tintara
|
Aleluja, prebrala vse! Pozdravljene, jaz se ze nekkaj casa nisem oglasila. Sem bila doma, ker je mali zbolel in me skoraj cel teden ni bilo v sluzbi. V torek je bil precej bogi, v sredo ze precej boljsi, potem pa dva dni ko rozica in sva se imela prav fajn. MAl dopusta zame. Pa se teren se mi je skenslu, tko da.. Mah dans mam namen sefu rect, da ne morem vect terena opravljat. Mi gre na zivce, da potem po celem dnevu (12 ur in vec) padem sam dol, pa se slabo mi je... Se naslednji teden grem max 3x, pol pa cao. Mah bejz, ni za reskirat. Sicer me je pa danes zjutraj neprijetno presenetil en izcedek al kaj je to bilo. Na hlackah sem opazila eno rjavo (zelo nezno) pikico (zelo majhno) in zraven se ene tri ali 4 se manjse (komaj opazne). Sem jih locirala, pa se mi zdijo nekam cudno zadaj (pri riti), tko da upam, da ni nic hudega (mogoce sem bila povrsna pri brisanju? ). Ma se opravicujem, k pisem tole, sam me mal skrbi. Prevec ne, ker sem se odlocila, da bo vse ok. Nic, sem se odlocila, da danes mal spremljam dogajanje spodaj in mocno upam in verjamem, da se kaj takega ne bo ponovilo. Ce se, pa klicem in grem na pregled. Drugace ga imam itak v sredo (morfologijo), sem tudi jaz mal zivcna, pa ceprav vem, da ima dve roki in dve nogi. Sem vam kar mal fovs, tistim, ki ste dale ze tole cez. saj je fajn, k vidis tamalega, sam k je pa prej tak strah al je vse v redu ali ne. No, ce bo se zdaj v redu, potem bo pa res do konca vse ok, ane. Kaj se? Kupujete ze? V tej vrocini? Pridne. Mene je vcer dragi zacel neki gnjavit, da bo treba mal placa naredit v stanovanju pa kaj ven zmetat... Ma si nor? Pri 30 stopinjah v stanovanju? Ni sans! Septembra ali pa celo oktobra, ko bomo po dopustu. Ja vem, obstaja varinta, da bo dete tudi kaj prej privekalo, ampak ce bo, bomo tudi uze kako speljali. Sicer pa itak mene ni treba zraven, za premikat omare. Drugega kot moralne opore itak ne morem dajat. Vozicek bomo baje mi dobili od sestre (Quinija al kak se napise). Tak nobel vozek, trikolesnik. Ce ne, bomo pa za cas kosare verjetno spet vzeli tistega od starejse sestre (sva ga imela ze pri prvem otroku). Res ni najbolj fancy, k je ze star model, ampak vozi se se dobro in to je vazno. Zasanjana, drzi se. Pocivanje je zoprno, ampak bos zmogla, zagotovo. Bos pa pac mal bolj na netu visela in klepetala. Na dopustu pa uzivaj!! Vsem posiljam lep pozdrav. T
|