tintara
|
Zivijo punce! Prebrala sem ene 5 strani novih mailov, pa se zdaj bolj mal spomnim katera je kaj pisala in kaj nasploh ste pisale. Zbirate vozicke, super. To je fajn, ampak mi bomo baje enega quinija dobili od sestre (3 kolesnik), za sedet varianto pa imamo od prejsnjega mulota. Tak da 100 jurckov damo na stran za hisko na primer. Se je moj dragi odlocil, da jo bo treba enkrat kupit in zdaj nece nic zapravljat. Ce se spomnim par let nazaj, pa sploh ni hotel slisat o hisi - ja, otroci in guzva vse spremenijo. Naja 3, cestitam za ne sladkorno. Mene test tudi caka (nisem predebela, pod 35, nimam sladkorne ali alergij, imam pa previsok pritisk, ampak mislim, da je test pšri nas kar za vse nosecke) in sicer v zacetku septembra. Pri prvem sem ga tudi imela in mislim, da je bil rezultat 6,6; ocitno kar nekaj pod mejo. Sam takrat mi sladko ni nic kaj disalo, zdaj pa bi sam sladkarije jedla. Temu primerno +5 kil. Emamair, kdaj imas test? Morda se vidiva? Baje da konec avgusta ne delajo (14. 8. se delajo, potem pa dva ponedeljka ne in na naslednjem sem ze jaz, torej mislim, da 4 septembra). Je pa test ogabno sladek in mal je zoprno, ker ne smes nic pit vmes, pa za cakat je eno uro. Se pa prezivi, verjetno je tisti 3 urni precej bolj zoprn. Aja, Supermami, vse najboljse! Drugo leto se ti pri okrogli obletnici pridruzim. Tortice so, predvidevam, pasale, a? Pa da se malo pohvalim. Vceraj sem zakljucila s tereni!! Morda grem se kdaj, ampak tisto bo samo super bonus in ce se mi bo res dalo.... Dost mam, 3 dni po 13 ur dela - dans pa mal bolj bluzim. Ok, zdaj pa sibam, na wc! Mejte se, cau bau. T
|