|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
10.8.2006 14:19:02   
X 500
Tejkaz veliko sreče.

Emamair jaz bi na tvojem mestu vzela. Že tako ali tako je potrebno veliko stvari nabaviti kar pa stane. user posted image  pa tko al tko hitro rastejo. Cotke se tut preperejo tko da odplakneš kakršnokoli negativno energijo - če verjameš v to. V najhujšem primeru bo kdo kaj naprej vrgel.

London_paris men tut mal mleko ''nagaja''. Prve dni je kar samo teklo, zdaj pa priteče samo če stisnem (se malo pomolzem user posted image ).

Drugače me pa zanima kdaj ste imele prvi pregled po morfologiji. Jaz sem se namreč v vsem razburjenju pozabila dogovorit z ginekologom kdaj se vidiva user posted image .

Lp
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.8.2006 15:09:59   
severnica77
X 500 - morfologija in sploh vsi UZ pregledi so pri meni neodvisni glede na obiske ginekologa. Ginekolog me samo napoti v porodnišnico na pregled. Torej pri svojem g sem vsake štiri tedne, vmes pa so ultrazvoki ...

Torej, vse ki imate morfologijo, uzivajte ob pogledu na svoje user posted image . no, zdaj pa bomo pocasi tudi ta pregled dale vse skozi.

Kdaj pa je naslednji UZ (za tiste, ki jim G ne delajo večih ampak samo 3 UZ)?

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.8.2006 17:24:25   
vampirka
Vas berem in opažam, da ste same user posted image  (mlekarce) user posted image ... Meni pa nič mleko ne teče - tudi če moj user posted image  cuclja user posted image ... Upam, da bo potem, ko je treba - ker si zares želim dojiti (ravno berem knjigo Dojenje in materinstvo iz srca).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.8.2006 20:38:02   
r1ta
Ah meni še tudi nič ne kaplja in curlja. Pa vsako jutro majčko prečekiram, zvečer pa modrček... Bo že, upam! Čeprav me je pred enim mesecem ena znanka pošteno razkurila. Rekla sem namreč, da  nameravam dojiti do enega šestega meseca otrokove starosti (če bo dovolj mleka seveda) potem pa bi jaz počasi začela odvajati, pa je rekla, da če že zdaj tako razmišljam potem ne bom nikoli imela mleka... Madona, saj nisem rekla, da ne bom dojila... Vsekakor pa ni vse od moje volje odvisno... Mi grejo včasih pametovanja od mladih mamic (ki mislijo, da če so enkrat rodile vedo vse o vsem in vsakem ) pošteno na živce. Saj pa nismo vse iz istega testa!

Uf sem se razkurila...

Danes sem se cel dan učila, popoldan pa sem malo pospravljala in ugotavljam (tako kot ve) da za isto dozo dela potrebujem enkrat več časa. Pa nerodna in okorna sem postala, potem pa me še hrbtenica začne boleti in pobrišem po tleh eno sobo pa se vsedem za deset minut, pa pobrišem drugo sobo pa se vsedem za deset minut... Ojoj... Bebica pa skače po mehurju in veselo brca. Očitno mi pomaga in briše pajčevino znotraj...user posted image

Nič babike, grem palačinke pečt... Pa si jih bom z nutello namazala. Tako!

Dijo do jutri!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.8.2006 20:56:22   
Barbk
Čer,

tudi meni iz džoškic še nič ne curlja.Mende bo že...Ja R1ta tuda jaz opažem, da nisem več tako produktivna kot kakšen mesec nazaj.Saj zjutraj še gre-ponavadi v službi še na kakšno dobro muzko pomigam, če ni še strank in veselo delam.Okrog 12 pa moje telo že nekako tako tuli batery low!!In potem se ob 18 še komaj do doma privlečem.Tole stanje na nogah me res fajn zdeluje.Danes je bila pri meni prijateljica, ki ima rok konec avgusta pa je taka lepa nosečka ko ena veliiikaaa žoga.Pravi,da komaj čaka porod...Ji čisto verjamem, ker buškota ima pa res veliiikeeega!user posted image Nič bejbe grem še malo Tv pogledat potem pa hitro pod kovtrčka.
Prijeten spanec...

Barbk

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.8.2006 7:46:23   
tejkaz
mi bomo meli pa puncko!! :) bomo mal dvignali tole decembrsko povprecje. :) ja puncka je zelo zivahna. ma ni bla sekundice pri miru tako da smo mogli kar en cas gledati in ugibati ali je kaj med nogami ali ne. je kazala jezicka, odpirala usta, se bozala po obrazeku, skratka najlepse in nepozabno dozivetje za oba naju. gregi je bil cisto navdusen, meni sta pa kr dve solzici usle. no s puncko je vse v redu, ima lepe mere, vse prsteke vse rebre, v glavnem popolna je. dobila sva tudi slikico na kateri se ravno boza po glavici in se okrog 20 filmckov dolgih 2-5 s. tako da lahko vse gledava se enkrat in se enkrat in se enkrat,.... sem bila pa malo kregana. sem se za 3 kg zredila v 4 tednih. baje da ne smem s takim tempom nadaljevat. pritisk je super, voda je super, kar se pa kriza tice. baje da morem samo vaje delat in naj me vsaketoliko casa kdo zmasira in bo dobro. pac tole sedenje 8 ur ni dobro in potem smo ugotovile da ima mogoce tudi jogi malo prste vmes. imamo namrec nov jogi. takrat me je prvic zacelo bolet. no vceraj smo potem prakticirali masazo. uf kako je pasalo. ma ne pretiravam, res mi je danes kar bolje. se se javim kaj tekom dnava, drugace grem pa spet v velenje cez vikend in me spet ne bo do ponedeljka. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.8.2006 8:05:52   
X 500
Tejkaz čestitam za pupiko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zgleda da bo letos velik babnic user posted image .

Severnica 77 hvala za odgovor user posted image .

Drugače pa R1ta dojenje 100%, do kdaj bomo pa vidli. Ja drugač je pa prav smotan ko ti začnejo kakšne mamice - al pa še huje babice pametovat kako kaj delat al pa celo kako se morš počutit user posted image .
Jaz zaenkrat nimam nobenih težav razen lenobe za učenje user posted image .  
user posted image  moje december bo hitro tu! 

Grem dalje delat. Lp

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.8.2006 8:42:05   
tintara
Zivijo punce!
Letos bo res leto punc. Saj je prav tako, so prej imeli fantki kar nadvlado. Pa se parcek bo pri nas baje! user posted image

Danes je moj zadnji dan pred dopustom, vreme bo baje bolj kislo, kopalk skoraj ne rabimo s sabo jemat. Ampak spocil se bomo pa vseen, vsaj od sluzbe, ker bova itak z malim bolj sama ko ne, nas ocka bo delal dalje.

O imenih sva midva nekaj filozofirala in sva za punco naumila eno izmed moznosti Nadja (poleg se ene treh ali stirih). Najbrz sva to omenila tudi nasemu malemu, ker zdaj ko pride z vrtca vedno klice NAdija, Nadija (poudarek da na i). Pa pravi, da mu je vzgojiteljica rekla, da bo njegovi sestri tako ime user posted image  No, potem bo pa najbrz ze res. Tako da zaenkrat zgleda, da bomo imeli Nadjo. Zadnja resnica glede spola in imena bo pa tako sele v porodnisnici dolocena.

Emamair: meni so rekli, da takrat ambulanta ne dela, je baje na dopustu. Ker drugace bi tudi jaz imela ta datum. Mogoce je pa kej zamustrala, kaj jaz vem. Pri eni je gotovo, ane.

Nic punce fajn se mejte, se slisimo cez kakih 14 dni, najbrz malo prej. Uzivajte, bozajte trebuske...

Lp, Tina

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.8.2006 9:11:10   
Strawberrie Cherrie
No, mi imamo morfologijo danes...in smo ful živčni!!! Se mi zdi da še mali user posted image ne brca s takim veseljem, kot ponavadi

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.8.2006 9:18:38   
severnica77
Tudi meni še nič ne curlja ... Po moje še je čas za to. Tudi midva sva se že pogovarjala o imenih. Imam dva predloga, vendar nisva nekako prepričana. Če bo šlo tako dalje, ne vem, če bova pogruntala kakšno ime user posted image ? Ta čisto novodobna mi preveč niso všeč, starejša so zlajnana ali pa niso po mojem okusu ...

Glede pametovanja pa tako. Moja najboljša prijateljica k sreči ne pametuje, ampak daje nasvete, če jih želiš ali pa pove kakšno zanimivost ... res je the best. Ima pa že dve punčki. Res pa lahko naletiš na takšne, ki so najbolj pametni na svetu. Kaj hočemo, upam da me ne bomo takšne, ko bomo mamice.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.8.2006 9:52:43   
r1ta
Tejkaz jupiiiii!!!user posted image  Čestitke za super rezultate! In za pupiko! Sem pa na morfologiji tudi jaz spuščala (solzice).user posted image

Tintara, Nadja je meni osebno zelo všeč. Ne pogosto ime, pa zelo mehko in nežno se sliši...

Midva imava imena že tudi naštudirana za oba spola, čeprav že dolgo vema da bo bable. Bo pa naša pupa imela dva imena, kar je nekako normalno za Nizozemsko. Na pregledih včasih prebiram kartice, ki jih babicam pošljejo novopečeni starši s slikicami in imeni dojenčkov in imajo nekateri otroci po pet imen. Too much!user posted image No, v družini mojega dragega imajo navado dajati po dva imena, tako da bo tudi naša pupa imela dva, uporabljali pa bomo samo prvega. Drugo je bolj tako, za afnanje ko bo velika se mi zdi... Hja pa drugo ime za punčko je dala takorekoč tašča, na podlagi njenih sanj in nama je všeč, za fantka je pa moj ati že lani jeseni sanjal, da mora skrbeti za svoj vinograd, da bo imel mali Thomas grozdeka za papat, ko bo prišel k dediju na obisk. Pa čeprav se mi še sanjalo ni, da bom noseča...user posted image  In tako smo se odločili da bo nekaj+Thomas...

London_paris točno vem kako se počutiš. Vse bo vredu. Bebica pa je umirjena danes, ker mislim da čuti, da te je strah. Enako je bilo pri meni in mi je potem še samo nabilo občutek strahu. Potem pa je naša plavalka oz. skakalka tako hitela migljati, da jo je stric komaj lovil z ultrazvokom... Vse bo okay! Veliko užitkov ob štetju prstkov, rebric in ostalega, pa poročaj kako je šlo!

x500, se ti v lenobi pridružujem! Ampak stiskam in se res silim h knjigam. 21.8. imam izpit iz nemščine, tako da se mi zdi, da že kar znam kakšen stavek skupaj zašprehat...user posted image  Samo strokovni izrazi mi ne grejo najbolj v glavo...user posted image

Grem se raje učit!

Pa pa

(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.8.2006 11:49:43   
tejkaz
nasa mala pupika bo pa eva. za puncko sploh ni bilo problem izbrati imena, ceprav sva nekaj casa mencala men emo in evo ampak sva se nakoncu odlocila za evo, ker ima prijateljica emo. bil je problem za fantka. ampak sedaj ni vec. da bi se pa zmotili pa upam da ne.
tudi meni so bolj vsec ta nasa imena. ena sosolka je dala svoji hcerki ime trisha. no dobro, sej ime je lepo nic ne recem, vsako ime je po svoje lepo, ampak jaz vem da tako svoji hcerki ne bi dala imena.
komaj cakam da bo danes konec sluzbe da grem kupit en roza pajacek ;)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.8.2006 12:09:02   
anckabancka
Se še jaz malo javim, da ne boste pozabile, da obstajam. Rok imam 31.12 oz. 11.2006 in potem sem malo pri vas, malo pa pri januarčicah. vidim, da vas je že veliko imelo morfologijo, jaz jo imam šele 22.8. Že pridno odštevam dneve. Upam, da se bo videl spol, ker še nič ne vemo. Imam pa občutek, da bo spet fantek, ker je tako živahen.

R1ta, ne skrbi zaradi mleka. Meni je začelo curljati šele tam nekje zadnji mesec pred porodom, pa še to ne velikrat. Dojila sem ga pa do nedavnega, ko je bil star 12,5 mesecev, potem pa sem se odločil,a da ima dovolj. Pa mož je hotel moje zize malo tudi zase user posted image Itak bojo kmalu spet polno zasedene.
jaz sem tudi mislila, da bi po 6 mesecu počasi nehala dojit, ampak mali ni hotel nobenega drugega mleka. In sem se ful trudila, da je pri meni kaj dobil. Še sedaj samega mleka ne pije, niti kakava... Kar dobi mlečnega je v jogurtih in čokolinotih, sirih... Zato sem ga kar dojila, čeprav bi se on sam pri 8-9 mesecih odstavil, če bi mu pustila.

Kupila nisem pa za prihajajočega člana čisto nič in niti nimam želje po tem. Moram za našega 13 mesečnika toliko stvari kupovat, da me vse mine. Kar naprej je nekaj, septembra gre pa še v vrtec in bo treba garderobo povečat, pa nabavit copatke, čeveljčke za jesen... Pa še tako hitro vse preraste. Čeveljčki niso za 2 meseca, pa tako pregrešno dragi so. Od drugih pa dobim zelo malo. Res fino, ker za drugega user posted image imam pa že res skoraj vse od prvega...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.8.2006 12:27:22   
Strawberrie Cherrie
No, mi smo nazajuser posted image user posted image In 100% smo videli eno uho user posted image user posted image - lepo prekrasno uho! Drugače vse štima - možgančki se pravilno razvijajo, hrbtenica OK, ledvičke OK, srček OK, bije in ima vse sestavne dele, težek je ŽE 438g, želodček smo mu tut zmerli, lepo se je vidla popkovina, glavo je vztrajno tiščal v obratno smer, tako, da noseka pa okic in tega nismo videli :( šmrk šmrk ; videli smo pa testise, ker mu je ritka štrlela navzgor, tko da je rekla G, da je 97% prepričana v user posted image ...
No, kar se pa mene tiče, pa ni vse tko popolno - pritisk mam še vedn nizek - 90/65; hemoglobin 106, sladkor 3 - v glavnem spet tabletke dobila, spet napotke glede borovničevga soka - ko ga niti ne morem več pit, tolk sem ga spila...aja, danes je sestra rekla, da menda tut jagodni sok pomaga - pa špinačka NJAMI, sam vsaki dan je pa tut ne morem jest...in čez 7tednov me čaka injekcija...sem namreč RHd -, moj pa rhd +... aja, pri vsem tem pa je rekla, da se je zdej moj urin poštimal in menda je OK (razn to, da bi lahk mal več pila user posted image )
Preživeli smo in zopet mamo 2 slikici več!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.8.2006 13:46:55   
tejkaz
user posted image user posted image user posted image čestitke london_paris za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.8.2006 14:17:11   
Ženkica
Naši punčari bo pa ime Kaja; najprej, sva hotela dati ime Klara, pa so nama jo kolegi "ukradli". ČE bi bil pa fantek bi bil Miha. Sicer pa mi je zelo všeč tudi ime Ema. Mogoče ga bom prišparala za drugo rundo user posted image .

No, jaz imam v ponedeljek ambulanto za sladkor; moja G da vsako nosečko na ta pregled, so mi to še izrecno poudarili ko sem bila na zadnjem pregledu, tako da sploh ni važno kok je nosečka velika, težka, stara ipd.

Včeraj sem v Leclercu gledala ene bodije; punce, dajte mi nekaj povedat; 2 bodija v kompletu z dolgimi rokami, z zapenjanjem na preklop, seveda za novorojenčka stane pri njih 2.100 sit. No, kakšna je to cena, a je to velik al mal. Tut sanja se mi ne. Kakšno so kaj cene; baje se splača v H&M pogledat, še posebej v Celju so baje zelo dobro založeni, veliko bolje kot v LJ.

Sicer pa prav uživam ko je tako grdo vreme; vem, sem mal čudna, ampak meni pa tko paše ker je hladno, lahko vsaj diham normalno, pa še veliko nosečniških cunjic za jesen in zimo sem podedovala, poletne pa so mi že vse premajhne, tako da mi tole vreme res odgovarja. Edina stvar ki jo pogrešam so sprehodi, v tem dežju se mi res ne ljubi zunaj hodit.

No, pa lep vikend vsem skupaj.

Ženkica

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.8.2006 22:14:46   
r1ta
Čuj Ženkica ne se zezat! Bo pol Ljubljane in Maribora priletelo v Celje v H&M, pa bojo vse razgrable!user posted image  To moraš bolj diskretno povedat, malo okoli ovinkov... Nimam pojma kako je z otroško konfekcijo v Celju, z zagotovostjo pa lahko trdim, da imajo v Celju bolje založen oddelek za nosečnice kot pa v Rotterdamu, kjer sem brez heca visela in čekirala cotke zame vsak teden... Šele pred kratkim so tu dobili ene hlače, ki so v Celju bile že v začetku prejšnjega meseca. Res!

London_paris bravoooooouser posted image ! Čestitke za user posted image ! No lepo! Bo naša imela kaj za izbirat čez ene 20 let, ko bo prišla na dopust!

Anckabancka hvala! Si me pomirila. Sem že malo čudno gledala moje melone, ki so tako zelo velike,  pa da mlekca ne bi dale pa tudi ni vrag...user posted image

Lepo nočko vsem!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
11.8.2006 23:17:54   
vampirka
Punce - dober večer! Najprej vsem, ki ste včeraj in danes prestale morfologijo - čestitam za user posted image  ali user posted image !!! user posted image

Mater sem jezna na dopuste (pa ne svojega user posted image ) - zdravnikov. Jaz imam morfologijo šele 24.8. (ko bom dopolnila polnih 23 tednov) user posted image ...no, baje da je takrat še OK.

Sem pa naredila danes eno "neumnost"...moj dragi na službeno pot (jutri se mu pridružim user posted image )...jaz pa po trgovinah - samo gledat! In pridem v baby-center ter vprašam kdaj bodo dobili GT3 voziček in prodajalka meni: gospa, ravno danes smo dva dobili - sta še po tej promocijski ceni (eden od teh je bil moje barve user posted image ) in lahko vzamete na 6 obrokov brez obresti (če imate diners ali amex kartico)...in - katera ugane kaj sem naredila???????????? user posted image user posted image user posted image ...no, ko je bil voziček že v avtu, pa se jaz spomnim, da bi mogoče mojega user posted image  poklicala in mu povedala user posted image ...ja, je bil hud - je rekel, da me bo jutri user posted image ...in to po nagi user posted image ! Jaz pa sem sedaj 2 uri študirala (in naštudirala) naše novo prevozno sredstvo v nulo - ja, vsake pet minut ga hodim občudovat v sobo (vam v bližnji prihodnosti kako fotko objavim) - res je dober!!! Ni mi žal, da sem ga kupila in še manj mi je žal, da jih bom jutri zaradi tega po riti fasala user posted image user posted image user posted image  (komaj čakam user posted image )! No, sedaj mogoče zgleda kot da jaz vse takole na lastno roko - ampak moj možek je voziček že videl, le kupit sva ga nameravala šele čez mesec ali dva..........no, pa čisto po slučaju sem kupila še eno flaško od aventa in eno dudico od nuka (s silikonskimi cuclji). Razlog je pa tako odbit - ampak mogoče se je katera izmed vas tudi že vprašala (tiste, ki pričakujeta prvo user posted image ) - ali je moja bradavica vsaj približno tako velika kot oni cucelj na user posted image ??? Ne se mi smejat - ampak me je bilo sram kaki kolegici reč: daj prosim malo moje zize poglej - a misliš, da bo šlo s "temle" dojit....ali pa: a si lahko malo sposodim cucelj od tvojega otroka, da ga primerjam s svojo bradavico user posted image user posted image user posted image user posted image ...........ja, saj me je sram user posted image user posted image user posted image , ampak kaj zdaj?

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.8.2006 10:27:50   
tintara
Ej punce. ste face! Me ful nasmejete vcasih, danes npr. si zmagovalka zagotovo, ti Vampirka. Jaz se do poroda nisem nikoli sprasevala, ce je moja bradavica kaj podobna uni iz cuclja, ampak ko sem pa potem gledala reklame od Nuka, ki prav to govorijo, sem se pa vseen mal bolj podrobno pogledala. Ugotovitve? Dojencek bradavico mocno podaljsa med dojenjem in zdaj tudi slucajno nima prave oblike in nima smisla primerjat, ker to ni to. Ko se neha dojit in jo da iz ust, je nekaj casa se razvlecena, ampak ne tok kot je cucelj. Mogoce je med vlecenjem res taka, kaj jaz vem,. nimam rengenskega pogleda, sicer je pa reklama le reklama. Pa vleci se potem ze naucijo, vsaj vecinoma. Ne skrbite.

Tudi ce se nimate mleka, ne skrbite. Vseeno, december je se kar dalec, ceprav z vsakim dnem blizje. Ravno zadnjic mi je nea kolegica rekla (ki zdaj veselo doji), da ji je pritekel po 30 tednu. Do tja je pa se nekaj, ane.

No, moram nehat, ker naj b9i pospravljala in pokala medtem ko sta moja dva v trgovoni. Pa sem prsibala na net gledat za vreme, a mislite, da sme ga ze preverila? O, ne, ve ste bile prve.

Lep dezeven pozdrav, Tina

PS: v Leclercu imajo vecinoma ful pocen stvari, ki so za moje pojme primerljive kvalitete kot HM ove. Edino, kar je meni pri HM bolj vsec je, da jih lahko peres pri visjih stopinjah. Ker pri 40 tudi z Arielom ne gre ravno vse ven. Spet rekalama. Drgac 2100 za dva bodija je super ugodno. V HM so tisti zacetni, ki so po trije v vrecki (ne vem ce jih pri nas imajo, takrat smo mi se v Avstrijo hodili) priblizno primerljive cene, morda nekaj drazji (vsaj mislim, minila so ze tri leta), tisti ki so pa posebaj, je pa gotovo en taka cena.

Mejte se, ne zapravljajte prevec...
T

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.8.2006 15:28:35   
manetka
Madonca kašno vreme za nikamor, a vas že kaj zebe?

Jaz sem pra pravkar vidla en lep vozičk k sm gledala albume, vampirka full je lep, ćestitke za tko hitr nakupuser posted image  Madonca zdej vas ma pa že full vozičke, ja se vid de gremo kr vztrajno naprejuser posted image

A si bla že tepena, sm se nasmejala, ko sem brala touser posted image user posted image user posted image

Hehe sam je pa res prov kul voziček, si ga morm iti v živo pogledat.

Pri nas tudi še ne curlja niti ne kaplja, razen dežja zunajuser posted image .

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.8.2006 17:35:29   
Strawberrie Cherrie
Lp punce!
Men se tut 2tisočaka za 2 bodija ne zdi pretirana cena - večji je problem ker se men za mojga user posted image nič ne zdi pretirana cena - še hujš (to pa pravi moj dragi ljubi 'ded') je pa to, da se mi menda celo za mojga pesota (beri:psa) nič ne zdi pretirana cena user posted image user posted image - sam je moj lubi kuži zdej res malo prikrajšan, ne dobi vsak dan neki novga šmrk, šmrk - sem pa tut ugotovila. da resnici na ljubo ne opazi nobene VELIKE razlike (malo že...user posted image ) med uno tapravo pasjo žogco al pa pasji frizbi in pa med kakšno 'znucano' teniško žogco ali starim frizbijem user posted image - sam da je neki za žvečit!
No, glede na to, da smo 97%, da bouser posted image - in upam, da bo naš fant user posted image pameten in lep in očarljiv in vse to - in seveda da bo malo tudi pokora - no mora imeti rpimerno ime...POJMA NIMAM KAKO MU BO IME! Malo me panika grabi!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.8.2006 13:56:26   
r1ta
Ojla ženskice!

Javim se vam na hitro, da povem, da je bilo včeraj na 4D UZ zelo lepo. Vse je vredu, pupa (zdaj smo 100% da je user posted image ) leži z nogami nad glavouser posted image in se pridno igra z ročicami in sesa zapestje (ker je palec še premajhen), pridno pije in zeha ter si mane oči. Sicer je bila prav v času počitka, ampak smo jo malo zrukali pa se je zbudila. Za svojo starost je dokaj velika (prehiteva baje za dober teden), težka je 483g, ima dolge nogice in majhna stopala, velik trebušček (po mamici) in majhno glavico, kar je nadvse ugodno za porod.  Če bo šla z rastjo tako lepo naprej bo imela verjetno kar zalita lička (po atiju)user posted image .  Ja, leži pa postrani od desne strani zgoraj proti levi spodaj...

Lepo nedeljo od naju dveh!

Dijo!

(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.8.2006 14:50:31   
Anonimen
ce je moja bradavica kaj podobna uni iz cuclja, ampak ko sem pa potem gledala reklame od Nuka

Ej, tintara, ne vem, kaj ti misliš, ampak jaz sem bila pred 1. nosečnostjo naravnost zgrožena, ko sem gledala tisto Nukovo fotografijo - bradavica je bila tako grozna na pogled, da raje sploh nisem premišljevala o dojenju. No, potem pa sem več kot 1 leto lepo dojila in sploh ni res da bi bila bradavica kdaj taka. Madona, kot da bi imela bazuko na koncu dojke user posted image

Skratka, nimam pojma, od kod so vzeli tisto sliko. S kakšnega govedorejskega priročnika user posted image

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
14.8.2006 8:16:33   
X 500
Joj vidim da čeprav je bil vikend ste kar lepo pridno pisale. Midva sva šla pa malo kmeni domov pogledat tko da je bil bol na izi vikend. Malo čveka pa malo lenarjenja...

Mam pa eno vprašanje. A se mogoče kateri naredi da ji trebuh otrdi? Men se je zdajle eneparkrat naredilo da je trebuh ratal kot žogica, pa čist trd. Mami mi je rekla ko se je njej to pri drugi nosečnosti naredilo, je mogla it v bolnico.user posted image  Bom danes ginekologa poklicala kako pa kaj. Sej optimistično gledam malo straha je pa vseeno.
Vam javim...

Lp
X

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
14.8.2006 9:01:09   
r1ta
X500 meni tudi trebušček otrdi tu in tam in vse skupaj spremlja rahla bolečina, kot pri menstrualnih krčih. Ponavadi letim v posteljo in vsaj pol ure počivam, pa mine. Sem pa že imela pomisleke na lažne popadke. Sicer imam pa jutri pregled in bom vprašala ali so to lažni popadki ali je morda malo povezano z utrujenostjo in pa morda s prebavo. Vsekakor pa poročaj!

Danes ponoči je naša bebi tako brcala, da me je, če verjamete ali ne, zbudila. Pa spet se mi ogromno o otrocih sanja in v sanjah se pogovarjam z mojo bebico, ki pa nima neke določene oblike, obraza, bolj tako, ja no, kot da se pogovarjam z njeno dušo. Globoko skratka... Bom morala kakšno knjigo o duhovnosti prebrati, ki zadeva te stvari... Sicer se mi pa zdi, da sem že zdaj tako zelo navezana na bebico in jo imam že zdaj tako zelo rada, da se ne da opisati. Sem zadnjič po 4D UZ pol ure tulila, ker sem videla na UZ da je popkovnica pritrjena name čisto blizu njenega vratu in me je bilo potem nepopisno strah, da bi se bebi zapletla v popkovnico. Tudi razlaga ženskice, ki je delala UZ (da se to ne more zgoditi med nosečnostjo temveč le pri porodu) me ni  kaj dosti pomirila. Včasih malo paničarim, vem... Hja in ko smo bebico zbujali na UZ, da bi se premaknila, je tista ženskica pač malo pritiskala na moj trebuh in sem na UZ videla, da se tkivo v bistvu dotika bebice in me je bilo takoooo zelo strah, da bebico to boli, da sem skoraj pobegnila z mize...user posted image

Spet sem napisala pol romana!

Lep dan!

R & ?

(A. Einstein)

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?