Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

je prišla.....tako da grem v boj s Klomifenom kar po nasvetu Pušenjaka 1 tableta dnevno od 5 do 9 dne....A je kateri klomifen zmešal potem ciklus? Kaj je razlika če ga vzameš 3-7 dan? A so simptomi ves mesec prisotni če sploh so ali samo 5 dni ko papcaš?
...ubistvu imel je operacijo na "jajcih" ..rodil se je namreč z obema gor nato so ih mogli spuščat na ptavo mesto ..no androlog nama je rekel da midva ne bova mogla imeti
po naravi poti
je naročen na spermiogram v Dravlje, pa me zanima kako točno to poteka. Gre lahko žena z njim? Kako to zgleda? Koliko časa traja? Je kakšen posvet pri zdravniku? Kaj sprašujejo? Upam da mi boste lahko pomagale? Zanima me če je moški živčen a je potem lahko spermiogram slabši? Kaj je bolj da 3 dni ne
ali pet?
. Če bi kaj pomagalo, bi si še dva čopka naredila, pa kratko krilce navlekla, in poskočno navijala
, ker je bilo ravno sredi zime. In potem jih Reš pred tabo da pod mikroskop in jih ti vse živahne vidiš na ekranu. Prav zabavno. Pa še izvid dobiš potem zelo hitro.
Težko je rečt pred M in pred testom.