Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

odhajam v novembru (ravno v tretjem ciklusu, če prej ne bo nič) na 14 dnevni dopust v tople kraje. Mogoče zato malo lažje prenašam nove cikluse. Hmm, bo pa pol razočaranje tolk večje
. Sej mogoce je pa to fino ker se koncno nekaj dogaja
. Dozo mi je pa G povecal, ko z 2 tebletami na dan nisem ponovno zanosila v dveh ciklusih. Ce mi sedaj v treh ciklusih ne rata potem me poslje naprej. Kle mi pa itak ni nic jasno kaj me caka.
seveda), mi je napisala recept za Klomifen (mislim da 500mg) za pet dni, dvakrat na dan.
,konec koncev je znano,da se cikel po T ,lahko nekaj časa ureja.Ja,kdaj bi pa naj začela jemat klomifen,saj še čakaš na
in so se ti stransk učinki umirili.
Sedaj pa teh učinkov pri meni ni več prisotnih.
.
(se je prestrašila K in raje prej zanosila )
. Ponovni pregled pri g. imam 30/11-2006 in do takrat moram pridno hujšat in potem bomo videli kako in kaj. Morda sem med tistimi
, katerim se uredi ovulacija po naravni poti z zniževanjem telesne teže in aglurabom. Moj ginekolog upa na to in jaz toliko bolj :)