|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
19.9.2006 15:44:23   
tajči84_
nasapot...Približno po dveh urah po testu, ki je pokazal negativno se je user posted image  pokazala z rjavkastim izcedkom, ki pa postaja počasi že sveža kri....user posted image user posted image ...ma kot pravi njoka mi istrijani raje Krepamo kot pa molamo.....user posted image user posted image user posted image

Za dežjem posije sonce...to sonce bo enkrat posijalo tudi nam...čeprav se nam zdi da nad nami letajo samo temni oblaki z dežjem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.9.2006 15:47:19   
Sulfinija
Ojla!

Punce pa to je neznosno take bolečine imam v glavi,.da je joj no.Pri prejšnji škatlicah so bile tudi vendar danes je nekaj ekstra boleča glava.No do petka bom pa že zdržala kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.9.2006 15:48:13   
pot
Oh, ne, tajči. user posted image Upam, da bosta čimprej uredila vse naprej, kar vaju še čaka. Pa da bomo spet hitro navijale zate in držale pesti.
njoka in tajči, zdaj pa še prevod prosim user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.9.2006 15:49:59   
pot
Tudi mene boli glava zadnje časa, odkar sem začela jesti K, pa tudi, zdaj, ko ga ne jem več. Ampak, nimam pa take bolečine, kot jo ti omenjaš. Glavobol pač. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.9.2006 16:20:18   
ANDREJA*
ja mojca dobrodošla
nasapot primorci pravijo " raje umret kot obupat!"
a je prov tajči.?....................mi je hudo zate .ampak ne obupat to pa ne!!
za vse ostale pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.9.2006 16:50:11   
saša80
ojla punce !
da se vam malo oglasim še jaz....pri meni je vse po starem...danes sm vzela zadnji klomifen, če bo ratalo kaj...nato pa imam filanja s tabletami dovolj in bomo lepo čakali na ivf. lahko grem še na iui, ampak mislim, da ne bom šla..

kako pa ste kaj ve ostale??

ne pozabite, da še vedno držim pesti za vse vas, da vam uspe zagledat user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.9.2006 16:57:03   
saša80
pa še en vic za popestritev dneva,...

SEKS MED NOSEČNOSTJO
Zakonski par pride k ginekologu po nasvet, kako naj seksata med ženino nosečnostjo. Doktor pojasni:
"V prvi tretjini nosečnostinosti lahko seksata normalo, v drugi tretjini v pasjem položajaju, v zadnji tretjini pa v volčjemjem položaju."
"V  volčjemjem položaju?" se začudi mož;.
"Ja. Uležete se pred luknjo in tulite!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 19.9.2006 16:58:39 >

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.9.2006 17:38:38   
tajči84_
IZVIRNO SPOROČILO: ANDREJA*

ja mojca dobrodošla
nasapot primorci pravijo " raje umret kot obupat!"
a je prov tajči.?....................mi je hudo zate .ampak ne obupat to pa ne!!
za vse ostale pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
lp

Točno tako kot si napisala raje umret kot obupat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.9.2006 18:03:33   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 734
19.9.2006 18:53:43   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: saša80

pa še en vic za popestritev dneva,...

SEKS MED NOSEČNOSTJO
Zakonski par pride k ginekologu po nasvet, kako naj seksata med ženino nosečnostjo. Doktor pojasni:
"V prvi tretjini nosečnostinosti lahko seksata normalo, v drugi tretjini v pasjem položajaju, v zadnji tretjini pa v volčjemjem položaju."
"V  volčjemjem položaju?" se začudi mož;.
"Ja. Uležete se pred luknjo in tulite!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s. to velja  še posebej za naše nosečke
lp saša

kje ste naše nosečke, nič vas več ni, a ste nam že pobegnile na drug forum??

lp saša

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 735
19.9.2006 19:17:25   
čaki
jaz sem ga obakrat dobila za 3 mesece. prvič je ratalo v 3, drugič v  v drugo user posted image user posted image
je rekla sestra pri gin da ga ženske samo v torbici nosijo, pa že zanosijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 736
19.9.2006 19:43:41   
konina
Čaki, kaj klomifen naj bi tako deloval? Povej katera je tako rekla, bom šla jaz k njej po škatlico, ker moji niso tako uspešni tabletki. Mogoče pa nimam v pravi embalaži. Res pa je, da ga jaz ne nosim v torbici! Lahko bi še to poskusila, kaj pravite ženske? Ah, ja, saj vem da nekaterim pa uspe.

Lp, Nina

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 737
19.9.2006 20:55:08   
Tia-na
Ne bom glih po imenih odgovarjala, ker vse pomešam ... user posted image

Glede pregleda krvi za HSG - greš lepo k splošnemu zdravniku in ta te pošlje v laboratorij, najbrž si z napotnico za hsg dobila tudi lsitek, kjer piše, katere preiskave krvi moraš narest - sedimentacija pa še neki.
Z izvidi na hsg, po preiskavi pa dobiš ta bolniški list, ki ga neseš k splošni zdravnici in ta ti napiše bolniško. Mislim, da bolniško vedno pišejo splošni zdravniki - vsaj tako je do sedaj bilo pri meni.

Klomifen - mene sicer glava ni kaj posebej bolela, vročinski valovi pa k moja mami, ko jo je mena matrala. Sm se sred noči zbujala čist prešvicana.

Jst pa razmišljam, da bi šla samoplačniško narest hormonske preiskave - a je katera že to delala, na Adrialabu? Me zanima, kater dan ciklusa morm it pa kaj naj sploh tam rečem? user posted image

Še vic, ki sm ga dans slišala ... (za nas to ne pride v poštev) ... Kaj je bioseks?

Seks brez špricanja.

Srečno punce pa naj nas čimprej osreči user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.9.2006 21:04:21   
saša80

Še vic, ki sm ga dans slišala ... (za nas to ne pride v poštev) ... Kaj je bioseks?

Seks brez špricanja.

[/quote]

ja moja sodelavka, ki živi na kmetiji tut pravi, da ima bio seks....ampak ni videt, da ga prakticira..ima 4 otoke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 739
20.9.2006 8:37:39   
konina
Ohoho, danes sem pa jaz prva! To se pa že težko zgodi. Me začenja kar malo skrbeti, moža pa še bolj, ker se boji, da brez vas ne zdržim več. Če je pa tako lušno poklepetati z nekom, pri katerem imaš občutek, da te razume, pa čeprav jamraš!

Tako, danes ali jutri jo ne čakam, mislim pa, da jo dočakam, ker me nekam k tlom tišči in imam občute, da bom nekaj tam doli izgubila. Jutri imam pa kontrolo v Lj in baje, če bo vse po sreči moram narediti podrobno hormonsko sliko. Ali katera ve, kaj in kako bo to teklo?

A ni danes en lep sončen dan?!

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.9.2006 8:38:57   
konina
Aja, pa še to. Ali se tudi vam zdi, da smo se malo polenile tukaj na forumu? Se mi zdi, da ne klepetamo tako vneto kot pred nekaj dnevi. Se mi zdi, da vlada zatišje tukaj pri nas.user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 741
20.9.2006 8:46:48   
tajči84_
Pozdravljene punce...

Kot sem že napisala je moja user posted image  user posted image  prišla tudi ta mesec. Danes sem klicala ginekologa in je rekel naj jemljem od jutri naprej KLOMIFEN in sicer 1/2 tabl. na dan in to zvečer. V sredo (27.9)  ob 7.30 pa imam UZ po Klomifenu....user posted image
nasapot prestavi me na seznamu pod tiste ki jemljejo klomifen 1/2 tabl./ dan
(3-8 dne ciklusa...)

Kako ste kaj druge??? Je še katera ki zdaj upa da ne pride???

nasapot kako kaže pri tebi????

konina zate pa pestke držimo da ne pride....user posted image  in seveda da zagledaš magični +... 

< Sporočilo je popravil tajči84_ -- 20.9.2006 8:47:58 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 742
20.9.2006 8:49:40   
Anonimen
Tia-na, jaz sem šla na adrialab delat hormonske teste in še hormone šitnice pregledat. Baje ti tudi vplivajo na neplodnost. Za 6 hormonov in pošto sem dala mal čez 8 tisočakov. Bit moraš nujno tešče, šla sem pa 4 dan cikla, ker ko sem šla v LJ G, sem  mogla med 3 in 5 dnem cikla. Drgač pa se še testira progesteron, ki pa se ga testira 22 dan cikla oz. 6 dni po O (za 6 dni nisem 100%, za 22 dan pa ja). Jaz sem mela s sabo listek, kjer sem si napisala kratice LH, FSH, prolaktin in še 3 hormone za ščitnico, tist sem ji dala in me j etakoj pokasirala pol ap še vzel akri. Izvide prideš iskat še isti dan med 2 in 3 uro ali pa ti po pošti pošljejo. Nujno tešča 

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
20.9.2006 9:38:41   
tejka**
Hojla vsem skupaj!

Še ena, ki začenja s klimofenom (od 5-9 dan po 2 tabletki; sicer dvakrat po eno, verjetno je moja izbira ob katerem času jih bom jemala).
Ko prebiram vašo pošto me preseneča, ko ugotovim da imamo kar precej različne postopke za zanositev. Pri meni je bilo takole: najprej je moraluser posted image  na spermiogram, ki je bil OK, potem sem šla na HSG, ki je bil ok, potem pa 13 dan po menstruaciji na UZ, da se vidi kako je z O. G. je rekla, da pridelam vse ok, samo jajčniki ne dozorijo (??). Torej gremo na klimofen.
S fantom se trudima šele slabo leto, da pospešim vso stvar, v primeru, da bi bilo kaj narobe (sem se pa odločila zaradi let, ki jih imam 31), sem se odločila za te preiskave.
Glede na preiskavo krvi, saj nekatere pišete o sladkorju ipd, me zanima ali greste kar k svojemu splošnemu zdravniku, da vam pregleda določene stvari ali to naredi ginekologinja???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
20.9.2006 10:24:53   
brina
Ojla punce,

nisem se preselila na noben drug forum. Sam včeraj sem končala kalvarijo s puljenjem zob...in danes sem kot novauser posted image .
Moja nosečnost zaenkrat vse ok, vsaj jaz mislim tako. Slabosti samo zvečer, res pa da nimam kakega pretiranega apetita in nič mi preveč ne diši. Ampak morda to še pride. Komaj čakam, da grem danes končno malo ven na sonček, ker sem bila zaradi zob in vročine kot v karanteni. Drugače pa samo spim, spim, počivam....

Bodite fajn in čimprej na katera sporoči lepo novico o magičnih user posted image user posted image .

Držim pesti za vse!

lpb

Brina

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 745
20.9.2006 10:26:40   
Smrekica
Pozdrav vsem,

Tudi jaz sem danes soncu navkljub slabe volje. UZ je pokazal da ne oz. slabo reagiram na klomifen. En folikel je velik 10 mm, na enem jajčniku pa je mnogo drobnih in to 16 dan po M. Zanima me ali naj ohranim upanje, da bodo še kaj zrasli ali ne bo ta cikel nič. Imam cikle, ki so dolgi od 37 do 45 dni in mi to daje malo upanja, da bodo še kaj zrasli.  Malo "bluzim" in tolažim sama sebe, čeprav vem da je brez pomena. LP vsem!

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 746
20.9.2006 11:58:52   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Smrekica

Pozdrav vsem,

Tudi jaz sem danes soncu navkljub slabe volje. UZ je pokazal da ne oz. slabo reagiram na klomifen. En folikel je velik 10 mm, na enem jajčniku pa je mnogo drobnih in to 16 dan po M. Zanima me ali naj ohranim upanje, da bodo še kaj zrasli ali ne bo ta cikel nič. Imam cikle, ki so dolgi od 37 do 45 dni in mi to daje malo upanja, da bodo še kaj zrasli.  Malo "bluzim" in tolažim sama sebe, čeprav vem da je brez pomena. LP vsem!

smrekica nič  se ne sekiraj, tudi jaz nisem reagirala  na klomifen, ko sem ga jemala od 5-9 dne po dve tabletki..so mi potem povečali dozo od 2-9 dne po 2 tabletki in sedaj folikli full lepo zrastejo... zato ni potrebe da se obremenjuješ

lp saša

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
20.9.2006 12:32:12   
Smrekica
Hvala Saša80,

moram priti še v petek, če se bo kaj premaknilo, drugače pa na dogovor o drugačni terapiji. Zoprno je to čakanje, pa na M, pa na O, pa da ne bo M, pa kdaj klomifen, pa kdaj UZ. Kot da živiš v eni časovni zanki, saj še razmišljam nič drugega.

LP

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.9.2006 13:47:36   
Mokka
Naj povem, da sem tudi jaz bila ena tistih, user posted image ki sem prebirala zalostne novicke in upala, cakala... In docakala. Prvi mesec nic, drugi mesec se mi je zdelo da spet ne bo nic in sem ze skoraj leteela k Resu se razburjati, ces zakaj le polovicko tbl klomifena, ce pa nic ne deluje. In ekola, ni je bilo, in danes je ze dva meseca od ZM. user posted image Punceee, glavo gooor, in verjemite tistim besedam, da se eno leto hitro obrne, ko se nic ni, in se ni receno, da ne more bit, ker je za vse cas. Moji prijateljici je uspelo tisti mesec, ko si je rekla da bo, ampaaak je to redeeek pojav, zelooo redek. Naketre bomo/smo malo vec casa nucale za to, ampak bo zato toliko vecje veselje. Drziiim za vse vas klomifenkeeee, in verjaaamem da bo OK!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 749
20.9.2006 17:30:25   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Smrekica

Hvala Saša80,

moram priti še v petek, če se bo kaj premaknilo, drugače pa na dogovor o drugačni terapiji. Zoprno je to čakanje, pa na M, pa na O, pa da ne bo M, pa kdaj klomifen, pa kdaj UZ. Kot da živiš v eni časovni zanki, saj še razmišljam nič drugega.

LP

te popolnoma razumem kako ti je, tudi pri meni je bilo tako ko sem šla na uz.. na uz sem šla v upanju, da  so folikli že kar veliki pa žal niso bili, saj sploh nisem reagirala na  tisto prvo dozo... sedaj je vse o.k... verjemi, da te razumem kako ti je , da ne moreš nehat mislit na to, tut sama iščem varijante kako ne mislit na user posted image user posted image .zaenkrat  si krajšam čas s sprehodom z mojo user posted image , da vsaj malo pozabim na probleme..
lp sašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Ščetkanje zob.
Admin

Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati ​​zobe?

Ko sta zrastla prva dva zobka. (71%)

Ko jih je otrok imel več. (14%)

Ko je otrok imel vse zobke. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!