ČebelicaMaja v služb
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Mojega dragega kužata Aska ni več. Sem tako žalostna, da mi bo počilo srce. Pa še brez dragega sem, sploh ne vem kako naj mu povem, ko se bova kasneje slišala. Alička, iz vsega srca sočustvujem s tabo. 15.maja bo eno leto, kar moje 15 letne huskice ni več (naša Hana Ela je bila takrat stara šele en mesec in 2 dni), pa je tako, kot bi bilo včeraj...še vedno mi pridejo solze v oči... sčasoma bo bolje, je pa hudo in brez tega pri teh naših srčkih ne gre...mojo kužo je zadela kap in smo jo morali uspavati...žal...spomini pa ostanejo in živijo z nami. Tudi moji prijateljici se je pri Malamutu zgodilo enako kot tvojemu Asku, potem je pa posvojila eno zapuščeno huskyco in jo ful ful vzljubila... Tudi mi bomo imeli še kužka, ful pogrešam sprehode in vse kar spada zraven- še vedno najdemo dlake po stanovanju, pa se jih ful razveselim...kakor, da je Cita še vedno z nami... boli pa vseeno... DRŽI SE! Krista, jaz fotografije naročam pri HArtlauerju v City Parku v Lj.- lahko jih dobiš po pošti ali jih dvigneš v trgovini, so poceni in ful lepe fotke- po 16 sit: 10*14 - link: http://www.hartlauer.si/ (poglej pod ePhotoLab) Mojčika in ostale- kakšno torto ste naredile, da so jo lahko jedli naši malčki- kaj posebnega, al navadno, s smetano in vsem kar paše zraven? Sicer pa vsem ki ste že praznovali želim vse najboljše in kar se da uživaški prihod v drugo leto svoje starosti! Mene pa ful skrbi, kaj je z našo pediatrinjo... je na bolniški že 2 m in smo spet prestavili naš sistematski pregled, tako, da sploh ne vem kaj naj naredim- ker pa sta še dva druga pediatra na bolniški, jemljejo samo nujne primere... mi pa čakamo in so se nam pojavile neke pikice po ličkih in rokicah, ki sicer ne srbijo (mislim, da je Marelica al pa Maychika enkrat tud pisala o nečem podobnem)- ampak vseeno mislim, da ima alergijo na nekaj... sej bi bilo čudno ker sem jaz astmatik in imam miljon alergij na vse živo (zdej ko sem "stara" je sicer bolje), pa imamo sedaj te pikice že par mesecev... Skratka s temi zdravniki je res grozno- pediatrinja na bolniški (pa smo sicer ful ful zadovoljni z njo), sem se hotela naročit pri ginekologinji (tudi krasna zdravnica)- je šla v pokoj, drugi, ki so OK, imajo pa vse zasedeno, se hočem naročit na zobarja, je šel med privatnike z astronomskimi cenami- katastrofa, aja- kličem druge zobarje s koncesijo- vse polno... v ZD pa ne grem več, ker se mi je tolk zameril zobar- sem čakala 5 ur, je rekel da je vse OK, potem sem mu pa sama luknjico za popravit pokazala- je pa rekel, ja tole bi pa res lahko popravili No toliko zaenkrat...me je ful ganila Alička, pa sem se morala oglasit, ker točno vem, kaj preživljaš- v naročju pa mala pikica, ki ne razume, zakaj mami joka
|