Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 11.8.2006 20:37:44
|
|
|
|
KIRA
|
hehe. to je hudo če koga firbec matra. pa ne povem. četud bi uganle (kar ne boste), pa ne povem.
|
|
|
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 21.8.2006 15:24:38
|
|
|
|
Sibil_
|
Za Chelsea,Nastia,Chiara, Laura, Lorelei, Lia Za Aleksander, Aljaž, Tjaš, Lukas, Benjamin Nekatera ne pašejo v naše okolje, druga ima že žlahta.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 20:15:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 20:16:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 26.8.2006 12:04:13
|
|
|
|
Jacqueline
|
: James (če bi živela na ang. govorečem področju takoj- lepo in klasično), Jacques (če bi živela na fr. govorečem področju - napisano Žak ne pride v poštev), Lev Ilia (se mi zdi, da paše enemu močnemu karakterju) :Jacqueline (klasično in lepo za fr področje), Catherine (klasično in lepo za ang področje), Allegra (lep pomen, pristajalo bi nežni in vedno nasmejani deklici), Chiara/Kiara (zasedeno in pretuje za naše okolje), Viktoria (z -j- mi ni všeč, pol pa moreš vsakemu razlagat kako se napiše pa preveč starinsko mi deluje, pa kaka krajšava v stilu Vike ne pride v poštev) Lp, Jackie
|
|
|
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 27.8.2006 15:34:32
|
|
|
|
Jacqueline
|
... za sem pozabila napisat še ime Tjuš - ful mi je lepo, ampak si ne predstavljam odrasle osebe s tem imenom!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?