|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko vas še dela do zadnjega dne?
25.5.2006 7:52:04   
Maja22
prvič sem zaradi rizične nosečnosti ostala doma od samega začetka do konca. zdaj, v drugo sem bila tudi najprej 4 mesece doma, ker pa sem se potem počutila dobro (končno konec slabosti), pa tudi ni bilo več rizično, sem šla delat. hvala bogu, imam še veliko starega dopusta, tako da ponavadi delam samo 4 dni na teden (ali pa še manj). zdaj mi ostane še 24 dni službe, potem si vzamem 1 teden dopusta, pa še dobre 3 tedne kolektivnega in se mi začne porodniška. ni mi preveč naporno, če le ni treba delati vseh 5 dni na teden, čeprav pa že komaj čakam, da grem na morje. vsako jutro, ko pridem v službo, si najprej naredim križec na koledarju (kot v vojski) in odštevam dneve :)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: koliko vas še dela do zadnjega dne?
25.5.2006 12:51:41   
najina pikica*
tut jst sm delala do zadnjega dne oz. zdaj izkoriščam dopust pol pa gram porodniško

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: koliko vas še dela do zadnjega dne?
25.5.2006 17:28:06   
_katka_
Tudi jaz imam namen delat do "konca". Dopust in porodniško bom pač normalno izkoristila. Če bi imela možnost, bi verjetno tudi jaz še kar malo "uletavala" po urah, ampak pri nas to ne gre. Bom pa na "telefonskem supportu", kolikor bo potrebno. Po porodu bom pa kar z bebico. Se mi zdi preveč dragocen čas, ki prehitro mine, da bi šla takoj nazaj v službo. Moram pa priznati, da imam včasih take težave s koncentracijo, da bi najraje vse skupaj pustila. Ampak se potrudim. So šefi fer do mene in bom tudi jaz do njih.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: koliko vas še dela do zadnjega dne?
31.5.2006 10:22:43   
Kaštrun
Svaka čast tistim, ki delate do konca!

Jaz po pravici povem, da ko bom v veselem pričakovanju ne vem kaj bom naredila. Delam namreč na sodišču, kjer 8 ur non-stop sedim. Včasih - dvakrat do trikrat na teden - se zgodi, da nimam niti odmora in ne grem na malico, tako da ostanem brez hrane dokler ne pridem domov. Včasih so spisi težki tudi od 5 - 15 kg in ga enostavno moraš dvigniti in nesti kamor ti rečejo.

Imam PCO, tako da bom težko zanosila, en SS sem že imela, tako da res ne vem kako bo...

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: koliko vas še dela do zadnjega dne?
31.5.2006 11:02:05   
bubče
ja, jaz se tud strinjam z zgornjo izjavo....svaka čast user posted image

jaz tud sedim 8 ali pa 10 ur za računalnikom (me že tko al tko skos glava boli odkar sem noseča), nimamo pavze za malico....že sedaj me boli hrbet spodaj za ****....kaj šele bo....stranke so bolj kot ne zelooo tečne in nerazumljive-večina, ki pride se dere name.....in mam že sedaj polhn koš vsega ....

ne vem, res ste dobre.....user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?