Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
. Trenutno teh simtomov ni več, me pa zateguje v mečih desne noge! A je to lahko posledica
Ampak boš vidla, vsem bo enkrat uspelo!! Samo NIKOLI ne smemo obupati!! Pravijo, da pomaga, če ne razmišljaš preveč o tem.... samo to je tako težko.... ampak, sedaj je tu poletje in počitnice....
Ja Špelčekprav imaš
vendar jaz sem že tolikokrat odklopla...pa kljub temu ni bilo nič
. Ja je pa že skoraj 2 leti da "delava" na tem. Sedaj ko sem se spravila k gin sem pa šla na hormonske preiskave (naj bi bilo vse ok) potem pa dobila klomifen (2 tab od 5 - 9 ). Sam mi je mal čudno mi je rekla da jih lahka jem sam 3 m. Ko pa tukaj berm pa imajo nekatere že dost več kot tri cikle za sabo. No mogoče pa že v prvo rata. Vsem ki si to želite želim čimprejšnje
. Torej v sredo, če me katera prej ne prehiti, se bom lotila seznama-ov.
? Tko da grem jutri še na adrialab na krvni test, držte pestke. (v album sm dala še slikco testa k nej bi bil pozitiven). Lepo se mejte.
Naslednjič pa se lahko pohvališ kdo si. Meni je zeloo všeč seznam. Hvala.