|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 8:10:27   
eya
Jutro!

Meni za v soboto tudi bolj ustreza dopoldan, okoli 10ih... Popoldan gremo na Dolenjsko...

Lep dan!

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5926
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 8:58:22   
Krista28
Maychika, jst grem tud jutri na lov v Hoferja za flis in čevlje. Povej kaj bi točno rada, pa se bom probala zagrebst. Upam da mi uspe.

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5927
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 9:01:50   
Krista28
Okol 10h je tud meni čist kul.

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5928
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 9:16:51   
alička
Tudi meni ob 10h ustreza.
Maychika hvala za info, bova šli pa kar  iz Kranj z busom. Meni je sicer Hofer malo bližje kot tebi, samo dvomim, da bomo kaj šli proti Radovljici, če pa te kontaktiram. Danes bo pa bolj tužen dan (vremensko) user posted image ...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5929
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 12:10:46   
barba
Pol je pa zmenjeno v soboto ob 10h. Kje v Škofji Loki?
Naša Meta je že veliko bolje. Vnetju ušesa smo se izognili, tako da je bila v bistvu samo malo hujša viroza. Dons tud vročine nima več.

Maychika - bom naredila majico zate do soboteuser posted image

Morem še mal za službo naredit ta čas ko Meta spi ...

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5930
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 12:54:29   
maychika
Oooo kolk lepo da smo se kar v Loki zmenile. Ja pol pa če vsem ustreza pa res lahko kar ob desetih rečemo (tud men takrat ustreza, ker ati spi in nimava tolk družbe...popoldne naju bo pa on zabaval....hi hi hi). Lahko se dobimo pri Homanu...če ne bo dežja smo lahko tudi zunaj (če ne bo lih 5 stopinj nad ničlo), čene pa se lahko damo notri...sam je verjetnost, da bo notri dost frej dost majhna. Edino če kar rezerviram dve mizi, samo za vozičke bo malo kriza, če bomo notri. Povejte če vam ustreza, čene pa bom premislila kam bi se drugam lahko dale. Loh pa pridete tud do mene. Bom že poskrbela, da se bomo posladkale pa napile pa kavico bom skuhala....pa še na toplem bomo pa miljaužnt igrač mamo....pa blizu avtobusne postaje smo...5 minut peš. Ve se pa odločite... Itak vam loh spet zemljevid pošljem, da se boste lažje znašle...

Joj Krista a bi mi res vzela v Hoferju. Bi ti bla ful hvaležna. Imajo od jutri naprej žametne hlače z naramnicami...take tople. Pa bi mi vzela dvoje (če so različne barve) št. 92. Na reklami so rdeče (bi ene rdeče, druga barva mi je pa vseeno). So pa 6,99 € kos. Tko da če pa ne bi dobila pa bi te prosila, če lahko sporočiš, pa da jaz v petek skočim v Radovljico... Loh me pa tud pokličeš, če boš imela kako vprašanje...bom kar tudi dala tel gor...naj vas ne moti... 040 371 925... Pa res ti fuuul hvala že vnaprej.

No me veseli, da se bolančki počasi pozdravljajo. Saj je bilo za pričakovat zdaj izbruh bolezni. Se začne šola, pa vrtec je pa se bacili začnejo zabavat med sabo...pol pa običajno sredi septembra udari ven. Jaz sem bila obvezno vsako leto (ko sem še v šolo hodila) tretji teden v septembru doma v postelji z 40-41 vročine. K sreči je to zdaj minilo.

Ja Ksenija...bom šla na EA. Če je bom pač deležna. Sej veš kako je...če je kak nujen primer pol je vprašanje ali jo boš dobil, samo so rekli, da so taki primeri redki. Ni tko kot v Lj, ko ti samo rečejo (ko enim sami ponudijo ko vidijo kako hudo je) pol te pa z idejo samo zrajcajo pa na koncu ne dobiš, ker pač je anestezist dežuren in kot dežurni ne sme dajat...kao...kva majo čudne. No, ti želim, da se ti tale nova zadeva obnese, vsekakor pa poročaj kako bo/je šlo.
Mi je lih prej mami sporočila, da je ena rodila (no...od moje G snaha) in je končno dočakala prvo vnukinjo (no...prvega vnuka nasploh) in je res presrečna. Pa še porod je kar ona vodila. To je mogu bit žur... Je šlo kar hitro. No...jaz vseeno čakam in upam, da bo vsaj kaka 2 tedna prej na plano pokukala naša frajla. Itak mi vsak reče ko me vidi, da ne bom dočakala novembra. Bomo videli ane.

No, Barba...bom imela tudi jaz pripravljeno zate. Uhani so ful dobro izpadli. Js bi tud take...hi hi hi.

Aja še to...Ja eya sem takrat začela nekaj kopirat v Word te naše objave in se mi je ustavilo nekje pri 10 strani...pol pa ko sem enkrat nehala pa res nisem več se spravila kopirat. Bi se pa mogla. Res je veliko tega...

Nič...Tia spančka...zdej grem pa še jaz, če bo naša frajla dala kaj miru. MAdona se mi spet premetava in preteguje pšo trebuhu, da je kaj. Že ve kdaj je treba...

Lepo bodite...še kaj zvečer....

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 5931
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 16:25:02   
Marelica
Oj, samo na hitrco...

Maychika, ne vem, kje si ti videla žametke št.92. Jaz sem šla zdaj firbcat na njihovo stran, pa piše, da so od 104 - 152.user posted image  http://www.hofer.si/si/html/offers/58_4069.htm  Ker sem jih mislila drugače jaz tudi kupit.

Toliko zaenkrat, moram malega najest.user posted image

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5932
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 16:40:41   
maychika
oj marelica...ja vidim, da tukaj jih res ni, ampak na uni reklami papirnati, ki jo dobimo v kaslc je pa na isti strani kot te. ena luštna punčka jih nosi, so take rdeče barve in so s celo...torej z naramnicami in podložene. so pa od številk 74 do mislim da 110. jih bom pol poskenirala če se bom spomnila in ti prilepim slikco. so pa tudi od jutri naprej v ponudbi.

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5933
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 19:01:48   
eya
Oj...

Maychika, a imajo pri Homanu kak otroški kotiček? Ker jaz Žiga težko zadržim dalj časa na enem mestuuser posted image  Hm, kaj ti nas misliš spravit v vaše stanovanje ravno takrat, ko bo tvoj spal po nočni? Ne verjamem, da bo zelo navdušenuser posted image

Smo šli pokazat oko pediatrinji in je v bistvu ječmenček, je dobil kapljice in mazilo...

Lep večer!

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5934
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 20:18:30   
mojčika
Dober večer, no pa sem doma z najbolj trapastega seminarja, kar sem jih kdaj doživela, dvorana se je očitno praznila, ena pa je celo upala reči, a imate danes sploh kaj novega povedatiuser posted image

Spet noro dežuje, groza, prav strah me je, sem šla domov kar čez Idrijo, čez Škofja Loko je vodo čist preblizu ceste.

V soboto prideva, mislim, da pa bo slabo vreme, tako da bomo verjetno le kje notri, tako ali tako mi to bolj paše, če bi bila zunaj, bi me ulica definitivno več videla kot ve, MM zunaj ne bi bila na enem mestu niti 1min. Potem jo bova verjetno mahnili še do Kranja v Mass po ene čeveljčke.

Danes sem šla v H&M v LJ, joj razočaranje, za našo miš, ki večinoma nosi 92-98 vse jopice, bodyije in tudi hlače, nisem dobila čist ničuser posted image , pa tak sem rekla, da izkoristim priliko, vse je bilo do 86, naprej pa sam klumf, joj sem bila jezna.

No zdaj pa knjige in šola, lepo spite

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5935
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 20:21:32   
mojčika
Aha, danes sem sebi naročila od Justa materino dušico in Tea tree, ker bodo zdaj na pohodu prehladi, pa sem se na vas spomnila, če bo še katera. Če bodo do sobote, bi prinesla, sicer bi pa poslala. Kar tako, če kera hoče.

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5936
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 21:48:16   
maychika
evo marelica...ne moreš zgrešit punčke v rdečih hlačah...

user posted image

hi hi eya....moj spi ko klada...običajno nima pojma da sem imela obiske. sem mu že rekla, da obstaja verjetnost, da se tukaj nalima ene 6 otrok in klepetavih mamic. ni nič rekel, da naj vas raje kam drugam speljem.
sicer pri homanu imajo kotiček za otroke, ampak je zunaj. imajo en manjši tobogan par stolčkov in nekaj igrač. mislim pa da če bo tam boš verjetno visela zraven...ni kakšen konkreten kotiček.

jaz sem naši zadnjič ene super žametne hlače kupila v H&M...bojo bolj za pozimi, samo so pa res fajne. Pa kaj smo še vzeli...majčko, aja pa plašček za pozimi...nekaj smo dobili, samo sem pa tudi jaz fajn brskala.

mi imamo kremce še na pretek, tko da ne rabimo še, hvala. Aja, res...komot se dobimo pri meni...vam bom naredila tiramisu in mafne ali pa jogurtovo strjenko...kar vam bolj paše. pa kake bebi piškote in slane palčke za malčke...hi hi.

a žiga pa kar ječmenček. sej, če ga pusti pri miru, bo verjetno kar hitro izginil.

nič...grem do konca pospravit, pol pa še en prstan naredim pred TVjem, pol pa spat. aja...še lase moram posušit. eh...

lahko noč

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5937
   RE: Aprilke 2006
26.9.2007 23:28:24   
Marelica
O, Maychika, hvala, hvala za info. Res so luštne. user posted image Bom zgleda tudi jaz jutri malo skočila v Hoferja, ko imam itak še neke opravke v bližini. Sem pa ravno zadnjič tam še nekaj bodijev kupila in prav fletne čeveljce za Katarino, take jesenske, pravo usnje in kar tople. Ma, včasih se res kaj zelo pametnega tam najde. Sicer mi tudi dobimo reklame, pa včasih celo goro teh papirjev kar nekam stran fliknem, ko mi grejo že na živce. Vseeno mi je čudno, da te Hoferjeve vsaj prelistala nisem. No, zato pa čvekam tu gor, da včasih kaj pametnega izvem.user posted image

Mojčika, hvala za ponudbo, ampak nam je še tudi ostala kremica. Na srečo je niti nismo kaj dosti rabili. Se pa priporočam za drugič.user posted image

Včeraj sem (verjetno že) fajn zrihtala pri zobarju. Mi je kanale čistila, pa ni blo tak hudo, da bi rabila injekcijo. Edino danes imam pa pri ugrizu en tak zoprn občutek v tem zobu, da bi si ga najraje kar ven spulila.user posted image

Danes smo imeli pa sistematskega za našega mulčka. Za Katarino smo se pa za en drug datum zmenili, natanko čez en mesec, tako da danes ni bila pregledana. Čeprav naš Dominik ni aprilček, si bom dovolila napisat par podatkov. Pri natanko 1 mesecu ima že 5015g in 57cm. Pravi velikanček. In očitno le nimam tako malo mleka, če dobi na dan samo eno flaško dodatka po 90 ml. Sem prav srečna.user posted image  Ima pa od včeraj zvečer drisko, kar me malo skrbi. Upam, da jo bo Linex odpravil. Pa da vam povem, kako se je naš fantiček jokal.... ojej, jaz sem ga itak že od doma imela polna ušesa, potem je pa še vse prisotne mučil s svojim drenjem. Sploh nisem mogla normalno komunicirat z zdravnico, ker je "motil frekvenco". Po drugi strani sem bila pa srečna, da je ob pravem času pokazal, kaj zmore. Bo moral dat urin, da vidimo, če je to kaj narobe, da toliko joče. Seveda smo bili vsi že čisto znervirani od jokanja in čakanja, da smo se raje zmenili drugič oz. da jutri jaz urin dostavim v lab.

Uf, ste se super zmenile za srečanje! Mi je prav žal, da nimam pogojev priti.user posted image  No, lepo se imejte!!!

Pa upajmo, da nas oz. vas spet ne zalije. To vreme je pa zdaj res zoprno.

Lahko noč!

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5938
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 8:17:30   
barba
Maychika - da se nebi slučajno sama matrala s peko!user posted image  Ti lepo počivaj, bom jst neki spekla in prnesla, OK? Majčka zate je tud ze fertik.user posted image  

Morem nehat k mi Meta najedauser posted image user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5939
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 9:31:09   
eya
Dobro jutro!

Če se res dobimo pri Maychiki, potem jaz prinesem kavo, pa sok-za vse. Za kaj sladkega pa ne morem nič obljubit, ker ne vem, kako bom s časom.

Maychika, res je, da se ječmen dostikrat sam pozdravi, samo Žiga ga ima že nekaj tednov, pa še na slabše je šlo, tako da je zato dobil mazilo in kapljice.

Marelica, sporoči, kaj bodo pokazali rezultati od urina. Mogoče pa res Dominika kaj tako matra, da toliko joka. Drugače ima pa res super mere. In lepo se dojitauser posted image  Mogoče pa kmalu niti tiste flaše dodatka ne bo več rabil, nikoli se ne ve.

Alička, me veseli, da vidve tudi prideta, ker se v živo še nismo srečali. Kaj pa Miaxxx in ČebelicaMaja?

Jaz tudi imam materino dušico od Justauser posted image

Lep dan!

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 5940
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 9:54:21   
ČebelicaMaja
Ojla... mi bomo sicer ta vikend doma, vendar ne vem, če bo naša miška že zdrava, sedaj tako kašlja, da je prav grozno, danes spet nismo nič spali, pa nosek je še vedno poln... nam se pa ti prehladi sedaj res vlečejo, sva z možem že čist preč... prej pa 17 mesecev ničesaruser posted image  

Če bova OK, bi prišle, saj bi bilo res lepo, da se vidimo še v živo... le da je moja punca nekaj takega kot MM od Mojčike, saj ni niti trenutek na miru... pa saj so verjetno vsi podobni...

Zdaj ne sledim več... vem le, da ste zmenjene v Škofji Loki... jaz je ne poznam tako dobro... torej kje ste zmenjene...prosim, za kak bolj točen napotek, za tiste, ki se na cestah radi izgubimouser posted image

Mojčika sem ti poslala ZS...

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5941
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 10:48:39   
alička
ojla,

Tudi jaz se že veselim, da vas v živo spoznam user posted image .
Maychika če bomo res pri tebi si bomo razdelile peko in pijačo, ti si nosečka in moraš počivat ... Glede na to da midve prihajava z busom ne bom nosila kolačev in pijače, lahko pa prinesem prigrizke za naše Aprilčke.
Vreme naj bi bilo v soboto že lepše, tako da mislim da bo varianta tudi da bi bili zunaj, če se ne bo slučajno ful shaldilo... bomo videle.

Moram pohvalt mojo pupu, zdaj pa že kar redno hodiva lulat na kahlico, ne bom rekla, da smo suhi in brez pleničke, ampak korak proti temu je pa že user posted image .

Zdaj pa nazaj delat!

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5942
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 11:43:26   
Nenya
Pozdravljene!

Kaj ste se zdaj dogovorile za srečanje, je še pri Maychiki ali ne?
Midva bi prišla z veseljem, mava pa en manjši problemček, ker je sezona viroz, prehladov itd zlo cvikam da bi prišli vsi štirje, da Brina kej ne stakne, zaenkrat je kar zdrava, trkam.

Se bova še odločila, če prideva tudi kaj prineseva, ker Maychika ne sme vse sama. Ali je ura še vedno ob 10h?

Drugače smo ok, Mina je non stop 100% v pogonu, razen ko spi, Brina je pa tudi kar pridna, le popoldne ima krče in mamo sireno. Je pa zelo lepo zalita, Mina je bila vedno bolj med trlicami ampak Brina je pa en fajn knedlček. Brina se zdaj tudi že mal smejčka in gode, ko se z njo pogovarjam ali ji pojem.

Meta user posted image user posted image za obširen besednjak, Živa user posted image user posted image za kahlico.

Marelica, zlo se fajn razvijate, je res pravi korenjak Dominik.

No bom še kaj za srečanje pustila,
Uživajte!

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5943
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 12:43:32   
maychika
Najprej marelica...krista je šla danes v hoferja pa so rekli, da teh hlačk niso dobili...zato jih na internetu ni...tam imajo ažurno ponudbo. reklama je šla pač tolk prej ven. so ji pa rekli, da ko jih dobijo bojo jih pa spet dali v reklamo. krista...tebi pa res še enkrat hvala. upam, da se kristjan do sobote pozdravi in se vidimo.

ja torej srečanje bo zdaj kar pri Kocmanu in ne pri Homanu...to pomeni pri meni doma. Moram poiskat, če imam še en zemljevid, ki sem ga že pripravljala...pa ga bom dala gor... Torej velja v soboto ob 10h. Ne nosite preveč...meni res ne bi bil problem kaj narest...no...vsaj tiramisu bom pa naredila prav? itak bo verjetno Tia v petek prespala pri babici in bom imela zvečer čas spacat skupi. če bo pa kera še kaj prinesla, pa mislim da se nobena ne bo branila. pa ne pretiravat, ker nimam dovolj vrečk, da vam pol za domov popakiram ostanke...hi hi hi. Če bo vreme lepo imamo pa pred blokom vrtec z igriščem in se lahko odpravimo tudi dol...samo...gugalnic ni...so jih dol pobrali. Ne mene vprašat zakaj...ma je vsega drugega dovolj.

Me prav veseli, da se dobimo v kar fajnem številu...naj kdo prinese s seboj fotoaparat...jaz ga trenutno nimam, ker sem ga posodila bratu...tip uživa na Bahamih trenutno. Halooo...js bi tuuuuduser posted image  Imajo ca. 30 stopinj...tudi ponoči je ful toplo in res...se imajo super. Je imel priložnost in jo je zagrabil. So s kolegi planirali en Road trip iz vzhodne na zahodno obalo, pa jim je en znanec ponudil eno varianto, ko je zadel na internetu potovanje za 4 osebe, pa je čistop prenosljiva. Je sicer za 14 dni v miamiju, fort lauderdaleu in na bahamih. Vse skupaj pa je bilo 80% ceneje, tko da so v bistvu samo avion plačali in teh 20%...pa še ful high class....hoteli 5* (Hilton in podobni)...ma kdo ne bi zagrabu... No...sem zašla...v glavnemm...kak fotoaparat bo prišel prav.

Torej če se ne motim bomo:
jaz in Tia (kdo bi si mislil ane)
Nenya - mogoče (2-4)
Eya - 2
Barba - 2
Mojčika - 2
Alička - 2
Krista - če bo Kristjan zdrav...je revček zbolel.

A sem še koga pozabila?

No, grem pogledat za zemljevid, pa napisala bom napotke....pol se pa spet javim.

lp

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5944
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 13:21:35   
Pokora
Oj!

Dones imam malo časa pa se vam javim. Nik je zbolel, od njega sem se še jaz nalezla, tako da sva doma. Zdajle spi, jaz sem vas šla pa malo za nazaj prebrati. Meni sploh ne sfolga redno vas brati, kaj šele kaj napisati.

Vidim da vas je kar večina ali bolnih, ali pa ravno pozdravljenih. No nam se je tole pacalo 14 dni skupaj, zdaj je pa mali obležal. Ga ful kuha reveža. Je bilo pa včeraj ful zanimivo ko sva bila pri zdravniku. Njemu je P postavila diagnozo Viroza, meni je pa moja zdravnica, ko je videla moje grlo, dala pregledati kri, ker je sumila na gnojno angino. No pa se je potem izkazalo da imam tudi jaz "samo" virozo.

Eya hvala za info od tvoje prijateljice!

Kar ne morem verjeti koliko vaši škratki že govorijo! Mi je res prav neverjetno, ko berem tele sezname. Nas se očitno nima časa naučiti povedati kaj več kot par osnovnih besed, ker je stalno v pogonu. On se še za risanko ne more vsesti in gledati kaj več kot 1 minuto. O kakšni uporabi kahljice pa itak ni še ne duha ne sluha. Ampak jaz pravim, vse ob svojem času.

V torek se je prvič zgodilo da zjutraj ni jokal ko je šel v varstvouser posted image  No sam potem je zolel in ko bo moral zopet tja, bo po mojem spet jok. Joka pa na srečo samo 2 min, potem se pa umiri. Pa še to samo zato, ker mora biti tam sam. Ko pridem po njega, bi bil pa še kar tam...

Ksenija upam da te že ni več doma! Vem kako je zoprno tole čakanje. Nik je bil 9 dni čez rok in sem bila že sita vsega. Še najbolj pa vprašanj sosedov in prijateljev če sem še kar doma, pa kaj čakam da ne grem rodit - kot da je bilo od mene odvisnouser posted image  No če si še v enem kosu, ti želim čim lepši porod!

A vi vašim škratom dajete že kaj kape na glavo? Naša varuška mi je prav rekla da naj prinesem kapo, tako da mu ona da kapo gor ko grejo ven, jaz ga imam pa brez kape, ker se mi ne zdi še tako mrzlo da bi jo rabil.user posted image

Mojčika kakšno je kaj stanje na vašem koncu? Upam da vam ni zopet nasulo toliko dežja, da ne bo uničeno to, kar se je uspelo popraviti v teh dneh!

Grem malo v ležečke, imam tako glavo, da bi rabila nekoga da bi mi jo podpiral!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5945
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 20:12:01   
eya
Ojla!

Kaj pa Zvezdica-se že dolgo ni javila-onadva z marcelom bi tudi lahko prišla...javi se kaj, Zvezdica...

Jaz dam malemu zjutraj na glavo trak čez ušesa, kape pa še ni imel. Ma, se mi zdi, da je kar mrzlo, sploh če gredo zjutraj ven, pa da ni sonca+kak veter...v takih primerih kapa ali trak kar prav prideta.

Maychika, zemljevi d si pa že takrat prilepla, ko smo se prvič srečale...lahko bi tudi malo za nazaj pobrskala, sam da se spomnim, kdaj je to srečanje bilouser posted image

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5946
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 20:22:32   
eya
Hm, sem malo pobrskala, lani smo se dobile pa 26.9. (prvič), no zgleda, da bo to srečanje v Škofji Loki postalo tradicionalno srečanje aprilčkovuser posted image  So pa slikice z zemljevidi že zbrisane...

Lahko noč!

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5947
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 20:51:22   
Krista28
Evo, mi smo zboleli. Kristjan je ponoči zakuhal na 39,6C. Zdaj je sicer na 38,4 že skoraj cel dan. Dajem mu calpol (ga rad spije), je bolj kot ne nič, pije še kar. Smo bili pri pediatrinji in pravi da je verjetno viroza, ima pa rdeče dlesni in bi bila lahko tudi slinovka, ampak to se bo jutri začelo kazat. Zdaj je samo pri meni na rokah in sem čist fuč, pa še spi bolj slabo. Men je itak non stop slabo. Se kar bojim v ponedeljek v službo. Sm še čist utrujena (se sliš kot da sm čist lenauser posted image ). Ima pa zdaj dober hemoglobin - 133. Se spomnite, ko sem spraševala kaj dati za povečanje železauser posted image . Takoj ko je user posted image  zagledal zdravnico je začel jokat kot da ga s kože dajemo - kriza...

Tko da naju verjetno v ŠL ne bo, razen če je samo viroza in bo jutri vročina padla.

Dons sm bla pridna in sem delala eno skutino pecivo. Skuto dobim, pa sem jo morala nujno porabit, da ni šla preč.

Z Zvezdico sem govorila, pa ji je internet crknil, pa v službi ima dost gužve. Lepo vas pozdravlja. V soboto je pa ne bo, ker mora delat (pogreša frej vikende).

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5948
   RE: Aprilke 2006
27.9.2007 22:11:12   
maychika
ha torej smo se prvič srečale skoraj točno eno leto nazaj...zanimivo ane...

ja zemljevid je itak kazal pot do slaščičarne homan...do kocmana pa imam tudi že pripravljeno. bom pol dala napotke in povezavo do slik...jih nisem preveč hotla manjšat, da se bo sploh še kaj videlo, tko da boste na povezavo šle in pogledale v albumu tiste ki potrebujete. mojčika in barba že znata do nas...

torej...napotki...v albumu sta dve sliki...Škofja Loka 1 in Škofja Loka 2.

Škofja Loka 1 http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=90701&asortType=6&apage=1 
tiste ki se peljete iz gorenjske zavijete v semaforiziranem križišču desno proti centru, tiste iz ljubljanske strani pa levo proti centru. se peljete po cesti. na desni mimo OMV, levi mimo SINT in naprej....na levi je PETROL pa greste še naravnost.

Škofja Loka 2 http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?photoid=90702&asorttype=6&apage=1&v=moji 
Na desni je velika stavba...hotel/poslovna hiša, levo je MERKUR, AVTOBUSNA POSTAJA in POŠTA takoj čez cesto na vaši desni pa NAMA. Za semaforjem pri nami (ki je v bistvu tam zaradi pešcev) greste z glavne ceste dol levo... (torej zavijete pri cerkvi levo) in potem takoj spet desno...ne smete se peljati čez most. Tam sicer obnavljajo cesto, ampak se pride mimo. Pa greste mimo par blokov, no naš je zadnji preden se začne cesta malo spuščati...v glavnem je naslov Novi svet 10. Pišemo se Kocman in smo v 3. nadstropju. Tista ki pa pride z avtobusna postaje pa itak gre po isti poti (pri omenjenem semaforju pojdi kar ob trafiki in cvetličarni (če si z vozičkom) oz. ob pošti po nekaj stopnicah in potem naravnost). Če boš z vozičkom ga lahko pustiš pod stopniščem pri vhodu...lahko pa ga spravimo tudi not, če bo treba. Pozvonite da vam odprem in pridite gor.

Komaj čakam da se vidimo...

Mi za ven običajno damo trak za ušesa gor ali pa rutko. Kape še ne.

A ima še kdo od vaših ful visok nart? Naša komaj kake čevlje najde zase...še to ji moramo kake večje številke kupit samo zaradi tega, da jih sploh gor spravimo. Danes sva ji kupila ene čevlje in copate, samo so št. 23 namesto 22, ker 22 ne spravi gor, čeprav bi ji bili po dolžini bolj prav. ne vem no...upam, da se to pol popravi.

Kristijan in Nik ter ostali bolančki pozdravite se...Krista ti pa se čez vikend spočij. Jutri bo verjetno še naporno...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5949
   RE: Aprilke 2006
28.9.2007 0:17:10   
ČebelicaMaja
Najprej Mojčika hvala za odgovor, bom poklicala!

No, mi smo tudi z zdravjem vse slabši, tko, da po vsej verjetnosti ne bom mogla v ŠL v soboto... miška je tako boga, vročina se ji dviga, kašlja... ko bi vsaj bilo bolje... dans sem ji dala še smrekovo olje na radiator, pa ni kaj bolje...

Majchika naša ima ful visok nart in sem bila tud že kar obupana, potem sem pa odkrila Elephanten firmo v Deichmanu in Chicco čeveljčke. Predvsem slednjih ima kar nekaj, cena nekaj takega kot ciciban, pa meni so mnogo boljše- mehkejše.

Zdaj grem pa spat...ker sem včeraj spala samo 3 urice, dans bo pa tud zgleda podobno...

Sploh ne vem, jutri bo teden dni od začetka prehlada, vročine sicer ni, a sedaj res grdo kašlja, pa malo vročična je-37,5, sicer pa apetit sedaj ima, živahna tudi še kar - a bi se morale it pokazat k pediatrinji? Me je strah, da bi tam še kaj drugega dobila, ne samo viroze, sem pa slišala tudi, da razsaja pljučnica brez vročine, to me pa skrbi, sploh ker imam jaz astmo ...

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?