Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

čez rožnik? Jaz bi tudi full rada imela
odsotna od doma zaradi službe včasih po 12 ur.
. Stanovanje pa je posesal in pospravil sin. Te 3 dni mi ni niti pasalo, da bi stala, ker se mi je zdelo, da me kar skupaj vleče. Potem pa sem še en teden počivala. Tako bolj počasi sem kuhala in pomila posodo. Ven nisem hodila, ker je tako bila zima, pa še čas pusta in mi res ne bi pasalo, da bi me maškare in kurenti vlačili sem im tja. Pri nas je to bolj divje. Ko sem končno šla v službo, sem 2 dni delala in so me klicali iz LJ. Nadaljevanje te moje
zgodbe, pa je že tako bilo 1000 napisano in ne bi zdaj o tem. Moram pa še enkrat povedati, da sem že 17 let skupaj z
Pol ko sva se z mojim preselila na svoje sva imela 40m2 pa velik vrt. Zdaj pa sva v bloku in imava dvosobno stanovanje. Jaz sploh ne gledam tega kot velik pes pa stanovanje. no na 30m2 pes in otrok mi ravno ne bi bilo. ampak ima svoj prostor, mal lezi po stanovanju, 3x na dan gre na sprehod, tko da men sploh ni panike.
, ker imaš zmešan ciklus. Tam so te dali pod seznam tistih, ki se en mesec ne javijo. V kateri seznam bi zdaj rada, to pa nisem napisala, jim boš sama javila, če se mogoče uvrščaš pod začasen umik ali kam drugam.
.
hitreje raste.
Me sploh na spregled ne bo vec iz spalnice
, ampak mi kar paše, da sva z mojim doma. kaj kej druge počnete?