|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   senčnik za 3 kolesnik Asahi twister
11.6.2004 9:49:27   
Pupica
Punce!

Spet eno vprašanje za tiste, ki imate Asahijev 3 kolesnik. Ali se da kje kupit senčnik ki bi ustrezal na ta voziček???? Pri nas je sicer še na omari in čaka, pa vendar...

Drugo vprašanje pa ali je možno na ta voziček namontirati sprednje držalo...hmm...kako naj razložim, ki ga ima otrok pred seboj, da ko je v najbolj sedečem položaju, lahko spremlja dogajanje pred sabo (aktivno sedi)???Upam da boste razumele, kaj sme hotla s tem povedat.

Vsako mnenje, ki ga imate o tem vozičku dobrodošlo (uporaba, vožnja, zlaganje,...počutje vaših malčkov v njem..)

Hvala, hvala...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   senčnik za 3 kolesnik Asahi twister
11.6.2004 14:27:01   
Pupica
Neja*

Ja, sej jaz bom potlej ko bo že prš na svet, šla kr direkt v trgovino, pa bom mal poekspirementirala(bom kr direkt poizkusla na vozičku).Zanimalo pa me je kako je že kdo (ČE JE )rešil ta problem.

Vidla sme pa tudi da majo eni podobni športni vozički tudi tisto "štangico"spredi, sam ne vem če paše oz.če se sploh dobi takšna ki se potem namontira gor. Ker kolikor sem mal razmišljala, bi dala strehico po potrebi tud dol, če bi le dobila en senčnik, ki bi jo potem nadomestil, potem je pa kar nekaj ogrodja prostega, pa bi se že dalo nekaj narest al kuko?

Jah, sej jest sme ful zadovolna že zdej k ga gledam, pa kolesa daš preč, zložiš, pa gre zadaj med prvi sedež in zadnjo klop, tko da mi ni žal, rešitev bi mi pa tut kakšna prov prišla

Tko, da če je še kakšen predlog...prosim!!! Zelo bom hvaležna.

LP od ene in

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   senčnik za 3 kolesnik Asahi twister
11.6.2004 20:15:31   
Pupica
Miša!

To je tut mene mučilo. No na koncu sva se tkole odločila, kupila sva mu športni voziček, ki je od 5-6 naprej (Ne prej ker baje zarad hrbtenice ni dobro, raj od 6 mes.naprej kot pred to starostjo), in ker bom rodila v septembru, sva vzela še košaro, ker prve 3 tedne ali tut mesec bosta bl doma, pol je pa že september, november, pa je bl mraz.

Ko je dal prodajalec lupinico gor, maš občutek, da je "na prepihu". Tko nč zaščite ni, pa še nkamr nimaš za postavt en kup dekic, pa ostalih stvari, da bi ga grelo.

Vsi pa pravijo da otrok ne sme biti v lupinci več kot uro in pol do 2, ker ga moraš pol mal vn vzet pa pretegnit pa tko. Zdej če se boš kam peljala na obisk, boš stalno vezana na to, da je že tolk in tolk časa v lupinici. Če ga imaš pa v košari, pa lahko greš kamor želiš z vozičkom, pa še ko prideš na obisk ga lahko pustiš spat v košari, pa še na sprehodu je bolj zaščiten pred mrazom.

Ta dejstva so pri nama prevladala. Tako da na koncu sva vzela raje Romerjevo lupinico, ki sicer ne gre na voziček, je pa bolj kvalitetna, in pa Asahijevo košaro, za zimske mesece.

Nimam pa še izkušenj če se bo stvar tudi v praksi tako lepo iztekla.

No upam da sem ti pomagala!

LP

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   senčnik za 3 kolesnik Asahi twister
21.6.2004 8:05:25   
malika
Senčnik lahko kupiš katerekoli firme-vsi pašejo!
Drugače pa vam vsem priporočam košare za voziček, tudi če imate poletne otrokce.Jaz sem sicer rodila januarja in zato o ne nakupu košare nisem niti pomislila, zdaj pa vidim, da tudi če bi bil poletni, bi obvezno vzela košaro.Saj je lupinica tudi luštna in praktična, samo kaj ko pa je detece tako zvito v njej.In za kak krajši sprehod že gre, samo kaj pa, ko greste kam dalje, sploh zdaj, ko bo vedno topleje.Res je, da so pregrešno drage, ampak so vredne svojega denarja.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?