Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pozdravljena v klubu!!!
Sodeč po padcu zadnje krivulje, bo šele čez enih 10dni. Sodeč po prvi krivulji, pa bi mogla, zdaj, zdaj prit. Morda pa jutri.
! Samo rada bi pa določila kdaj bo M, ker ni nikoli točna. Sem mislila, da bo zaradi zgodnejše O prej. Bomo videli. Zdaj me čaka pa čakanje iz dneva v dan...dan...dan...
še ni od nikoder, test je pa tudi negativen. Mislim, da bom poklicala svojo G. Ne vem, nimam nobene volje, bah. Jezi me, d še K ne morem jemat, ker se nič ne dogaja.
.
med jemanjem
) se pa ne da izračunat.... Jst sem po prvem ciklusu dobila že 23 dan.... Sm tud jst mal zmedena, ker ne vem kdaj jo pričakovat. Danes je 18 dan... Sm pa mal žalostna...se mi zdi da tokrat nisem reagirala na klomifen...me namreč čisto nič ni špikal al pa kej bolelo kot 1. tako da sm malce obupala da bo sploh kej ratal....
!!!!
, čeprav ni isti filing.
Klomifen bom papala še do septembra potem pa verjetno grem na inseminacijo. G pravi, da je z nama sicer vse vredu in da mu res ni jasno in se mu zdi škoda iti na umetno, ker bi naj slej ko prej ratalo. Sam res ne vem kdaj, ker že tak dolgo ne rata
vam (nam) želim!
, ja!
?!..... Nočem pa nič preveč razmišljati o tem. Sem trenutno tudi v fazi menjave službe, pa dopusti bodo in sem polno obremenjena. In mi res paše, da ne razmišljam kar naprej o vsem tem.
!).... Malo me glava boli, pa zjutraj mi je slabo, kot v nosečnosti, pa noge - to pa ful, prav bolijo.
! ˝V glavo˝ pa tisti rek: pričakuj najmanj, upaj na največ! Saj morda enkrat bo
! Pa en velik