Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Že v nedeljo zvečer me je nekaj začelo zbadati , bolečina se je stopnjevala in ob pol treh zjutraj sva letela v porodnišnico s popadki na 5 minut. V porodnišnici so se mi popadki malce ustavili oz. premaknili na 10 minut, zato sem šla lahko še domov. Potem sem pa imela popadke tam na 12 - 8 minut ves dan brez prestanka. Ob dveh zjutraj mi je pa še voda začela odtekati in sva šla spet v porodnišnico. Tja sva prišla ob treh. Pregledali so me koliko sem odprta - 3cm, dali na ctg, potem dali klistir. Ob štirih zjutraj pa sem šla v porodno sobo. No ob 7.54 sem pa rodila Nejčka. Taka je moja zgodba.
.
JANUARČICE 2007
dvojčka Nik (2700 g, 48 cm) in Nejc (2800 g, 49 cm) - PDP 16.1.
:
12
Saj vam pravim, da bom zadnja, ki bom rodila med januarčicami. Mislim pa da bo februarja...
Čestitam mamici in atiju za punco .....