tinaaja
|
Oj, hvala Aurora Imena imava zbrana ze dolgo.. Zaenkrat so za puncko 3 v ozjem izboru, za fantka pa 2. Malo naju daje razlicen okus. Moj je cist zivcen, ko mu omenim se kaksno ime, da ce nisva to ze zakljucila - hehehe to mu bom se zivcev pozrla. Ampak nekako imam obcutek, da ce nimas res enega izbrnega imena, da moras pocakat na otrocka, da pride in se pol odlocis. Po UZ smo se za ene 2 dni starejsi, ampak kot zanimivost naj povem, da je Blejceva rekla, da si nikakor ne smes pustit premikat datuma poroda na NS Da tok razlico rastejo, da je to brez veze. In res poznam eno, ki so ji premaknili datum za ene 10 dni prej, ker je bil otrocek vecji, zato gres 10 dni prej v porodnisko, rodi se na prvi PDP in imas 10 dni manj .. Kwa pa vem, kaj je dejansko prav. Jaz bom kar svoj datum obdrzala, 16 ali 17.3. to je to in sem cist happy s tem, ceprav zgleda hitreje raste. JAz ze cel vikend pocivam, cist nic se mi ne da.. Prava katastrofa, ampak pase. Sprehodi in pocitek. Pa tok sem se najedla za zajtrk, da komaj diham. Jaz se ze dolgo odlocam, da bom naredila golaz, filane paprike,.. za zmrznit.. ker se nama velikokrat ne da kuhat, ko prideva iz sluzbe pol pa zmeri testenine jeva.. Da imava nekaj na zalogi.. Pa se se nisem spravila. ahh bom ze, ce ne prej med porodnisko Ta teden dobiva novo spalnico - juhuhu, koncno bova prisla do vecje postelje To bo zakon! Pol bom sele spala Me sploh na spregled ne bo vec iz spalnice
|