tintara
|
Ej punce. ste face! Me ful nasmejete vcasih, danes npr. si zmagovalka zagotovo, ti Vampirka. Jaz se do poroda nisem nikoli sprasevala, ce je moja bradavica kaj podobna uni iz cuclja, ampak ko sem pa potem gledala reklame od Nuka, ki prav to govorijo, sem se pa vseen mal bolj podrobno pogledala. Ugotovitve? Dojencek bradavico mocno podaljsa med dojenjem in zdaj tudi slucajno nima prave oblike in nima smisla primerjat, ker to ni to. Ko se neha dojit in jo da iz ust, je nekaj casa se razvlecena, ampak ne tok kot je cucelj. Mogoce je med vlecenjem res taka, kaj jaz vem,. nimam rengenskega pogleda, sicer je pa reklama le reklama. Pa vleci se potem ze naucijo, vsaj vecinoma. Ne skrbite. Tudi ce se nimate mleka, ne skrbite. Vseeno, december je se kar dalec, ceprav z vsakim dnem blizje. Ravno zadnjic mi je nea kolegica rekla (ki zdaj veselo doji), da ji je pritekel po 30 tednu. Do tja je pa se nekaj, ane. No, moram nehat, ker naj b9i pospravljala in pokala medtem ko sta moja dva v trgovoni. Pa sem prsibala na net gledat za vreme, a mislite, da sme ga ze preverila? O, ne, ve ste bile prve. Lep dezeven pozdrav, Tina PS: v Leclercu imajo vecinoma ful pocen stvari, ki so za moje pojme primerljive kvalitete kot HM ove. Edino, kar je meni pri HM bolj vsec je, da jih lahko peres pri visjih stopinjah. Ker pri 40 tudi z Arielom ne gre ravno vse ven. Spet rekalama. Drgac 2100 za dva bodija je super ugodno. V HM so tisti zacetni, ki so po trije v vrecki (ne vem ce jih pri nas imajo, takrat smo mi se v Avstrijo hodili) priblizno primerljive cene, morda nekaj drazji (vsaj mislim, minila so ze tri leta), tisti ki so pa posebaj, je pa gotovo en taka cena. Mejte se, ne zapravljajte prevec... T
|