miaxxx
|
No, pa da še jaz malo počvekam... Ste tako pridne s tem pisanjem, meni pa kar ne gre in ne gre. No avtosedež bomo prestavili za sovoznikov sedež. Mi smo kar veliko na cesti tako, da je najbrž normalno, da naletimo tud na kakega norca, ki se med vožnjo po telefonu pogovarja in gleda nekam v tri krasne Naš lump pa zelo dobro ve zakaj je kahla. Zdej, kadar ga tišči kakat se kar okol mene mota in se začne napenjat, pol ga pa vprašam, če ga kakat tišči, pa sam roke dvigne in že šibava. Redko redko da se v plenico pokaka. Mogoče petkrat odkar hodi na kahlo, pa še to je blo takrat, ko je bil bolan ali pa v varstvu. Zdej je postal pravi mali nagajivček. Točno ve kaj ne sme in potem se loti prav tistega in me gleda in zraven odkimava... Zna pokazat kako je velik, kako ga glava boli, ploska, maha, oponaša muco in kužka, ter seveda avto... Zadnje čase mu je pa zelo zanimivo pluvati pa na silo kašljati in kolcati. Hodi še ne... se pa zelo lepo postavi na noge in zelo lepo gre iz stoječega v sedeči položaj (parkrat je fajn padel, pa je ugotovil, da mora bolj pazit), ob opori nardi kakšen korak ali dva. Po štirih pa šiba kot raketa Aha pa da še pokomentiram ta materinski dan... vse tiste, ki ste bile razočarane nad dragimi... ne bit preveč hude, vi same točno veste, da ste najboljše mame svojim malčkom!!! In edino to šteje. Jst tud nč nisem dobila od mojga ampak nisem bla jezna, ker mu vedno govorim, da mi nobena rožica ne more pomagat tako kot on sam. Rajši vidim, da je v splošnem prijazen pa dober do mene, kot pa da bi mi enkrat na leto prinesel rožico. Jst na te praznike nč ne dam, jst mam praznik kar vsak dan! Samo da smo zdravi, pa smo veseli Uuuu... eni aprilčki bodo pa zdej zdej praznovali. No, mi smo bli "komaj" 11 mesecev... pa sploh ne vem kam gre čas tako hitro... dnevi kar letijo. No, zdej pa letim še jaz... kuhat pa to... Pa pa
|