Nenya
|
Zdravo punce, aprilčiče in aprilčki! Vsem vse najboljše in varne korake v krasni svet. Pišem vam od doma, sem na bolniški že od četrtka, me je zvilo v križu, po domače -heksenšus, zakaj ne vem, ker se pazim da glih kakih težkih stvari ne dvigujem , pa to, Mina je pa itak mušja kategorija . Mina mora žal biti v varstvu, ker je jaz ne obvladam s takim hrbtom, zdaj je že bolje. Mina je shodila in zdaj že veselo mašira sem in tja, čeprav se še vedno rada tudi kam plazi, ker je ful hitrejša, kot če hodi. Pa zdi se mi da je vidno postala otrok, ma osebnost in postaja 'velika' punca, ni več tako dojenčkasta. Tko ste pridne s pisanjem, da vas sploh ne dohajam, tolk se dogaja. Barba upam da se bo Meti kar najhitreje izboljšalo, Mychika čim manj stresno selitev, Krista upam da gre Kristjan zdaj raje v vrtec, Eya, upam da Žiga je za dva in nima več težav s kakanjem ... Sori vsem, ki jih nisem omenile preprosto preveč napišete, ti, ti čveke ! Mojčika, vem kako je lahko v šoli, sem namreč pripravnica in kakšne dneve je noro, ko nadomeščaš kar vse po vrsti, pol pa nekaj dni le sedim tam in razmišljam zakaj ne morem biti pri Mini, če me nič ne rabijo, grrr . Aprilke nosečke, a se vam že kaj trebušček vidi, men se je zdaj naenkrat ful povečal, pa še tako vroče je, da ga bomo kmalu morale mal pokazat, a ne? Jooj, ne mi luštov z morjem delat, mi gremo za 1. maj na slovensko obalo, v glavni sezoni pa ne vem kako bo, ker bom že kar visoko noseča, in če bo prevroče ne bomo rinli tja! Bo tale prvi maj ena testna varianta, Mina je sicer zelo pridna, zdaj (šele) ji uvajamo navadno mleko, in ga je kar ok sprejela, spi tudi OK. a je že katera od tistih, ki smo našim dali dude razmišljala o odvajanju, men zadnje čase Mina namreč joka ponoči, ker pljune dudo ven in jo ne more sama najti in zato pač moram jaz vstati, no zdaj je pač ŽS, ker jaz nism mogla zaradi hrbta. Upam da se bo unesla. Naj mi katera od tistih, ki že hodite da nasvet kje na gorenjskem lahko kupim kakšne kvalitetne čevlje za tamalo, sem spraševala v pikapolonici in nimajo čevljev sploh. Kje lahko kupim cicibanke, naprimer, al pa geoxice?.A ste kupile kaj včje, kako ste to sploh izvedle so bili tamali z vami ali ste jim obrisale nogico, kako? Tudi jaz Mini še ne bom dala odprtih sandalčkov, ker se bo po prstkih popraskala ko se plazi. Bom pa še mal pobrskala po linkih od Mojčike. Lahko pišete tudi na ZS. Še to se moram pohvalit, vem da se enim izmed vas ne bo zdelo nič spešl, pa vseen. Mina se kopa v taveliki banji, nič ni bilo problema iz tamale v taveliko in pusti nama, da jo s tušem po glavi, jo našamponirava in spereva, sploh je ne moti, da ji voda teče po obrazku, in tudi s fenom ni problemov, bova pa morali k frizerju, ker ima že res dolge laske. Minina 2. torta je bila homemade tko da je nebi kazala, ker glih nisva neka slaščičarska mojstra, kot ste ene tle. Eya super si tole statistiko uštimala. jaz samo najdem naše podatke od 1. leta pa jih boš lahko dodala. Čeprav mi zadnjič niste nič napisale al velja, da se kaj dobimo v večjem številu in kdaj, bom še naprej tečnarila, ker bi vas res rada še kaj videla, ni kar tako, da se že eno leto tkole na četu dobivami in si pomagamo, tolažimo, svetujemo, hecamo. Res špunce, mormo se dobit. Evo, dost nakladanja, grem mal počivat, zaradi bebice in zaradi križa, v čet mam morfologijo, upam da bom sploh lahko prikrevsala do tam. Mejte se in uživajte.