|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PINČ
5.6.2006 14:33:00   
anabanana
Pmaxi, nisva se še vpisala, sem se pozanimala in so mi rekli od 5 mes naprej ?!user posted image Meni se tudi še zdi ful otročji, kaj praviš? Bo takrat že prepozno?

BTW - kakšne so kaj cene? Meni so rekla cca 30-35jurjev. A je to ok?


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu Pmaxi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Pinč
5.6.2006 14:56:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

Samo v opozorilo : KD Mislinja so eni največjih preprodajalcev psov pri nas in so samo kao "Kinološko društvo", sploh niso registrirani pri KZS. Prodajajo bolne pse, pse, ki sploh niso podobni pasmam za katero jo prodajajo, skratka Matoša 2.


Uf, hvala za tole informacijo. Jaz povsod vsem (ob priložnostih) težim s tem Matošo, da bom vedela, da moram zdaj še s temi.

Anabanana, čestitke za srnico.user posted image user posted image

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Pinč
5.6.2006 19:11:47   
Anonimen
anabanana, cena je normalna. Take so cene za te stvari nazalost (jaz sem za tecaj agilityja dala 35k, pa je treba placat se 8k clanarineuser posted image ).

Lp, RibicaRR

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: PINČ
14.6.2006 21:18:32   
bernard
a ste dobilli v mislinji psa , ki je bil rojen 23.3.06? ker smo mi  tudi vzeli psičko n Mislinji ampak šele v nedeljo 11.6.06 . žE NA ZAČETKU SE NAM JE ZDELO ČUDNO KER NI BILO NIKJER STARŠEV PSIČKE! ampak ko zagledaš te male očke se pač ne moreš upreti! (vtis handlanja s psi je pa ostaluser posted image ) po prihodu domov smo opazili da  psička težko diha, takoj smo jo peljali k vet., ki je takoj opazil pljučnico!(večkot 60% zalitja z vodo) žal kljub temu da smo vet. poznali in je storil vse(rentgen , antibiotiki, inhalacija, punktiranje....) ni preživela tri dni! kje obstajo kakšni pravi rejci . ki se še zanimajo za živali in ne samo za denar!?user posted image
SEVEDA sem po dogodku takoj slišal da se je to tam na veliko dogaja a po toči zvoniti je prepozno! Mogoče samo v premislek tistim ki se odločajo za nakup!

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: PINČ
15.6.2006 7:26:56   
anabanana
Bernard groza!!! Vidiš...malo naivno smo šli v to ... Kakšno pasmo si pa ti kupil? Tudi srnico?

Ne, moj ni iz tega legla, je rojen 13.03.06 in je kar ok, razen da imamo alergijo, ampak nič kaj takega. Malo smo kašljali pa je vet rekla, da je samo viroza, zdaj si me pa malo prestrašiluser posted image

Ma naš je ful živahen ... tako kot sem rekla: definitivno več sreče kot pameti. In šola za prihodnjič.

Bernard ful mi je žal za tvojo psičko, pojdi na mojpes.net in se malček pozanimaj za rejce.


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu bernard)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: PINČ
15.6.2006 8:16:25   
tanaja*
Bernard, ne bom ti "pridigala" o tem kako se kupuje psa. Zelo zelo mi je žal za tvojo psičko, verjamem, da so veti naredili vse kar je v njihovi moči in, da bi tudi, če se ne bi poznali. Res mi je hudo zate in za tvojo psičkouser posted image .

Dejstvo pa je, da ljudje kupujejo živali, ne samo pse, kot da so en klinčev TV al pa pralni stroj. Oz. še pri aparatih se bolj pozanimajo o vsej stvari kot pri kupovanju živih živaliuser posted image . Žalostno, a tako je.

Drugače pa ima moja sošolka psarno pritlikavih pinčev Črna vrtnica (http://www.geocities.com/pincica2004/) kontaktiraj jo in ti bo pomagala priti do novega pinčka. Z njimi tudi tekmuje na agility-ju, tako da ti bo znala svetovati tudi v tej smeri in pa glede šolanja.

Ko kupuješ psa sprašuj, sprašuj, sprašuj....Dober vzreditelj, ki pozna pasmo in ve kaj vzreja, ti bo znal odgovoriti na vprašanja. In dober vzreditelj bo spraševal tudi tebe, ker mu ni vseeno v kakšne roke gre njegov mladiček.

papa in veliko srečeuser posted image


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: PINČ
15.6.2006 12:14:55   
bernard
saj nismo tako nevedni ker smo že imeli pritlikavega(srnin ne obstaja!) pinča, ampak človek pač ne pričakuje od drugih ljudi da jim je tako malo mar za živali! pa tudi če bi bila psička še bolj vidno bolna si ne bi mogel kaj  , da je ne bi odpeljal in ji vsaj jaz pomagal! žal tokrat ni bilo uspeha! če pa je že kdo videl te lepe rjave očke ki te tako gledajo pa tako ve o čem govorim!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: PINČ
15.6.2006 14:11:13   
anabanana
bernard, veš kako te razumem, tudi jaz sem zaljubljena  v učke od moje srnice (ja, ja sej vem, da so pritlikavi pinči) Pač reče se srnini, kot eni ljudje rečejo Lessie, pa dobro vedo, da je škotski ovčaruser posted image .

V glavnem se strinjam s tabo, da si kužki pomagal v vsakem primeru- edino pravilno in vsaka čast zaradi tega!user posted image


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu bernard)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: PINČ
15.6.2006 17:50:22   
tanaja*
Sej ti noben ni rekel, da si neveden in kako se pravilno reče pasmi. Vse kar sem ti napisala je, da se nisi na pravi način odločil kupovati psa. Nisi se pozanimal o "vzreditejih", še manj o KD, ki sploh ne obstaja. Ma, sploh se mi ne da pisat več o tem, ok?

Lepo, da bi ji na vsak način pomagal, zavedaj pa se, da kjer je ponudba je tudi povpraševanje in obratno! Zakaj rodovniški kuža in zakaj ne nerodovniški, pa poglej malo po pasjih forumih.




_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: PINČ
15.6.2006 22:17:10   
Pmaxi
Žal Bernard vsaka šola nekaj stane. Se popolnoma strinjam z Tanajo da ljudje kupujejo pse kot da bi šli v trgovino po žemlje.
Če karikiram: npr da ste imeli doma pri hiši rdečega golfa in ker ste bili z njim zelo zadovoljni, si želite kasneje točno takega. Pridete na avtosejem, se sprehodite po sejmu, zagledate rdečega golfa, vprašate koliko stane, skeširate in se odpeljete. A bi mogoče nakup izgledal takole???? me res zanima. Ko ljudje kupujejo avto (pa čeprav le za par let) imajo milijon vprašanj, milijon pomislekov, zberejo vse argumente za/proti, a psa, katerega kupijo za nadaljnjih 15 ali več let pa kupijo pri prvemu, ki pride mimo.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: PINČ
15.6.2006 23:32:26   
Laubica
Hojla tudi jaz sem bila nekoč ponosna lastnica pritlikavega pinča -psička ime ji je bilo LADY .Bila je najbolj prijazna in pametna in vzgojena psička daleč na okoli(nikoli ni potrebovala povodca in ovratnice ker je vedno hodila ob nogi pa brez šolana uradnega samo domače)je pa imela dve grdi navadi-1 ni prenesla malih otrok.2-ni prenesla velikih psov .Zdaj ko to berem vidim da ne gre ravno to skupaj da je vgojena in da ima napake no pa saj jih imamo vsi ali neuser posted image Je pa nebom nikoli pozabila tudi zato ker je bila povod pri poznanstvu pri moji prvi ljubezniuser posted image (pri 16 letih)user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti veliko lepih let z tvojim pinčem.

(odgovor članu Pmaxi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: PINČ
16.6.2006 22:44:14   
Shania
bernard kaj praviš pa na tole zverinico http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,7511.0.html
 
lp,
Shania

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: PINČ
25.6.2006 13:35:56   
dory
to je pa najbolj blesav pes, kar jih poznam


kakrsen pes...taksen lastnik :)

No mi smo imeli tudi takega....malo srnico maso...bila je tok corkana,vsi smo jo meli radi...je pa res,da je ta pasma podrzena slepoti in tako je tudi nasi masi,ko je bla stara 6let zacel pesati vid...slepela je pocasi...potem pa,so se ji pojavile se bulice v predelu seskov in v starosti 10let smo jo moral dat uspavat...je bla moj prvi kuza in res najboljsi kuza....se danes,pa je 10let odkar je ni, vcasih prav pogresim...

Je pa vcas mal trmasto bitje, noce jest kej dost, poleg tega je zelo zascitniski do svojih domacih...napadalen ni....

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: PINČ
25.6.2006 13:38:38   
dory
preziram ljudi,ki so sposobni kej tazga narest...srcno upam,da se jim povrne vsa zlehtnoba...

drzim pesti,za tegale cortija,da dobi krasen dom in se boljse lastnike,ki ga bodo imeli predvsem radi...

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: PINČ
2.7.2006 23:15:58   
Shania
IZVIRNO SPOROČILO: Shania

bernard kaj praviš pa na tole zverinico http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,7511.0.html
 
lp,
Shania


Tale smrček ki sem ga ponujala ima od danes naprej nov dom! user posted image user posted image user posted image  Srečno mali!

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: PINČ
3.7.2006 14:03:47   
anabanana
user posted image user posted image user posted image

Vso srečo Walkerju, vem, da so se punce maximalno potrdudile za njega - sem malo sledila.

Moj Max je čisto isti samo mlajši primerek, zato mi je Ranger še bolj pri srcuuser posted image


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: PINČ
3.7.2006 14:04:49   
anabanana
P.S. Shania,

ga je slučajno res vzel bernard?


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?