Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

(31.12.2006 mislim). Pa veselo dopisovanje naprej.
  (31.12.2006 mislim). Pa veselo dopisovanje naprej. 

in čestitke
   in čestitke  !!!!!
 !!!!!  !!!
  !!!  in se nam pridružiš.Kdaj pa maš D dan?
  in se nam pridružiš.Kdaj pa maš D dan?  .Nisem pa vprašala kako je z vplivom na
 .Nisem pa vprašala kako je z vplivom na  
   izostala in tudi test je pokazal
  izostala in tudi test je pokazal  , o zvijanju in špikanju v jajčnikah pa bolje da ne govorim. Sem že mojemu rekla, če bo vse dni
  , o zvijanju in špikanju v jajčnikah pa bolje da ne govorim. Sem že mojemu rekla, če bo vse dni  tako, bi najraje že kar zdaj rodila
   tako, bi najraje že kar zdaj rodila  
   Test je pokazal
  Test je pokazal in PDP je 10.1. Morala sem nekomu zaupat, ker bi me drugače razneslo!!! se kar boljše počutim...Kar šla bi in vsem povedala, tako sem vesela, samo je še prehitro in ravno zato je tale forum res fajn!!!!!Sem bolj mlada in se je pač zgodilo. Sploh ne vem, kako povedat doma. Že ima katera izkušnje?Kako so pa vaši dragi reagirali?Jaz sem nad mojim razočarana
   in PDP je 10.1. Morala sem nekomu zaupat, ker bi me drugače razneslo!!! se kar boljše počutim...Kar šla bi in vsem povedala, tako sem vesela, samo je še prehitro in ravno zato je tale forum res fajn!!!!!Sem bolj mlada in se je pač zgodilo. Sploh ne vem, kako povedat doma. Že ima katera izkušnje?Kako so pa vaši dragi reagirali?Jaz sem nad mojim razočarana , mislila sem, da bo vesel, on pa zdaj sploh ne more verjet in čisto bled hodi okoli...Verjetno se mora navadit.
  , mislila sem, da bo vesel, on pa zdaj sploh ne more verjet in čisto bled hodi okoli...Verjetno se mora navadit. 
			 .Koliko pa si stara?
 .Koliko pa si stara?  

, v službi pa šele po prvem pregledu, da sem jim tudi uradno napisala tudi kdaj je PDP in kdaj predvideni nastop porodniške. Tako bom tudi zdaj naredila.
 , v službi pa šele po prvem pregledu, da sem jim tudi uradno napisala tudi kdaj je PDP in kdaj predvideni nastop porodniške. Tako bom tudi zdaj naredila.  ?
  ?