|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
20.4.2007 8:28:12   
mojčika
Mancauser posted image

Dobro jutro, sem že sama, oddelala prvo rundo, zdaj pa se lotim še našega preljubega domeka... pa enih 5-ih spominskih knjig, ki jih imam v torbiuser posted image

Mene je pa moj možek včeraj tako lepo presenetil, gremoooooo na mooooorje tudi mi, za tri dni v Črvar, tam je ena garsonjerca v pritličju z veliko teraso in travo, MM bo lahko lazila vsepovsod, joj kako se veselim, danes sta že šibala narediti osebnouser posted image

Barba flanela bo super, nakup prepuščam tebi, MM je velika enih slabih 78 cm, bi pa malce večjo, da bo za poletje, naj ti bo kar Meta za merilo, sta tam tam veliki, hvaaaaala ti zelooooo

Maychika uživaj tam v daljni deželi sladkih napevovuser posted image

Hvala za predloge knjig, sem dosti tega že prebrala, so res super knjige, sem pa za uvodno motivacijo vzela kar Dan Brawna, sicer nisem njegov ljubitelj, sem samo hotela lahko čtivo, ki potegneuser posted image

Spet bo lep dan, uživajte ga....

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.4.2007 8:29:13 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
20.4.2007 12:36:49   
barba
MANCA VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojčika - dej mi sam sliko še pošlji , kako si svojo popravila. user posted image  Naredim jo brez rokavov, na zadrgo, s stopalci?

Sva dopoldne z Meto kolesarili in je ob 12h še samo v posteljo padla.user posted image  Grem pečt palačinke user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
20.4.2007 12:47:26   
DeVilla
Manca, vse najboljše še z moje strani!!! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
20.4.2007 13:43:44   
eya
Manca vse naj,naj za prvo svečko!

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
20.4.2007 14:09:48   
eya
Ojla!

Mojčika, na morje greste zdaj med prvomajskimi ali poleti? MM ima pa res veliko nogico, Žigu sem danes pomerjala sandalčke št. 20, pa so mu bili še malo preveliki, pa čeveljčki št.20, ki jih ima, so mu tudi še malo preveliki (si jih včasih v vozičku kar sezuje), ene supergice 21 pa še sploh ne more nosit.

Marelica glede tega vlačenja kožice so čist različna mnenja, Žigova P pravi, da jo je treba, Tanč na MONu pa da ne... Pri nas to naredi moj ŽS, parkrat na teden, po kopanju.

Ankica, meni je P rekla, da lahko Žiga cepim proti meningoencefalitisom pri 18 mesecihuser posted image

Barba, meni se še nič kaj ne kaže služba v bližnji prihodnosti. Bomo videli...

Joj, še to vam moram napisat...Danes mi je Žiga skor iz mize padel na tla. Sem ga posedla v stolček (imam trip-trap), šla par metrov stran v kuhinjo po jogurt in žlico in ko se obrnem, on pleza ven iz stolčka na mizo...Z rokama in enim kolenom je bil že na mizi, pri drugemu kolenu se je pa miza nehala in je malo manjkalo, da ni omahnil, res, prav prestregla sem ga... Grozno!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
20.4.2007 14:43:16   
mojčika
Eya na morje gremo naslednji teden, med prvomajskimiuser posted image

Mož je šel slikat MM, a se je jokala, potem pa je zelooo pametno poklical mene in me dal na zvočnik, naj jo prepričam, da bi mirno sedela, rezultat je bil še hujši jokuser posted image , fotka je menda grozna, je rekel, da naj jo nesem k fotografu še enkrat, ma je ne bom... mi je čisto mim, da bo to osebno lahko imela ne vem kako dolgo, pa bo gor z dojenčkastim obrazomuser posted image , če bi se dalo dobiti le kako potrdilo, da lahko gremo čez mejo, bi kar tega naredila, a katera kaj vem, če kaj takega obstajauser posted image

Barba fotko naredim, sem pa klasičen žakelj na sredi zašila, v ozkem polloku, obrnjen na notranjo stran, prestrigla in po cikcakala robove, nastale so hlačnice... ne rabiš komplicirat, stopalc ni treba, ker bomo potem hitro prerasli, rokavov za poleti tudi ne rabimo, malo zadrge ob strani bi bilo faj, lahko pa si tudi kaj drugega umisliš, ti kar prepustim, mogoče imaš še kak fajn predlog. Se pa MM to da so hlače zelo dopade, ker lahko mašira naokroguser posted image  

user posted image

Ugotavljam, da pa vseeno ni tako slabo iti v službo, vseeno počnem še kaj drugega, MM je res lepo preskrbljena, urice, ko sem prosta naredim kaj doma, ali pa se za pol urce malo vležem, teden hitro mine, skratka ne fali mi kaj dosti, sem prav vesela, da je tako...

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.4.2007 21:57:24 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
20.4.2007 18:29:12   
maychika
tudi mi nosimo št. 21 ali 22. morajo pa biti sandalci (odprti ali zaprti), ker kar je bolj gor zaprto ne spravimo na naše debele nogice.

Manca..vse najboljše in čim več novih raziskovanj ter odkritij ti želimo...

mojčika...tale vreča je pa prava mojstrovina. mi bomo tudi kaj takega rabili čez poletje. že zdaj celo noč samo brca tisti kovter dol sd sebe, tko da še jaz ne morem spat, ko jo poslušam kako brca.

mislim da brez osebne ne bo šlo mojčika. vem da obstajajo potrdila, ki jih morajo itzpolniti starši kadar dajo otroka, da ga npr. stari starši s sabo čez mejo peljejo, samo za to še vedno tudi potrebujejo osebno...

no...kako fino, da si ugotovila, da ti je v službi čisto fino. običajno konec koncev vsaka to ugotovi.

jaz sem se pa zdajle NAŽRLA jagod z bananami in sladoledom in smetano. jej kak mi je pasalo. Tia spi, pol ko se zbudi pa jo počasi mahneva proti domu. danes sem si tudi jaz privoščila malo frej in z njo šla naokrog. je pasalo, ker je tako lepo lepo zunaj bilo.

lepo bodite...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.4.2007 7:39:40   
mojčika
Dobro jutro, jaz mešam zrak že od 4.30, upam, da vam gre bolje, zdaj pa sem prišla domov, MM se je zbudila in jaz hranim to naše dete, možek pa sanja svoje sanje naprej, eno v rit bi mu zdaj najraje dalauser posted image user posted image

No pa mejte lep vikend, jaz imam delovni dan, javite se kajuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
21.4.2007 8:42:46   
eya
Maj, vse najboljše za rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
21.4.2007 8:51:47   
Marelica
Dobro jutro!

MANCA in MAJ, vse najboljše za upihnjeno prvo svečko!!!! Veliko veselja ob odkrivanju radostnih plati življenja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčika, kaj ti delaš danes, ali kako?

S Katarino ravnokar poslušava pravljico o hruški debeluški, mama še zraven poje.user posted image

Maychika, mojčika, vajini punčki imata pa res že velike nogice. Mojčika, kako si pa vedela, kakšno št. moraš naročit, ko si to prek neta naročala. A je treba obrisat stopalce in zmerit? Verjamem, da imajo različne znamke različne številke, čeprav se mi to ne zdi logično. Samo kako vedet drugače, kot pa probat?

Danes imamo v načrtu - končno - izdelavo ogrodja za gugalnico, tako da se bo punca mogoče jutri lahko že gugala. A peskovnike imate že vsi doma? Mi se zdaj odločamo med plastik fantastik in lesenim (v Hoferju imajo ravno enega luštnega s strehico).

Eya, fajn, da si prestregla Žigo še preden je čofnil. Uf, ti je kar vzelo par minut življenja, kaj? Mi imamo tudi trip-trap. Ven sicer še ni probala plezat, ima pa drugo finto. Z nogicami se upre ob mizo in se začne gugat.user posted image  Upam, da se ji ne bo kdaj uspelo se prevrečt...

user posted image user posted image user posted image  kaj mi je ravno tamala naredila, ko sem pisala... vlažilne robčke je enega za drugim zvlekla iz škatlice...user posted image  Jaz pa mislim, kaj je tako tiho in je začelo v sobi ful dišat.user posted image user posted image

Ha, bo treba končat, drugače ne bo mira. Naredite si lep dan!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
21.4.2007 9:05:09   
mojčika
Ja mi imamo danes delavno soboto, zdaj sem eno pikico fraj...

Čeveljčki, kaj naj rečem, vedela sem, da so nam zimski 20št. komajda še prav, rekla sem, naj bodo malo večji in ko so prišli, sem videla, da bi ji lahko 23 kupila, a za dva meseca bodo ravno prav tudi ti, sreča pač, sicer bi jih poslala nazaj, lahko pa bi v opombe naročila napisala dolžino nogice, ponavadi je težava le v nartu, visok ali nizek.

Peskovnik imamo mi kar tisto plastično školko, a ga še ne uporabljamo, bom še malo počakala, da jo bom lahko bolj nagico dala not, da ne bo vse od peska...

Vlažilni robčkiuser posted image mi jih skorajda vse spraznimo pri vsakem previjanju, ne vem, v čem je finta, da so tako fajnuser posted image

No še kaj kasneje, mali razgrajači prihajajo...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
21.4.2007 9:32:55   
eya
Dobro jutro!

Pri nas je tudi zanimivo ven zvlečt vse robčke, potem jih pa še v usta rad nosiuser posted image

Peskovnik imamo tudi mi plastičen, čeprav so leseni res lepši... Je pa ta bolj praktičen za umit, pa če ga hočeš prestavljat.

Pri nas pa zadnje čase vstajamo okoli 7ih, meni je to tako zgodaj... Imamo rolete pokvarjene in se jih ne da dol spustit. Jih bo treba popravit ali pa zvečer prej hodit spat user posted image

Mi smo danes povabljeni na en piknik, upam, da bo vreme zdržalo, pri nas je zaenkrat klavrno videt...

Lep dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
21.4.2007 11:04:00   
barba
user posted image Ojla,
nam rinejo ven kar 4 zobki hkrati (zgornje enke, spodnje dvojke).user posted image  Kar tud pomeni, da ponoči jokamo na 2 uri za ponoret. user posted image  Sem čist povožena, pa še mož ma delovno soboto - državno mat. tekmovanje.user posted image

MAJ VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojčika - zmenjeno za "pajaca".user posted image  Moje vreče imajo odspredaj na sredi zadrgo. No, ko dobim mašino nazaj, jo naredim. user posted image

Čeveljčki so pri nas št.19, pa še ti majo spredaj malo prostora. Peskovnika tud še nimamo.

Grem, ker je Meta s taščo prišla iz sprehoda. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
21.4.2007 11:06:33   
Pokora
Manca in Maj vse najboljše!

Upam da mi bo tale post ratalo oddati. Mi že dva dni ven vrže vse kar napišem. Se mi sploh več ne da pokomentirati za nazaj, ker sem že 3x. Vam je pa res treba vse večkrat povedat, si pa tut nič ne zapomniteuser posted image user posted image

Mi2 z možem sva pa v torek zvečer ugotovila da če bo slabo vreme v toskani in se odločimo da gremo proti Grčiji s kemperjem, da potem rabimo potni list. Sva se šla takoj v sredo slikat (na sliki je videt ful debelušček - ravno nasprotno kot je v resnici user posted image ), in naročit potni list. Sem prosila če ga naredijo urgentno, pa je uradnica rekla da bojo probali. Potem pa mi v četrtek poštar že prinese potni list!!!! Ampak mi ga ni hotel dati, ker je bil poslan na Nika, gor je pa pisalo osebni prevzem!!! Na pošti so mi ga pa dali brez problema s komentarjem: "Ja kdo ga bo pa prevzel za njega, če ne mama"user posted image

Včeraj sva izkoristila lep dan in sva se potepala po živalskem vrtu. Kako je pa mali užival v mini ZOOju! Kar cvilil je od veselja ko se je valjal po krotkih ovčkah, kozah in pujskih. Jaz sem pa uživala še bolj! Se nisva spokala ven od tam po mojem kakšno uro. Sem naredila par fotk, samo mi jih še ni uspelo dol pobrati.

Zdajle ko se zbudi pa šibava v mesto na trg, pa po eno darilo, ker gremo jutri na praznovanje rd nikove prijateljice.

Lepo se imejte!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
21.4.2007 11:27:47   
Anonimen
Sonček se kaže user posted image user posted image user posted image

Manca in Maj, vse naaaajboljše user posted image user posted image user posted image !

Hihi, Pokora, kaj si že rekla user posted image user posted image user posted image ? Ja, res smo pozabljive. Jaz krivim hormone. So zelo priročna zadeva user posted image .

Midve sva že bile dane szunaj, v trgovini in na tržnici, Krisitna sedaj spi, jaz kofetkam...popoldne pa na obiske in jutri v živalski vrt.

Peskovnik imamo mi kar natur - na vikendu namreč. Ko so telekomovci polagali kabel, so nam direkt pred vikendom pustili še en kamion peska in to brezplačno user posted image user posted image user posted image .

Joj, kaj je včeraj naredila naša pupa user posted image . Hodi okoli postelje, jaz se obrnem, da bom nekaj vzela z mize, pogledam nazaj in Kristina že na postelji, s police nad posteljo vleče uro dol. Pismo, zdaj pa jo pa res ne morem niti za trenutek več izpustiti izpred oči. Aja, kako se leze na posteljo pa jo je naučil očka. On jo uči same neumnosti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Robčki so tudi pri nas zakon. Pa pleničke mi vlači ven iz ovitka in jih razmeče po celi sobi.

Pridne bodite, lep vikend.
Mojčika, a ti danes delaš?

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
21.4.2007 17:16:39   
Krista28
Marelica, kako pa boste to ogrodje sklanfal? Boš prilepila kako slikico. Mi moramo tudi to naredit. Peskovnik smo pa kar plastično školjkico v Mercatorju kupil včeraj (22EUR). Bomo prestavljali (čuden teren okol hiše) pa je ravno prav velik/majhen.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
21.4.2007 18:11:26   
mojčika
MAJ VSE NAAAAAAJ NAAAAAJuser posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
21.4.2007 21:46:59   
Marelica
Pozdravljene!

Pa je spet en uspešen dan za nami. Možek je postavil ogrodje za gugalnico, kupili pa smo tudi plastični peskovnik v pikapolonici, onega rumenega v obliki sonca. Krista, mož je kupil železne štange in jih sam doma zavaril skupaj. Pred temo mi jih je še uspelo pobarvat s temeljno barvo, jutri pridejo na vrsto 3 barve (rumena, zelena in rdeča). Kako zdaj zgleda, si lahko pogledaš v albumu. Bom slikala še, ko bo gotova. Samo jutri se še ne bomo gugali, se bodo še barve sušile, pa treba bo še malo temelje zabetonirat, ker bi rada res stabilno. Mišljena pa je za 2 gugalnici, se razume.user posted image

No, punca je bila tudi nad peskovnikom zelo navdušena. Mojčika, če kupite pravi pesek sploh ni problema peska dol strest. Mi imamo onega finega, ki je posebej za otroške peskovnike. Malo potreseš, pa ga že ni več na hlačah. Ena slikica za pokušino:

user posted image

Eya, ste se lepo imeli na pikniku? Vreme je bilo pri nas krasno, za moj okus edino preveč vetrovno. No, pa smo tudi mi zagrilali. Mmm, so bile dobre perutničke iz žara. Sem jih edino malo bolj milo začinila, tako da je lahko prišla še Katarina na svoj račun.

To je pa naša biba leze: user posted image
user posted image

Pokora, ta s prevzemom potnega lista za Nika je pa res dobra...user posted image user posted image

Naš fant pa ravnokar prav intenzivno igra nogomet v trebuhu...sem že pozabila, kako močno znajo zbrcat.user posted image

Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
21.4.2007 23:53:11   
alička
Mejčken sem se zgubila komu sem že zaželela naj naj za 1.rojstni dan zato iz vsega srca naj naj vsem, ki ste praznovali v zadnjih dneh!!!
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  Pri nas se spet na veliko slinimo, sem jo dvakrat preoblekla, ker je imela majčko čisto mokro od sline (sej vem bi ji lahko dala slinček, pa mi je trapasto hodit naokrog s slinčkom user posted image ) , ampak čutiti pa ni nobenega novega zobka. Jutri gremo na piknik user posted image ! Vreme kot kaže bo user posted image . Sem spet pekla Torto Nutella, se bomo jutri še malo sladkali...

Sem vam pozabila zaželet lahko noč!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
22.4.2007 8:40:42   
mojčika
DOBRO JUTRO, danes pa nihče ne praznuje, joj kako bo lep dan, pa spet sva samiuser posted image grrrrruser posted image

Marelica fin pesek, kje si ga kupila in koliko v žaklju?? A vi imate pa kar tibetansko govedo, jaki so to, a ne???

Eh zdaj me je obšlo, da si sposodim mamin avto in greva malo v lifeuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
22.4.2007 11:55:35   
Marelica
Lep nedeljski pozdrav!

Ejej, mojčika, a ti bi nam pa kar to govedo podturila user posted image . Hvala, mi imamo ovčke in tu se konča. Sem že zadnjič Pokori razlagala, da ima eden naših vaščanov to govedo. Reče se jim pa Škotsko višavsko govedo (Highland Cattle), ni to jak.

Čakaj, grem pokukat na žakelj, kaj imamo za en pesek...
fini kremenov pesek od KEMA Puconci: http://www.kema.si/si/proizvodi/pesek-za-otrosko-igro.htm Mi imamo v peskovniku 3 žaklje po 25 kg in je zaenkrat čisto dovolj. Cene ti pa ne vem povedat, ker nam ga je podaril dedek.

Grem priravit meso zdaj... danes bodo pa nabodalca na žaru.user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
22.4.2007 12:29:12   
Pokora
Dan! Danes je pa tako lepo! Mi2 sva bila že zunaj, sva prišla nazaj not ker naj bi šel Nik v mižule, ampak je pameten kot vrag in mi dopoveduje da ni zaspan, pa da ne bo spal. Trenutno mi prav z veseljem "pospravlja" perilo iz stojala.

Marelica ko bi ti vedela kakšne skomine si mi naredila s temi perutničkami iz žara!!! No tudi ražnjičev se ne bi branila! Mi letos nismo še nič roštiljali, tako da komaj čakam!!! Sem čez vikend sama doma, ker moj prijatelju pomaga postaviti prikolico na morju. Pa sva šla učeri z Nikom na trg, potem sem si pa še privoščila kosilce v Indijski restavraciji. Mmm ko je bilo dobro user posted image

Mi pa še nimamo peskovnika. Ga bomo v kratkem nabavili in Marelica super da si povedala za tale pesek. Sem že prav razmišljala kaj dati not, ker me je skrbelo zaradi te afere zadnjič ko so v vrtcih imeli toksično mivko v peskovnikih.

Močika tole si pa prav super predelala spalno vrečo!!! Pa tako enostavno!!! JAz bi sigurno 100x bolj zakomplicirala celo zadevouser posted image

Grem zdaj vseeno spraviti malega v posteljo da jaz kaj naredim tačas, pa da bova lahko popoldne s5 šibala na zrak.

Uživajte v lepem dnevu!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
22.4.2007 13:18:46   
mojčika
Danes je res čudovit dan, malo sicer preveč piha, a bo že...

Marelica hvala za pesek, sem ata in mamo danes v Obi poslala, ne bo isti verjetno, ker ta tvoj se le tam pri vas prodaja očitno, bo pa že kaj, s tem govedom sem zabluzila, mislim pa, da škotsko in tibetansko govedo zgleda dokaj podobnouser posted image

MM spi, sva zdaj podaljšali najino nespanje do 12.30, bo ravno najhujšo vročino fajn prespala, pa jaz pridem domov ob 14-ih in imam mir še malo pojesti...ker sicer jem z njo v rokah in pol kosila gre v njena usta, mamico hoče samo in samo zaseuser posted image , se po eni strani je to prav luštno..

V petek je bil tak hec, se je pazila pri tašči, pa jo pride iskat mož in je takoj šla k njemu, seveda jo vzdigne in mala začne delati in govoriti papapapa in dajala poljubčke z roko, tako ona pove, dovolj, zdaj pa gremo domovuser posted image

Morja se prav veselim, upam, da bomo imeli vremeuser posted image

Zdaj pa naše srečanje v maju, meni se zdi že čas, da se zmenimo, en predlog je:

6. 5.

uro določimo glede na tiste, ki bodo prišle od najbolj daleč, Marlica mislim nate...

Tako, kdo je za:

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
22.4.2007 14:01:13   
Krista28
Mi smo za datum. 5. bomo pa doma praznovali 1RD.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
22.4.2007 20:37:36   
mojčika
No danes pa niste zgovorne...

Jaz se moram pohvalit, da je danes MM spila malo manj kot liter tekočine, ogromno truda je treba vložit, vedno topla pijača, vedno na razpolago, vedno ponujat..... a gre, sva popolnoma odpravili zaprtost, ker je tašči ta teden tako malo pila, moja krivda, ker ji nisem dovolj dobro razložila, da MM vedno hoče topel napitek, potem pa ga ji je zavračala, na koncu je prišlo do take zprtosti, da je od napenjala celo dvakrat bruhala, še sreča, da mi je tašča povedala, no se bova morali malo bolj povedat, kaj in kako... se še učimo medsebojnega komuniciranja...
user posted image

6. 5. torej srečanje:

Mojčika in Maya Marinauser posted image

Krista28 in Kristjanuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 22.4.2007 20:42:37 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

POROKA ?
tailor

ali ste v današnjih časih za poroko ali samo za skupno življenje brez papirja.

poročeni (52%)

zaročeni (7%)

ločeni (1%)

izvenzakonski (36%)

samski (5%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!