|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
7.8.2006 22:02:32   
r1ta
Kot sem že rekla bo verjetno potrebno kakšno stvar črtati, ampak načeloma bi po vseh petinšestdesetih seznamih to bilo to... Pa verjetno še kaj zravenuser posted image .

Upam, da vam bo v pomoč!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.8.2006 22:04:24   
Anonimen
vampirka: mene pa zanima katere pomanjkljivosti ima Quinny Freestyle 3xl v primerjavi z PP GT3? zakaj sta se odločila za GT3? bota vzela tudi košaro?

Hvala vampirka za odgovor!!!!

Lp! 

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.8.2006 22:38:17   
Zasanjana
Hojla!
Kok ste se pa ve razpisale.Sem bila prav prijetno presenečena, ko sem videla, kaj vse me čaka za prebrat.Zanimive debate.user posted image
Mi smo se spokali z morja včeraj, ker je bilo res grdo vreme.In to že tretje leto zapored.user posted image
Saj sem tudi jaz naročila ohladitev, ampak tako pa spet ne.Danes je bilo ob šestih zjutraj 9 stopinj.Groza.

Jutri imam spet kontrolo pri G.In nato vsak teden.Al se bom naveličala teh bolnišnic in vsega!

Mi imamo pa vozičeeeek!user posted image Danes so nam ga dostavili.Sestavili ga še nismo.Bomo še malo počakali.Smo pa vzeli tole:
http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/6701/Quinny_Speedi_super_set_vozicek_Speedy_SX_2006_kosara_Dreami_vreca_za_noge_torba_Nappy_bag_Blue_Lagoon/-/
Smo pa računali, da ne bomo toliko zapravili za voziček in se mi ga zdaj zdi kar nekako škoda.user posted image

Tako, oglasila sem se, zdaj grem pa nazaj v posteljo, ker mi je vse, kar sem hotela napisat, zletelo iz glave.user posted image
Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
8.8.2006 7:58:31   
Naja30
O Zasanjana is back. Se boma menjale - midva grema pa danes še malo na morje user posted image user posted image  r1ta, res fajn da si dala tale seznamček v širšo uporabo user posted image  Sem ga kar sprintala.

No, pa ste postale pridne z vozički. Super super! user posted image user posted image  Jaz sem pa to že dala skoz, tako da sem si včeraj spet nekaj za sebe kupila. In sicer ene fajn raztegljive hlače za user posted image  Ker moram priznat, da zdaj je pa RES konec z običajno garderobo. Buško se je zadnja dva tedna močno povečal, nočem pa da me hlače tiščijo, ker me potem vse boli.
Ja zgleda da je bilo nekaj v zraku s temi prebavnimi motnjami user posted image  No, pri meni je hvala b. ok zdaj. Včeraj me je sicer bolel buško, ampak od utrujenosti. Oh, vse naokoli, prav vezi sem čutila.
Danes imamo pa pregled in sem se že oborožila z vprašanji za G. A mogoče katera ve, kdaj se začne merit maternični vrat?

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
8.8.2006 9:09:39   
r1ta
Najica3 to sem ravno jaz včeraj paniko peljala, glede materničnega vratu in so me ženskice pomirile, da se to vse vidi preko UZ na morfologiji. Torej, verjetno so ti že tam izmerili maternični vrat in je vse vredu, drugače bi ti že kaj rekli. Sicer pa vprašaj ginekologinjo, še mene zanima.

Ja seznam je kar fajn, sem še sama nekako pomirjena, ker imam neke okvirje kaj vse bom potrebovala. Sicer pa mislim, da majhnih številk oblekic jaz ne bom preveč nakupila, ker bo itak zima pa še dete hitro preraste tiste miniaturne cotke. Čeprav vem, da bo tašča iz dvomesečnega potovanja po Franciji prinesla septembra celega vrabiča in pol malih, roza cotk...user posted image

Joj, grem se učit in diplomo popravljat! Mi že teče voda v grlo...

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
8.8.2006 9:27:50   
Naja30
Saj sem prebrala včerajšnjo debato, evo pa sem pozabila preden sem prebrala vse do konca user posted image  Meni tudi nič posebnega ni rekla G na morfologiji, samo v materinsko je napisala, da je posteljica vspredaj. Ja, zato pa je moja žogica tako vidna user posted image  Glede materničnega vratu me pa zanima zato, ker mi je kolegica omenila, da ko je pri G povedala, da gre na morje in misli veliko plavat, ji je pogledala če je fajn zaprta tam vspodaj user posted image  Ker zadnji mesec naj ne bi bilo priporočljivo plavanje. Ampak ok, zadnje mesece je itak za nas vseeno user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa tudi že dobili veliko cotk in so predvsem manjše številke. Moram vse skupaj pregledat, potem bom pa samo dokupila kaj večjega. Tako da tiste najmanjše ne bom kupovala. Razen sedeva enega lušnega kompletka za dan, ko bo user posted image  prišel domov iz porodnišnice, ker ta dan bo pa nekaj posebnega ne?

A že kera piše spominsko knjigico za user posted image  ali kaj podobnega? Jaz imam spominsko To sem jaz (naslov) in je že od nosečnosti, tako da se bom spravila kaj napisat. kasneje bom tako pozabila, ko bo mali rojen.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
8.8.2006 10:53:08   
tejkaz
ja js pisem isto spominsko knjigico kot ti. nicesar ne bi rada pozabila.
js mam pa eno vprasanja oziroma zanima me vase mnenje kaj bi naredile na mojem mestu. opraviti moram tri mesecno prakso obvezno v okviru studija. en mesec sem ze naredila, zdej tece drugi. prakse v bistvu sploh se ne bi smela imeti ker se nimam vseh izpitov vendar so mi profesorji sli tako na roko da jo lahko imam in potem delam izpite ker bom absolventka. ko bom imela pa majhnega dojencka bo pa bolj tezko delat prakso.  no prvi mesec je minil brez tezav, zdej  me pa ze od zacetka tako boli kriz da to ni res. morem pa sedet osem ur za racunalnikom in delat spletne strani in nekja programirat. tud ce se sprehodim (ali za 5 minut ali potem ko je malica za pol ure) vedno bolj boli ko se usedem nazaj. prav zgoca bolecina. ali naj prakso prekinem in raje pocivam doma ali naj potrpim ce slaba dva meseca. v cetrtek imam ginekologa in mu morem to omenit sam se morem prej odlocit kaj naj naredim. ce bom prekinala pogodbo bom verjetno potrebovala kaksno potrdilo da me res boli, ne?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
8.8.2006 10:57:57   
Anonimen
Jaz mislim, da se o tem pogovori z G. Verjetno je veliko odvisno, zaradi česa te boli križ. Mogoče imaš samo slab stol, mogoče pa je kaj resnejšega. Vsekakor vprašaj G. Jaz na tvojem mestu bi verjetno zdržala še dva meseca, če ne bi šlo za kaj takega, kar bi lahko ogrozilo dojenčka.

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.8.2006 11:10:00   
severnica77
Tejkaz- možno je, da te hrbet boli od nerazgibanosti oz. od sedenja. Tudi mene je, ker sem prav tako velikokrat 8 ur za računalnikom. Ko pa sem začela hoditi na aerobiko pa so težave izginile, tudi če sem sedela 8 ur. Sicer je ta izkušnja iz časa pred user posted image  ...

A katera hodi na nosečniško aerobiko ali telovadbo. V MB je čez poletje ni bilo pa me zanima, če katera ve kdaj se spet prične?

Juhuu hu, jutri pa morfologija ... Spet bom videla svojega cukrčka, žal mi je le, da mojega user posted image  ne bo zraven, ker dela ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.8.2006 11:10:50   
tejkaz
kej resnejsega po mojem ne more bit, ker me boli samo takrat ko sedim tle. ko hodim me ne boli. samo ko se vsedem nazaj me spet zacne. stol mam pa je rekel sef najboljsega. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.8.2006 11:24:05   
emaa
A je v praksi omenjeno število ur, ki jih moraš opraviti ali samo piše tri mesece. Ker se lahko probaš zmenit, da delaš krajši čas in imaš večkrat pavzo, kar bi pri bolečem hrbtu moralo pomagati. Je pa res, da dolgo sedenje položaj le poslabša.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.8.2006 11:27:31   
tejkaz
40 ur na teden, to se pravi 8 ur na dan

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.8.2006 12:29:50   
manetka
Ojla,

pr nas smo pa kar fajn, včeraj sem se prijavila za 3d uz v Postojni in sem kar vesela, da bova šla lahko oba z mojim našega user posted image  pogledat. Sigurno bo bolje kot pri naši G., ki moških zraven ne mara... pa še nas user posted image  full hitro obdela. Zadnjič sem se počutila na pregldu bolno ne nosečouser posted image

Hja no konec jamranja, Zasanjana čestitke za vozek, meni je tudi ta všeč, ampak malo še kolebam med tem in novim Jane, ravno včeraj sem si ga ogledala, pa moram reči, da je dober, no saj je cena tudiuser posted image , malo me pa motijo barve, Spedy od Quinija je veliko bolj šminkerskiuser posted image

Hmm no bodite pridne in čimmanj tegob ter nosečniških problemsov

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.8.2006 13:43:55   
Zasanjana
Dan!
Evo, nekaj mi je priletelo nazaj v glavo.Shorty sem želela čestitati za luliko!user posted image In pohvalit buškota od Ženkice!user posted image Res je lepo okrogel.

Manetka, meni je bil tudi ful všeč ta nov od Jane, pa sem si potem premislila.Zgleda, da imave podoben okususer posted image .

Danes smo bili spet pri G.rekla je, da nas bo Junior najverjetneje presenetil nekaj tednov pred PDP.Tega tudi če mi ne bi povedala, ker me je zdaj strah, da bo kaj narobe.Še vedno smo na 1 cm in na +5 kg.Če jih do konca pridelamo še 10, bo super.

Možek je začel že z načrti za sobico.Odločil se je, da bo septembra prebarval košek in pripravil previjalno mizico in ostale malenkosti.Me ful veseli, da je tako navdušen nad vsem.user posted image

Uživajte v sončku, kolikor ga je še.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.8.2006 13:52:51   
Ženkica
Zasanjana: hvalaaaaaaaaaaa user posted image  user posted image ; a veš da mi ni še nobeden čestital za bušija user posted image , ti si prva, pa sem res vesela user posted image .
aja, pa tut teh problemov nimam, da bi me kdo božal po trebuhu, no ja, razen mojega user posted image ; on se pa itak vsak večer pogovarja s svojo user posted image ; je tok luštkan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.8.2006 15:09:59   
manetka
Spet jaz, kar nekaj me muči zaspanost danes, full čudno pa lep dan je zunaj... pa kar nič se mi ne da počet pa tukaj visim...

Zasanjana kaj te je pa potem prepričalo pri vozičku, da si izbrala Speedya? Hmm meni se je zdelo ko, sem probala malo vozit, da je možno, da je Speedy malo bolj trd, ni tako hudo amortiziran, pa moti me ker nima spredaj unega varovala-palice v športnem delu, Jane jo pa ima... Drugače po zunanjosti in barve so pa speedyi lepši ane? 
Ma jaz bom pomoje še nekaj časa premlevala tele vozičke...

Včeraj sem tudi jaz slikala trebuh- da sem si ga ogldala, hehe ampak moj je tak bolj žogast, sem bila kar užaljena, ker so mi zdej že parkrat rekli, če sem žogo pojedlauser posted image  

Ženkica, sem še jaz pogledala tvoj trebuh, lep jeuser posted image  hehe pa kaj si mi gatke ukradlauser posted image user posted image user posted image  mam enake..

Meni je pa tašča včeraj rekla, zakaj ji ne povemo spola, da se je sigurno videl pa da nočeva... povedat... lalala. Tako,da grem v Postojno na 3D sploh nobenemu ne bom povedala... ker tam se bo pa gotovo videl spol ane?

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.8.2006 15:48:06   
Zasanjana
Manetka, meni se ne zdi tako hudo trd za vozit.Tisto varovalo pa mene niti ne moti toliko, ker ima itak pas in otroka zapneš, pa je mir.Prepričala me je pa hitra zložljivost.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.8.2006 17:39:22   
Naja30
Danes sem imela pregled pri G. Jutri grem pa na test glukoze. Na ta test pošlje moja G vsako user posted image  Zdaj me pa zanima, če boste ve tudi šle, že kaj veste?

Zasanjana, kdaj pa imaš potem PDP? In kaj to pomeni, da ste še kar na 1 cm? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.8.2006 17:50:19   
emaa
Na ta test naj bi šle vse nosečke kolikor vem, jaz ga imam hkrati z morfologijo, želijo se prepričati, da nimamo nosečniškega diabetesa. Ženkica saj sem rekla, da maš luštn trebušček (za izraz trebuh bo še dovlj časa, a neuser posted image ), moj je samo ob straneh malo bolj poln, si pa slikana v tednu, do katerega moram še priti. Saj logično je, da nekje pa moram nosit, če ne naprej, pa zadaj in ob straneh, če sta dva. Vse to pogovarjanje o nakupih me bo spravilo v voljo za zapravljanje, pa bom še malo počakala, vsaj do morfologije, pol pa bom sigurno kaj kupila za dušo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.8.2006 18:56:08   
r1ta
Toliko hvalite bušije, da sem še jaz mogla it pogledat! Bravo bravouser posted image user posted image !!! Za obe! Vampirkouser posted image in Ženkicouser posted image !

Mene je pa kar strah dat slikce gor... Pa ne me vprašat zakaj... Včasih me je strah, da bi se vmes kaj zgodilo... Ah, izgleda da sem malo utrujena...

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.8.2006 18:59:46   
Zasanjana
Mene G še ni poslala na test glukoze.Verjetno še bo, če pravite da grejo vse nosečke.
Naja3, PDP mi je na morfologiji prestavila na 23.11.G je zadnjič ugotovila, da sem že 1 cm odprta in danes na kontroli je pogledala in se nisem nič več odprla.Na srečo.To je to.Mater, res zblojeno pišemuser posted image .

Tiste, ki ste omenile, da pišete spominke knjigice, a to imate navadne dnevnike ali kake posebne knjižice?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.8.2006 21:48:12   
Barbk
Ojla,

čist tako na hitrco, ker sem itak speet utrujena.Petra čestitke za morfologijo, Zasanjana juhej si že back?Naja a ti pa spet via morček-joj jaz tudi še bi....No moje joškice, no ki niso več joškice ampak mega džoške so danes dobile (končno) novo podporo.Sva z lubijem skoraj doktorat naredila in obupala-pa sva končno našla primerne balkončke ups terase za mega dž....user posted image .Oh sem tulk zmatran, da grem kar v mižule.

Lepo pančkajte...lubčka vsem!

Barbk

Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.8.2006 7:59:49   
Strawberrie Cherrie
Dobro jutro user posted image !
No, mi smo se odločili, da bomo vzeli voziček http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3671/Quinny_Speedi_super_set_vozicek_Speedy_SX_2006_kosara_Dreami_vreca_za_noge_torba_Nappy_bag_Olive_Green/-/ ; danes gremo ponj...za maxi cosi pa še čakam - verjetno jo bomo vzeli po porodu, bom danes nakupila še raje kakšno cotiko ali dve, stvar trenutne odločitve :) - punce ali si je katera kupila mrežaste spodnjice? Saj vem, da sicer malo prehitevam, ampak potem se mi začnejo izpiti in ne vem ravno, ali mi bo uspelo do novembra pogledat v trgovineuser posted image user posted image user posted image ; če ste že kaj nakupovale cotike - ali ima H&M in pa te zadeve, ko majo cartih cotike že zimsko kolekcijo - ali boste vse nakupovale od št.56 naprej, oz. ali boste za domov iz porodnišnice vzele št.54? Pa še nekaj - tiste spalne vrečke, kaj si mislite in ali jo ima namen katera kupit? Kaj pa mislite od posteljic vzet pa jogijev? Pa flašk? user posted image user posted image user posted image user posted image Polna sem vprašanj...ampak mene malo že skrbi, če mi bo uspelo vse skupaj urediti...user posted image user posted image ; jutri imamo še G, potem pa upam, da nas bo za nekaj časa pustil pri miru user posted image , sem bila v zadnjih 3tednih 3x! In menda je moja beba popolnoma zdrava, srček bije 200/h, sam jst mam spet prenizek pritisk šmrk šmrkuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.8.2006 9:52:22   
r1ta
Oj london_paris, ti pa si res pohitela!
Čestitke za voziček, mene še to čaka...

Mrežastih spodnjic še jaz nimam, imam pa si jih namen kupiti ko pridem v Slo. (čez teden dni) skupaj z ostalimi potrebnimi zadevami iz lekarne (vložki, alkohol...) Včasih se res obnašam kot da Nizozemska ne premore teh stvari, samo preden jaz mojemu razložim kaj in koliko česa potrebujem sem že v Sloveniji in nazajuser posted image .
Jaz oblekic še nimam, me je pa zadnjič vrag nesel na otroški oddelek v H&M in sem videla, da že imajo zimske stvari. Samo to je tu, v Nl, verjetno pa je v Slo enako, ker takoj po razprodajah šuknejo novo kolekcijo not. Spalne vreče mislim jaz vzet dve. Imam dobre izkušnje z njimi še iz časa ko sem v vrtcu delala... Posteljico boma verjetno tudi kupila v Sloveniji in to tisto večjih dimenzij (140x70), jogi pa bom verjetno dobila. Za nizek pritisk si pa le kakšno kavico spij, ne bo škode!

Imam mogoče katera kakšne izkušnje s potovanjem z letalom v nosečnosti? Malo me skrbi kako bo pritisk prenesla moja bebica...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.8.2006 10:03:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
Imam mogoče katera kakšne izkušnje s potovanjem z letalom v nosečnosti? Malo me skrbi kako bo pritisk prenesla moja bebica...user posted image

Čisto OK, če imaš normalno nosečnost. Jaz kar veliko frčim, no zdaj bom počasi jenjala. Sem pa v 1. nosečnosti še v 8. mesecu letela v Berlin. Tako da ti samo hrabro user posted image

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?