Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
(to so sam moji občutki, drug teden mam pregled pa se bo že mogoče kaj videlo-upam-tko da takrat sporočim)!!!
hodila na tečaj za poroko, katastrofa kak dolgčas, učeri so nam predavali o vzgoji otrok.U glavnem otrok MORA ubogat in pika, če ne poje kosila, mora to pojesti za večerjo....to je mal mem.
začel brcati, pa nč noče. Sem že kar mal obupana. Danes zaključujem 20 teden, pa še kar nič. Drugače imam pa morfologijo 1.9 in že komej čakam.
????!!!!!
.
. Koliko vas ima morfologijo že naslednji teden?
?! Vsake toliko mi tudi otrdi trebuh za trenutek. Se to dogaja še kateri?
Ampak saj bo, še malo pa bo konec tega prenapetega ozračja, potem pa lagodno zakonsko življenje
! Pa na hrbtu ne morem več ležat, ker me križ preveč boli, na trebuhu pa tut ne morem več, tko da je bolj žalostno tole moje spanje!
...