|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
16.5.2006 13:48:03   
Matejci
Pozdravljene!

Danes je zame prvi grozen dan od takrat ko sem zaosila. Prav takrat, ko sem se odpravljala v službo sem začela krvavet.user posted image user posted image user posted image user posted image Panika. Na srečo še je moj G delal im me takoj vzel na pregled. Povedal mi ni nič kaj lepega. NE VEM kaj se bo naredilo s tvojo nosečnostjo, so bile njegove besede. Tako imam sedaj strogo počivanje doma. Čeprav mi je hotel napisat napotnico za bolnico, se me je usmilil in me bo do pregleda ( 23.05. ) pustil doma. Jaz srčno upam, da bo vse vredu.

Tako da bodoče mamice pazite  se.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Januarčice
16.5.2006 14:35:24   
LUNA06
Ajej Matejci, držim pesti zate!
A so te sploh kaj pregledali, si zdaj na bolniški?

Joj punce kaj je z nami, zakaj imamo toliko problemov????
Učasih so ženske zanosile in rodile brez problemov, tudi na polju če je bla kriza, danes pa....
Sem že misnla, da ko zagledaš user posted image , je konec težav, pa vidim da to še ni vse.

Jaz bom čez pol ure, ko začne delat, poklicala mojo G, upam, da tudi mene ne pove kaj podobnega, čeprav se bojim, da bo...

Držim pesti za use nas!



(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Januarčice
16.5.2006 18:48:07   
zojaB
Živjo,

Stiskam pesti, da se bo vse srečno končalo zate Matejči, kar počivaj doma, sproščaj se, nič naprezanja, preberi kakšno prijetno knjigo... sedaj sta ti in tvoja pikica user posted image najbolj pomembni.

Evo tole pa pripenjam, mogoče bo kateri pomagalo, ki je v dvomih:

Opozorilni znaki v nosečnosti:

- Majhni madeži, ki izginejo v enem dnevu - obvestite ginekologa na rednem pregledu
- Kakršnikoli madeži ali krvavitve, ki trajajo več dni - pokličite zdravnika isti dan
- Zmerne do močne krvavitve - takoj k zdravniku
- Krvavitve, ki jih spremlja bolečina, zvišana temperatura ali mrzlica - takoj k zdravniku
- Bruhanje več kot 3x na dan - pokličite zdravnika isti dan
 


(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Januarčice
16.5.2006 19:42:22   
eva1
Matejči kr pozitivno naprej, držimo pesti zate in za tvojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Luna jaz grem tudi rodit v Trbovlje, sem šla tudi prvič in mi ni žal-res fantastično osebje...poskrbijo za mamico in otročka 100%, vse pomagajo...no jaz sem imela Cr tako da ne vem pa kako je v porodni, ampak babice so itak iste in so res vse ful ok!
Aja si šla do G? Kaj je rekel?

Jaz komaj čakam pregled, in da reče da je vse okuser posted image ...mora biti!!!

Drugače imama pa ful filing da bo user posted image , čeprav mi vsi govorijo da bo user posted image -ne vem no, bomo videli, itak pa je vseeno, sam da bo vse kul!

Jaz sem v službi že povedala, zaradi narave dela(zdravstvo), doma pa tudi že skoraj vsi vedo...sedaj le upam, da bo še sestri čimprej uspelo zanositi, da bova obe srečke user posted image user posted image user posted image user posted image !

Drugače sem pa utrujeno fullll, najprej služba, potem pa še mali pobalinček ki se shodil ni dobro, pa bi se skoz samo nosil...v prvi nosečnosti nisem vrečke dvignla, zdej pa tega težkega junca okol nosm...kaj čmo, dete pa tut ne more biti prikrajšan zaradi moje user posted image ! Res bo pesto ko bosta dva....ufffuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah nič...javite se kaj...upam, da se nam še katera pridruži...še ni konec obdobja januarčič...lp

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Januarčice
16.5.2006 20:03:27   
Urša08
Matejci  držim pesti zate in za tvojo pikico.  Poskusi čim več ležati, ne dviguj, predvsem pa misli pozitivno, da se bo vse srečno izteklo. user posted image
Luna 06 kako je pa stabo? Si dobila ginekologa? Sporoči nam, ko boš kaj izvedela. Tudi zate in tvojo pikico držim pesti.user posted image
Kako se pa ostale počutite? Jaz sem bila ves dan polna energije (če odštejem jutranje vstajanje iz postelje, ki je prava muka), proti večeru pa me nekaj špika v spodnjem delu trebuha. Bom malce več počivala pa bo.


Lep pozdravček vsem user posted image , se še slišimo.


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Januarčice
17.5.2006 8:20:13   
Matejci
Jutro punce!

Luna06 ja od klica G do pregleda je trajalo uro in pol. Tako da me je pregledal (naredil je ultrazvok)in imam strogo  mirovanje. In že imam prvo njegovo sliko user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz ne razumem, kako so včasih ženske prenašale nosečnost  in rojevale. Bilo je vse skupaj preprosto in nobenih težav.



(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Januarčice
17.5.2006 8:29:37   
pikica*
Ojla punceuser posted image !

Malo sem šla pogledat na ta forum in me je kar presenetilo, da ste že januarčice gor. Jaz sem namreč ena izmed januarčic 2006user posted image . In ravno danes je točno eno leto od dneva, ko sva z user posted image  zagledala user posted image , zdaj pa naša gospodična že veselo čeblja (no, nihče je ne razume, ampak ona vseeno na dolgo in široko debatira) in hiti živetuser posted image . Pred vami je zanimivih devet mesecev in upam, da boste v njih čim bolj uživale. Potem pa vas itak čaka še celo življenje presenečenj z malimi škratiuser posted image .

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Januarčice
17.5.2006 8:51:18   
LUNA06
Dobro jutro!
Evo, preživela še ena dan.Moram rečt, da se je stanje umirilo.Sem včeraj dobila G, ki je rekla da moram veliko tekočine pit, drugače pa naj ne bi bilo nič narobe.Tudi drugače se bolje počutim, razen občasnih slabosti je vse OK, prej sem bla pa čist brez energije.Komaj čakam ponedeljek, ko imam prvi pregled.

ZojaB hvala za opozorilne znake.Mi je kr malo odleglo, ker se mi u bistvu ni dogajalo nič od tega, razen majhnega madeža en dan.

Eva1, tudi jaz si želim user posted image .Če te prav razumem imaste doma enga fantka?Joj, to je ful elpo če maš parček, pa še če sta tok malo razlike.

O pa še to vam moram povedat, včeraj me je moj dragi vprašal, če bova imela "pankrta"...sem bla tko vesela, ker očitno zdaj razmišlja tudi o poroki.No pol sva se še nekaj časa hecala na ta račun, tko da upanej ostaja.user posted image

Punce lepo se mejte, želim vam en lep sončen dan!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Januarčice
17.5.2006 9:49:30   
karolina*
Pozdravček še od mene. Danes se kar dobro počutim- no, malček slabosti je vseeno prisotne, ma zaenkrat nič hujšega. Sem bila pa včeraj tako utrujena...

Luna, kaj že v ponedeljek imaš prvi pregled...Joj, srečnica ti. Jaz mora do 8.6. čakat. Hm, kje je še to! No, sam da si v redu, to je glavno. Jaz tudi veliko pijem- se moram prav silit, ker nikoli nisem bila ravno pristaš pitja, tako da mi je zdaj kar mučno tista 2l na dan popit. Ma se bom maximalno potrudla- vse za user posted image

Matejci- slikico že imaš, res user posted image user posted image ...super

Kako pa ste ostale januarčice

Lep dan

_____________________________

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Januarčice
17.5.2006 10:48:58   
asandra1
Da se še jaz malo oglasim in vas pozdravim. Jaz se kar fino počuim, podobno kot ostale, sem utrujena, veliko spim, pa slabosti...Samo poskusim čim manj mislit na te stvari, ker je ogromno v psihi. Malo me muči, ker imam skoz občutek, da sem lačna in bi kar naprej jedla, pa tudi ko kaj pojem sem spet lačna.

Ima katera kakšno idejo, kako naj se prelisičim, ker se mi bo preveč poznalo, če bom nadaljevala s takim tempom?
Hvala za pomoč!user posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Januarčice
17.5.2006 11:05:04   
asandra1
Še nekaj me zanima. Prihodnji teden letim z letalom. Sem brskala po forumu in naj s tem ne bi bilo nič narobe? Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Januarčice
17.5.2006 11:21:00   
Nitka
Oj punce. Lepo vas je brati in da ste polne pozitivne energije. Pri meni žal še nič novega. Sem danes bila že 4. na urgentni ginekološki kliniki in še vedno se razen ene pikice (mogoče plod) nič ne vidi. So me že čist zmešali s tem računanjem hCGja. Kasneje moram poklicat spet za rezultat krvi in če je kao 600, je ok, če pa je manj, pa še vedno kao kaže na izvenmaternično nosečnost. Saj je cool, da me na 2 dni spremljajo, samo me pa spravljajo ob živce, v jok in zaskrbljeno stanje. Pravijo, če ne bo do nedelje kaj bolj vidno, da mi naredijo laparoskopijo.

Je imela že katera tako izkušnjo? Je že katera morala računati naraščanje hCGja?
Hvala user posted image


_____________________________

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Januarčice
17.5.2006 11:55:05   
zojaB
Lepo pozdravljene,

Nitka, žal mi je, da moraš preživljat vse to, želim ti, da se bo vse srečno končalo. Rekli so ti, da se vidi pikica, a se to vidi v maternici? Potem je to ziher to. Javi nam, kakšni so rezultati.


(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Januarčice
17.5.2006 12:10:58   
TanjaS
Zdravo punce,

Katka - midve imava na isti dan G - tudi jaz imam prvi pregled 1.6.

Bova lahko izmenjali mnenja.

Počutje je v redu, Lunca to, da ti je slabo je dober znak, če bi bilo kaj narobe, bi verjetno tudi ti simptomi izginili. Jaz sem lani imela ss in me je zdaj prav grozno strah, kar naprej na wc-ju kontoliram, če je kak rdeč madež,... Pa še dobro se počutim, nobenih znakov nimam, razen morda malo bolečih prsi, pa še to ne skozi ves dan - bolj občasno. Ima še katera tako?

Drugače si pa elim, da bi mi bilo slabo, pa nas se še tako mazohistično sliši - bi vsaj čutila, da se nekaj dogaja.user posted image user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Januarčice
17.5.2006 12:41:38   
jasnika
čestitke vsem nosečnicam, predvsem pa januarčicam, saj sem danes izvedela da sem postala ena izmed vas, JUPIuser posted image user posted image  KAKO SEM VESELA, zadnjo m sem mela 18.4, vendar se je že danes prav lepo pokazalo na 2 testid da sem noseča, predviden datum poroda pa je 23.1, isti datum poroda je mela moja dobra kolegica iz sr šole sma prej ugotovileuser posted image
lp vsem in komaj čakam da vam napišem še kaj novegauser posted image user posted image
se mi kar nonstopuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj čem tak pač je
J U P I

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Januarčice
17.5.2006 12:52:44   
karolina*
Ojla pupe

Jaz sem pa zdaj čist prestrašena. Pravkar sem hlačkah opazila madež od krvi- čisto sveže- in sedaj ne vem kaj storit. Naj pokličem G ali naj še malo počakam. Moja G danes ne dela, mislim, da ima jutri ordinacijo, tako da ne vem, kaj bi bilo najbolje. Kaj mi svetujete.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Januarčice
17.5.2006 12:58:54   
jasnika
če pokličeš in greš k zdr nimaš kaj za zgubit, lahko kvečjemu le kaj preprečiš, tako da KAR POLKIČI IN POJDI
držim pesti da bo oz je vse ok

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:02:30   
pikica*
jasnika, naj ti povem, da sem jaz točno pred enim letom (torej na isti dan kot ti sedaj) izvedela, da sem noseča, rodila pa sem 23.1 (takrat, kot imaš ti rok)user posted image . Saj se nočem mešat med vas, novo "generacijo" januarčic, ampak so spomini kar privreli na danuser posted image .

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:04:55   
tecka
Karolina, prišel je čas, da greš na urgenco. Soba 31. Upam, da ti bodo lahko pomagali.user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:06:09   
jasnika
jaz mislim da smo vse dobrodošle tukaj tud letošnje januarčice in ne samo me 07 jan
je pa zelo lepo prebrat tud kak lep spominuser posted image , tako da,...
lpuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:15:00   
LUNA06
Pozdravljene!
Sem vam prej pozabla povedat...danes si grem nardit tatoo, komi čakam!
Drugač se pa neverjetno OK počutim, po vsej tistih problemčkih, tudi peče me več ne.

karolina* - V ponedeljek imam že ja, čeprav se mi zdi prezgodaj, rajše bi imela kasneje, kot ti, ampak sem prosila zaradi prestale operacije da takoj vidmo zakaj se gre.Je pa tud meni zlo težko spit dva litra tekočine, pridm samo do enga litra, pa je že tu mač.
Glede krvavitve pa poglej malo višje zgoraj, je zojaB opisala opozorilne znake v nosečnosti, mogoče ti bodo v pomoč.Jaz bi na tvojem mestu počakal do jutri in šla potem kar do G.

asandra1- Tudi jaz sem bila na začetku skoz lačna, zdaj imam pa tak občutek kot da bom takoj bruhala, če bom kaj dala v usta, pa zlo hitro se mi spreminaj okus.Zanimivo jem bolj malo, ampak po kilah pa ne gre nič dol, čeprav bi blo fino.
Glede letala pa mislim da tud ni nobene ovire, sploh pa tu na začetku user posted image .Kam pa greš, na počitnice?

Nitka- Kako kaže, si že poklicala za rezultate krvi?Držim pesti!

TanjaS- Ti lahko povem da tale slabost ni prou nič prijetna, sploh če traja kar ceu dan.No zdej po 14 dni se je pri meni tudi to umriilo, tebe pa sigurno še čaka. A mogoče veš od česa pride ta slabost?

Jasnika- Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem te že dodala na seznam!

Uživajte!


(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:16:57   
LUNA06
Evo nas....

Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
zvezdica5 - 20.1.
Jasnika - 23.1.
Teja K. – ??
bučkica - ??

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:50:09   
jasnika
hvala za seznam, še zdaj norim sem in tja po hiši tako sem vesela

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:51:12   
jasnika
karolina daj javi kaj si uredila!!!!!!!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Januarčice
17.5.2006 13:58:35   
karolina*
Zdaj sem klicala G in mi je sestra rekla, naj jutri pridem na pregled. Upam da bo vse ok. Punce, držte pesti. Sej-glede na to, da sem zanosila takoj po prenehanju s KT, je večja verjetnost, da se zgodi najhujše, a vseeno sem optimist.

Lepo se imejte in pobožajte svoje trebuščke.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?