mojčika
|
Eya na morje gremo naslednji teden, med prvomajskimi Mož je šel slikat MM, a se je jokala, potem pa je zelooo pametno poklical mene in me dal na zvočnik, naj jo prepričam, da bi mirno sedela, rezultat je bil še hujši jok , fotka je menda grozna, je rekel, da naj jo nesem k fotografu še enkrat, ma je ne bom... mi je čisto mim, da bo to osebno lahko imela ne vem kako dolgo, pa bo gor z dojenčkastim obrazom , če bi se dalo dobiti le kako potrdilo, da lahko gremo čez mejo, bi kar tega naredila, a katera kaj vem, če kaj takega obstaja Barba fotko naredim, sem pa klasičen žakelj na sredi zašila, v ozkem polloku, obrnjen na notranjo stran, prestrigla in po cikcakala robove, nastale so hlačnice... ne rabiš komplicirat, stopalc ni treba, ker bomo potem hitro prerasli, rokavov za poleti tudi ne rabimo, malo zadrge ob strani bi bilo faj, lahko pa si tudi kaj drugega umisliš, ti kar prepustim, mogoče imaš še kak fajn predlog. Se pa MM to da so hlače zelo dopade, ker lahko mašira naokrog Ugotavljam, da pa vseeno ni tako slabo iti v službo, vseeno počnem še kaj drugega, MM je res lepo preskrbljena, urice, ko sem prosta naredim kaj doma, ali pa se za pol urce malo vležem, teden hitro mine, skratka ne fali mi kaj dosti, sem prav vesela, da je tako...
< Sporočilo je popravil katrin -- 20.4.2007 21:57:24 >