|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
16.4.2007 16:56:33   
Marelica
Katarina je za trenutek omagala in celo zaspala.user posted image  Zadnje čase sploh dostikrat čez dan postane zaspana in večinoma noče zaspat zunaj v vozičku. Tako da ko začne tečkat, greva kar noter in v posteljici se hitro umiri in zadrema. V kosu pa nanese tudi 2 uri spanja, če je seveda vse mirno, tako da vau, tudi jaz si lahko vmes spočijem. Se pa pozna zjutraj njena prespanost, ker ima budilko "nastavljeno" že pred šesto po novem.

Draga sonosečka Nenya, si se mi prav zasmilila s svojim heksenšusom. Čakaj, kaj že pomaga za krče, dosti Mg ali katerega minerala?user posted image   Pozabljivost pa taka. No, mogoče ti bo pa to pomagalo, da se čimprej znebiš teh zoprnih bolečin v hrbtu. Mene je v tej nosečnosti tudi že prijelo, ampak na srečo še isti dan spustilo. Trebuh se mi je že precej povečal, popek pa izstopil. Počasi si bom lahko pri nošenju Katarino kar gor posadila user posted image . Ah, saj se hecam. Ma se kar bojim puncinih dobrih 10 kg, ko bom še bolj okorna. Po vsakem obroku se počutim kot na novo napihnjena žoga.user posted image  Super, da že imaš morfologijo! Ojej, kako hitro čas beži... Saj jaz jo imam pa tudi že prvi teden v maju.user posted image  Sicer pa se očitno naš mali kar dobro znajde v trebuhu, ker že zna prav močno protestirat, ko mu kak položaj ne paše.

Nenya, pa meni je kar spešl tale vaš podvig s taveliko bano, tušem in fenom. Pri naši je vse to troje pravi bavbav. Sploh ne vem, kdaj jo bomo lahko navadili.

Mna, tebi pa ČESTITKE za samostojne korake!!!!!user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še na eno vprašanje imam odgovor, Nenya. Naše odvisnice od dude še ne mislimo začet odvajat. Je enostavno preveč odvisna od nje in imam raje mir kot pa njo brez dude. Mislim, da ji bom pustila do takrat, ko se bo začela sama bolj zavedat in ji bomo dopovedali, da je dudo prerasla. Kar se pa vplivov dude na zobe tiče pa me sploh ne skrbi. Poznam preveč dudoodvisnikov, ki imajo prekrasne zobke.

Miaxxx in Nenya, hočemo slikice slastnih tortic! Jaz sem mnenja, da nobena torta ni tako grda, da se jo ne bi dalo javno pokazat. Sploh, če je homemade in narejena z veliko ljubezni. user posted image

Barba, ti si pa res pridna, da si tako spedenala vse goste z vrhunsko postrežbo. user posted image Ampak jaz bi jih pa tvojemu atu tudi napela, če bi kaj kritiziral.user posted image  Še dobro, da se vaši scrkljanki Meti zdravstveno stanje zboljšuje. Drugače pa kot praviš, rabite zdaj malo potrpljenja, da jo spravite v stare tirnice. Naša je menda ravno teden rabila, da smo jo "odcrkljali".

Eya, ja kako si se pa na moj urin spomnila?user posted image  Ja, hvala, je vredu zdaj.

No, možek je končno prišel iz službe. Moram it...

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
16.4.2007 18:44:11   
alička
Nenya, na Gorenjskem konkretno v Kranju Cicibanke lahko kupisš v Cokli ena je na Primskovem pri Tušu, druga za Globusom. Geoxice pa imajo po mojem vedenju samo v Outlet storu zraven Mercator centra na Primskovem.

Toliko za zdaj, se beremo in pišemo še zvečer.

lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
16.4.2007 21:33:07   
Pokora
Malo z zamudo: Blaž vse najboljše. user posted image user posted image  Z Nikom ti želiva veliko, veliko lepega!
Ksenja tebi pa čestitke za tako mojstrovino! Če ne bi povedala da si jo sama spekla, bi bila prepričana da je iz slaščičarne. Kakšno vrečko za brizganje smetane uporabljaš? Pa kako si dobila tako obliko torte?

No Marelica sej se je men kr zdel da so ovčke samo pridneuser posted image user posted image user posted image  Bi rekla da je tole govedo totalna atrakcija!
Upam da je Katarini buška že splahnela! Nik bo imel pa po mojem celo življenje spomin na tak padec iz postelje. Ko smo bili v Amsterdamu nismo imeli previjalne mize in sva ga previjala na postelji. Pa se je mož isto, samo obrnil okoli, in je bil mali že na tleh. Si je nad učkom (malo pod obrvjo) in pod učkom fino odpraskal kožico proč. Je bilo prav grdo za videti. Zdaj ima pa brazgotino. Nad učkom kar precej veliko, pod njim pa malo. Od takrat ga ne pustiva na višini niti za sekundo brez nadzora. Pa tudi sam je od takrat fuul previden. Če se valjava po postelji, mu rečem naj merka da ne bo padel in res ful mirka.

Krista, pri nas v varstvu imajo se mi zdi boljši urnik kar se spanja tiče. Nismo ga sicer še sprobali, ker sva zaradi podaljšanja še do julija skupaj, ampak meni se za enkrat zdi ok. Spat grejo namreč ob pol enajstih, tačas jim pa varuška skuha kosilo. Je prej delala v vrtcu, pa je rekla da se jim ta sistem ni obnesel da grejo tako pozno spat - tako kot ti praviš. Meni se tudi zdi dolga do 12, če računaš da marsikakšen otrok vstane ob 6h!

Barba, a Meta bo šele jeseni imela testiranje na alergijo na antibiotike? Se mi zdi ful pozno, ker to je kar dost resna zadeva, se mi zdi. Barba, mogoče hoče biti pa pri tebi zato, ker se še ni pobrala od bolezni?

Nenya mi se od dude še ne bomo odvajali. Jo ima samo za spanje, pa v vozičku in v avtu. Se bomo odvajali ko se bo bolj začel zavedati - da mu bova lahko razložila da je ne rabi več. Kar se pa tiče zob, pa mislim da tukaj ni nekega pravila. Jaz sama nikoli nisem imela dude, pa mi prvi zobje štrlijo. Sem celo o.š. in celo srednjo šolo nosila aparat, pa mi še vedno štrlijo. Tako da ni vse odvisno od dude.

Moram pa pohvaliti Nika. Včeraj in dones je kar parkrat naredil par samostojnih korakov. Kako se mu je pa fino zdelo! Samo je še zelo nestabilen in bo še kar trajalo da bo shodil. Stoji pa že kar lepo brez opore.

Mojčika, napiši no kaj kako je muziciral tvoj možek!!!

A ve kaj gledate Big Brotherja?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
16.4.2007 22:37:09   
Krista28
Mi tudi zaenkrat še ne bomo odvajali od dude.

Danes je bil hud jok ko sem Kristjana oddala, vendar se je takoj pomiril, ker je baje zajtrk (ki je bil že na mizi) jedel sam in pil čaj. Ko sem pa prišla ponj, pa se je ful stiskal, pa mal pojokcal (tako baje pokažejo veselje, čustva).

Barba, saj bo bolje, ko bo hodila, boš videla, pa ko bo čist zdrava bo tud mal na roke pozabla.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
16.4.2007 22:47:23   
maychika
evo me samo na kratko...sem crknjena ko hudič...

najprej vse najboljše blažu...žal z zamudo a res ni šlo včeraj.

zdajle sem vas komaj prebrala..ker ste tako pridno pisale in ker se mi očke kar same dol rolajo.

mi smo preseljeni, vendar še zdaleč ne nastanjeni. dela je še ogroooomnooo. ta glavno so naredili mož, najina brata in predvsem moja mami. zdaj sem na vrsti jaz. ker smo čakali električarja, smo morali s selitvijo tako hiteti da smo vso šaro zložili po tleh namesto po omarah, zdaj pa nas čaka še pospravljanje tega. no..to je moje delo, vendar ne bo opravljeno dokler nam ne namontirajo kuhinje, ker imamo trenutno lonce in ponve v dnevnem regalu nad televizijo, ker jih nimamo nikamor dat. tisto kar pa tja spada pa je po tleh v vrečah. da ne omenim vse šare, ki se nabere. pol moram kar stran zmetat. no...k sreči mi tio pomerkajo, tko da imam čas, ampak vedno se najde kaj kar te zmoti.
no upam, da do konca tedna pa bo no.

nenya...ti kar tule napišem..oprosti, nisem še zrihtala, saj zastopiš, da trenutno nimamčasa...za sestrine uhane sem našla "material" samo sporoči mi premer uhanov koliko naj bodo približno veliki. ko se ustalimo ti zrihtam.

cicibanove čeveljčke dobiš v kranju v stražišču...a je nad pošto ena trgovina...ne pošta je nasproti čez cesto, v tej stavbi pa je spodaj ena trgovina z živili, zgoraj pa ta s čevlji. majo luštkane.

ne mi zamerit vas bom drugič pokomentirala...res sem zmatrana in grem v mižule. lepobodite.

lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
16.4.2007 22:59:15   
eya
Ojla!

Žiga še tudi ima dudo, v glavnem samo za spanje. Nisem še razmišljala, da bi ga odvadila.

Pokora, jaz spremljam Big brotherja. Imaš na ringaraji tudi eno temo odprto, če te zanima...tukaj. A imaš kakega favorita? Meni so vsi malo trčeniuser posted image  Pa pohvala Niku za par korakov. Žiga je zaenkrat samo stal samostojno, pa še to samo parkrat.

Marelica, ne vem, kako sem se spomnila na tvoj urinuser posted image  Kr tako, mimogrede...

Oooo, vidim, da je maychika že priklopljenauser posted image user posted image user posted image

Mojčika, Žiga je prestal tole cepljenje pri enem letu brez vsake težave, s tem, da je pri prejšnjih cepljenjih pa imel vročino po en dan.

Nenya, tebi pa čimprejšnje okrevanje. Kakšna masaža bi znala pomagatuser posted image  Čestitike tvoji hodeči malčici! Pa kar pošlji podatke za statistiko, da jih dodam. Da vidimo to mušjo kategorijo user posted image  (je Žiga tudi v njej). Glede srečanja pa-naj bi se dobili en vikend v maju. Samo se moramo organizirat, kdaj, kje,...

Cebelica, sem si pogledala slikce, prav lušte je tvoj fantič-edino tista slikica, ko hoče z roko upihnit svečko, pa zgleda, da manjkauser posted image . Podatke za statistiko pa kar tu napiši, pa jih bom dodala.

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.4.2007 9:30:49   
barba
Ojla,
Meta je spet s taščo na špancirju, jst pa s kofetom na RR. Morem diplomsko popravljat dopoldne, ker popoldne posvetim moji punčki in možu.user posted image Pa še vrt morem mal zasadit in porihtat. user posted image Sem šla včeri popoldne mal na kolo, me tok rit boli user posted image  in vsaka čast tistemu, ki oblazinja stole.user posted image user posted image user posted image

Pokora – maš prav, sej se Meta še ni čist pobrala od bolezni. Je pa tud res, da smo jo nehote razvadili v tem času. user posted image  Sej je vsak dan boljš. Zarad testiranja je rekla zdravnica, da je boljš če je mal večji otrok.user posted image Drgač bo testirana še na arašide, ker so se tud pojavle pike, ko je na enem obisku jedla smokije.

Nenya – pri nas ma dudo samo za spat, pa še takrat na tisti kratki vrvici, da jo hitro sama najde.user posted image   Zaenkrat je še ne bom odvajala, verjetno bom to naslednjo odvajanje po plenicah.user posted image

Men se je včeri nardila taka nesreča, da sva obe z Meto jokali. user posted image user posted image user posted image  Nesla sem jo v garažo, do koder so keramične stopnice. Na zadnji mi je spodrsnilo, user posted image  pa čist počas sem šla in sem padla s tamalo, ki se mi je neki zvirala. Še sreča, da sem jo tok trdno držala, da ma (samo) buško, jst pa črna kolena in rano na levi nogi. Groza! user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim ...

Ma sem smotana ... šele zdaj sem ugotovila, da sem dons prva tuki user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 17.4.2007 9:31:09 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.4.2007 9:38:00   
mojčika
Punce dobro jutro...

Po jutranji flaši ob 5.30, sva spali do 8.30, končno naspanauser posted image user posted image , ma jaz nisem več za žure, domov sem prišla ob 4-ih, skratka zame čist prepozno... Pokora koncert je uspel v celoti, del z Zmazkom, ter tudi del, ko je band špilal sam... Ena fotka Zmazka in v ozadju mojega moža je v albumu, je ne bom lepila sem....

Tudi naša MM, ki je že tako zelo carkljiva, se zadnje dni še bolj stiska, prav objame me in se pomuza, kot naredi igračam mojmojuser posted image , očitno je to mojamoja mamauser posted image

Dnevi so krasni, danes moramo izkoristit, pravijo, da ne bo trajalouser posted image

No zdaj grem ven, popoldan malo več pokomentiram, Nenya pozdravi se, a pripravnica si, nisem ti prav nič fovš, sama sem bila na II. gimnaziji v MB, garala ko hudič, še na mednarodni maturi sem bila,...

Bodite fajn...

Sem pa končno našla, kje je moj mož pobral izraz mižule, medvedek Uhec, na koncu risanke reče: "Umijem zobke in v mižo."user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.4.2007 10:14:18   
alička
Živjo punce! Evo kofe v sluzbi zraven sem vas pa na hitro prebrala.

Ne smem se preveč hvalit, že močno trkam, ampak moja pupa je odkar sem v službi in ona  pa v varstvu, pridna, da je ne morem prehvalit. Saj že prej ni bilo kakih problemov z njo, zdaj pa se je poštimalo še spanje. Prespi cele noči, zjutraj jo zbudim, ali pa se celo predrami sama. V varstvu jim na sprehodu oddrema 20 minut, potem pa še 2 uri v kosu. Ko pridem ponjo je nasmejana in spočita, tako da preživiva cel popoldan na sončku s triciklom... Tale 6 urni delavnik mi je zaenkrat takon user posted image user posted image user posted image .

Hodi že ko tavelka, vsak dan pa pogrunta kakšno besedo, ki jo jaz "prevedem"... Aja pa zdaj nam je glavna fora hoja po stopnicah, če se drži za ograjo, ji gre kar dobro sami, če pa jo držim za rokice šiba ko šus in zraven tako vriska, da jo sliši cel blok. Pa ko prideva in greva od doma morava obvezno naredit din don... user posted image

Tako zdaj pa veselo na delo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.4.2007 11:13:17   
Pokora
Krista upam da dones zjutri ni bilo zopet joka. Po mojem jim je težko razumet da morajo po vikendu s5 v vrtec. Verjetno mislijo da jim ne bo treba s5 tja, ker so bili 2 dni doma, potem pa jih čist iztiri da ko se jih zjutri dostavi v varstvo.

Maychika potrpi še malo, bo potem toliko lepše! Ne bi pa čisto nič bila rada na tvojem mestu! Držim pesti da se čim prej porihtate!

Eya nisem vedela da je cela debata na temo Big brotherjauser posted image  Ja meni so tudi vsi malo trčeni, ampak si kar ne moram pomagat da ne bi gledalauser posted image  

Barba tega je men ful strah, da bi takole zletela z malim v naročju! Še dobro da jo je Meta odnesla "samo" z buško! So jo pa zato tvoje noge toliko slabše. Upam da se ti rana hmalu zaceli user posted image

Mojčika nam že malo EMŠO nagaja, a?user posted image  Se mi zdi da rabimo veeliko več časa da noter prinesemo minus kot pri npr. 20ih.

Alička to je pa lepo slišat da mala od kar je v varstvu prespi celo noč! Jaz tudi računam na kaj takegauser posted image  Ampak po mojem je to bolj ta varjanta: Sanja svinja kukuruz user posted image . Se bom pa vseeno pustila presenetiti.
A Žiža že lahko tako visoko dvigne nogico da jo da na naslednjo stopnico?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.4.2007 12:25:36   
alička
Spet mi ne dela moj službeni program user posted image . Pred enim letom, ko sem šla na porodniško so ga uvajali, pa so bili problemi, človek bi mislil, da bo v enem letu ok, pa je še vedno isto sruser posted image .

Ja Pokora, Žiža že tako visoko dviguje nogico, da ji gre hoja po stopnicah že zelo dobro, je ne morem recimo pustit pod stopnicami (ko nesem voziček iz kleti), ker predno sem jaz gor je ona že 2-3 stopnice sama prestopla, pa se bojim, da ne pade...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.4.2007 13:10:00   
eya
Oj!

kakšen lep dan je danes. Mi2 sva bila dopoldan zunaj, potem je mali jedel, zdaj bo pa dve uri spal. Jaz pa čakam, da pride serviser pogledat pralni stroj, ker nekaj šteka. Pa zraven kuham golaž.

Žiga pa tudi gre po stopnicah, ampak po vseh štirih...Pa še prav hiter je user posted image

Nič, moram it, majster je ravnokar parkiral na dvorišču...

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.4.2007 13:13:59   
Krista28
O Pokora, pa je bil, bil,...jok zjutraj mislim....Najprej baje poštekajo da jih zapustiš, dalj časa pa rabijo, da ugotovijo, da jih vedno prideš iskat....(tako berem). Je pa tudi pri nas tako, da zdaj noč kar večinoma prespi in popoldne je tud veliko bolj priden (trkam).

Maychika, veš ampak za nekaj je pa tole matranje verjetno dobro (manj kg+ in bolj razmiganauser posted image )

Big brotherja ne morem gledat. Mi je tolk mem...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.4.2007 13:39:22   
eya
Evo, je že popravil, zdaj bo treba pa ful prat, se mi je že dost nabralo. Je pa sreča, da je stroj še v garanciji, sicer je pa grelec šel. A ve kaj dodajate Calgon? Baje ga je fajn dat kake 4x na mesec, najbolje ko pereš na 90.

Mojčika, Žiga se tud ful rad crklja, pa valja po meni. Se prav stiska, še posebej, ko jezaspan.

Krista, upam, da se bo tvoj mali kmalu privadil. Ti kmalu začneš delat, a ne?

Meta, kmalu zacelita buške in rane, se zgodi nesreča čisto prehitro user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.4.2007 14:54:10   
DeVilla
Ojla, kolk ste pridne s pisanjem!!! Pa grem po vrsti...

Statistika - 11.mesecev:   7,840 gr
                         velikost:  cca. 72 cm 

Barba - kašice nam laufajo malo manj ampak kr prines, bomo ponucal!

Čevljčki - Naša ima sandalčke od Cicibana, za po hiši pa njihove copatke.. V soboto 14.4.  je Lucija naredila prve 4 samostojne korake!!! Pa najrajši po stanovanju vozi svoj mali stolček, da ropota kot bi hokej igrali! Stopnice je še ne zanimajo preveč, čez kakšen visok prag pa že zleze kot profesor.. Nasploh se rada sprehaja, ni važen teren - vrt, gredice, dvorišče...

Imamo že 6 vidnih zobkov, spodaj pa te dni rastejo dvojkice in nam pestrijo noči... user posted image  

A se že kaj ve o datumu za srečanje???

Uživajte!!!
DeVilla & Lucija Maja user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.4.2007 15:30:15   
ČebelicaMaja v služb
Ojla! Da se vam vsaj zahvalim za vse čestitke in lepe želje... hvala! Praznovanje je bilo trodelno...v petek ožja družina, v sob. so na tortico prišli še širša, v ned. pa prijatelji... nič posebnega, ampak že samo, da se mal dobimo, je super... naša punčara je pa tud čist nora na vse ljudi, še posebno pa na otroke in živali, oz. na vse, kar se hitro premika user posted image  včeraj je na sprehodu tako opazovala ene najstnice, se jim smejala in jih nepremično gledala... njim je šlo pa na živce, nekaj so mrmrale v brado in šle drugamuser posted image  otrok pa tak cuker...pubrteta pačuser posted image

Naša je ravno na svoj prvi RD dobila svoj 8 zobek, tko da smo sedaj kompletni, kar pomeni, da me takoooo ugrizne, ko ji pucam zobke, da kar vriskam, seveda se njej zdi vse skupaj blazno smešno user posted image ...očitno bo treba počasi res nabavit zobno ščetko, čeprav nam je zobozdravnica rekla, da šele pri 2 letih...

Aja, tudi naša je odvisnica od dude in ni šans, da bi jo še odvajali, ker gre potem v usta vse, kar lahko stlači vanje...in, če smo že pri tem... je res bolje, da je to dudauser posted image

Pa še nekaj, krasne, ampak res krasne in ful kvalitetne, točno take, kot morajo bit...usnjene, pregibne, mehke in zračne čeveljčke imajo v Chicco trgovini na Wolfovi (verjetno je še kje kakšna, pa ne vem...) stanejo pa okoli 8000 bivših sit, torej morda še malenkost manj kot Ciciban... midve sva šli probat oboje, pa so ji Chiccotovi veliko bolj pasali...priporočam... samo jih na netu ni možno videti...škoda, ker bi bila dobra reklama.

No, mi še nismo bli na sistematskem, ker je naša pediatrinja ful bolna, in je že 2,5m sploh ni... nihče ne ve, kdaj pride in moramo poklicat po 7.maju, da nas razvrstijo...sploh ne vem kaj je, pa tako super zdravnica je... je pa dobila naša miška pikice po ličkih in rokicah, pa sedaj še kakšno po nogicah... je rekla neka druga zdravnica, da je to verjetno vročinski izpuščaj, pa ne vem, če tak izpuščaj traja pol letauser posted image  skratka, tudi jaz bom zahtevala, da jo dajo na testiranje, ker sem sama astmatik in imam ful alergij, pa se bojim, da je miška podedovala kaj... smo pa zamenjali posteljnino in je ful boljš- smo kupili od Odeje ŠL nadvložek, kovterček in povšterček in je bolje, pa mleko sem ji tudi začela dajat hipoalergeno, tko na kravjega še nekaj časa ne bomo šli... me pa zjezi, ko berem, koliko čakaš na teste...

Marelica, ali so vaše pikice izginile...ali se motim!?user posted image

Aja, še tole bom vprašala... ali imate plan kam odrinit med prvomajskimi... jaz imam 10 dni frej - 3 dni dopusta in bi blo kar škoda, da nikamor ne bi šli- a je že bila katera na Rabu? Tam smo malo gledali, pa še ene znance imamo, ki hodijo tja, pa pravijo, da se da že kopat, ker se zaliv tako segreje, da je tudi za otroke dovolj topla voda...?

No toliko na hitro... tudi mi smo imeli doma narejeno tortico, ampak nič konkurenčnega z že videnimi, bom pa vseeno prilepila kako slikco zvečer... aja, pa naša miška je prvič poskusila čokolado, je hotela kar celo torto v usta datuser posted image user posted image  smo se smejali... ko ni šlo, jo je dve pesti ukradla in tlačila vse skupaj v usta, učke in kamor je šlo, potem pa še med prstki vse polizala... in komentar... " Sej... ko je pa čist po mamiciuser posted image !" mene pa kr malo skrbi, ker res ne bi rada, da bi bila ta mala tolk sladkosneda, kot sem sama...user posted image  kako pa ostale rešujete to sladkosnednost... no, sej to še ni hudo, bo pa verjetno vse huje, ko bodo rasli tile naši sončki...?

Lep pozdravček!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.4.2007 21:33:09   
alička
Sem vas prej kr neki vidla tuki gor pa čakam, da bo katera kej napisala user posted image , pa nč...
Jaz sem pa tudi nekam lenobna se mi nč ne da.
Danes ponoči končno pride moj darling domov user posted image .

Lepo pančkite!

(odgovor članu ČebelicaMaja v služb)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.4.2007 21:34:01   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm
9. mesec: 8500g, 71,5cm   

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12 mesec: 11.510g, 82 cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50 cm

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12 mesecev: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49 cm 
9. mesec: 8900g, 71cm 

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51 cm
9. mesec: 9400g, 77cm 

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist)

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5 cm

user posted image eta  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm
9. mesec: 9315g, 73cm 

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49 cm
10. mesec: 9000g, 75 cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm
9. mesec: 10050g, 75cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49 cm 
9 mesecev: 8140 g, 68,5 cm 

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52 cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55 cm
9. mesec: 9700, 73,5 cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600 g, 53 cm 

user posted image ana26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48 cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

11. mesec: 7840g, 72 cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53 cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53 cm
11. mesec: 11500g, 79 cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50 cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.4.2007 21:37:16   
Pokora
Jaz sem dones s5 imela zobarja. Mi je dal zdravilo v ta granolomni zob in sem šla čez štiri ure nazaj, da mi ga je zopet odprl. Me je tako začenjal bolet da ni bilo več za zdržat.  Zdaj imam odprtega, naročena sem naslednji torek. V sredo pa šibamo v Toskano. Me skrbi da me bo tam bolel. Ker če me bo bolelo je brez veze da gremo, ker potem sem itak čisto fuč od bolečine. Mah, sej bo, samo malo sem morala pojamrati :-)

Alička potem jo pa Žiža res že ornk mašira! Ker da stopi na višjo stopnico, mora pa ornk nogo dvignit. Faca!user posted image

Krista upam da bo jutri mali raje šel v vrtec. Poznam enega fantka, ki že od jeseni čisto vsak dan joka. Na začetku jim je hotel kar pobegniti (je šel v vrtec ko je bil star dobri dve leti), tako da so zaradi njega morali zaklepati vrata od sobe. Upam da se Kristjan prej unese!user posted image

Eya jaz nič ne dodajam Calgona. Ta star stroj mi je zdržal 15 let (ga je kupila še moževa mami), pa ni niti enkrat videl Calgona, tako da ne vem. Precej je odvisno od trdote vode. Čeprav naša je precej trda... Sem pa enkrat gledala koliko stane ta Calgon pa se mi je zdel kar drag.

Čebelica Maja mi smo ponavadi hodili za prvega maja v Baško na otok Krk. Toplo je bilo navadno ful, tudi opeklo nas je če se nismo namazali, voda je bila pa za bolj pogumne. Navadno je imela okoli 18, 19 stopinj. Glede na to, da je Rab nižje, pa da je letos lepo toplo zna bit res prijetno. Samo ne verjamem pa da bi se voda tako segrela da bi se naši škrati lahko kopali v njej. Ampak sej za malo pa lahko kakšen bazenček napolnite z vodo pa se bo lepo segrela.

Pa še glede sladkarij: Nik je hud NEjedec, ampak samo kar se "konkretne" hrane tiče. Sladkiše bi pa po mojem pojedel kolikor bi jih dobil. Ravno včeraj je dobil malo čokoladne tortice in je zagnal totalno histerijo, ko sem rekla da je dovolj. Mi je bilo kar nerodno - bili smo v slaščičarni in so ljudje ful bulili kaj mu delam... Slike od torte pa le prilepi!

Ampak DeVilla vi ste pa res lahkokategorniki! Sej je tamala lahka kot peresce! Po mojem je med aprilčki največji drobižek!user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja v služb)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.4.2007 21:42:06   
Pokora
Ampak Nik je pa očitno res eden izmed izbrisanih. Zopet mu je ratalo pobegniti neznano kam. Se bom takoj jutri po menila z njim da naj ne dela več tegauser posted image  

Eya, ko boš zopet kaj popravljala, pa še njega s5 dodaj. Prosimuser posted image

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54 cm

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.4.2007 9:05:53   
Marelica
Dobro jutro!

Alička, ti imaš nov avatar, jaz pa gledam debelo, kdo se nam je na novo pridružil.user posted image

Barba, ah, si znam čisto predstavljat tvoj jok poleg Mete, ko sta tako grdo padli. user posted image   Še dobro, da sta jo doviolj srečno odnesli! Mi doma na srečo nimamo nobenih dolgih stopnic (zaenkrat) kamor bi morala tamalo nosit. Sem pa zato toliko bolj alergična, ko smo pri moževih starših in jo kar naprej v zgornji štuk nosijo po ful strmih stopnicah. Smo se že zgrabili zaradi tega, ampak tašča je preveč "pametna", češ, saj je svoja otroka tudi znala vzgojit in mirkat. Meni pa kar kri zavre, ko vidim, kako samozavestno po tistih štengah s tamalo mašira. Samemu odraslemu se kdaj spotakne, kaj se ti z otrokom vred ne bi...

Mojčika, sem šla pofirbcat slikico tvojega kitarista.user posted image  Joj, ampak kako luštne slikice imate nove od MM. Ful lepe fotke delaš, tamala bo imela super spomine.user posted image

Big Brotherja ne gledam, ker nimamo A-kanala. Eh, pa se mi itak zdi brezveze. Če bi pa imela možnost, bi pa ziher firbcala.user posted image

Eya, glede tega Calgona sem tudi slišala (baba čula, baba rekla - ne me prijet za besedo), da je en velik nateg. Če bi si baje preračunal ceno zanj in dejanski učinek, si lahko že nov pralni stroj kupiš, ko ti stari crkne zaradi vodnega kamna. Jaz sem ga na začetku reklamiranja uporabljala, zdaj pa ne več... je res ful drag hec, sploh zdaj, ko ogromno perem.

Čebelica Maja, a zobna ščetka ni priporočljiva pred 2. letom? Mi sicer uporabljamo naprstnik, ampak Katarina mi ravno za par sekund pusti usta odprta in se mi zdi umivanje zobkov ful neučinkovito.
Ja, naše pikice so že zdavnaj izginile. Očitno je bilo res bolj prehodnega značaja.
Med prvomajskimi prazniki, hm, verjetno ne gremo nič daleč. Tamalo v rukzak pa po bližnjih hribih, če bo vreme za to. Me dolga vožnja prav nič ne vleče...
Kje so zdaj slikice od RD, tortice? Joj, naša je tudi pravi sladkosned postala, sploh je mahnjena na čokolado. In ko mama odloči, da je dosti je prav tako cel vik in krik.user posted image

Pokora, ta tvoj zob je pa res prava nadloga... se spomnim 2 leti nazaj sem imela iste probleme. Star zobar mi ga je kar naprej zdravil, dol zaprl, jaz pa skoraj znorela od bolečin. Na srečo sem potem menjala zobozdravnico, ki mi ga je končno spravila v red. Jaz sem že mislila, da mi ga bo morala izpulit. Upam, da se tvoje bolečine kmalu nehajo, sploh pa da ne bo boleč zob ovira pri dopustu!user posted image

Včeraj sem Katarino prvič pustila plazit po zelenici pred hišo. Sprva se mi je kar malo upiralo, ko sem mislila na mravlje in drugo golazen, pa blato, mrzla tla... no potem mi pa ni bilo žal. Tamali se je kar smejalo in šibala je kot navita, da se še vsest nisem utegnila. Kaj ve že tudi dopuščate vse to in pa igranje v peskovniku? Zadnjič sem v Ksenjinem albumu videla Blaža v peskovniku. A nič ne daje peska v usta?

No, pa imam spet celo sobo razmetano. Mala lumpa mi je zopet vse cunje iz predalnika zvlekla.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.4.2007 12:26:33   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm
9. mesec: 8500g, 71,5cm   

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12 mesec: 11.510g, 82 cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50 cm

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12 mesecev: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49 cm 
9. mesec: 8900g, 71cm 

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51 cm
9. mesec: 9400g, 77cm 

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist)

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5 cm

user posted image eta  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm
9. mesec: 9315g, 73cm 

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49 cm
10. mesec: 9000g, 75 cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm
9. mesec: 10050g, 75cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

9 mesecev: 8140 g, 68,5 cm 

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52 cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55 cm
9. mesec: 9700, 73,5 cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600 g, 53 cm 

user posted image ana26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48 cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

11. mesec: 7840g, 72 cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53 cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54 cm

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53 cm
11. mesec: 11500g, 79 cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50 cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.4.2007 13:17:02   
Cebelica2
eya za statistiko: Anže-08.04.2006-3090 g in 50 cm-mama Mateja-dipl. ing. kem. tehn.-bodoči

Mi Anžeta kopamo v veliki bani skoraj od 4. meseca pa ful uživa.
A ste bile že kaj pri zobarjih s tamalimi? Mi imamo še zmeraj sam 4 zobke bo pa verjetno prav kmalu naslednji, ker ga ful srbi in vse tlači v usta.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.4.2007 13:22:13   
miaxxx
Ojla!

Na hitro se vam javljam.

Danes sva imela zobarja in je blo prav fajn. Tamali je bil priden, zobarca pa tud faca. Flourove tabletke je rekla, da naj kar dajemo (čeprav sem slišala okoli tudi da pa niso preveč priporočljive user posted image ).

Marelica ti kar pusti svojo tamalo, da ti šiba okoli! Mi našemu to dopuščamo že lep čas, ker se mi zdi prav da raziskuje. In ja, seveda vtakne vsak kamen v usta, da mal proba, če je dober, pa tud mal zemlje je že pojedel... ampak jaz sem mnenja, da bolje dve kili svinjarije na dan, kot pa tablete za odpornost user posted image !!! Pazim samo na ose, čebele in podobno.

Calgon jaz dajem enkrat do dvakrat na teden. Mi imamo ful ful vodnega kamna tako, da se mi zdi kar prav. Nekaj časa nisem dajala, pa je začel neki ružit stroj. No potem sem začela spet dajat in je spet vse ok.

No naš je pred dvema dnevoma začel pit alpsko mleko, smo ugotovili, da ne mara toplega ampak na sobni temperaturi. Tako, da počasi se bova najbrž nehala dojiti. Saj ga podojim samo še zvečer, pa se mi zdi, da ne popije glih dosti, tako da... saj se mi zdi čist ok, da se do enega leta doji potem pa pije navadnega. Sploh če to tudi njemu odgovarja.

Kaj pa kaj preverjajo na sistematskem pregledu pri enem letu? Mislim predsvem na to, kaj naj bi otrok že znal... čeprav naš tudi tisto kar zna, noče pokazat user posted image

Žiža je carica da takole hodi že po stopnicah. No saj mi tudi, ampak mi imamo pogon na 4 user posted image

Se še pol kaj javim, če mi bo čas dopusščal.

Lep dan!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.4.2007 13:33:25   
miaxxx
Samo še to... Rab je super. V Loparju je rajska plaža in je ful nizka voda, tako da tam se res ful hiter segreje in kar verjamem, da se da mal namočit.

No mi bomo šli letos poleti na Krk, drugače pa sva s fantom par let zapored hodila na Rab. priporočam, pa mesto Rab je ful ful lepo.

Čebelica2 tvoj sinko ima pa ful lepo ime user posted image user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

že imate posajene balkonske rože?
muška

Če se vam ljubi prosim komentirajte katere

da (29%)

ne (45%)

nikoli jih nimam (17%)

letos jih ne bo (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!