestitke.Zasanjana ti pa le pridno počivaj-bomo hude...te mal za ušeska.Ne res si čim več počitka privošči in uživaj na dopustu. No zaenkrat je to to-sem se fajn zmatrala, da sem že vse ta vaše "čveke" prebrala.Pohvaljene...zelo ste bile pridne teh 14 dni. Lubčka vsem, Barbk  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
1.8.2006 6:51:47   
tintara
Hojla! dobrodosle spet med nami, dopustnice. Jaz tudi ze po malo odstevam, se slaba dva tedna. Vreme se bo ocitno sfizilo, no ja, bo pa vikend prej fraj, k bojo predhodniki usli domov.
Zasanjana, sem se spomnila, da ti lahko, ko prides domov posljem eno fajn zabavo za kake dve urici (no, odvisno kolk pametna si) za ugotavljanje inteligence. Sem jo dobila na mail, pa me vsi zdaj kregajo, k sem jo okrog razposlala, k namesto da bi delal ugotavljajo kolk pametni da so user posted image . Ti bos pa imela cas, ane.
Punce, sem vceraj pozabila vprasat. A kateri ze kaj mlekca oz mleziva ven tece? Meni je zacel prejsnji teden, ko je mali zbolel in je neki jokal, jaz sem pa takoj zacela puscat. Kar naenkrat sem dobila tak znan, moker obcutek in pogledam in je bilo na majici par kapljic. Od takrat naprej pa mi vsak dan pritece kakih par kaplic, pa ce stisnem se tudi ze pozna.
O danes sem sla v sluzbo zgodaj kot ze dolgo ne, pa sam da stopim skozi vrata bloka zaslisim en mil jokec od ene male mucike. Ma sem mogla it ke, pa jo mal pobozat, pa nazaj gor letet po hrano (v bistvu jo imamo doma ravno za take prilike, ker muce nimamo). Fuul lusna mlada muca. Bi jo kar vzela in nesla k babi, k so ravno brez ostal. Sam kaj pa ce je od koga, trebuscek ima lepo napolnjen. Sem se odlocila, da pocakam na popoldne, ce bo se tam, gre pa z mano. A mislite, da je treba dalj cakat na morebitnega lastnika? Se bojim, da bi jo kaj povozilo, k je cist zraven parkirisca in ceste.
No, takole, uzivajte punce, tiste na morju in tiste doma. A veste, da je ze avgust? Poletje bo tik tak mimo, pol pa se jesen in opala, a je ze december?

LP, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
1.8.2006 8:18:14   
X 500
Aloha punce. Končno se spet malo javljam. Dopust je minil en dva tri, sedaj pa veselo na delo.
Zgleda, da se bodo počasi začele taprave nosečničke akcije.
Tintara da ti povem da se meni isto dogaja približno 4-5 dni. In ker je moj prvi sploh najprej nisem dojela. Potem skoraj malo panike če je kaj narobe ker so bradavice bolele... Počasi dojemam da sem res noseča. user posted image  brca, malo puščam, hlače nujno rabim nove... Trenutki blaženostiuser posted image .

Drage moje študentke. Da se še jaz javim da sem v istem zosu kot ve. Študiram izredno, delam preko ŠS in z user posted image  gurava iz meseca v mesec. Tako da jaz bom če bo le mogoče vzela denar in ne paketa. Kupila pa tudi nisem še nič ker bom nekaj stvari dobila pa moram najprej videti kaj.
Da ne bom preveč nakladala.

Počivajte, preberte kakšno dobro knjigico, pustite se razvajati...

Lp
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
1.8.2006 10:51:19   
supermami
Jaz pa sploh nimam problema za nohti ali lasmi, ravno nasprotno. Vsi mi govorijo, kako lepe imam. Meni se sicer ne zdi, ampak... bodo že vedeliuser posted image . Me je pa zadnjič ponoči tako fejst zagrabil krč v mečo, da sem morala obvezno obuti opanke z visoko peto, ker nikakor nisem mogla stopit na celo stopalo. Cel dan me je tako bolelo, da sem skoraj znorela. user posted image  Čez dva dni je pa bilo že vredu.

Pa kaj se ve toliko drogirate s tabletami????

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
1.8.2006 11:30:38   
r1ta
Ma ne supermami, jaz se ne drogiram. Kakor sem naštela res zgleda da žrem vse živo, ampak to je samo ena tabletka na dan, ki vsebuje vse te vitamine in ostalo ****ruser posted image .
No, danes se mi pa dozdeva, da imam rahlo vnetje mehurja, porkomotorkouser posted image . Še takrat, ko se malo z dragim pošpilčkama se mi zdi, da takoj fašem te preklete bakterije, kljub vsej že pretirani preventivi... Zdaj se nacejam s kamilcami in upam, da splahnem vse bakterije ven z mehurja, če ne bo pa treba jutri k zdravnici. Madonca, madonca...

Ja lep pozdrav dopustnice! Sem vam kar malo fauš! Jaz bom pa čez natanko 16 dni odpotovala v Slovenijo in že komaj čakam. Sicer me pa tik pred tem čaka še pregled pri babici in 4d UZ, potem pa v Sloveniji še obisk osebnega ginekologa, da mi da potrdilo da sem res noseča, potem pa ima da mi država da money, money. Sem tak na šarf danes naštelana!user posted image

Lep dan pa pazite nase!

(A. Einstein)

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
1.8.2006 16:10:21   
manetka
Ojla babuškeuser posted image

Končno se je malo ohladilouser posted image

Jaz sem danes pridno delavna sem se spravila reducirati cunje v omarah, izgleda sem prave volje zato.... možno da me je prijel sindrom gnezdenjauser posted image   Ja ni kaj treba bo enkrat začeti pripravljati stvari za naše notranje prebivalčke.

Hmm jaz imam jutri pregled, tudi UZ in tako komaj čakam, da je jojjj hmmm pa kar nekaj sem se nalezla skrbi od vas souser posted image , no upam, da bo vse ok.

A je katera slišala že, da je najbolj sigurno ugotoviti spol s krvjo? 

Tejka potem ti še ni tako hudo z žilami kot meni, jaz imam poleg drobnih še eno kar precej veliko krčno, ki je grda in zoprna saj me grabi krč v njo...

Včeraj sem videla enega 1 mesečnega user posted image  oooo kok je biu lušten, kdaj bomo že me dobile svoje, aja saj res še samo 4 mesece hmmm jaz si sebe kar ne predstavljam.
Danes sem izvedela, da bomo pri nas imeli kombinirano porodniško in sem prav vesela, saj bo šel tudi moj dragi za pet mesecev med nas porodnice. A bo še katera od vas imela moško pomoč?

No toliko, zdej grem pa spet cunje stran metat.

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
1.8.2006 20:45:55   
Barbk
Ojla,

čisto tako na hitro-sem tulk zmatrana...Cel dan na nogah v službi...za znoret.Res ne morem več-noge bolijo ko hudič, imam prave hlode namesto nožic, po bušiju špika...Težka je res stati po 8 ur.No moje joškice še nič ne puščajo kot že nekaterim.Aja, da ne pozabim-Manetka lepo se imej jutri na UZ in hitro poročaj.Še to povem, da so moji nohtki tak lepi kot že 15 let niso bili, le po faci imam mal več mozoljčkov kot prej.No sploh se ne bom pritoževala, k saj veste za našo bebicouser posted image vse!

No to je to, nočka...

Barbk

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
2.8.2006 7:52:31   
Shorty_
Dobrojutro sončike moje zlate!!
No z nama je vse uredu naša pikica ima 355g in se lepo razvija mamica je pa tudi že bolje kar se tiče tiščanja dol!!
Aja pa meli bomo princeskouser posted image  tako da zdej ni več problemov glede hemofilije!
Je tudi jaz se pridružujem študentkam ker grem konec avgusta pisat maturo pol bom pa en let doma in me bo mal država financirala pa moj možek. Starševsko nadomestilo pa otroški dodatek pa zneseta skupaj  med 50.000-60.000 no ja bomo že nekak.

Na dopustu sem se mela prekrasno in moj možek je včeraj prvič dovolj dolgo ustrajal da ga je hčerkica pošteno pozdravilauser posted image  zdej pa kot vidite že polno delam in bom do 20.08. pol pa učenje na polno pa matura in da bo že končno enkrat konc te smotane gimnazije in seveda vpis na življensko fakulteto smer MATERINSTVO-vzgoja.user posted image user posted image  no souser posted image  pišite kaj pa ne jamrite nad vremenom ker men kar paše da je malo bolj znosno saj vročine nisem mogla več prenašat ker delam v BTC-ju beri živi beton in je noro kar se tega tiče.
TINTARA a si vzela pol muco maco domov al ne??

aja saj res dobro se pozanimajte glede špotrdil za partnerje o MŠ ker v LJ in KR vem da uradno brez ne sme bit prisoten sem sama klicala. sam v kranju je kolegica rodila pa je bil njen zraven pa ni mel potrdila v LJ so mi pa po tel. rekel da uredno ne sme bit zraven ampak da ne komplicirajo preveč.
Tist v NOSEČNICI pa ne drži kot bi moral preverite vse še enkrat.

lep deževen dan vsem

Špela

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
2.8.2006 10:16:40   
tintara
Zivijo punce!
Dans pa cist na hit, k mam tuki enga mulca za vratom, mam skoz obcutek da mi bo vsak cas uletu v pisarno in pol mami (na pol sefici) zaspecal, da sem na netu.
Dans mamo pregled, prva zivcnost se je polegla, pocasi pricakujem drugo, pred pregledom pa najbrz se tretjo - ta hudo. Potem pa upam, da bo veselje v hisi. Zakaj je sele ob 5h???
Muce vceraj nisem vec nasla, na zalost. Najbrz jo je dez pregnal kam, al pa se je je kdo usmilil, ali pa je res bila od koga. Malo bom se gledala naokoli in ce jo zagledam jo takoj pohopsam. Ko sva sla z malim iz vrtca sem najprej na tiho precekirala ceste, ker sem se bala, da bi jo zagledala kje povozeneo. No, k sreci je ni bilo, potem sva jo sla pa iskat, pa ni bilo uspeha.

Uzivajte, dezek mal ze pase, ampak jaz pa bi tud sonce narocila za drug teden in potem se za dva. Morje naj se mal ogreje do takrat ko pridemo, da se vsaj nekaj nakopamo letos.

Drzte pesti zame in Manetko. Se slisimo pol ali pa jutri zjutraj. LP, T

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?