Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
, ki naj bi prišla čez nekaj dni. Ravno takrat imam tudi kontrolo v Lj. Že komaj čakam, da se stvari zopet malo premaknejo. Tale K imam že dovolj, saj mislim, da nima pri meni učinka oz. da so težave kje drugje. Kje pa so, pa še zdravnica ne ve! Pravi, da sva z možem zdravstveni fenomen in da res ne ve kaj bi bilo lahko narobe. No, ja. Če ona ne ve.... sedaj me bo končno (upam) dala na hormonske preiskave. 
s seznama, ki ga tako lepo dela in obnavlja Nasapot in spadam med tiste Klomifenke, ki so zanosile v prvem ciklu jemanja K. V petek, 1. 9., sem imela prvi pregled - vse naj bi bilo OK. Tako, da si zdaj že nekako upam povedati za svojo
- ja, res sta magični!!! In ne obupajte!!!!!
Bi prav rada vidla, kako bi očka omedleval samo od M bolečin, kje je tukaj še porod...
!
? Potem pa imam na voljo ta cikel začet z dvema tabletama ali pa naslednjega. Se pravi, lahko pa nadaljujem z enim K, pa naslednji mesec dve, pa kolikor sem izračunala, imam kontrolo pri zdravnici ravno okoli moje O. Bi bilo boljše, če počakam, da me ona potem pregleda ob dveh K?