Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker sem le upala na magični
. Testa še ne upam narediti, ker se mi zdi še vseeno malo prehitro. Je Pušenjak rekel, da test pokaže pozitivno nekje 6-9 dni po oploditvi. Bom pa že morala malo počakat. 
)
Moje trenutno mnenje pa je tako, da je bolje ne se obremenjevat z zanositvijo, ker ko bom noseča, bom že izvedela. Zato se nočem preveč veselit v naprej, ker nimam prav nobenih novih znakov od že običajnih.
danes prikradla. 32 dni, torej na takšen ciklus lahko računam tudi vnaprej. Pot hvala za odgovor. Ta vnetja sicer že poznam, vendar sem se jih že za kar nekaj časa lepo znebila, nisem pa znala tega povezati s K.
je najboljša rešitev in sprostitev. In če po 4 letih še kr na polno upam in nisem več rosno mlada, potem je še velik večje upanje tudi za vse ostale. Sem pa do sedaj odklanjala vse terapije, zdej pa je bil čas dat šalo na stran, ker pa biološka prehitro teče.
. Jaz jo
. Pa se vseeno ne morem nehat sekirati. Pa mi vsi pravijo ne se sekirat. Kako se naj ne.
, ampak smo se trudili